|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XI
Malla, pisałaś dzisiaj do mnie z numeru 607? Jeśli tak, to nie
. A jeśli nie, to jakaś pomyłka .
|
|
|
|
#932 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
jak dobrze że dzisiaj piątek!
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#934 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz nie mogę i nie mam większości rzeczy niestety...Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Rzeczywiście wszystkie te babki maja takie wystające brzuszki![]() Coś im się tam psuło
|
|
#935 | |||||
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam sobie was, ale co to taka cisza na forum zaległa?
czyżby pogoda tak na was działała? ja wczoraj obiecałam sobie posiedzieć nad pracą. Głupio sobie wymyśliłam że pojadę do P. i spędziłam 1h 20min w autobusie byłam tak zmęczona, że najpierw godz. musiałam odpocząć i dopiero siąść do pisania. efekt- 2str kolejnych bzdurteż ja prawie wszystko robię lewą ręką. Część robię prawą, bo po prostu lewą się nie da albo coś jest przystosowane po prostu dla praworęcznych i lewą jest niewygodnie.Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. bitwa jest jak nie wiem co! może inaczej- jest na zasadach kto pierwszy ten lepszy i nikt się po buziach nie okłada z powodu bluzki ja to nie bardzo potrafię się w tym odnaleźć więc zazwyczaj asystuję przy trzymaniu torby a moja siostra nurkuje wybierając co lepsze kąski![]() z tego co wiem to dziewczyny raczej wychodzą zadowolone. Wiadomo, że jak wszędzie zdarzają się kanciary, które przynoszą stare szmaty, ale większość jest fair i przynosi czyste, nieznoszone ciuchy, z których na prawdę wiele można wybrać 3. twardo nie mam ![]() tak? pierwsze słyszę. ale zazwyczaj ścieżka rowerowa jest razem z chodnikiem więc można pojeździć. Chociaż ja zawsze korzystam ze ścieżki bo są asfaltowe więc na rolki jak znalazł Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i jak, ciekawe? jakbyś chciała jakieś materiały albo coś to służę ![]() to bierz S., rolki i dołączysz do nas będzie okazja żeby go oblukać![]() tzn. gdzie i po co? na czym polega ta kluczowa część?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Taki jest prezent niespodzianka Yves Rocher tym razem: http://www.yves-rocher.com.pl/vanill...l_pod_prysznic
---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- I świetna wiadomość - nie naliczają za przesyłkę (przynajmniej osobom które już dostały paczki nie naliczyli )
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ehhhh nic nie wspominajcie o tym, bo tak mi żal że się na to nie załapałam
|
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
gg bo on jest perfumowany
Szkoda, że nie dają wg tych zapachów, które wybrałyśmy
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2011-05-13 o 12:17 |
|
|
|
#939 |
|
moderatorka też wizażanka
|
6xm,
Skąd wiesz? Dostałaś już przesyłkę? Ja się nie mogę doczekać. Tylko nie wiem jak oni mnie poinformują, że na poczcie coś czeka.
|
|
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jakieś awizo zostawiają? Mam bon na 50zł na biżuterię dziubeka
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#942 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a masz FB? Możesz polubić Meli i wtedy masz wszystkie info z pierwszej ręki ![]() http://www.facebook.com/pages/Krak%C...30448656982079 |
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Meli - Melo.. Meli.. Melo..
Czuję się na tapecie
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#944 | |||
|
Pani Buka
|
Cytat:
widocznie noga w zimowych butach jakoś się "rozluźnia" i potem musi na na nowo przyzwyczaić do ciaśniejszych wiosennych butów ![]() Cytat:
Cytat:
a co do luster - nie, ja mam naprawdę wielkie biodra, bo porównywałam z innymi dziewczynami... pocieszam się że łatwiej mi będzie rodzić dzieci jak już się na to zdecyduję w ogóle... gg, bo ja nie ogarniam, skąd wziął się Twój TŻ? ![]() ja dziś dostałam Yves Rocher czyli wszystkie dostaniemy ten sam żel? szkoda, bo myślałam, że się z kimś wymienię, bo waniliowe zapachy to ja tak średnio ![]() i dostałam też ulotkę, wychodzi że jak się zamawia wysyłkowo to są jeszcze inne promocje, dziwne
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-05-13 o 13:16 |
|||
|
|
|
#945 |
|
Konto usunięte
|
gg22
jadę za Kraków do rodziców na weekend i tam będę pisać operat, kluczowa cześć to opisanie cech do porównania z nier podobnymi, nadanie wag, wyliczenie ich wływu i finalnie oszacowanie wartości nieruchom wycenianej, to tak w mega skrócie w multi fitenss też są te oszukane lustra
Edytowane przez 2016070953 Czas edycji: 2011-05-13 o 13:17 |
|
|
|
#946 |
|
Zadomowienie
|
Też dostałam te same niespodzianki
