|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VIII
Cytat:
Widziałam twoje zaproszenia slubne. Ślicznie przerobiłaś ![]() Strasznie jestem ciekawa waszej opini o zawieszkach na alkohol i kotylionach bo majstrowałam je sama ![]() Kieliszki do szampana też bedę robic sama ale nie moge się zdecydować bo pomysłów mam kilka
Edytowane przez anoola Czas edycji: 2011-05-13 o 12:12 |
|
|
|
|
#4382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas to będzie 1 wesele jak jestesmy zaręczeni, więc będziemy lukać co i jak się robi
|
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie w albumie 3 zdjecia z paniensko-kawalerskiego ;>
|
|
|
|
#4384 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
hehe fajne zdjęcia
fryzura bardzo Ci pasowała
|
#4386 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dodaja na nią to nie działa. Mimo, ze nasikała w majtki nawet ich zmienić nie chciała. Dzisiaj nie zapeszając jest trochę lepiej. Mamy godzinę 12:25 a mała tylko raz zrobiła siku w "majteczki". To było tak, że bawiła się w pokoju i popuściła troszkę po czym pobiegła do nocnika i tam dokończyła. Jestem z niej taka dumna Nie poddam się tym razem. Mam dosyć pampersów i wyrzucania tyle kasy w błoto. Musi się udać![]() Cytat:
![]() Kochane wieczorem was nadrobie bo muszę mieć Julunie ciągle na oku. Buziaki
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
Anoola- super że jesteś
![]() Haniula- ślicznie wyglądałaś ![]() dziewczyny poszłam do mamy i jej nie ma myślę sobie co jest, aż się przestraszyłam, okazało się że zawieźli ją do Szczecina na tomografię, Boże żeby była jakaś poprawa![]() byłam na zakupach i kupiłam rybkę na dzisiaj na obiad kupiłam też proszek niemiecki Vizir od razu z Calgonem więc jest ok i płyn do płukania tkanin niemiecki o zapachu brzoskwini |
|
|
|
#4388 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z krzykiem i wogole ojciec do kuchni - Nic do lazienki - od sasiada z gory tak cieklo ze zalal i nas i sasiadke z dolu Cytat:
faktycznie do mamy nawet sie dodzwonic nie moge |( albo znowu cos z linia albo po burzy) Cytat:
super nowe akwarium ![]() fajnie ze wrocilas Cytat:
bo tz jakos za kokosem nie przepada wrocilas super nas rano dzieciak wrzaskami obudzil... eh czy 3 latki az tak musza na siebie zwracac uwage? no ale z tego co widze matka siadzie robi swoje a mloda robi co chce i nawet jak ja mala wola to ta zajeta pogaduszkami ostatnie pare dni daje mloda czadu .. tak to tylko z siostra jak byly razem to klotnie itd ale jak starsza w szkole to byl spokoj ladnie sie bawila ale teraz widze ze czesciej na nia krzycza i zostawiaja samej sobie u mnie dzis niebo jest koloru szaro czarnego ... a duchota straszna + wiatr ( burzy z pewnoscia nie bedzie jak tu mieszkam prawie 4 lata raz byla burza ale taka licha ze moze z 3 razy pogrzmialo i tyle wiecej blyskow bylo ) Anastazja kciuki za mame Haniula super fotki widac impreza sie udala lece kochane lazienka ( ogarnac sie jakos bo jeszcze w pizamie a za 40 min musze wychodzic ) zeby jeszcze cos bylo na zaczerwienione oczy od braku snu i kompa ... musze jakies kropelki kupic mam jedne ale takie srednie sa Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-05-13 o 12:41 |
||||
|
|
|
#4389 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Na pewno bedzie poprawae ![]() A własnie, jak to jest z panieńskim? Muszę zapraszać na niego wszystkie dziewczyny, które bedą na ślubie???
|
|
|
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4391 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Haniu tak w ogóle to masz ślicznego avatarka Musze dziś lecieć szukać prezentu na ślub TŻta kuzynki. Najlepsze, że upatrzyła sobie nasze żelazko kupiliśmy je jakies 3 lata temu, taka wersja limitowana- różowo pomarańczowe i jak pytałam w jednym sklepie to facet powiedział, że może mi takie ściągnąć, ale szukał na stronie Philipsa i dzwonił do magazynu i ni widu ni słychu ![]() Najwyżej jej to nasze zapakuję ![]() ![]()
Edytowane przez anoola Czas edycji: 2011-05-13 o 12:49 |
|
|
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4393 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
dobre anoola
no co limitowane bedzie u mnie tak leje ze niewiem jak dojde chyba wezme ciuchy na zmiane |
|
|
|
#4395 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
u nas jako takich prezentów się nie kupuje, jak coś to coś co na bank się przyda tj. pościel, ręczniki, sztuće ...
my na następne wesele damy albo kasę , albo kupimy ręczniki z napisami mąż, żona , lub ułożone w tort
|
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
My damy kase. Sami tez chcemy kase, bo to chyba najlepszy prezent
|
|
|
|
#4398 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nooo takie ręczniki są super. Widziałam kiedyś na All takie z napisem Super Mężuś i Super Żonka. Szkoda, że wtedy nie zamówiłam Świetne były
|
|
|
|
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
no wiadomo
