Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18 - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-13, 01:05   #4411
bezaczek7
Zakorzenienie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

acelinka multikino, pomyliło mi się z multiplexem, który mamy stosunkowo niedaleko. myślałam, że to tam
agawoo nieładnie tak. straszyć pana za tobą a tak serio, odpoczywaj więcej. nie wymawiaj się tu urlopami w czerwcu, do czerwca daleko, czeka cię jeszcze niejedna droga samochodem.
mówi to ta, która się zagapiła i wjechała kilka dni temu połową auta na krawężnik. dobrze, że ludzi nie było
ale dziś taki dzień był. byłam z teściową w zusie, 20 km w jedna stronę. niby niewiele, ale męczące-bo z teściową potem kosiłam za domem, jakoś mi zimno od wczoraj, położyłam się pod kocem i spałam chyba 3 godziny, czego skutki teraz-ciągle siedzę. ale idę zaraz spać, bo TŻ wraca za 3-4 godziny.
dobranocek
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35

Edytowane przez bezaczek7
Czas edycji: 2011-05-13 o 01:10
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 06:24   #4412
ultraradiola
Wtajemniczenie

Hej
widzę ze nie tylko ja ostatnio taka zakręcona chodzę.
Mamy z TZ ten remont i na razie spoczywa wszystko na mnie i powiem Wam dziewczyny ze juz chodzę nie przytomna a gdzie tam koniec. Po pracy szybko lecę na mieszkanie popytać czy coś trzeba dopilnować, do sklepu podjechać itp.
Pokój jeden mamy juz zrobiony a od soboty drugi pokój i kuchnia.
No i dzisiaj postanowiłam ze robię sobie dzień lenia po pracy. Rano miałam takie kłopoty wstać ze dawno tak nie miałam. Idę się kawkę napić i się obudzić

dziś jest 13.05 - piątek

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 07:57   #4413
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
acelinka multikino, pomyliło mi się z multiplexem, który mamy stosunkowo niedaleko. myślałam, że to tam
agawoo nieładnie tak. straszyć pana za tobą a tak serio, odpoczywaj więcej. nie wymawiaj się tu urlopami w czerwcu, do czerwca daleko, czeka cię jeszcze niejedna droga samochodem.
mówi to ta, która się zagapiła i wjechała kilka dni temu połową auta na krawężnik. dobrze, że ludzi nie było
ale dziś taki dzień był. byłam z teściową w zusie, 20 km w jedna stronę. niby niewiele, ale męczące-bo z teściową potem kosiłam za domem, jakoś mi zimno od wczoraj, położyłam się pod kocem i spałam chyba 3 godziny, czego skutki teraz-ciągle siedzę. ale idę zaraz spać, bo TŻ wraca za 3-4 godziny.
dobranocek
a gdzie macie najbliższe Multikino w Bielsku czy w Rybniku? A byłaś w ogóle kiedyś w Rybniku? Jak nie to zrób sobie wycieczke fajowo jest :P

ultra, o nie 13? nawet nie pomyślałam super że remoncik idzie do przodu i super że tylko musisz dopilnować, jakbyś musiała tam mieszkać i remontować to dopiero jest maraton dlatego tak bardzo się wzbraniam przed remontem kuchni ale chyba będzie nieunikniony
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 08:29   #4414
magolina
Wtajemniczenie

Dobry

ultra gdybyś nie napisała że dzisiaj piątek 13-tego to pewnie bym sie nie kapnęła mam nadzieję że dla nas wszystkich będzie szczęśliwy
Dobrze że remont postępuje, już niedługo będziecie się cieszyć super mieszkankiem.

agawoo bo spiere Cię po tyłku koniecznie musisz więcej odpoczywać i mniej myśleć o pracy bo nam się wykończyć. To jest ROZKAZ

certi oczywiście trzymam to ten egzamin do którego Tż sie tak dłuugo uczył?

acelinko zapytam się chyba mojego gina co myśli o tych balsamach brązujących, ja do ślubu smarowałam się balsamem i super efekt wyszedł żadnych smug i zacieków, dlatego jakbym mogła to z chęcią bym go stosowała w wakacje.

