|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. IV
Cytat:
![]() ja jak na razie chodzę też tylko do 2, jeden to taki prawie supermarket, dwupiętrowy, a drugi taki malutki, ale tam jest raczej drogo i słabe światło, pewnie specjalnie, żeby nie zauważać plamek czy dziur na ubraniach
|
|
|
|
|
#3512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehe wycwanili się w tym drugim lumpeksie
|
|
|
|
|
#3513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do tego 13 ![]() hmmm dostałam dziś pewien prezent, znaczy jeszcze go nie mam ale został mi przeznaczony na razie się nie cieszę, bo nie wiem czy będzie z czego ![]() ewwwa dobrze piszesz z tymi lumpeksami obecnie nie mam czasu na takie zakupy ale może to i lepiej
|
|
|
#3514 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas, jak jest nowa dostawa, to ludzie wychodza z yakimi mega torbami, że im chyba ciuchów starczy na każdy dzień w roku ![]() Rano wychodząć na przystanek czarny kot mi przez droge przebiegnął, a gdy teraz jakos wychodziłam z domu to znów mi przebiegnął
|
|
|
|
|
#3515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3516 |
|
Konto usunięte
|
Ja dzisiaj odwiedziłam Biedronkę. Tuszów ani podkładów ni hu hu, ale były błyszczyki i lakiery z Eveline (7,99 i 9,99 - za zestaw dwóch kolorów, frenczowe biały i różowy lub czerwony i bezbarwny), a ja sobie kupiłam maseczkę z AA z ogórkiem. Pierwszy raz ją widziałam dzisiaj i zakupiłam od razu dwie, bo moja cera lubi ogórek
|
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;26900787]Ja dzisiaj odwiedziłam Biedronkę. Tuszów ani podkładów ni hu hu, ale były błyszczyki i lakiery z Eveline (7,99 i 9,99 - za zestaw dwóch kolorów, frenczowe biały i różowy lub czerwony i bezbarwny), a ja sobie kupiłam maseczkę z AA z ogórkiem. Pierwszy raz ją widziałam dzisiaj i zakupiłam od razu dwie, bo moja cera lubi ogórek
[/QUOTE]u mnie tusze jeszcze były. Szkoda, że nie lubię tego produktu - zrobiłabym zapas
|
|
#3518 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny, moi koledzy lecą do Paryża we wrześniu, warto zrobić sobie u nich jakieś zamówienie? Ale takie żeby za długo szukać nie musieli, w końcu to faceci
Edytowane przez chryja_bez_ryja Czas edycji: 2011-05-13 o 22:05 |
|
|
|
#3519 |
|
Raczkowanie
|
A widziałyscie jak zjadała te listki z truskawki? :P mnie to troche zdziwiło.
http://www.youtube.com/watch?v=RYJxfs9wkvM Jak uzyskac taki efekt na powiece? to chyba nie sa perłowe cienie, matowe też nie, a tak fajnie połyskują... http://www.youtube.com/watch?v=nhBorPm6JjQ |
|
|
|
#3520 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy tylko mi Ciacho przypomina z twarzy Inną?
|
|
|
|
#3521 |
|
BAN stały
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;26900787]Ja dzisiaj odwiedziłam Biedronkę. Tuszów ani podkładów ni hu hu, ale były błyszczyki i lakiery z Eveline (7,99 i 9,99 - za zestaw dwóch kolorów, frenczowe biały i różowy lub czerwony i bezbarwny), a ja sobie kupiłam maseczkę z AA z ogórkiem. Pierwszy raz ją widziałam dzisiaj i zakupiłam od razu dwie, bo moja cera lubi ogórek
[/QUOTE]Moja buzia lubi oliwki
|
|
|
|
#3522 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moja mama ma krótsze włosy i nie widzi żadnej różnicy ze standardowymi szamponami![]() Cytat:
ja ten z biedronki pokochałam, bo wszystkie, ale to wszystkie żele, które wypróbowałam robiły mi masakrę na twarzy- inaczej się tego nie da nazwać, sucha, wręcz popękana skóra już po pierwszym użyciu i do tej pory unikałam żeli. |
||
|
|
|
#3523 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczymy moze u mnie nie bedzie zle![]() Ja tez nie mam czasu na to czasu nad czym ubolewam Cytat:
![]() Kot się w takim razie wrócił Cytat:
Cos czuje ze na jedno mycie pojdzie pol butelki szamponu i odzywki
|
|||
|
|
|
#3524 |
|
Zadomowienie
|
