Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-13, 13:32   #2491
Caltea
Zadomowienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

To ja się jeszcze tylko pochwalę moimi ostatnimi zakupami. Już sobie wyobrażam, jak wystroję mojego chłopaczka w takie czaderskie ciuszki, ach. W tej koszuli flanelowej, to będzie godny następca polskiego hydraulika. A wszystko takie tyciunie, ciupeńkie. Sweterek mnie rozczulił
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjęcia 001.jpg (58,5 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjęcia 002.jpg (53,0 KB, 21 załadowań)
Caltea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 13:34   #2492
anuska_s
Rozeznanie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Wróciłam z pracy, zjadłam a teraz zbieram sie do sprzątania...ale tak mi się cholernie nie chce Pogoda straszna, leje i wieje
Stary 2011-05-13, 13:34   #2493
DzastaW
Zadomowienie

caltea śliczne te ciuszki =)

[reebok_a]606817[/reebok_a]
DzastaW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 13:34   #2494
Caltea
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość
Dzięki kochana. Też się tak zastanawiam nad tym fotelikiem do stelaża, chyba w razie co to sobie podaruje. Bo faktycznie chyba się mało przyda, akurat w tym okresie A ja właśnie obserwuje ten z zielonym środkiem, widac , że taki zadbany Zobaczymy jak się aukcja potoczy
Też zwróciłam uwagę, że w bardzo dobrym stanie. Trzymam więc kciuki za wygraną

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
a dzis jak szłam rano to widziałam mojego gina i tak sobie mysle skad ja znam tego goscia i tak po chwili dopiero skojarzyłam całkiem inaczej wyglada bez fartucha jak nie on
Stary 2011-05-13, 13:35   #2495
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość
To ja się jeszcze tylko pochwalę moimi ostatnimi zakupami. Już sobie wyobrażam, jak wystroję mojego chłopaczka w takie czaderskie ciuszki, ach. W tej koszuli flanelowej, to będzie godny następca polskiego hydraulika. A wszystko takie tyciunie, ciupeńkie. Sweterek mnie rozczulił
Faktycznie sweterek uroczy
Stary 2011-05-13, 13:35   #2496
anetika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
Anetika olej babe, ja bym pewnie jej niexle dogadała, bo kurcze co ją to obchodzi i w ogole, i bardzo dobrze ze jestes w ciaży!!! nigdy nie wiadomo czy sie uda itd wiec to wcale ni etakie proste -ja jakbym wiedziała jak bedzie tez bym wczesniej sobie dzidzie machneła!! co za baba
Już dawno ją olałam i wszystkie inne "ciocie dobre rady" W sumie to już później śmiać mi się chciało - jak powiedziałam to TŻ-owi to poszedł do sklepu i kupił lody mówiąc że musi dbać o mój "tyłek" co by równomiernie rósł

Celtea - piękne wdzianka - będzie mały model

Razem
Ślubowaliśmy
Dzidziuś
anetika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 13:37   #2497
aa2
Zakorzenienie

Cytat:

super ciuszki , ja juz bym chciała wiedziec czy tam u mnie jest chłopczyka tyka jak mysle i tez kupie mu coś fajnego
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 13:38   #2498
anuska_s
Rozeznanie

Dzięki Caltea. No może się uda..a jak nie to i tak jestem już na 99% zdecydowana na ten model i będę obserwować kolejne aukcje
Stary 2011-05-13, 13:38   #2499
Caltea
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
No, mnie też się strasznie podobają

Muszę się oddelegować, bo zupa jarzynowa spoczywa jeszcze w siatce w postaci świeżych jarzyn, nie wspominając już o naleśnikach....
Miłego popołudnia i weekendu. Mam nadzieję, że uda mi się Was nadgonić w poniedziałek (marzenia ściętej głowy), bo wcześniej to chyba nie będę miała możliwości posiedzieć przy kompie.
Stary 2011-05-13, 13:39   #2500
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
śliczne

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 13:39   #2501
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
agnieszka jesteśmy 6 miesięcy ze Sobą. On sam dokładnie nie wie czemu zdradził. Wytłumaczył to tak że chciał się Nią zabawić. Później Jej napisał że jest zaręczony, oczekuje dziecka i że to była czysta zabawa. Nie umiem tego wytłumaczyć. Wybaczyłam już Mu to troszkę
dla mnie to już ciut za duuużo, żeby zrozumieć, ale ok skoro mu troszkę wybaczyłaś, choć nie bardzo wiem jak można "troszkę wybaczyć"

aa2 - lausanne zawsze wpadła i coś napisała z rana, a od wczoraj cisza. MArtwie sie, bo pisała, że te bóle jej się nasilił. Jak nie wróci do wieczora to napiszę do mojej wizażowej sister!