Dziś już wraca Tż, zaraz zabieram się za sprzątanie bo on nie lubi bałaganu a w jednym pokoju jest wieeelka sterta ciuchów, bo wyciągnęłam letnie i patrzyłam w co sie mieszczę, niestety większość spodni odpada
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 09:10   #4415
certina4
Wtajemniczenie

dziękuję dziewczynki, trzymajcie mocno, o 10 zaczął pisać

magolina tak to ten egzamin

później poodpisuję, bo teraz muszę trzymać kciuki

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 09:11   #4416
ultraradiola
Wtajemniczenie

a magolina w którym tygodniu juz jesteś ciąży ??
Masz juz brzuszek ?? ze mówisz ze do spodni na lato się nie mieścisz

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Stary 2011-05-13, 10:37   #4417
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
dziękuję dziewczynki, trzymajcie mocno, o 10 zaczął pisać

magolina tak to ten egzamin

później poodpisuję, bo teraz muszę trzymać kciuki
Daj znać koniecznie jak mu poszło

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
a magolina w którym tygodniu juz jesteś ciąży ??
Masz juz brzuszek ?? ze mówisz ze do spodni na lato się nie mieścisz
Kochana jutro kończę I trymestr czyli zaczynam 4 miesiąc. Brzuszek mam, sporo w nim tłuszczyku ale już jest ciążowy. Spodnie generalnie żadne mi sie już nie zapinają w pasie zawsze miałam tendencję to tycia w brzuchu i tym razem też tak mam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-13, 11:18   #4418
metkaa
Zakorzenienie

czesc

agawoo nie wolno sie tak przemeczac, dbaj o siebie,

ultraradiola super ze juz jeden pokik zrobiony, oby tak dalej
co do piatku 13 to moj mezus ma dzis urodziny
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 12:16   #4419
ultraradiola
Wtajemniczenie

magolina ale ten czas leci nie dawno dowiedziałaś się ze jesteś w ciąży a tu juz koniec I trymestru.

ale mi dzisiaj śmignął dzień w pracy jeszcze troszkę i zbieram moja pupkę do domku Dzisiaj postanowiłam jeszcze wskoczyć po pracy do sklepu po jakieś staniczki, bo wczoraj mierzyłam i oglądałam te co mam to nadają się do wymianki.
A od jutra wielkie pakowanie rzeczy z wynajmowanego mieszkania do końca maja mamy się wyprowadzić bo tak powiedzieliśmy właścicielowi. No i niestety na jakieś 2 miesiące będę musiała iść do rodziców no i tz tez jak zjedzie z delegacji ah ciężko będzie mi się znowu przyzwyczaić do nich jak juz prawie 2,5 lat mieszkam z TZ Ale wole to milion razy niż mieszkać z teściami.

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Stary 2011-05-13, 13:23   #4420
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
sjoanko kochana bo jak się opalać nie możemy to jakoś trzeba sobie radzić

na zachęte
Dzieki!

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
No własnie, a ja liczyłam na to, że niedługo wątek skończymy
Jeszcze tylko jakieś 600 postów, bo ostatnio nawet nieźle nam szło

Nie boj zaby - skonczymy!

Oj, przydałby się się emotek :kop w doopę:
Ale mogę Cię pałą pogonić

Dziekuje! To chyba jedyny przypadek gdy ktos dziekuje za pale!

Opadł ze mnie stres związany z ważną wizyta w pracy, ale już zaczyna się kolejny ...
Padam na pyszczek ...Wczoraj usnęłam za kierownicą, ocknęłam się w ostatniej chwili, jak byłam prawie w rowie Odbiłam szyko kierownicą, i nic się nie stało, ale nieźle się przestraszyłam ... Ten gość, który jechał za mną chyba też ...
Kochana - nas tez niezle przestraszylas!
Prosze nie robic nam tu takich numerow!

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj nie mogłam się pojawić, bo po wyjściu o 6 nad ranem, wróciłam 0 9:30, umyłam się i poszłam spać Do męża do pracy przyjechał koleś w delegację z Francji i poszliśmy razem na obiad i piwko. Przynajmniej miałam praktyczne lekcje angielskiego. Jeszcze raz się muszę wprosić, bo mimo niemiłosiernego kaleczenia języka i zapominania słów, mogłam sobie poćwiczyć
No jak francuz chce gadac po angielsku to juz wielkie wydarzenie
Na pewno mowilas lepiej od niego.

