|
|
#511 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pokażcie pazurki.... ale te naturalne cz. V
Maliniarka ciężko byc kobietą i nie marudzic,mamy to w naturze
![]() co do Anuli to tez jej zazdroszcze pazurkow : ) wyglądaja na takie mocne i zdrowe,do tego są zgrabne i mają taki piekny kształ 'C' na koncówkach |
|
|
|
#512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale napisałam tak w razie jakbyś naprawdę się w nim czuła źle zawsze można coś dolać i zrobić nowy kolor ![]() haha, jakoś firmy sobie radzą, są przecież blogerki które recenzują i robią niezłą reklamę firmom, co tam jedna więcej czy mniej ![]() haha a potem te laski by mnie ubiły, że lakier u nich ma ćwierć tonu inny kolor albo co taa ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
Anula
są są Ty też powinnaś mieć bloga, ale wiem, że na razie nie masz na to ochoty
|
|
#514 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#515 |
|
Rozeznanie
|
Anula nie opowiadaj ! chciałabyś w nich cos zmienic:P ? Długosc maja super,trzymaja sie dobrze i maja fajny kształt. Czego chciec wiecej
?
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
sym
na pewno coś chowasz w zanadrzu
|
|
#517 |
|
Konto usunięte
|
Pocykałam zdjęcia pierwszych czterech lakierów z kolekcji Sensique, Exotic Flower - tych gorszych czterech
![]() Tzn. no Wam się mogą spodobać, ale to nie moje kolory. Potem pewnie pokażę
|
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
Anulka chodzilo mi ze w sklepach lakieru znalezc nie moge
;(Maliniak niezlą masz kolekcję, a mowia ze ja mam duzo lakierow ile idzie zamowienie ? pieniązki juz odlozylam, nie moge sie doczekac matu ![]() Mgiełka slyszalas ze dach nad galeria sie zawalil? ale tylko nad jednym butikiem, reserved... dobrze, ze nie jutro, nie wiadomo co mogloby sie stac. nie wiem jak z otwarciem, niby maja otworzyc normalnie. 20 mam kolejny egzamin na prawko i strasznie sie boje... aktualnie padam na twarz bo od 8 rano ryłam w ksiązkach, ale w sumie dobre oceny dostalam, pomijajac matme ledwo na oczy widze.
|
#519 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choć nie powiem, fajnie by było coś zrecenzować Cytat:
ale np nie mam cudownej płytki, czasem się któryś zawija, mam krzywe palce i paznokcie przez to tez tak jakby trochę ![]() Cytat:
no widzisz, mogłaś z Malinką sobie kupić razem... no właśnie, ciekawe który ten mat w koncu dali?
|
|||
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
anula mam nadzieje ze nie ten najdelikatniejszy, dajacy efekt satyny
ale czytalam na blogu Antii(?) ze ma byc prawdopodobnie sredni albo mocno.no szkoda szkoda a ile ten lakier u Ciebie? szkoda ze ja taka nie w temacie.bede szukac jeszcze w drogeriach, ale narazie nie mam nastroju wydawac pieniedzy bo czuje ze znowu nie zdam i wszystka kasa z czerwca pojdzie na egzamin
|
#522 |
|
Raczkowanie
|
czy wiecie moze kto zamawia bundle monster ??... pewnie mocno sie zgapiłam i juz za późno, no ale wole sie upewnić...
|
|
|
|
#523 |
|
Rozeznanie
|
kurde ta metoda chusteczkowa jest ok,pazurek sie trzyma ale jak potem wyschnie lakier juz ostatni , kolorowy to paznokiec sie robi chropowaty..calusienki jak z grysiku. Tak jakby wyschlo i uwydatnilo chusteczke,chociaz jest jej 1 warstwa,gladka ; (((
|
#524 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26897540]Pocykałam zdjęcia pierwszych czterech lakierów z kolekcji Sensique, Exotic Flower - tych gorszych czterech
![]() Tzn. no Wam się mogą spodobać, ale to nie moje kolory. Potem pewnie pokażę [/QUOTE]no to dajesz Orli, jak robisz nową wyprz...to daj znać na pw Cytat:
jak dojdą rzeczy to dam Ci znać od razu , może by sie wymienić nr tel, ale to jak chcesz? na pw jak coś...a z tym dachem to tylko u nas takie wtopy mogą się wydarzyć, dobrze, że nikogo tam nie buło akurat! jakby to było jutro... Cytat:
![]() Orchid jak się umówimy to przecież będziesz kiedyś mogła so bie pomalować, jeśli go nie zdobędziesz trzymam kciuki ![]() a o kasie nie chcę nawet myśleć...aparat mnie rozbije Morena a jak robiłaś? ja tak: bezbarwny-chusteczka-bezbarwny-kolor-(kolor)-top
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-05-13 o 20:17 |
||
|
|
|
#525 |
|
Raczkowanie
|