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 13:40   #2502
lausanne
Wtajemniczenie

Aga jestem:ziew am: Odsypiałam tamte nocne skurcze w dzien, bo dziś w nocy ich nie było, ale nadal mi sie chce spac i zaraz się bryknę, bo malz jest w domu i mam pomoc przy K. więc sie kochana nie martw jak sie dzis nie zjawię poza tym dzis mi się zaczął remont - te szafy zaczęli robić i tez nie zawsze będe miała dojscie do kompa. Zwlaszcza ze jak zaczna malowac scianki to będę się musiała przeniesc do niedzieli do tesciow zeby K. i dzidzius nie wdychali farb. Tak więc do neidzieli jestem mniej aktywna. Widziałam ze Ty tez dzis nie bardzo sie czujesz, wiec tez idz spac, co sobie będziemy zalowac? Całuje Cie

Golgie kochana nie martw się, musisz być silna i być dobrej myśli
Caroline ciesze się że z mamą lepiej, naprawdę
Irmith gratki za dziewuszkę

i za inne badania udane też
i dzięki za kciuki i fluidy za tż- praca w Lublinie poki co ale co i jak będziemy wiedzieli dopiero okolo czerwca

Ancia Kornel to był mój wykladowca, nie mam dobrych skojarzeń, moze dlatego

buziaki dla wszystkich mamusiek, idę spać dalej
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 13:41   #2503
agnieszka 0605
Zakorzenienie

lausanee - dzięki, że dałaś znaki życia nękałabym Cię sms-ami

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 13:41   #2504
Caltea
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość
Dzięki Caltea. No może się uda..a jak nie to i tak jestem już na 99% zdecydowana na ten model i będę obserwować kolejne aukcje
Ja się czaiłam na All chyba przez ponad miesiąc (w tym czasie parokrotnie zmieniałam zdanie) ale sie opłaciło, bo, z tego co pamiętam, kupiłam za 730 zł z przesyłką. Jak nie ta, to będą inne

Dzięki dziewczynki za miłe słowa
Stary 2011-05-13, 13:44   #2505
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
lausanee - dzięki, że dałaś znaki życia nękałabym Cię sms-ami
oj tam, musisz to nękaj kiedy chcesz. A teraz juz serio lecę, a Ty też siooo do łózka
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 13:45   #2506
aa2
Zakorzenienie

zupa jarzynowa-mniam
ja dziś dla odmiany bede na obiad wcinac kebaba
Stary 2011-05-13, 13:50   #2507
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
zupa jarzynowa-mniam
wrrrrryyy ty mi zawsze smaka na cos zrobisz

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 13:53   #2508
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
ale wiecie co to naprawde widac jak sie idzie ulica czy w markecie to ludzie patrzą na brzuch -myslą ze robią to dyskretnie ale widac jak nie wiem ze sie gapia he he
dokładnie, to mnie najbardziej rozwala w tych ludziach

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki Miałam wczoraj okropny wieczór Mój mąż mnie tak totalnie zdenerwował że aż dostałam okropnego bólu głowy i zasnąć nie mogłam. Wiecie, że wstrzymali mi tą wypłatę, no i poprosiłam go, żeby mi pożyczył pieniędzy bo muszę kartę spłacić bo mi zaczną lecieć odsetki i że mu oddam jak mi zus wypłaci, a on mi na to, że nie będzie moich długów spłacał Tak się zdenrwowałam, że mu nagadałam, rozpłakałam się i rozłączyłam Normalnie świnia. Jeszcze mu parę smsów napisałam i powiedziałam, że skoro nie mogę liczyć na własnego męża to następnym razem pójdę do obcego Jeszcze żebym ja chciała, żeby on mi je dawał, a ja mu je chciałam oddać. Kurde, to ja sie staram, znajduje jak najtaniej, żeby nie być od nikogo zależnym i nie liczyć że rodzice kupią, nic mi nie dokłada do tego bo sama za to płacę a on mi takie teksty chyba zmienię strategię i zacznę po prostu od niego wymagać, że jako głowa rodziny ma na wszystko sam zarobić i to na nowe i najlepsze, wtedy zobaczy!
Ja bym tak nie mogła, bo mimo że nie mieszkam z tż, i nie jesteśmy związani jakimś związkiem formalnym, to często jak ja miałam pieniądze coś mu kupowałam, jak on miał to mi pożyczał albo coś kupił, to taka wymianka była u Nas. Nie szkoda mi było nigdy pieniędzy na tż (jak miałam, bo teraz ostatnio trochę mam cieńko z kasą ), tż na mnie chyba też. I nie wyobrażam sobie takiego podziału moje/twoje, sam tż kiedyś powiedział że te pieniądze co on zarabia i co będą szły na dziecko są przecież nasze.