Cytat:
hej,
witam się po krótkiej nieobecności. Wczoraj znowu pracowłam do 19 i wróciłam ledwo do domu, dzisiaj krócej ale i tak padam na twarz.

Bardzo proszę o kciuki jutro za mojego TŻ - egzamin ma ważny od 10

jutro będę nadrabiać
Troche za pozno ale trzymam!

Cytat:
Hej
widzę ze nie tylko ja ostatnio taka zakręcona chodzę.
Mamy z TZ ten remont i na razie spoczywa wszystko na mnie i powiem Wam dziewczyny ze juz chodzę nie przytomna a gdzie tam koniec. Po pracy szybko lecę na mieszkanie popytać czy coś trzeba dopilnować, do sklepu podjechać itp.
Pokój jeden mamy juz zrobiony a od soboty drugi pokój i kuchnia.
No i dzisiaj postanowiłam ze robię sobie dzień lenia po pracy. Rano miałam takie kłopoty wstać ze dawno tak nie miałam. Idę się kawkę napić i się obudzić
A co robisz dokladnie w mieszkaniu? Malowanko czy tez cos z grubszych robot?

Cytat:

A od jutra wielkie pakowanie rzeczy z wynajmowanego mieszkania do końca maja mamy się wyprowadzić bo tak powiedzieliśmy właścicielowi. No i niestety na jakieś 2 miesiące będę musiała iść do rodziców no i tz tez jak zjedzie z delegacji ah ciężko będzie mi się znowu przyzwyczaić do nich jak juz prawie 2,5 lat mieszkam z TZ Ale wole to milion razy niż mieszkać z teściami.
Nie martw sie - szybko zleci! A moze mamusia bedzie ci ulubione potrawy podtykac.

Nie pamietam juz czy pisalam wam o kanarkach tescia. Kanarzyca wreszcie wysiadla jajeczka do konca a i kanar sie spisal i sa 2 albo i 3 - nie wiem - male kanarzatka. Nie zagladamy do nich za bardzo zeby nie przestraszyc.
Dzis dalam im kawalek jablka - ulubione danie i widzialam jak tatus zjadl troche a potem poszedl nakarmic mlode. Jakie ona paskudne. Znaczy dla nas - wielkie glowy z jeszcze wiekszymi dziobami z punkiem z niewyrosnietych pior na ciele. Ale dla rodzicow pewnie istne cuda.

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 13:51   #4421
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
A co robisz dokladnie w mieszkaniu? Malowanko czy tez cos z grubszych robot?
Robimy wszystko. Począwszy od instalacji elektrycznej, burzenie ścian, kafelkowanie, gładzie, płyty gipsowe itp po same przyjemności w sensie malowanie i położenie paneli bo to juz pikuś

Cytat:
Nie martw sie - szybko zleci! A moze mamusia bedzie ci ulubione potrawy podtykac.
jasne Na czas mieszkania u mamy Juz dostałam propozycje pójścia z mama na dietę Dukana Wiec chyba rarytaskow nie będzie

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-13, 14:04   #4422
acelinka
Zakorzenienie

ultra strasznie to leci szybko Zawsze wydawało mi się że jak jest się w ciąży to się to ciągnie, a teraz wiem że to tak szybko umyka ... Niedawno robiłam test, chwaliłam Wam się że jestem wciąży a teraz już bliżej niż dalej do porodu, za 15 tygodni planowo będe a porodówce
Wytrzymasz z rodzicami troszke, nie będzie aż tak źle

magolinko, trzeba sie zaopatrzyć w ciążówki polecam allegro, w szczególności jeśli chodzi o spodnie bo w sklepach "ciążowych" drożyzna a bluzeki, tuniki itd. to i w zwykłych sklepach można wyszukać takie na brzusio

sjoanko, słodko z tymi kanarkami malusimy

W końcu mam weekend Muszę tylko pogarniać mieszkanko i moge całkiem weekendować
Stary 2011-05-13, 14:11   #4423
sjoanna
Zakorzenienie

