|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ekskluzywny klub Stojące nad grobem-wstęp powyżęj 25lat
Cytat:
![]() no to już dwóch zaliczyłaś... dobra jesteś ![]() Cytat:
Właśnie zaparzyłam kawę (zalałam ), umyłam włosy, za godzinę wstawiam chleb do piekarnika i odpoczywam....AAA... nie chwaliłam się, że od poniedziałku będę chodziła na aerobik do dziewczyny, która załozyła kilka lat temu grupę taneczną i w tym roku jej podopieczne dostały się do II etapu Mam talent ..... więcej powiem Wam w poniedziałek po zajęciach, ale liczę na niezły wycisk.... wiem też, że będzie prowadziła zajęcia taneczne Sexy Dance, Dancehall, Waacking (oczywiście też tam pójdę)....
|
||
|
|
|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli Mww w przyszłym roku widzimy w Mam Talent?
fajnie
|
|
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2494 | |||||
|
Raczkowanie
|
Sie ma laseczki. Witam w to lekko deszczowe popołudnie. W końcu coś z tego nieba spadło - co prawda za mało - i powietrze bardziej rześkie.
Cytat:
Cytat:
A ty niedobra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
Konwalia - mnie bardziej zainteresował sexy dance
tylko będe musiała uważać żeby mi bioderka z zawiasów nie powyskakiwały...
|
|
|
|
|
#2496 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciekawa jestem czy to podobne jest do pole dance. U mnie w okolicy w nowo otworzonym fitnesie są właśnie zajęcie z tańca na rurze. Ale drogo wychodzi ta impreza, więc na razie sobie podaruję. |
|
|
|
|
|
#2497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2498 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo ja też zawsze się chciałam nauczyć tańca na rurze bo to pięknie rzeźbi ciało, ale z moimi słabymi nogami się nie da. Właśnie wróciłam z rehabilitacji i jestem taka padnięta że nawet siedzieć nie dam za bardzo rady. Żeby było ciekawiej to mnie skosiło w ciągu dnia na 3 h snu.
Poprawiam sobie humor muzyką.. a zaraz prysznic i spać ![]() Co ja zrobię że mi się podobasz Na dobranoc
|
|
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Całą noc padał deszcz, zrobiło się chłodniej, powietrze bardzo rześkie... Rano resztkami sił zwlokłam się z łóżka - gdybym dostała rano telefon żeby nie przychodzić do firmy, bo coś tam (np. nie będzie prądu i wody przez cały dzień) to pewnie spałabym do 11...
|
|
|
|
|
#2500 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane dla Was żebyście się mimo deszczu uśmiechnęły
![]() B J Thomas - Rain drops keep falling on my head
|
|
|
#2501 |
|
Marudziara
|
Witajcie w ten pochmurny i deszczowy piątek trzynastego
Dziś idę z psem do fryzjera I muszę do promotorki jechać oddać poprawioną mgr, ale taka pogoda działa na mnie jak płachta na byka najchętniej wskoczyłabym do łóżka i powiedziałam Dobranoc
|
|
#2502 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Kaszko zycia mlekiem plynacego i mnostwa syropu malinowego
![]() Czekam na tel Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() kici kici co ja zrobie ze mi sie podobasz dzis idealny dzien czarnego kota
I'm looking for a husband... ![]() Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje, szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje Edytowane przez dzinek Czas edycji: 2011-05-13 o 11:47 |
||
|
|
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
Badymka pojechała klasyką, uwielbiam tę piosenkę!!!