![]() I faktycznie nie doliczyli za przesyłki, bo zapłaciłam za dwie paczki łącznie 85zł, a mam dwa kremy dla mam, szampon, kredkę do oczu, perfumki Evidence i Elixir i te dwa żele waniliowe ![]() Gg, nie żałuj, następnym razem zaszalejemy razem Wróciłam do domu i zaczęło się: zrób to, zrób tamto a potem tamto i jeszcze to. Ja się już chyba nie nadaję na życie pod jednym dachem z rodzicami (nawet przez kilka dni). Chcę do Krakowa
|
#947 | |
|
Zakorzenienie
|
o to to. kiedyś używałam lewą ręką,ale mając wspólny komputer z rodzeństwem bez sensu było ją przestawiać a że oni byli w większości rto musiałam się nauczyć, ale w lapku obsługuję lewą
Cytat:
to w takim razie wybierzemy się np. w przyszłym tygodniu ![]() 2. eee tam... nie ma co się porównywać. ma się taką a nie inną figurę i trzeba to zaakceptować i znaleźć w tym plusy. ja np. też mam szerokie biodra i płaski tyłek. Przy mojej przyjaciółce, która ma malutkie i pupkę jak orzeszek zawsze miałam kompleks, ale na szczęście dojrzałam i zmądrzałam teraz akceptuję swoje biodra i ćwiczę pupę żeby mi się podniosła bo tyle mogę zrobić![]() 3. hehe nie dziwię Ci się, bo trochę zamieszania z nim było. Jest od 4lat, ale ostatnie miesiące to perturbacie dlatego pewnie nie ogarniasz 4. ale Wam fajnie!!!! a zapach wanilii....mmmmmm
|
|
|
|
#948 | ||
|
Pani Buka
|
Cytat:
zauważyłam że po więcej niż 5 dniach w domu wszystko mnie zaczyna też denerwować... Cytat:
ja co prawda mam trochę różnych rzeczy do zrobienia, ale może znajdzie się odpowiedni termin ![]() 2. też akceptuję, co mam zrobić ![]() 3. aaa, ok, jakoś nie odnotowałam faktu, że jednak nadal jesteście razem ![]() 4. w sumie mogłabym ten żel wymienić na coś o podobnej wartości albo wystawić go na All...
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to ogółem oburęczna jestem, ale prawą ręką nie byłabym w stanie pisać
|
|
#950 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w multifitnessie na 100% mają takie lustra!!! ![]() Cytat:
![]() też tak mam, chyba każdy tak ma, a to pop rostu wynika z tego, że człowiek żyje innym życiem, ma inne nawyki itd. niekoniecznie te same co domownicy, a dodatkowo wciąż jest się traktowanym jak dziecko. i stąd te zgrzyty. Cytat:
2. to ćwicz ![]() 3. a jesteśmy? niby tak, niby nie więc nie ma co wnikać4. a może zapach Ci się spodoba?
|||
|
|
|
#951 |
|
Konto usunięte
|
gg22 w lustrach w multifitnessie nie mogę na siebie patrzeć, wyglądam jak kulka na krótkich nogach.
|
|
|
|
#952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dlatego właśnie jadę do spożywczaka po bakłażan i cukinię na obiad. Będzie spaghetti bez makaronu ![]() Dziewczyny to ja może też się skuszę na te rolki Ale w sumie któraś mogłaby go czasami wyręczyć
|
|
#953 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak źle, że w poniedziałek będzie już poniedziałek
|
|
#954 | |
|
Pani Buka
|
w sensie zapach tego żelu ? no ja już go powąchałam
nie jest zły, to tylko pod prysznic, więc mogłabym zużyć, ale wolałabym coś świeższego. Cytat:
ja z takich warzywnych mixów to leczo lubię
|
|
#955 |
|
Zadomowienie
|
Leczo jest super. Moja mama robi PYYYYSZNE
![]() Ja uczę się jeść brokuły, kalafior, cukinię, bakłażan, szparagi i szpinak codziennie. Kiedyś bym tego nie tknęła. A obecnie jak nie zjem któregoś to naprawdę dziwnie się czuję ![]() Tylko wciąż węgli za dużo
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
jak źle:P po 1 dni u przerwy mam od dziś kolejne 4 dni pracujące:P
Cytat:
![]() a ja za chwilkę końcże 3 poziom karty więc róznież wybiorę jakiś zapach
|
|
|
|
|
#957 |
|
Konto usunięte
|
uu szkoda że za 2,5 dnia już poniedziałek
|
|
|
|
#958 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Eee, bzdura po prostu większość tancerek brzucha woli mieć na brzuchu trochę tłuszczyku, bo wtedy ruchy ładniej wyglądają i trzeba mniej nadrabiać pracą mięśni, bo sam faluje |
|
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dobrze
![]() Przekopałam ogólnie szafę u rodziców i mam siatkę bluzek, ze swojej szafy 2 siatki Zastanawiam się czy chce mi się w torebkach kopać....
|
#960 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny doradźcie
![]() Muszę u tego sprzedawcy coś kupić za 60zł i zastanawiam się nad tymi butami? http://allegro.pl/new-wiosna-buty-ko...595146281.html Ale nigdy takich nie miałam, w takich nie chodziłam i w sklepach nie mierzyłam, więc nie umiem obiektywnie nic o nich powiedzieć. Fajne są? ![]() Najchętniej wzięłabym te: http://allegro.pl/buty-czolenka-nude...6.html#gallery, ale nie miałabym ich do czego nosić
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

. A jeśli nie, to jakaś pomyłka
.

Teraz nie mogę i nie mam większości rzeczy niestety...
ja się dziś oglądałam w lustrze całą godzinę na TB i nie mogłam się nadziwić, jakie mam ogromne biodra 

byłam tak zmęczona, że najpierw godz. musiałam odpocząć i dopiero siąść do pisania. efekt- 2str kolejnych bzdur