No to same przyjemne sprawy - remont, dietka.
Nie dziw sie mamie - pewnie szuka wspoldietowicza - zawsze to razniej a pewnie panowie do diety nie sa chetni. Wiec zostalas tylko ty.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2011-05-13, 15:03   #4424
magolina
Wtajemniczenie

Oj leci leci nawet nie wiadomo kiedy
Też pamiętam jak dopiero co robiłam test i nie mogłam sie doczekać końca I trymestru a tu już

acelinko patrze co jakiś czas na allegro, ale z jeansowymi sie jeszcze wstrzymam bo w lato to prędzej będę śmigać w sukienkach i spódnicach a w sumie mam dwie pary takich rozciągliwych ,,alladynek" spodni więc na razie styknie. W poniedziałek idę do szperacza bo ma być dostawa to może coś znajdę. Ostatnio były fajne jeansy ciążowe ale za duże.

ultra dasz radę, dwa miesiące zlecą nawet nie wiadomo kiedy. Dieta dukana jest bardzo wymagająca, ja bym nie wytrzymała

sjoanno a Wy kiedy rozpoczynacie remont?
Stary 2011-05-13, 15:11   #4425
acelinka
Zakorzenienie

Magolinko ja też stwierdziłam że bezsensu jeansy kolejne kupowac i mam tylko jedne za to udało mi się na allegro kupić spodnie lniane ciążowe za 11 zł a na lato rzeczywiście najwygodniejszą są sukienki jedna wartswa i tyle a tak zazwyczaj jets ten pas na brzuch który dodatkowo grzeje
Stary 2011-05-13, 15:21   #4426
sjoanna
Zakorzenienie

Nie mam najmniejszego pojecia kiedy bedzie remont. Niestety. Ja bym juz chciala. Moglabym tylko sciany pomalowac i okna wymienic i juz sie wprowadzac. Ale to nie ode mnie zalezy.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2011-05-13, 17:44   #4427
Martoolka87
Zakorzenienie

Hej
Podczytałam Was troszkę, ale nie wiem kiedy dam radę Was nadrobić. U mnie totalne szaleństwo - zamieszanie w pracy, zawirowania kredytowe (ale już na szczęście zbliżamy się do końca - we wtorek mamy podpisywać akt notarialny), a do tego wciąż coś nam dodatkowego wypada - np. dziś przylazł koleś od spisu powszechnego i musimy się jeszcze nim umówić. A na dodatek pokłóciłam się z TŻtem Koniecznie potrzebuję odpoczynku. Na szczęście jutro jedziemy na grilla do rodziców, więc może wreszcie trochę się zrelaksuję
Obiecuję, że jak tylko wszystko się u mnie ustabilizuje, to nadrobię całe zaległości.
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 17:55   #4428
magolina
Wtajemniczenie

Martoolka kochana no to życzę żeby jak najszybciej te wszystkie zawirowania ustały no i żebyś szybko pogodziła się z Tżtem

Przyszła mi dzisiaj pościel, którą zamawiałam we wtorek nic rewelacyjnego, bo i pieniądze niewielkie ale w końcu mam wszystko z kompletu, do odkąd kupiliśmy większą kołdrę nie mogłam się zebrać żeby coś zamówić. No i uprałam ją, szybko wyschła na dworku i już pieknie prezentuje się na materacyku

Tż wrócił i już myje samochód - ma pierd.... na tym punkcie, znajomi się śmieją, że tak wypucowanego samochodu to nigdy nie widzieli

Idę zjeść jaką kolacyjkę, jutro ciąg dalszy sprzątania bo dzisiaj więcej przy komputerze przesiedziałam
Stary 2011-05-13, 18:23   #4429
asiulek1705
Wtajemniczenie

Hello! Starałam się nadrobić
acelinka ja w tym roku też będę biała A i tak bladzioch ze mnie.
Oj dziewczyny ja mam wrażenie że w ciąży to ten czas biegnie szybciej Ja już 16 tydzień, a też pamiętam jakby to było wczoraj kiedy robiłam test.
Zmęczona jestem po dzisiejszy dniu w pracy, i jeszcze jak na złość musiałam robic pewną korektę a sprawdzałam ze 4 razy zanim wysłałam. Niby nic takiego się nie stało, ale było mi głupio a na siebie byłam wściekła. No ale tak to jest jak się ma swoje obowiązki i jeszcze dodatkowe nie wynikające z mojego zakresu czynności. Tak się to kończy gdy robi się 10 rzeczy na raz
Stary 2011-05-13, 19:58   #4430
certina4
Wtajemniczenie