![]() To ja w klimacie, chociaż u mnie słońce, ale uwielbiam to wykonanie, zwłaszcza melodię początkową (mogłabym mieć z dzwonek z tego czasem sobie ten utwór zapętlam w winampie ) Jamie fajny jest ![]() Miłego dnia kobietom pracującym i kurczakom domowym życzę ![]() P.S. dzinku, że co? Że mam Ci oddać mój stary telefon? Muszę mieć 2, sorry Za mleko (zwłaszcza!! po kociemu) i syropek malinowy dziękuję ślicznie ![]() Co do odmiany kota, to mój TŻ trafnie odgadł wołacz, aż byłam pod wrażeniem, gdy go przepytywałam Mandra, wszystko już poprawiłaś? To teraz tylko trzymać kciuki za sprawne zaakceptowanie pracy
Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2011-05-13 o 11:57 |
|
|
|
|
#2504 |
|
Wtajemniczenie
|
Proszę
Jamiego skądś kojarzę ale skąd nie mam pojęcia. Taka lekko z jazzem ta wersja, dziwna ale fajna. Koszmarną mam pogodę. Leje i wieje od rana z chwilowymi przejaśnieniami co jest gorsze niżby miało lać cały czas bo ciśnienie szaleje. Gdyby nie kawa, której tak na prawdę pić nie powinnam to bym się zwinęła w kłębek i poszła spać. Ciśnienie przed kawą 115/65 czyli zgonowate. Rano humor jeszcze dopisywał ale teraz.. jak brudna śmierdząca szmata do podłogi :/ Na 17 na rehabilitacje. Jak tam nie zasnę to będzie CUD. Dobrze, że mam tylko wirówkę i ćwiczenia bo dzisiaj nie dałbym rady nic więcej.
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
Badymka, tylko nie sprzątaj :Brzydal: może zgarnij z kubkiem herbaty jakąś fajną książkę?
![]() To jeszcze jedna piosenka, z genialnym tekstem trafiającym we wszystkich absolwentów - idealistów - humanistów, zastanawiających się, co zrobić dalej ze swoim życiem Muzyka też miła dla ucha
|
|
|
#2506 |
|
Marudziara
|
Tak, wszystko już poprawione
teraz tylko drukowanie i oprawianie mnie czeka ![]() Wiecie co nawet nie myślałam że mój pies po ufryzowaniu będzie wyglądał jak nie on opłacało się dać 60zł
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
Dawaj fotkę zwierza
|
|
|
#2508 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko po wydrukowaniu sprawdź wszystko. Bo u mnie po oddaniu pracy okazało się, że zapomniałam dołączyć jeden rozdział . Do tej pory nie mam zielonego pojęcia jak to się stało. Zorientowałam się dopiero po oddaniu. A jak ryczałam . Później drukowanie na wariata od nowa i wymiana. Dobrze, że w mieście był dostępny punkt otwarty 24h. Kasy trochę poszło . Normalnie koszmar.Nikomu nie życzę. |
|
|
|
|
|
#2509 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Coni Ja bym się nawet nie kłopotała. W dziekanacie nawet nie sprawdziła mi kobieta zbieżności pracy na CD z tą wydrukowaną. Promotor kazał wydrukować tylko sobie, bo cytuję "Po co masz płacić za wydruk pracy dla promotora skoro my dzielimy pokój, może moją przeczytać". Cyba jedno zdjęcie mi się przesunęło w tej wersji oddanej jemu i przeprosiłam, to tylko machną ręką i kazał się nie przejmować. Dodałam zdjęcia z wesela. Jak dotąd 3 moje najnormalniejsze foty, masakra. Ach ta chomicza mordulencja.
|
|
|
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
Badymka, Ty chyba chomika nie widziałaś
. Świetnie wyglądałaś, naprawdę! Super!
|
|
|
#2511 |
|
Marudziara
|
Jak mi się dobrze ustawi to pstryknę kilka fotek
jak na obecna chwilę jest rozbawiony i szaleje cały dzień ale no 1,5 godziny go fryzjerka obcinała biedactwo tak się denerwował echJestem dziś z siebie zadowolona byłam na łowach w lumpku
|
|
#2512 |
|
Zadomowienie
|
hej kochane, ja na chwilę. jestem dziś padnięta (nic nowego ostatnio...) więc nie będę się rozpisywać.
badymka fajne fotki ja za miesiąc idę na wesele, czekają mnie zakupy bo nie mam co na siebie włożyć przejrzę szafę, może jednak wynajdę jakąś kieckę ![]() trzymajcie się starowinki
|
|
#2513 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasza nie badz sepem dawaj fona
miaaaaal ![]() Mandra poka zdobycze i psa Badymka fryzura moglabybyc lepsza ale ogolnie bardzo ladnie
|
|
#2514 |
|
Marudziara
|
Jutro dorwę aparat i popstrykam focie a kilka naprawdę ładnych rzeczy mi się trafiło i jak zawsze sztuka 3 zł
![]() Pies oczywiście bezcenny ale jego fotkę przed i po też dołożę ![]() A teraz uciekam spać, bo coś mnie melancholijny nastrój łapie i lekki dołek brak pracy mnie przygnębia
|
|
#2515 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Biedronko limuzynę wymyślił brat szwagierki, ludzie wychodzili z domów sklepów, wyglądali z okien taki hałas robił samochodzik ![]() Zakupów współczuję szczerze i życzę Ci żeby były szybkie i bezbolesne. Za miesiąc będzie już cieplej więc można coś lżejszego znaleźć. Dzinku nie chciałam mieć nic przy twarzy. A jak się okazało po wsiądnięciu do autokaru miałyśmy z siostrą cioteczną prawie identyczne fryzury Tylko moja do wieczora przyklapnęła bo zasnęłam w autokarze. Dorzuciłam fotę z poprawin z lekko wyprostowanymi już moimi włosami. Dzisiaj prawie sama w domu, reszta pojechała zobaczyć czy w ogóle da się już wysadzić pomidory. Dobrze, zaraz szybko posprzątam póki ich nie ma i nikt nie łazi, potem zrobię obiad i będzie luuz aż do 15-16. Pogoda niby ładna ale na zewnątrz jeszcze zimnawo. Grunt że świeci słońce. Buziaki i miłego dnia kobity
|
|
|
|
#2516 |
|
Zakorzenienie
|
badymka - nie lubisz zakupów? dziwna kobieta, ja je uwielbiam
właśnie piję kawę, zjadłam chleb z pomidorem i serek wiejski.... za oknem świeci słońce, jestem wyspana, zaraz pojadę na opalanko.... wczoraj byłam u kosmetyczki na pedicure więc panowi mogą całowac mnie po stópkach ![]() miłego dnia |
|
|
|
|
#2517 |
|
Marudziara
|
Oto mój mniej owłosiony psiak
|
|
#2518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Grzejcie kości, staruchy. Ani się obejrzycie, a znów przyjedzie zima .Oby nie taka, jak w weekend majowy
|
|
|
|
#2519 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wprost nienawidzę. A już kupowanie butów czy ubrań to jak misja samobójcza.
Jakbym miała nieograniczoną ilość kasy na zakupy to kupiłabym duuużo ładnej koronkowej, seksownej bielizny, książki w ilości hurtowej a resztę wydałabym na jedzenie. Fajnego masz psiaka. My może jutro albo dzisiaj bierzemy Dżekiemu towarzysza... Też kundelek, ale jeszcze nie wiem jak wygląda.Kasza taki los, ktoś idzie w pole żeby sprzątać mógł ktoś.
Edytowane przez badymka Czas edycji: 2011-05-14 o 15:27 |
|
|
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry staruszki
![]() Ja tu czytam i czytam, ale jakoś czasu na pisanie nie było i jakoś nikt nie płakał za mną ![]() no ale teraz to wprost muszę Badymka dawaj adres już ja się tam do Ciebie przejadę i nakopię za to bezpodstawne narzekanie, chomicza mordencja pffffffffffffffff no nie wytrzymamChyba pomogę Ci pracy szukać bo siedzenie w domu źle na Ciebie działa i demencja Cię dopada No to po tym miłym wstępie, wracam do czytania...aaa ciśnienie 115/65 to u mnie wysokie, potrafię mieć 95/55 i chodzić ![]() Kasza, żebyś Ty wiedziała jak mnie się chce Kaszki przez Ciebie chyba do sklepu skoczę, a teraz lecę do galerii poudawać Galeriankę emerytkę (odebrać sweterek od reklamacji) i kupić kaszę mannę ![]() Nie dam rady pocytować wszystkiego ale super, że jesteście ![]() uśmiałam się nieraz jak dziki chomik (Badymka to nie była dedykacja ) A może w ramach poprawy nastroju wskocz do Poznania coooo ??
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.

fajnie
A ty niedobra 

. Do tej pory nie mam zielonego pojęcia jak to się stało. Zorientowałam się dopiero po oddaniu. A jak ryczałam
. Później drukowanie na wariata od nowa i wymiana. Dobrze, że w mieście był dostępny punkt otwarty 24h. Kasy trochę poszło 
brak pracy mnie przygnębia
.
już ja się tam do Ciebie przejadę i nakopię za to bezpodstawne narzekanie, chomicza mordencja pffffffffffffffff no nie wytrzymam
chyba do sklepu skoczę, a teraz lecę do galerii poudawać Galeriankę emerytkę
(odebrać sweterek od reklamacji) i kupić kaszę mannę
??