|
|
#1861 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Są PM-ki jest impreza:) PM 2008:)
Hejloł
![]() onieeee jak ja już ustaliłam w co się ubrać jutro do pracy to mi mówią w tv że jakiś froont, że ziniej deszcz... nad Warszawą błyskawice jakieś pitole to ![]() słitaśna niespodzianka ![]() Soffi co dostałaś od zająca pochwal się my na weekend majowy nic nie zaplanowaliśmy, w sobotę i 2go pracuję więc jak będzie ładna pogoda to ewentualnie pojeździmy rowerami, popijemy pifko (tzn jak już wrócimy)A co do prezentów to ja nie mam pomysłu - nigdy nie byłam na panieńskim a na moim to było takie lajcikowe spotkanie z drinkami i prezentami w niewielkim gronie, bez szaleństw, nawet kaca nie było jak u Dżastinki ![]() A kapciochy mocna rzecz Gosia też lubię wiosnę aczkolwiek jeszcze nie grilowałam niestety i pod parasolkami nie byłam ;/ hmm... przeszłabym się na starówkę na korzennego pilsnerka mrrrrr a co do YCD to kurde wiecznie zapominam i włączam jak juz się ładnie kłaniają ehhh... za tydzień na pewno mi się uda ![]() katey niezły pomysł z tymi numerami na koszulce, musiał być dobry ubaw Malutka super foteczki ze spacerów świątecznych Daget współczuję robót pod oknem u nas też na około budowy, włąsnie mi dzisiaj odcieli przejście przez skróty na przystanek przez pięknie kwitnący sad ale już się wydreptała drużka okrężna na szczęście. W tamtym roku z kolei na osiedlu ciągle coś odnawiali, np barierki na tarasie malowali... nie mogłam wyjść z podziwu że taka rzecz może zająć tyle czasu ekipie i łazili u nas od wczesnych godzin porannych bo rano u nas cień A co do świąt w pozycji horyzontalnej, to pewnie było trochę przykro ale to przecież tymczasowo, za rok kolejne święta a te będziesz wspominać i tak całe życie, bo pierwsze z kruszynką w brzuszku ![]() Kasia idę ogarnąć mieszkanie - jutro mamy gościa ;p a pochwalę się że ostatnio biegałam i na rowerku jeździłam sobie dzisiaj w poszukiwaniu wiosny czekam aż zakwitną takie jedne fioletowe krzaki ubóstwiam je
|
|
|
|
|
#1862 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć. Dzisiaj było popołudnie na wsi. Uwielbiam takie. Jutro po pracy szybkie sprzątnie i srrruuuu na wieś, zostaniemy z siostrą tam na noc a w sobotę będzie grilek. Miał być w poniedziałek, ale ze względu na pogodę został przesunięty na sobotę.
Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że chciałabym mieszkać na wsi ![]() Cytat:
W YCD to nie tylko sierotki, ale w ogóle trochę "słabiaki", nie znam się na tańcu ale jako widz mam wrażenie, że słabi tancerze są w tej edycji. Za to Patrycja jako prowadząca bardzo mi się podoba, taka "swoja" z niej babka Cytat:
Cytat:
![]() 2 maja tez pracuję korci mnie wzięcie urlopu, ale ponieważ ma nie być fajnej pogody, to chyba odpuszczę.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Weekend na rowerkach to super sprawa a jak jeszcze pifko dodać...miodzio ![]() A wiesz, że ja też lubię te fioletowe krzaki
|
|||||
|
|
|
|
#1863 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co do wsi to ja z bloków człowiek... nie miałam okazji się przyzwyczaić do dobrego ale z coraz większą niecierpliwością wyglądam momentu aż rodzice skończą swój domek i będziemy ich nawiedzać na grila, wieś itp ;p podpowiedź całkiem całkiem kurde tylko trampek nie mam ;p muszę to nadrobić... ale już postanowiłam że ubiorę się w tunikosukienkę na luzaka tylko buty zmienie na zakryte skoro ma być chłodniej (aczkolwiek pokzywali 21 stopni to chyba bez przesady...) a piwko właśnie piję ;p sama... takie małe niepasteryzowane łomży.. czekałam na męża aż wróci z pracy ale zadzwonił, że po pracy idzie na piwko więc pfff a mi się tak chciało tego piwka że już się nawet zastanawiałam czy nie otworzyć zanim wróci tto otworzyłam ![]() :brzyda l:
|
|
|
|
|
|
#1864 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej.