TŻ dzisiaj zdał dziękuję za kciuki jeszcze tylko w poniedziałek i będziemy świętować w pełni

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-05-13, 20:17   #4431
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

dziś jest 13.05 - piątek
Hej
Ja się nie boję piątków 13-tego, odkąd mi wyznaczyli obronę pracy magisterskiej na taką własie date i jeszcze mi o tym powiedzieli dzień wcześniej

Ultra, fajnie,że remont idzie do przodu

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość

agawoo bo spiere Cię po tyłku koniecznie musisz więcej odpoczywać i mniej myśleć o pracy bo nam się wykończyć. To jest ROZKAZ
Tak jest panie Komendancie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc

agawoo nie wolno sie tak przemeczac, dbaj o siebie,
Staram się

Cytat:
Dzieki!
Kochana - nas tez niezle przestraszylas!
Prosze nie robic nam tu takich numerow!
Dzięki dziewczyny Będę uważać

Cytat:

jasne Na czas mieszkania u mamy Juz dostałam propozycje pójścia z mama na dietę Dukana Wiec chyba rarytaskow nie będzie
No przecież na diecie Dukana same rarytasy

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Hej
Podczytałam Was troszkę, ale nie wiem kiedy dam radę Was nadrobić. U mnie totalne szaleństwo - zamieszanie w pracy, zawirowania kredytowe (ale już na szczęście zbliżamy się do końca - we wtorek mamy podpisywać akt notarialny), a do tego wciąż coś nam dodatkowego wypada - np. dziś przylazł koleś od spisu powszechnego i musimy się jeszcze nim umówić. A na dodatek pokłóciłam się z TŻtem Koniecznie potrzebuję odpoczynku. Na szczęście jutro jedziemy na grilla do rodziców, więc może wreszcie trochę się zrelaksuję
Obiecuję, że jak tylko wszystko się u mnie ustabilizuje, to nadrobię całe zaległości.
Martoolka, trzymam kciuki, zeby się wszystko szybko poukładało i żebyście się pogodzili z TZtem
Cytat:
TŻ dzisiaj zdał dziękuję za kciuki jeszcze tylko w poniedziałek i będziemy świętować w pełni
Certi, gratulacje dla TZta
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 21:35   #4432
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
a gdzie macie najbliższe Multikino w Bielsku czy w Rybniku? A byłaś w ogóle kiedyś w Rybniku? Jak nie to zrób sobie wycieczke fajowo jest :P
Ja byłam Ale pamiętam tylko latanie po parku po nocy i siedzenie w jakimś pubie i granie w piłkarzyki chyba. Nawet jakieś zdjęcia jeszcze się znajdą...

Byłam dzisiaj u dentysty, kobitka mi kamień usunęła i teraz coś mnie makabrycznie boli kilka zębów - aż płakać mi się chce
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 06:29   #4433
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Hej
jeszcze troszke i się uspokoi, zobaczysz
Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Hello! Starałam się nadrobić
acelinka ja w tym roku też będę biała A i tak bladzioch ze mnie.
Oj dziewczyny ja mam wrażenie że w ciąży to ten czas biegnie szybciej Ja już 16 tydzień, a też pamiętam jakby to było wczoraj kiedy robiłam test.
Zmęczona jestem po dzisiejszy dniu w pracy, i jeszcze jak na złość musiałam robic pewną korektę a sprawdzałam ze 4 razy zanim wysłałam. Niby nic takiego się nie stało, ale było mi głupio a na siebie byłam wściekła. No ale tak to jest jak się ma swoje obowiązki i jeszcze dodatkowe nie wynikające z mojego zakresu czynności. Tak się to kończy gdy robi się 10 rzeczy na raz
kochana a do kiedy chcesz pracować? Zwolnij troszke obroty bo się zameczysz i nie stresuj się tak, to tylko mała korekta

Cytat:
suuuuper ciesze się bardzo
Czyli w poniedziałek też trzymamy, tak?