http://poczatkujaca.blogspot.com/201...elene-204.html
Komentujcie Póki blogger działa!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
Są!
wreszcie blogger działa Trzymam kciuki za prawko nie mam nowych zdjęć pazurków ale w zamian pokaze wam zdjęcie na którym upodabniam się do pawia Niedługo i moja grzywa będzie przypominać jego pióra |
|
|
|
#527 | |
|
Konto usunięte
|
Malino, dam znać
Myślę, że całkiem niedługo ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26900912]
Gdzie masz loki?! [/QUOTE]eee... yyyy... zostawiłam w mieszkaniu ![]() A tak serio to wyprostowałam bo strasznie dawno tego nie robiłam a wiem że TŻ czasem lubi jak mam proste ale na zdjęciu juz sie napuszyły bo pogoda wilgotna była
|
|
|
|
#529 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
jeszcze nie malowałam nim... [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26900912]Gdzie masz loki?! [/QUOTE]No właśnie |
|
|
|
|
#530 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jak zwykle nadrabiać trzeba
![]() Cytat:
![]() u mnie castoramowe pudełka na śrubki (kiedyś chyba zdjęcia pokazywałam, super sprawa i tanie) Cytat:
noc jest od spania i oglądania seriali!Cytat:
a prawko, nie bój się tylko idz i staraj się zdać bedzie ok[QUOTE=ewalucja;26900788 nie mam nowych zdjęć pazurków ale w zamian pokaze wam zdjęcie na którym upodabniam się do pawia Niedługo i moja grzywa będzie przypominać jego pióraale ty masz te włosy ![]() ja dzisiaj tez kręcone mam bo mnie zmoczyło trochę z rana
|
|
#531 |
|
Konto usunięte
|
Oto cztery pierwsze lakiery z limitowanki Sensique - Exotic Flower.
Po kolei: 242, 243, 244, 245 Zaznaczam, że to wg mnie gorsza połowa kolekcji ![]() (Zdjęcia bez obróbki, nie miałam dziś czasu )
|
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26901668]Oto cztery pierwsze lakiery z limitowanki Sensique - Exotic Flower.
Po kolei: 242, 243, 244, 245 Zaznaczam, że to wg mnie gorsza połowa kolekcji ![]() (Zdjęcia bez obróbki, nie miałam dziś czasu )[/QUOTE] pierwszy mi sie nie podoba a reszta super mam ten drugi
|
|
|
|
#533 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26901844]Pierwszy to największy paskud jakiego od dawna widziałam ^^[/QUOTE]
|
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26901668]Oto cztery pierwsze lakiery z limitowanki Sensique - Exotic Flower.
Po kolei: 242, 243, 244, 245 Zaznaczam, że to wg mnie gorsza połowa kolekcji ![]() (Zdjęcia bez obróbki, nie miałam dziś czasu )[/QUOTE]Mam ten 242, ładny jest. W przystępnej cenie na dodatek. Na początku myślałam że to jest biały z shimmerem a to sama złota poświata. Jutro pomaluje białym całe paznokcie i tym na wierzch, powinno to ciekawie wyglądać
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
Gorsza połowa mówisz Orlico, no zobaczymy tą drugą
![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Pomalowałam paznokcie na czarno dawno już takich nie miałam. Ale chyba flejsky na nie rzucę bo jakieś brudki mi się złapały nie wiadomo skąd.... (schnę )
|
#537 |
|
Konto usunięte
|
http://lakieroholiczka.blogspot.com/...er-decals.html
Nowa działająca notka! ![]() Mgiełko, postaram się na dniach słocznąć i tę lepszą
|
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
To też w Naturach chyba Sensique są. Jak tak to jutro może będę je na żywo oglądać...
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
o matko Mgiełko nie słyszałam o tym wypadku
straszneOrliczko co do lakierów to pomyślałam dokładnie to, co napisała Ewalucja, ale może jako nawierzchniowy na coś by się nadał? ![]() Mgieła pokazuj czarnuchy dziewczyny ale mi net muli...chyba za dużo zdjęć ostatnio blogowych oglądałam
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-05-13 o 22:36 |
|
|
|
#540 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.

ja się u Anuli każdym lakierem zachwycam...
zawsze można coś dolać i zrobić nowy kolor 

ledwo na oczy widze.

ale czytalam na blogu Antii(?) ze ma byc prawdopodobnie sredni albo mocno.
a ile ten lakier u Ciebie? szkoda ze ja taka nie w temacie.

nie no wymiatają te dzieciaki
za pudełko no to teraz trzeba je stopniowo napełniać
dawno już takich nie miałam. Ale chyba flejsky na nie rzucę bo jakieś brudki mi się złapały nie wiadomo skąd.... (schnę