ja szamponem babydream myje włosy już od roku i po umyciu mam zawsze jeden wielki kołtun, bez odżywki nie rozczesałabym włosów wiec sobie wmawiam że to dla dobra mojej skóry na głowie bo nie ma SLS, ostatnio już miałam wziąść szampon Alterra ale w końcu nie wziełam
|
#3525 |
|
BAN stały
|
Ja używam Joanna Rzepa, ale chyba czas wrócić do Timotei'a, bo włosów szkoda szarpać.
|
|
|
|
#3526 |
|
Wtajemniczenie
|
Baby dream sprawdza mi się do pędzli. A moje włosy nie ważne czym myje nie ważne jakiej odżywki używam są zdrowe, sztywne, poroste, stojące i niezmiennie krótkie od wielu lat
|
|
|
|
#3527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przestałam ![]() nie szkodzą mi szampony typu schauma czy Timotei, więc nie ma co się męczyć z babydream
|
|
|
#3528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale włosy są fajnie oczyszczone, tylko odrobinę takie w dotyku sianowate, ale to pewnie dlatego, że skończyłam odżywkę i nie mogę zabrać się za kupienie nowej najgorsze jest to, że piękny zapach utrzymuje się na włosach bardzo krótko ![]() zastanawiam się nad słynną Glorią z Auchan, bo chcę wykończyć większość kosmetyków przed wakacjami, żeby nie wieźć całego kramu do domu, a ona jest niewielka ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...rbowanych.html używała jej któraś z Was? |
|
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
DulceCandy dodała makijaż
a Digital założyła bloga ![]() zauważyłam, że zapanowała moda na blogi - na niektórych wątkach co chwilę ktoś pisze "jeśli chcecie zobaczyć swatche, zapraszam na bloga" i 10-ty raz to samo ![]() ale na bloga digital będę czasem zaglądać
|
|
#3530 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jednak wolę opinie i zdjęcia na wątku a nie kierowanie na bloga
|
|
|
#3532 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A Timotei bardzo lubięCytat:
Pachnie bosko![]() Cytat:
![]() Zaraz zajrzę na bloga digital ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
I dlatego często zdjęcia z bloga wrzucam na wizaz![]() Nowy filmik u nissiax
|
||||||
|
|
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też lubię timotei, ostatnio używałam u koleżanki boskiego, o zapachu wanilii, dwa w jednym i włosy miałam bardzo po nim ładne. fajna akcja u nissiax, ale ja tam nie chcę się męczyć, bo dla mnie buzia bez niczego w miejscu publicznym to jednak spory dyskomfort
Edytowane przez peggy_blue Czas edycji: 2011-05-14 o 10:53 |
|
|
|
|
#3534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3535 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że będę miała tak samo pozytywne wrażenia jak Ty
|
|
|
|
|
#3537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3538 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ten bambus bardziej mi w pamięć zapadł Ten waniliowy Timotei jest niestety 2w1 A ja tak kocham zapach wanilii ![]() Dla mnie w sumie wyjscie saute tez wiaze sie z niewielkim dyskomfortem Na takie widoki staram sie wystawiać tylko domowników Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3539 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze dziewczyny pomóżcie
![]() Od kilku dni mam na czubku głowy miejsce w którym piecze mnie skóra :/ Myję włosy codziennie (szybko się przetłuszczają) i staram się używać szamponów naturalno-ziołowych, choć czasem użyję czegoś z SLS na wysokiej pozycji. Rozumiem,że to jakieś podrażnienie/wysuszenie? Tylko teraz nie wiem od czego... Jak zaradzić temu niefajnemu uczuciu (i żeby to nie przeszło w łupież) ? Macie jakiś sprawdzony szampon albo coś na takie problemy? |
|
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
tydzień nissiax bez makijażu - podziwiam ja. ja bym nie dała rady, biorąc pod uwagę że ostatnio leczę się u dermatologa i moja twarz wygląda jak ... no...
WESOŁO
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.

I jak juz kiedys pisalam chyba najlpesze ciuchy mam z ciucholandów. Galerie moga sie przy nich schowac

Cos czuje ze na jedno mycie pojdzie pol butelki szamponu i odzywki

Pachnie bosko
A ja tak kocham zapach wanilii