Cytat:
Ja byłam Ale pamiętam tylko latanie po parku po nocy i siedzenie w jakimś pubie i granie w piłkarzyki chyba. Nawet jakieś zdjęcia jeszcze się znajdą...

Byłam dzisiaj u dentysty, kobitka mi kamień usunęła i teraz coś mnie makabrycznie boli kilka zębów - aż płakać mi się chce
heh no to imprezowo było a dlaczego tak mało pamiętasz?
Ja strasznie lubie moje miasto, nie wyobrażam sobie mieszkania gdzie indziej

Jejciu ten ból powinien przejść szybcitko. Ja też musiałabym kamień usunąc z zębów, a się boje bo wiem jak przyjaciółka była podobno nieprzyjemne uczucie

A ja dzisiaj wstałam z tż o 5.40 a co się będe
Stary 2011-05-14, 09:37   #4434
201701300931
Konto usunięte

Cytat:

Jejciu ten ból powinien przejść szybcitko. Ja też musiałabym kamień usunąc z zębów, a się boje bo wiem jak przyjaciółka była podobno nieprzyjemne uczucie
Nie pamiętam dużo, bo to było około 7 lat temu i już się pozacierało. Poza tym wtedy w trzy dni byłam w trzech miastach oddalonych sporo od siebie na trzech imprezach i wszystko się miesza ;-)

A co do usuwania kamienia - mój TŻ mnie postraszył, jakie to było nieprzyjemne i jak rok temu szłam i mi powiedziała, że usuwa, to byłam przerażona. Suma sumarum wolę to niż borowanie ząbków, bo to drugie mnie nawet ze znieczuleniem boli. Usuwanie nie jest takie złe
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 09:41   #4435
acelinka
Zakorzenienie

aaaa Dana, 7 lat temu to zupełnie inna bajka była to wesołą wycieczke miałaś

Trudno jak chce się mieć ladne ząbki to trzeba pocierpieć, ja się wybiore po ciąży na usuwanie kamienia
Stary 2011-05-14, 10:17   #4436
magolina
Wtajemniczenie

Witojcież
właśnie wciągnęłam dwa opakowania truskawek i jeszcze mi mało Tż się śmieje że samolubna jestem bo jego nie poczęstowałam a ja na to że przecież z dzieckiem się podzieliłam czekam z niecierpliwością na nasze słodkie, krajowe truskaweczki

Dana a ja lubię borowanie ząbków i nigdy nie biorę znieczulenia. Mam ciotke dentystkę i ona jakoś tak mi robi te zęby, że mało co czuję

acelinko
podziwiam, ja ledwo co zwlekłam się z łóżka o 8 bo musieliśmy z matula na zakupy jechać, zastanawiam się jak ja zacznę wstawać o 6 od wtorku, jak trzeba będzie iść do pracy

certi
gratki dla Tż, w poniedziałek też na bank zda i będziecie świętować

Idę dokończyć wczorajsze sprzątanie. Nastawiłam już ziemniaki, bo robię sałatkę, idziemy dziś z Tż na grila do przyjaciół i już się nie mogę doczekać

Miłego dnia laseczki
Stary 2011-05-14, 11:18   #4437
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratulacje!!!

Cytat:
kochana a do kiedy chcesz pracować? Zwolnij troszke obroty bo się zameczysz i nie stresuj się tak, to tylko mała korekta

Pracować to bym chciała nawet do końca, nie mam w sumie ciężkiej pracy, nie jest też bardzo stresująca, ale czasami zdarzają się takie sytuacje jak ta z korektą...Już drugi raz taki błąd popełniłam, a to takie banalne przecież jest Po prostu swoich obowiązków mam mnóstwo, a to akurat mi dołożyli i tak po prawdzie robię za kogoś kto ma to w swojej karcie obowiązków. Ale masz rację, po co aż tak się tym stresować
Ja usuwałam kamień rok temu, nie jest to takie straszne, myślę że zależy to od tego jak się ma wrażliwe zęby. Usuwanie kamienia mnie nie bolało, to było dziwne uczucie, takie jakby łaskotanie. Przez jakieś 2 dni miałam wrażliwsze zęby przy jedzeniu czegoś zimnego albo gorącego. Da się to przeżyć, jak ja dałam to i Ty A ja na prawdę nie lubię chodzić do dentysty
Jestem już po zakupach i sprzątaniu. Wzbogaciłam swoją ciążową garderobę o tuniczki i sukienkę. TŻ jeszcze w pracy ale po południu pewnie weźmiemy piesa i pójdziemy na spacer, a później mały grill z rodzicami
Stary 2011-05-14, 12:13   #4438
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