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
dziękuję dziewczyny za wsparcie
Dziś nie jest niestety lepszy dzień, jedną z kilku rzeczy, które mnie gnębią jest stan zdrowia mojego taty.Dziś ma wypis ze szpitala i diagnozę-zatkana tętnica szyjna, grozi to udarem i ciekawa jestem czy i na kiedy wyznaczą zabieg.Mam nadzieję, że można to jakoś zoperować, boję się bardzo bo tata ma 69 lat, więc wiek też już nienajmłodszy
Do tego dochodzą problemy moich dwóch sióstr, po prostu chodzę do tyłu i od wczoraj tylko ryczę
Współczuję Ci Trzymam kciuki, żeby lekarze wyleczyli Twojego tatę, trzeba być dobrej myśli.. W tych czasach medycyna zdziałała już cuda, więc mam nadzieję że się uda i z Twoim tatem.

Cytat:
W następnym tygodniu spotkam się może z byłą Mojego narzeczonego, więc muszę się zrobić na bóstwo =))) he he
Nie czaję? Ja jakbym miała się spotkać z byłą chłopaka, to bym chyba jej oczy wydrapała, tym bardziej jeśliby mnie zdradził z nią..

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
Właśnie wróciliśmy z połówkowego USG. Synek rozwija się prawidłowo, lekarka nie stwierdziła żadnych wad Ciąża jest jednak młodsza o tydzień niż wynika z OM więc termin porodu przesunął mi się na 20 września.
Dobrze że wszystko w porządku

Cytat:
Napisane przez eveline22 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny dziś byliśmy na umówionej wizycie,nareszcie się doczekałam...jest synek ,więc proszę o aktualizację Pozdrawiam
Gratuluję synka

Cytat:
Śliczne ciuszki

P.S. Ucięło mi parę postów na jakie miałam odpisać, i niestety już nie pamiętam na jakie Idę się położyć, a potem znów mnie czeka nadrabianie echh Miłego dnia dziewczyny!
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 13:53   #2509
lullaby_ml
Zakorzenienie

Celtea śliczne ubranka
Aa2 ale bym sobie zjadla taka zupke

Cos za mna chodzi i sama nie wiem dokladnie co moze kalafior i brokuly? hmmmm
lullaby_ml jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 13:55   #2510
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
zupa jarzynowa-mniam
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 13:59   #2511
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Celtea śliczne ubranka
Aa2 ale bym sobie zjadla taka zupke

Cos za mna chodzi i sama nie wiem dokladnie co moze kalafior i brokuly? hmmmm
a o tej jarzynówce to smaka zrobiła Caltea hi hi ja bym tylko taką zjadła ale niestety nie bede teraz nic na weeken gotowac bo nei wiem czy bedziemy w domku

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
wrrrrryyy ty mi zawsze smaka na cos zrobisz

no ja sama se robie a potem musze czekac az bede mogła to zjejsć hi hi

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

dobra kobitki ja tez was opuszczam , zajrzę potem
Stary 2011-05-13, 13:59   #2512
lullaby_ml
Zakorzenienie

a ja sobie zjem gziczek, o! i w ogole to zaraz padne na twarz, tak bardzo bardzo chce mi sie nynkac dziewczynki
Stary 2011-05-13, 14:14   #2513
gerda
Zadomowienie

Cytat:
cześć dziewczyny dziś byliśmy na umówionej wizycie,nareszcie się doczekałam...jest synek ,więc proszę o aktualizację Pozdrawiam
gratuluję syneczka