Chce sie zameldowac- znad morza. Wicher dmie az milo-ludzi sie na zjezdzalo wiec obcuje ze sztuką uzytkową- czyli weekend w sklepie ![]() Buty ładne ale nie dla mnie-obcasiory hehe ![]() Swieta były, minęły...Spacerowalismy. W zyciu constans. Tylko inaczej ja to przezywam. Co do pomysłów na panieński- testy na zone juz byly omowione- zawsze mozna dorobic cos w kierunku tego czym młoda sie interesuje. No i zalezy gdzie jest impreza-czy w klubie czy w domu poczatek a reszta w klubie. To co ja mialam- zestaw rad dla zony zebrany od przypadkowych przechodniów do dzis mam w domu i wspominam z sentymentem. Jakbym miala wiecej szczegolow moglabym pomyslec.
|
|
#1865 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tylko przelotem, bom zmęczona po pracy
![]() Daget extra te czeki Sofcia to fakt nie płaczę z tego powodu, ale to też nie jest powodu do śmiechu. Przykro mi jest nie powiem i szkoda mi mojego męża, że jego matka nawet w święta ma go gdzieś ![]() Monai Gosia Izuś
|
|
#1866 |
|
Wtajemniczenie
|
Izuś
|
|
|
#1867 |
|
Zadomowienie
|
Malutka wiem, że to przykre, ale raczej teściowej już nie zmienicie.... Bo przecież tyle razy już z nią rozmawiałaś... Ileż można...
Izusia wracaj do nas jak najszybciej Tesknimy!Daguś widze Cie i sle buziaka Jak tam proces wysiadywania?
|
|
|
|
|
#1868 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ps. Wieśniara za mnie ![]() Trampki trampki, ostatnio kupiłam Avanti i...zakochałam się w trampkach albo raczej takich tenisówko - balerinkach Lacoste, no nic...chyba muszę je mieć ![]() a, ja też lubię Łomże , zwłaszcza, że to moje lokalne piwo, bo od Łomży mieszkam 23 km ![]() Cytat:
Przez cały dzień ani jednego pościka?????? Nie wiem o co kaman Edytowane przez gosia1007 Czas edycji: 2011-05-04 o 22:22 |
||
|
|
|
|
#1869 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej kochane![]() Wrocilam juz do Obornik- nadmorskie wakacje sie skonczyly. 6 godzin w pociagu i bylam na miejscu. Fajnie bylo- troche zimnawo ale coz poradzic ze maj nas rozczarowal. Przywiozlam zapas akcesoriow obuwniczych i jedne butki ![]() Zakupy jako lek na klopoty. Ciekawe czy moj portfel to wytrzyma
|
|
#1870 | |
|
Wtajemniczenie
|
Obejrzałam właśnie kolekcję reserved, raczej tam nie kupuję ale tym razem fajne rzeczy mają. Spodobały mi się z całej masy rzeczy
kolczyki w paski z przyczepionymi kotwiczkami, takie marynarskie.Cytat:
a tak na dodatek |
|
|
|
|
|
#1871 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale tu cisza- fb wszystko zbiera
Kochane bez fb-kowiczki Zawsze mozna zlozyc na jakies fikcyjne dane tylko po to by z nami pogadac.![]() Gosia-co do pieniedzy- maz ma 100% racji . Zdrowie jest naj najwazniejsze
|
|
#1872 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie szamiemy sniadanko, naszla mnie wczoraj ochota na zapiekanki, wiec moj mezus dzis rano pognal po buleczki i zrobil je na sniadanko
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Izulek super ze wrocilas
|
|||
|
|
|
|
#1873 | ||
|
Wtajemniczenie
|
No to cześć. Obejrzałam Ranczo a teraz na Harrego Pottego się przełączyłam
Wieczór lenia przede mną Pogoda się poprawiła, jestem wniebowzięta, uwielbiam słoneczko![]() Cytat:
![]() Cytat:
palenie w piecu i odśnieżanie trochę mnie jednak przeraża, ale za wiosnę i lato na wsi chyba byłabym w stanie się poświęcić![]() Haha zapraszamy, kupimy każdej Łomży po no powiedzmy dwie butelki, będzie miał mężulo możliwość wyboru. Dajcie tylko wcześniej znać, kiedy przyjeżdżacie ![]() Moje nabytki: |
||
|
|
|
|
#1874 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() podoba mi się kurteczka
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie jak tu pusto
![]() Gosia fajne zakupki |
|
|
|
|
#1876 |
|
Wtajemniczenie
|
Znowu pusto...szkoda...no nic, właściwie to co miałam napisać napisałam w klubie. Lecę. Pap
|
|
|
|
|
#1877 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() dawno tu nic nie pisałam ale widzę, że nie tylko ja ![]() Gosiu - fajne zakupki
|
|
|
#1878 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny piszcie na wątku chociaż od czasu do czasu, bo wątek nam umiera...szkoda
|
|
|
|
|
#1879 |
|
Zadomowienie
|
Hejoj
![]() Wcinam śniadanko, jest precel i sok marchewkowy świezy Byłam już na małych zakupach spożywczych, serwuje dziś i jutro ogórkową do tego na dziś łososia a jutro rolady mniam mniam. Kupiłam również piękny bukiecik konwalii, mmmm ale pachnie!20ego wchodzą do kin Piraci z Karaibów, wybieracie się? Bo my tak hihi, się nie możemy doczekać. Monai zajączek mi przynióśl super kopertówke, naszyjnik, kosmetyki i gotówkę trala la ![]() Gosiu czyżby ten weekend znów na wsi? Daguś jak brzusio?
|
|
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu fajne zakupki. Fakt wiosna i lato na wsi jest wspaniala.
Sofcia ale masz superowe sniadanko. Ja to bym sie chetnie do kina wybrala a najlepiej zjadlabym karmelowego popcornu ![]() Wrzucam zdjecie kombinezonka dla malej A brzusio rosnie. Wczoraj stanelam przed lustrem i bylam w szoku jaki on juz jest duzy. Przy dobrych wiatrach mam nadzieje ze jutro pstrykniemy jakies fajne fotki na pamiatke. Edytowane przez daget Czas edycji: 2011-05-13 o 12:59 |
|
|
|
|
#1881 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Daget śliczny kombinezonik chyba możey liczyć na fotę brzusi, czo?? ![]() Sofciu sama sok robiłaś??
|
|
|
#1882 |
|
Zadomowienie
|
Daguś karmelowy popcorn można kupić podczas amerykańskiego tygodnia w Lidlu, tylko nie wiem kiedy będzie.
Kombinezon słodki, Pstryknijcie fotki Dzasta sok robiła firma Marwit. Nie mam sprzętu Ale Wam zdradze ze w Biedzie jest swietny sok pomaranczowy! 100% wyciskany a nie z koncentratu tak jak wiekszosc. 1l po 5 zł. Uwielbiam go, innych nie lubie bo maja gorycz, ble.
|
|
|
|
|
#1883 |
|
Wtajemniczenie
|
a mi ten karmelowy popcorn nie smakuje
Sofcia też lubię ten sok pomarańczowy ja sprzęt do soków posiadam, notabene kupiony w Biedronie będzie w sam raz na soczki dla Agatki
|
|
|
#1884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A na popcorn karmelowy to sie nie natknelam w Lidlu, na slodzony tak ale on jest zupelnie inny.Dzasti luczyz zawsze mozna. Zaraz wysylam meza do Ikei po reszte szafek bo czas szykowac sie na dodatkowego domownika
Edytowane przez daget Czas edycji: 2011-05-13 o 18:46 |
|
|
|
|
|
#1885 |
|
Zadomowienie
|
Dzastuś wolę normalny ale o czasu do czasu lubie coś zjesc innego
No to przyjade na soczk ![]() Daguś wiemy, czytalam ostatnio wnikliwie jego opakowanie Oj to bedzie domowa rewolucja! Pokazesz nam efekty przygotowan dla nowego lokatora? ![]() Wlasnie ogladam Twoj blog, widze ze kolejne pudełeczko zrobiłaś hihi Piekny zestaw dla mamy... Chyba podkradne ten wierszyk i może spróbuje zrobić jakąs mini kartke do kapelusza w ramach niespodzianki. |
|
|
|
|
#1886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Pudeleczko zyskalo swoich zwolennikow. A tekst na karteczke mozesz podwedzic ciekawam jak Ci wyjdzie
|
|
|
|
|
|
#1887 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Daget
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
|
|
#1888 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1889 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad. 2 czekam na fotki brzusia ![]() mi też nie
|
|
|
#1890 |
|
Rozeznanie
|
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.

jak ja już ustaliłam w co się ubrać jutro do pracy to mi mówią w tv że jakiś froont, że ziniej deszcz... nad Warszawą błyskawice jakieś
pitole to 

my na weekend majowy nic nie zaplanowaliśmy, w sobotę i 2go pracuję więc jak będzie ładna pogoda to ewentualnie pojeździmy rowerami, popijemy pifko 
ehhh... za tydzień na pewno mi się uda 

Tesknimy!

Byłam już na małych zakupach spożywczych, serwuje dziś i jutro ogórkową do tego na dziś łososia a jutro rolady mniam mniam. Kupiłam również piękny bukiecik konwalii, mmmm ale pachnie!