już chyba mineły czasy gdy dawało się mase prezentów ... u nas prezenty dają Ci, że się wyrażę najmłodsi np. mój brat , czy nawet ja jeszcze z 2 - 3 lata temu gdy całkowicie bylam na utrzymaniu rodziców. ostatnio znajomy mi opowiadał, że w swoich prezentach ślubnych w jednej kopercie znalazł pocięte gazety a w innej (od chrzestnego ) NIC ... i to nie tak, że nie było go stać na prrezent, bo to każdy by chyba zrozumiał ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
Edytowane przez sikoreczka111 Czas edycji: 2011-05-13 o 13:47 |
|
|
|
|
#4400 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
a tam anoola deszcz wkurzylam , doszlam jakos a ciuchy na zmiane sa tzn spodnie wiec luz w koncu moze powietrze bedzie lzejsze
|
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
U nas wczoraj koło 17 pogoda się popsuła zaczęło padać a później już tylko gorzej i gorzej, od rana chłodno choć teraz słoneczko wychodzi. Byłam wczoraj na tym zabiegu na buźkę no więc wyglądałam jak bym po solarium była, dziś tylko delikatnie buzia spuchnięta (ja tak zawsze mam nawet po solarium). Póki co skóra jeszcze nie zaczęła schodzić ale się cały czas błyszczy tak jakby wszystko z nie wychodziło. Dostałam specjalny podkład z filtrem Niestety minus jest jeden dlatego, że tak późno się zdecydowałam z opalania tego lata nici chyba że na buźkę filtr 50 a reszta ciała może się opalać. Po samym zabiegu w sumie jak już pani mi zmywała te zioła to takie uczucie jakby milion igieł się wkuwało ![]() Ciekawa jestem efektu, to dopiero w poniedziałek mam iść na maskę i pani zadecyduje czy to wystarczy czy jeszcze raz. Ogólnie jak już zaczęłam to bym zrobiła sobie i 2 raz bo i tak opalać się nie będę, bo na wakacje raczej nigdzie nie pojedziemy a jak nawet to będzie koniec sierpnia początek września i to pewnie na tydzień do nas nad morze albo w góry, poz tym cały dzień w pracy do 16 zanim obiad zanim co to i tak słoneczka już takiego na opalanie nie będzie, ale niestety drogie to choć z racji tego, iż pora już nie ta i mało takich zabiegów robią o te porze więc dostałam zniżkę w wysokości 100 zł Więc gdyby była potrzeba na 2 może się skuszę.A przed chwilą w pracy dostaliśmy takie pismo, że zaczęłam się trząść z nerwów i na nadawcę tego pisma to najgorszymi rzucałam i przez tego ......................... ... zaczęłam się drapać A na obiad zupka szparagowa poprosiłam przyszłą teściową jak znajdzie chwile żeby obrała szparagi i ugotowała i jak będzie miała ochotę to może i zrobić zupkę |
|
|
|
#4403 |
|
Zadomowienie
|
Uciekam na poszukiwania
Miłego dnia ![]() Oliwka, nie denerwuj się |
|
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie gnoje że brak słów
|
|
|
|
|
#4405 |
|
Zadomowienie
|
Mała śpi a ja zasypiam na siedząco.
Jestem z niej taka dumna. Akurat byłam w kuchni a Julunia skakała sobie po łózku, układała puzzle itp. W pewnym momencie zobaczyłam, że siedzi na nocniku i mówi "mama sisi" Ja biegiem, żeby jej majteczki zdjąć ale już było po fakcie. Cieszę się bo widać umie na chwilę się powstrzymać i dojść do nocnika ale teraz muszę nauczyć ją ściągać majteczki Teraz musi być tylko lepiej![]() TŻ znów do 19 w pracy. Wczoraj brat TŻ przywiózł nam od teściowej po dwa wielkie kawałki szynki, schabu i boczku. Będzie na jakiś czas. Kochana kobieta Teraz w niedziele TŻ chce do niej jechać ale wyślę go samego. Teraz mam inną ważniejszą rzecz na głowie
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka- nie denerwuj się
![]() Paulunia- brawa dla Julci ![]() mama już wróciła, byłam u niej i jest bardzo zmęczona tą przejażdżką i badaniem w poniedziałek znow będą ją wieźli do Szczecina i będzie wtedy konsultacja neurologicznateraz piję kawkę i zaraz poćwiczę a potem biorę się do roboty
|
|
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam się Wam pochwalić o czymś o czym dowiedziałam się na Komunii. Otóż mała kuzynka co brała komunię, pytała się mamy czy ona na moje wesele musi sobie chłopaka brać ... bo ona teraz ma 12 chłopców i nie wiedziałaby kogo wybrać
|
|
#4408 | |||
|
Rozeznanie
|
Pochwalony!!
![]() piękne słońce u mnie, a ja uskuteczniam relaksik na kanapie ![]() Cytat:
![]() a tak btw, w życiu bym nie wpadła na to żeby mrozić białka Cytat:
Oliwka__ trzymam kciuki za efekty zabiegu ![]() Cytat:
Paulunia, dla córciIjaaa, dobrze, że obyło się bez większych strat
|
|||
|
|
|
#4409 | ||
|
Wtajemniczenie
|
My niedawno wróciliśmy do domku i troszkę nogi mnie bolą, w końcu byliśmy na obiedzie na mieści, bo stwierdziłam, że wieczorem już nie będzie mi się chciało wychodzić.
A i pogoda się poprawiła, bo świeci słonce ![]() Cytat:
Cześć a za pracęCytat:
Edytowane przez motylek1 Czas edycji: 2011-05-13 o 18:48 |
||
|
|
|
#4410 |
|
Rozeznanie
|
Witam Dziewczyny
ale już wszystko działa![]() Lecę nadrabiać
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

juz jako zona 

myślę sobie co jest, aż się przestraszyłam, okazało się że zawieźli ją do Szczecina na tomografię, Boże żeby była jakaś poprawa

bo tz jakos za kokosem nie przepada 

takie gnoje że brak słów
w poniedziałek znow będą ją wieźli do Szczecina i będzie wtedy konsultacja neurologiczna
ale już wszystko działa