Idę dokończyć wczorajsze sprzątanie. Nastawiłam już ziemniaki, bo robię sałatkę, idziemy dziś z Tż na grila do przyjaciół i już się nie mogę doczekać

Miłego dnia laseczki
Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Jestem już po zakupach i sprzątaniu. Wzbogaciłam swoją ciążową garderobę o tuniczki i sukienkę. TŻ jeszcze w pracy ale po południu pewnie weźmiemy piesa i pójdziemy na spacer, a później mały grill z rodzicami
No to miłe wieczorki Wam się szykują

Acelinka, sobota jest

Ja dzisiaj cały dzień śmigam na zakupki, a TZcik kosił trawę na działce..
Teraz wsadziłam do piekarnika lazanię, i czekam ażsię zrobi Poodkurzam może w tym czasie troche i powizażuję
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 12:38   #4439
acelinka
Zakorzenienie

Dobra kobity już Wam powiem bo pomyślicie żem wariatka -ja poprostu musiałam tż'ta do pracy zawieść i dlatego tak wcześnie wstałam a potem to już nie lubie sie znowu kłaść jak wróce, bo bym przespała cały dzień ale też nie czułam potrzeby spania Jutro z tż'tem nadrobimy, spokojnie

Ja też już mam obiadek gotowy, ale zjem z tż ja wróci, a teraz myśle co by dobrego zjeść

magolinka, nie dobijaj z tymi truskawkami
Stary 2011-05-14, 15:45   #4440
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Certi, gratulacje dla TZta

dziękuję bardzo
Cytat:

oj to nie dobrze, może poużywaj przez kilka dni pasty do zębów wrażliwych

mi rok temu dentystka pokaleczyła dziąsła w kilku miejscach przy tym właśnie, a propo zębów to dzisiaj jakoś mnie cała jedna strona boli, a nic tam nie mam i mam jakieś mega wrażliwe

Cytat:
jeszcze troszke i się uspokoi, zobaczysz

suuuuper ciesze się bardzo
Czyli w poniedziałek też trzymamy, tak?

A ja dzisiaj wstałam z tż o 5.40 a co się będe
dziękuję tak w poniedziałek też a ja niestety muszę do pracy iść, ale będę chociaż jednego kciuka trzymała

ojej, i spać Ci się nie chce? ja się ostatnio budzę po 4 i jakoś udaje mi się zasnąć, ale cały tydzień ten chodzę niedospana i zmęczona, dobrze, że jutro niedziela, bo dzisiaj też musiałam zajęcia zaliczyć więc późno wróciłam, a jutro na szczęście wolne. No i w poniedziałek ponownie do pracy...

Cytat:
Witojcież
właśnie wciągnęłam dwa opakowania truskawek i jeszcze mi mało Tż się śmieje że samolubna jestem bo jego nie poczęstowałam a ja na to że przecież z dzieckiem się podzieliłam czekam z niecierpliwością na nasze słodkie, krajowe truskaweczki

Dana a ja lubię borowanie ząbków i nigdy nie biorę znieczulenia. Mam ciotke dentystkę i ona jakoś tak mi robi te zęby, że mało co czuję

acelinko
podziwiam, ja ledwo co zwlekłam się z łóżka o 8 bo musieliśmy z matula na zakupy jechać, zastanawiam się jak ja zacznę wstawać o 6 od wtorku, jak trzeba będzie iść do pracy

certi
gratki dla Tż, w poniedziałek też na bank zda i będziecie świętować

Miłego dnia laseczki
dziękuję no mam nadzieję wielką, że zda i będzie spokój

ale Wam zazdroszczę grill i asiulkowi też, kurcze my już tak dawno nigdzie nie byliśmy.... najpierw moja nauka, potem TŻ.... masakra.

W każdym razie miłego wieczorku

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości