![]() |
#451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki.... ale te naturalne cz. V
No fakt dziewczyna nieziemsko maluje, ale ty też przecież cuda wymalowujesz na paznokciach. Także nie ma marudzenia
![]() ![]()
#452 |
Konto usunięte
|
Hej, hej, mam małą odskocznię od tematu paznokci, mogę?
![]() Bo się od wczoraj męczę nad posterem na krajoznawstwo, mogę Wam wrzucać tu dzienny postęp przez kilka dni aż skończę, tak w ramach motywacji? ![]() I tak niewiele będzie widać, ale postęp powinien być widoczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Konto usunięte
|
Obstawiam, że mogę
![]() ![]() Wstawiam więc stan wczorajszy i dzisiejszy, zagońcie mnie jutro, żebym zrobiła więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#454 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26883340]
Ładna kolekcja! ![]() Bardzo ładnie wyszły, na miniaturce myślałam, że to te z taśmą robione ![]() [/QUOTE] ani jednego pomarańczowego lakieru ![]() ja tak samo myślałam w pierwszej chwili ![]() Cytat:
![]() Orli eee co to jest? ![]() ![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-05-12 o 23:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Konto usunięte
|
Każda grupa (OK, w moim przypadku ja sama, bo nie lubię takich rzeczy w kilka osób robić i się dogadałam z koleżanką) ma przygotować wielki poster informacyjny o jakimś konkretnym szlaku w Polsce. Ja wybrałam właśnie Główny Szlak Sudecki, bo w większości go już przeszłam i znam i wręcz kocham te miejsca.
![]() Mam na to niby dwa tygodnie, ale sesja zaraz się zacznie, więc chcę mieć to z głowy. |
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Zakorzenienie
|
no to powodzenia
![]() (ja mam przygotować prezentację na speaking o piercingu, jak się naoglądałam zdjęć komplikacji po założeniu kolczyków w różnych miejscach ciała, to mi się odechciało już, a w poniedziałek mam "wizytację" metodyka w czasie prowadzonej przeze mnie lekcji ![]() idę już do łóżeczka ![]() dobrej nocy ![]()
![]() |
#457 | |
Zakorzenienie
|
O mamuniu zapomniałam
![]() jutro mam wolne, to zajrzę do tego sklepu i jak będzie to kupię Na pocieszenie Ci powiem, że ostatnio o wielu rzeczach zapominam, choć pewnie marne pocieszenie Mgiełko śliczna panterka ![]() Malinko śliczny joko ![]() ![]() a ile lakierów ![]() Cytat:
![]() teraz powinnam częściej zaglądać, bo czeka mnie tylko nauka na egzaminy DmkAnia ładniutkie ![]() Orlica nie marudź, bo każda dziewczyna ma swój styl i każdy styl jest ładny ![]()
![]() |
#458 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aj tam od razu 5 lat ![]() ![]() E tam uzależnienie, jak by widział ile mają inne dziewczyny(nie napiszę kto bo mnie zjadą no ![]() ![]() Mnie też się trochę nazbierało, nawet nie mówiąc że jeszcze niektórymi nie malowałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Zakorzenienie
|
Jej ale mam zaległości
![]() ![]() anula dziękuje ślicznie za porównanie ![]()
#460 |
Rozeznanie
|
MgiełkaM faaajna ta panterka
![]() ![]() Maliniarka jaka zacna kolekcja no no no ![]() DMk delikatnie i ładnie ![]() Karola nie wierze, nie kupiłaś różowego !? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
o jaaaa
![]() ![]() Ala śliczne pazurki ![]() Orli, Malina a ja myślałam, że tą taśmę to trzeba odkleić jak już lakier dobrze wyschnie ![]() DMkAnia ładne pazurki, też myślałam, że to taśmą jak zobaczyłam miniaturkę ![]() Mgiełka śliczne pazurki ![]() Malina super zbiór ![]() ![]() Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam ![]()
#462 | |||
Strażnik Wizażu
|
Chyba nieodpowiedni lakier do tego wybrałam, choć próbowałam różnymi...no i przez chwilę stwierdziłam, że oddam komuś cały zestaw
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26883340]Bardzo ładnie wyszły, na miniaturce myślałam, że to te z taśmą robione ![]() Przepraszam za wprowadzenie w błąd ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Też bym taką koroneczkę przygarnęła, chociaż do testowania, bo wątpię czy wyszłaby tak ładnie u mnie... Mam tak samo, też leży kilka nowych zupełnie ![]() ![]() czekam na moje chinki...chcę w końcu zmalować jakimś oczo*ebnym kolorem ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() a to tylko odręcznie maźnięte ![]() Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2011-05-13 o 08:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#463 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() piękny kolor i pazurki ![]() ![]() kolekcja piękna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=26812043&p ostcount=3552 ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- co do Kleopatre, uwielbiam jej wątek i bloga ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za pochwały mojej panterki (ale źle się z nią czuję, dzisiaj zmyję wieczorem... nie pasuje to do mnie...)
Morena to konadowa panterka, a w zasadzie bundle monsterowa odbita tylko, ja nie robię takich rzeczy ręcznie :wstyd: Malinko Ja też lubię patrzeć na swoje... otworzę sobie pudełeczko i się przyglądam ![]() ![]() ![]() ( a propo zajęć szkolno edukacyjnych to ja jadę debila z siebie robić do urzedu miasta bo mamy założyć hipotetyczną firmę na zajęcia i muszę się wpisac do ewidencji dzialalnosci gosp, regon wyrobic zaswiadczenie o podatku Vat i pieczatke zrobic i jakies inne durne rzeczy hipotetycznie wszytko oczywiście - ale pojechac muszę....)
#465 |
Rozeznanie
|
MgiełkaM zdobienie w jakikolwiek sposob to dla mnie czarna magia.Gdzie nabędę "to coś" czym robisz te centki?Wybaczcie dziewczyny za moje idiotyczne może pytania,ale nazwy typu bundle,konad...mało mi mówią
![]() ![]() ![]() DMkAnia oczo*eby są cudne ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 |
Konto usunięte
|
Moreno, i Bundle Monster i Konad to takie stempelki do paznokci, tutaj masz mały tutorial, jak to działa:
http://lakieroholiczka.blogspot.com/...p-by-step.html W ogóle Blogger nie działa i nie mogę dodać nowej notki, a wczorajsza zniknęła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Rozeznanie
|
Orlica dziękuje Ci, zaraz się wczytam i może nadejdzie dzień , że się odważę i spróbuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#469 | ||
Zakorzenienie
|
A Wy znowu spamujecie
![]() Dzień dobry ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Lakier jako sam lakier mi sie nie podoba. Nie lubię perłowych lakierów :/ Ale z panterką cudnie ![]() Ja nim dziś pomalowałam paznokcie. W kolorze się zakochałam i nie mogłam wytrzymać ![]() Kolor jest boski. Piękna, pastelowa brzoskwinka ![]() ![]() ![]() Ale kolor jest tak śliczny, że jakoś to zdzierżyłam ale przed kolejnym malowaniem dobrze się zastanowię. Będę go używac do zdobień i wzorków tylko. na pewno nie na malowanie całych paznokci :/ I wyszedł mi elaborat ale zeźliłam się strasznie bo tak mi się ten lakier podobał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale mi się najbardziej kojarzy z Ayers Rock ![]() ![]() No dobra mi też się ten lakier z pustynią nie kojarzy a tym bardziej z owocową ![]() ![]() Noo szalonaaaa. ładny zbiorek ![]() Czy Tobie też się tak dupnie nakłada? Czy tylko mi się takie buble trafiają ![]() W ogóle wczoraj jak weszłam do drogerii to ziało pustkami :/ Muszę się przyczaić na dostawę jakąś bo wczoraj nie było nic ciekawego poza Catrice, które zauważyłam już wychodząc ![]() Bardzo ładne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#470 |
Zakorzenienie
|
Morena No to Orlica mnie ubiegła z odpowiedzią. Myślę, że już wszystko wiesz
![]() ![]() Karola kurde to mnie wystraszyłaś trochę, ja lubię lakiery z tej serii multi demension nie miałam z nimi problemów. Pewnie i tak kupię tą brzoskwinie... mam nadzieję, że jakoś sobie poradzę z nakładaniem....
#471 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Pustki były na półkach i nie było nic godnego uwagi a te róże, które mi się podobały- już mam ![]() Oooo. No o to to. Patrz. Dobrze prawisz. Pewnie taaa ![]() ![]() ![]() Maluj szybko i pokazuj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Rozeznanie
|
Nowe nabytki :x
DSC04480.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo miałam z tej serii zwykły, czarny kolor i też był do bani :/ Agatka napisała, że ma tą brzoskwinkę więc zobaczymy jak Jej się nakładało ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Essence ![]() Avon ![]() ![]() A ten Editt chyba też mam... Kupowałam kiedyś ale jeszcze go nie przetestowałam ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#474 |
Raczkowanie
|
Mgiełko, ja też bym nie nosiła bez pantery
![]() ![]() Maliniarko, ![]() wkurza mnie ten blogspot no ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 | ||
Zakorzenienie
|
niby logiczne, ale możliwe żeby taki błąd zrobili?
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a brzoskwinkę też mam, ale nie otwieraną więc nie wiem. Ale to pastel więc koszmarna aplikacja mnie nie dziwi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=tAFDux0UL9c
![]() ![]() Przepraszam, że tak nie w temacie ale rozwaliło mnie to dziecko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#478 |
Rozeznanie
|
Karola noo ja mam podobnie,łapie róże w łapy a zaraz mówie ehh mam taki...i z bólem odkładam. Jak dziś uda mi się zrobić fotografije to wrzuce wam tu z przyjemnością
![]() ![]() ![]() Orlica skorzystan for siur ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Zakorzenienie
|
Karola a to widziałaś... http://www.youtube.com/watch?v=mk42w...eature=related to dziecko na prawdę tańczy lepiej ode mnie
![]() a co by nie spamować za bardzo kupiłam pudełko na lakiery i jutro idę na zakupy ![]() ![]()
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-05-13 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja trzymam lakiery w pudełku po butach... Po kozaczkach dokładnie bo jest większe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.