Cytat:
Napisane przez anetika Pokaż wiadomość
Ja ostatnio usłyszałam od sąsiadki, którą ogólnie widzę raz na jakieś 2 miesiące bo ciągle wyjeżdża, że się "spasłam" i że mam się odchudzić bo młoda jestem i niedawno tak świetnie wyglądałam, a teraz znów mam dupę jak szafę (Co prawda miałam luźne ciuchy i typowo ciążowego brzuszka nie było widać...)To jej powiedziałam że spasę się jeszcze mocniej a tyłek będę miła jak szafa trzydrzwiowa bo w ciąży jestem i w nosie to mam Spojrzała się na mnie, spaliła buraka i bąknęła "a nie za szybko ta ciąża dzieciaku?" Kurde mam 23 lata a ona do mnie "dzieciaku" i jeszcze z tym "za szybko" wyjeżdża, no brak słów na niektóre babyA tak w ogóle to stara panna bezdzietna a zna się na wszystkim najlepiej...
co za baba, taką to tylko ubić

coś mi wizaz szwankuje

Edytowane przez gerda
Czas edycji: 2011-05-13 o 14:28
gerda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 14:17   #2514
lullaby_ml
Zakorzenienie

Ale tu dzisiaj cichutko jakos
Stary 2011-05-13, 14:25   #2515
AgnesD
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
po wizycie, wszsytko oki dzidzia rośnie 560g miała, przewidywana waga przyh porodzie 3600g, wszsytko w normach, gin powiedział że waże bardzo dobrze i żeby tak dalej trzymać, aa ii żeby jak siedzę podnosic nogi często do góry to uniknę puchnięcia stóp
uciekam, drzemnąć chwilę i wracam
super, że wszystko dobrze dzidzia rośnie pięknie a mi nie powiedział mój gin przewidywanej wagi

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
A więc ja już po wizycie 310 gramów rozwój prawidłowy i taaaaaaadaaaaaaaaammmmmm proszę o dopisanie córcia

Dzięki wielkie za kciuki
calzedonia

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

a musze powiedzieć, że kupiłam krem dla kobiet w ciązy na puchnięcie nóg itp. ciekawe czy pomoże

a trzymanie nóg u góry mało pomaga
Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama.
Igor ur. 16.09.2011
Mia ur. 13.08.2014

AgnesD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 14:26   #2516
gerda
Zadomowienie

Cytat:
T
Za chilę będę walczyć z naleśnikami. Może rozładuję nadmiar złych emocji i energii, która mnie wręcz rozpiera
dziś piątek zazdroszczę naleśniczków

gerda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 14:47   #2517
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
ale wiecie co to naprawde widac jak sie idzie ulica czy w markecie to ludzie patrzą na brzuch -myslą ze robią to dyskretnie ale widac jak nie wiem ze sie gapia he he
Mam to samo uczucie

Cytat:
Napisane przez gerda Pokaż wiadomość
Małgosia zapominałam gratuluje udanej wizyty waga 3600 przy narodzeniu to chyba taka standardowa?
raczej tak, ja się większej nie spodziewam zresztą łatwiej urodzić będzie
Cytat:
Gratulacje!

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
Witajcie

Strasznie się dziś czuję... Spałam jak zabita, pojechałam rano zrobić badania, po powrocie zjadłam truskawki i do łóżka. Wstałam jakąś godzinę temu i jestem mega nieprzytomna... Nie wiem czy to ta pogoda, czy co??
To tak jak ja ... mnie jeszcze gardło dochodzi i gorączka....

ale mnie mąż przykrość zrobił... napisałam mu rano że źle się czuję, musiałam wstać w południe bo miałam kilientki , jeszcze mame do fryzjera itp
Chciałam mu Desperadosa kupić bo w promocji była i dzwonie ,a ten do mnie że jak wyjechałam z domu "to pewnie symuluje chorobę" i że "zabardzo wziełam sobie słowa gina że mam odpoczywac" , rozłączyłam się odrazu , dojechałam do domu to się poryczałam, z czego teraz jeszcze gorzej się czuję, a te mi tylko napisał "że żartował" teraz to niech się buja. Foch jest ogromny, strasznie mi przykro.

Cytat:
Naprawdę ładne

Cytat:
Napisane przez AgnesD Pokaż wiadomość
super, że wszystko dobrze dzidzia rośnie pięknie a mi nie powiedział mój gin przewidywanej wagi
ja też zdziwniona byłam tak mu wyliczył komputer przy takim wzroście jaki był do tej pory.
Twoja dzidzia chyba większa była

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 14:56   #2518
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Agnyska te malutka nie oznacza że mam malutką: malutek-dzidzius ze malutki w zrobieniu malutek mam nadzieje ze juz jasne he he

Bianeczka ile jestescie ze sobą i ile po slubie? bo takie zachowanie jakby conajmniej od tygodnie byliscie razem , ja sobie nie wyobrażam moje-twoje, u nas zawsze wszystko jest nasze, razem urządazmy mieszkanko , razem kupujemy zresztą co bede opisywac moje i meża to wspólne i nie ma innej opcji, ja kiedyś więcej zarabiałam od meża ooi co z tego maiałam przed nim chowac , mieć osobno? kurcze teraz zaraz bedziecie miec dzieciątko i chyba musisz poważną rozmowe w tym temacie przeprowadzić , bo za chwile na pieluchy nie dostaniesz bo jego?

Golgie trzymam kciuki zeby wszystko sie powiyjasniało z siostrami no a przede wszystkim aby tacie sie polepszyło bo teraz to najwazniejsze-trzymaj sie cieplutko i stara sie myslec pozytywnie-choć wiem ze to trudne
w tym rzecz, że bardzo długo jesteśmy razem bo ponad 11 lat a po ślubie pół roku, przed ślubem nie mieszkaliśmy razem i nie mieliśmy wspólnych pieniędzy, ale teraz chyba zrobie tak, że zaciagnę go do banku i założymy wspólne konto i nie ma przeproś. Skoro on mnie rozlicza z mojej pensji to ja go zacznę rozliczać z jego zarobków. Po każdym zleceniu ma mi powiedzieć ile zarobił Do tej pory tego nie robiłam bo nie chciałam go ograniczać i mu wyliczać ale widzę ze nie ma innego sposobu. Jeszcze zła jestem na siebie, bo muszę jak na złosć dzisiaj do niego zadzwonić bo mam pilną sprawę do załatwienia a najchetniej wcale bym z nim nie rozmawiała

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 15:05   #2519
AgnesD
Rozeznanie

ale spokój dziś niesamowity

życzę dziewczynki miłego weekendu!!! Wpadne w pon mam nadzieję, że dam radę nadrobić

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

bianeczka ja z TŻ od chyba zawsze mieliśmy wspólną kasę - jesteśmy ze sobą 10 lat po ślubie 2 rok leci i nie narzekam - są różne sytuacje, nie powiem nie zawsze jest to dobre rozwiązanie, ale chyba nie ma idealnego wyjścia

a tak w ogóle Twój TŻ postąpił strasznie - też bym się wkurzyła

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

bianeczka ja z TŻ od chyba zawsze mieliśmy wspólną kasę - jesteśmy ze sobą 10 lat po ślubie 2 rok leci i nie narzekam - są różne sytuacje, nie powiem nie zawsze jest to dobre rozwiązanie, ale chyba nie ma idealnego wyjścia

a tak w ogóle Twój TŻ postąpił strasznie - też bym się wkurzyła

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

no i mi się zdublowało
Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama.
Igor ur. 16.09.2011
Mia ur. 13.08.2014

AgnesD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 15:25   #2520
pestka78
Rozeznanie

Wróciam z badan po 5 godzinach.... 3 godziny czekałam w kolejce do lakarza ogólnego i myslicie ze mi ktos zaproponował abym weszła bez kolejki???? A gdzie tam...tylko kilka babek powiedziało mi ze ładnie wygladam

Zwolnienie załatwiłam do środy sie bede byczyc)

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Mam to samo uczucie

ale mnie mąż przykrość zrobił... napisałam mu rano że źle się czuję, musiałam wstać w południe bo miałam kilientki , jeszcze mame do fryzjera itp
Chciałam mu Desperadosa kupić bo w promocji była i dzwonie ,a ten do mnie że jak wyjechałam z domu "to pewnie symuluje chorobę" i że "zabardzo wziełam sobie słowa gina że mam odpoczywac" , rozłączyłam się odrazu , dojechałam do domu to się poryczałam, z czego teraz jeszcze gorzej się czuję, a te mi tylko napisał "że żartował" teraz to niech się buja. Foch jest ogromny, strasznie mi przykro.
Faceci czasem tacy są....najpierw powiedzą a potem myślą.... nie martw się Małgosiu bo to źle wpływa,....przeciez wiesz..... Myślę, że mąż przemysli i moze jakiegos pysznego owoca Ci zakupi na przeprosiny?)
pestka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości