|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Cytat:
no 16stego czerwca ma ostatni egzamin na studiach ... my 18stego robimy impreze urodzinowa i ja namawiamy zeby 17stego przyleciala .. to sie jeszcze na impreze zalapie ale mowi ze raczej sie nie wyrobi bo musi wszystkie rzeczy przewiesc z mieszkania ktore wynajmuje w Rzeszowie do domu
|
|
|
#2882 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Cytat:
chociaz juz teraz niezle mi idzie ale odpukac nic nam sie w tych autach nie dzieje... wiadomo ze cos tam od czasu do czasu trzeba zrobic, tz robil gruntowny przeglad przed wyjazdem do chorwacji i wymienial amortyzatory i cos tam jeszcze, ale bez przesady....Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A mi dzis nasza fajowa kolezanka znowu nadepnela na odcisk ![]() ![]() ale o tym opowiem Wam w k...
|
||||
|
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz z nia wesolo ![]() Dzisiaj piatek .. kolejne wazenie ... kolejny 1kg mniej
|
|
|
#2884 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2885 | ||
|
Zakorzenienie
|
szalony kociak
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i dla mnie tez dzis tata miał komisje na rente i przedluzyli mu o rok ale co sie nadenerwował to jego![]() i jeszcze ten lekarz skwitował ze teraz na rok to bedzie miał w sumie akurat trzy lata... tylko co to miało znaczyc... oczywiscie tato nie spytał bo sie troche bał bo ten z komisji taki jakis nabzdyczony był i nie chciał go tato denerwowac... tak wogole o heloł znow was od rana nadrabiałam i teraz dopiero mam chwile wolnego, mała usneła wiec ide okno myc... ehżabciu gratuluje kiloskow ![]() u mnei znow -2 po tygodniu i -5 cm w pasie jeszcze dyszka jeszcze dyszka i 7 cm w pasie i bedzie wyjsciowo tylko co z tymi udami ehhhh
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-05-13 o 18:11 |
||
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki kochana
Ojj tak to bedzie przyjemne
|
|
#2887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a jaka jest wymarzona waga???
|
||
|
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
Żabciu a oni wiedzą że Ty jeszcze na zumbę chodzisz?? Bo jak nie wiedzą to myślą że tyle gubisz na diecie i się martwią że za dużo
a z zumbą to ok Mogę spytać ile kosztuje bilet do Was z Polski?? I ile mniej więcej trzeba czekać na wolne miejsce? Anika z czasem wrócisz do swojej wagi z przed ciąży nic się nie martw
|
|
#2889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale to musi być piękne uczucie Żabcia gratuluję kolejnego zgubionego kg! Anika jeszcze troszkę i znowu będziesz lasencja
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2011-05-13 o 18:37 |
||
|
|
|
#2890 | |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() wymarzona waga 70kg ![]() Cytat:
takze oni mysla ze tylko na diecie mi kg leca w dol Wolne miejsce masz na mysli do konsula o wize? czy bilet do Polski? wiesz nie wiem dokladnie ile bilet z Polski kosztuje bo Monika jeszcze nie kupila ale to co teraz patrzylam na necie to na 3 miesiace jakies 2,500-3,000zl ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- dziekuje dziekuje
|
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
chodziło mi o miejsce w samolocie
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
nie musisz dlugo czekac
|
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
a co to jest to WW?
|
|
|
|
#2894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Ciebie rowniez gratulacje i brawa ![]() Weight Watchers to jest taka dieta polegajaca na liczeniu tego co jesz .. ja obecnie moge jesc 35pkt na dzien a ile pkt masz na dzien zalezy ile masz lat , jaki masz wzrost ile teraz masz kg a ile chcesz schudnac
|
|
|
#2895 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nas na razie niestety nie stać na nowsze autko nasze punto też już ma swoje latka,ale jest najmłodszym autem jakie posiadaliśmy ever ![]() Cytat:
oj tak z zakupami warto zaczekać ![]() Cytat:
Kurcze dziewczyny oddzwonili z tej kliniki i jestem zaproszona na drugą rozmowę z właścicielką -jutro rano ,chyba się spodobałam,bo mówiłam tej babce,że w pon zaczynam inną pracę i jeśli dadzą mi odpowiedź do końca tygodnia to mogę jeszcze zrezygnować z tamtej pracy...Ciekawa jestem jakie warunki w ogóle zaproponują.3majcie kcuiki |
|||
|
|
|
#2896 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale za bardzo nie mamy na to szans, bo szkoła i szkoła i szkoła ![]() Żabcia Wy już długo jesteście za granicą? Cytat:
![]() Cytat:
a jaka waga wyjściowa?
|
|||
|
|
|
#2897 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
Padam na twarz dzisiaj... znowu przebieraliśmy cegłę... jak co dzień
na pierwszą kondygnację na bank już starczy, ale jeszcze do przebrania na drugą nie czuję rąk i placów... ale sobie bicepsy wyrobię, będę tż nosić na rękach haha![]() No i ciacho pychota trochę się zapadło, ale to dlatego, ze kroiłam jeszcze gorące ![]() ![]() No a mój biedny mężulek pojechał do kolegi robić pracę... codziennie wstaje po 6 prosto na budowę, potem razem wracamy około 19... a potem tż się jeszcze uczy do 23... no i tyle mamy czasu dla siebie a do tego jutro jedzie znowu do szkoły, 3tyg. z rzędu
|
|
|
|
#2899 |
|
Zadomowienie
|
Drogie dziewczęta!
Potrzebuję Waszej pomocy Poszukuję dziewczyn, które zaszły w ciążę lub urodziły dziecko, mając mniej niż 18 lat lub w wieku do 19 lat (chociaż głównie tych najmłodszych mam). Jestem studentką resocjalizacji i ped. opiekuńczo-socjalnej i piszę pracę licencjacką na temat młodych mam. Jeśli urodziłyście dziecko do 19. roku życia, ale mimo to obecnie jesteście już starsze, także proszę o wypełnienie ankiety. Jeśli znajdą się dziewczęta, które dopiero zaszły w ciążę i czekają na narodziny swojego malucha, także zapraszam do wypełniania, odpowiedzi powinny pasować ![]() Pytania są tzw. "testowe", zamknięte, więc powinno się Wam w miarę sprawnie na nie odpowiadać, mimo iż jest ich 46 Mam też nadzieję, że nie będziecie czuły się urażone tymi pytaniami, bo niektóre, szczerze mówiąc, "zaglądają" w Waszą prywatność, ponieważ odpowiadają po prostu teorii w literaturze na ten temat... ale ankieta jest oczywiście ANONIMOWA! ![]() Oto link do ankiety: http:// moje- ankiety. pl/respond-10310.html (trzeba usunąć spacje) Mam nadzieję, że nie łamię regulaminu Wizażu tym ogłoszeniem, jeśli tak proszę o jakąś podpowiedź
|
|
|
|
#2900 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje slicznie
Cytat:
7 lat bedzie w wakacje Mezul w maju ja w sierpniu wstyd sie przyznac .. waga wyjsciowa 105kg teraz jest juz 96kg
|
|
|
#2901 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chociaż moja pomysłowa koleżanka podczas obiadów w pracy konsumuje takie ilości, że mało jej z talerza nie pospada płacąc za 1 porcję i dzięki temu twierdzi że nie musi jeść kolacji bo głodna nie jest. Ale mój brat ma takich znajomych. Jedzą ryż na mleku z puszki praktycznie cały tydzień (w niedzielę tylko normalny obiad no bo to niedziela), czasami ryż z jogurtem albo jakimś sosem ze słoika, zakupy tylko najtańsze, sępią tylko przy okazji - a to jedzenie, a to papierosy, wbijają się do ludzi na obiady i wszystkim dookoła opowiadają jakie to super życie wiodą. Żeby nie było - mają kasę, po prostu robią wszystko żeby jej nie wydawać - szkoda że kosztem wszystkich na około. Co najlepsze laska nie widzi związku pomiędzy wypadającymi włosami, łamiącymi się paznokciami a sposobem jej odżywiania. Na wakacje nie jeżdżą, do Polski raz na rok (a najlepiej żeby rodzice zapłacili za bilety). Kiełbasy nie mierzą, ale na studiach mieszkałam z laską co robiła spis rzeczy w lodówce co by jej nie wyjadać i znaczyła na kartonach poziom płynów![]() Ja rozumiem że ktoś wyjechał żeby zaoszczędzić kasę i wrócić. Ale życie kosztem innych? Albo własnego zdrowia? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W moich okolicach budowa domu z działką i ogrodzeniem to jakieś 500-700 tyś. więc uzbieranie takiej kwoty w kilka lat (np. 5) dla mnie jest nierealne bez totalnych wyrzeczeń. Do tego mieszkamy w Holandii, gdzie płacimy wszystkie możliwe podatki jakie tylko można wymyślić co pochłania część naszego budżetu.---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokladnie jest tak jak piszesz sama zumba albo sama dieta napewno nie dawaly by takich efektow ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- dzieki
|
|
|
#2903 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie.
|
#2904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ludzie to potrafią być sknerusami nie ma co ![]() No może 500-700 tyś to nie,ale takie minimum 300 tyś trzebaby mieć ,bo ktosia pisała ,że oni akurat budują się na działce u rodziców ,a to już duża oszczędność.Dla mnie oszczędzenie takiej kwoty to i tak sfera marzeń nam udało się sporo zaoszczędzić,ale po drodze mieliśmy wesele ,super podróż poślubną,a potem urządzanie mieszkania pochłonęło sporo pieniążków.Nie wspomnę o tym ,że za granicą mieliśmy dwa auta a w Polsce trzecue co także kosztuje...Wiem,że jeśli żyłabym jak biedak to odłożyłabym pewnie te 300 tyś ,ale po co marnować najwspanialjesze lata młodości ![]() Dzięki za kciuki rozmowa jutro o 10: 30 .Obym się spodobała.
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-05-13 o 20:07 |
|
|
|
|
#2905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pójdzie jak z płatka, jesteś na dobrej drodze
![]() Cytat:
ojjj tak siłowania niezła! z całą pewnością ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2906 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Laska nakłada tyle że ma z górką, nie zje nieraz tylko porozwala po talerzu. Potrafiła zapłacić za małą porcję mając na talerzu górę jedzenie (w końcu manager stołówki zwrócił jej uwagę) i płaci teraz za dużą, chociaż dla mnie to pod 2 podchodzi U nas sama działka to około 100tyś. plus przyłącza, pozwolenia no i sam dom z wyposażeniem. Przyjaciółka skończyła się niedawno budować - wydali ponad 350tyś. sporo robiąc sami, ale takie są ceny. Dom 130m2. I jeszcze trochę jest do zrobienia - ogrodzenie, szafy garderobiane, ogród itp. Szacują że z 50 tyś włożą. Jak się ma działkę i złotą rączkę w rodzinie to super! Można sporo zaoszczędzić
|
|
#2907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No u nas też ziemia tyle kosztuje,dlatego tak sobie głośno myślę,że jak już ma sie tą ziemię to za powiedzmy 300 tyś można się wybudować.Ale tak jak mówisz,wszystko dużo kosztuje i sama wiem z doświadczenia jak to wygląda jak się wykańcza choćby mieszkanie. |
||
|
|
|
#2908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale fajnie, że oddzwonili, trzymam kciuki, zeby jutrzejsza rozmowa przeszła pomyślnie Cytat:
I tak jak pisałam, sfinansowanie tego etapu zajęło im 3,5 roku (w tym czasie zbierali też na wesele), aby wykończyć dom planują pobyć jeszcze za granicą ok 2,5 roku. Tak więc na ich przykładzie widać, że można w kilka lat się wybudować nie odmawiając sobie przyjemności. |
||
|
|
|
#2909 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sporo prawdy jest w stwierdzeniu że do szacowanych kosztów trzeba doliczyć tak z 20%.
|
|
#2910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tata ma orzeczona całkowita niezdolnosc do pracy ma pierwsza grupe i tak wywniosolowalismy ze to tez moze chodzic o sanataorium moze po takim czasie wysyłaja do sanataorium... ale nie wiem ze tez nie zapytal o co mu chodziło
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.

to kiedy do was przylatuje?? 
to sie jeszcze na impreze zalapie 
Aha mało tego,mają takie same kafle w łazience ,tylko że my mamy je w dolnej łazience a oni w górnej

i wszystkich od nich wrąbali w regulację ruchu, dodam że tam mają jedno rondo 

ale to musi być piękne uczucie
trochę się zapadło, ale to dlatego, ze kroiłam jeszcze gorące
a do tego jutro jedzie znowu do szkoły, 3tyg. z rzędu 
teraz jest juz 96kg