|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 |
Raczkowanie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
|
![]() ![]() |
![]() |
#3782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dobra wiadomosc, ekstra!!!
![]() |
#3783 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny jeszcze raz dzięki za zyczenia
![]() Kornelciu śliczne masz zdjęcia Lilusi ![]() ![]() ![]() Agawaa gratuluję dzidziusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3784 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cora zdjecia cudna, a twoja figurka po ciąży to tylko do pozazdroszczenia, super wygladasz!! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3785 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() czekamy aby poznać płeć ![]() Cytat:
![]() ![]() Kochana figurkę masz rewelacyjną ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tacca Kochana co tam u Ciebie, nie odzywasz się wogóle ostatnio ![]() Kotku jak tam dziewczynki i co u Ciebie?? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3786 | ||||
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
![]() DZIEKUJĘ WAM ZA MIŁE POWITANIE ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() [QUOTE=malinka123108;26837 080]magdulec to super ze wszystko ok ![]() ![]() sas witam!! /QUOTE] ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() agaawa - gratuluje ![]() ehh az nie chce myslec ile mi przyjdzie czekac na ten cud ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3787 |
Wtajemniczenie
|
agawa gratuluje jeszcze raz!
KOCHANE MAM PROBLEM I PROSZE WAS O POMOC BO ZWARIUJE.... PODEJRZEWAM ZE mam owsiki...wstydze sie o tym pisac i nie pisalam ale wole sie was poradzic.. wiec tak...czulam swedzenie w odbycie od jakiegos czasu ale malo,i rzadko ale podejrzewalam wlansie owsiki bo obzeram sie slodyczami;(a co lepsze maz w nocy zaczal zgrzytac zebami i chyba go zarazilam,ale mu nic nie mowie ze mnie cos"tam swedzi"bo nprmalnie wstydze sie i jego ...byl u lekarza zapytal czemu zgrzyta zebami to mu powiedziala doktor ze albo nawyk albo pasozyty i jak mi to powiedzial to wiem juz ze to moja wina....czytalam teraz na necie jak sie tego swinstwa pozbyc ale wole sie was poradzic moze ktoras z was wie....i co ja mam kupic mezowi w aptece ,bo powiedzialam mu ze w razie czego kupie mu na wszelki wypadek i sie zgodzil ale nie wiem co a i sobie nie wiem czy cos kupowac czy pic sok z kapusty zrec ten czosnek czy cio;( ale obciach ...doradzcie prosze....
#3788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Córcia oczywiście cudna ![]() ![]() Byłam dziś na fitnessie wreszcie i padam na mordkę ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- malinka, moja siostra na to cierpiała jak byłyśmy małe, ale co jej pomogło nie pamiętam już ![]() Na pewno musisz bardzo bardzo dbać o higienę, poza tym powinnaś zgłosić się do lekarza, który będzie wiedział co poradzić. Ewentualnie zapytać w aptece.
![]() |
#3789 |
Wtajemniczenie
|
colorady jak ty to zrobilas ze nie masz juz brzucha nic a nic!!;O piekna masz corke sliczne ma oczy!
#3790 |
Zakorzenienie
|
Agawaa piękna beta
![]() ![]() ![]() Malinko niestety nie wiem, co Ci poradzić, choć pamiętam, że jako dzecko też miałam owsiki. Myślę, że powinnaś poradzić się lekarza. Tym bardziej, że jesteś w ciąży. Cora śliczne zdjęcia ![]() ![]() ![]() ![]()
#3791 |
Wtajemniczenie
|
kurde nie wiem jak ja jej to jutro powiem (jutro wlasnie mam wizyte)ale tak sie wstydze......dra doswiadczona mamuska moze ty cos poradzisz??jestes????
![]() |
#3792 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Brzusio widać- bardzo szybko mi "wywaliło" brzuch ![]() ![]() Mdłości atakują jak im się podoba, 2 dni miałam lżejsze i już się cieszyłam, że koniec będzie, a tu dziś rano kibelek ![]() A właśnie byliśmy na mieście na obiadku i pospacerować, ach... pogoda taka letnia, super... tęskniłam już za słonkiem ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Nie ma czego! Wstyd to się nie leczyć!!! Żadna choroba nie hańbi. Powiedz, dostaniesz, co trzeba i będzie po kłopocie! A tak będziesz się męczyć...
![]() |
#3793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że powrót do pracy nie będzie aż taki zły ![]() Cyknij fotkę brzusia, z chęcią zobaczymy i się zarazimy ![]() Oby już całkiem odpuściły ![]() Słonko to jest to czego nam trzeba ![]() Malinko niestety nie wiem jak Ci pomóc, ale skoro jutro masz wizytę to zapytaj pani doktor, na pewne dla niej to normalne i nie jedna pacjentka miała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3794 |
Wtajemniczenie
|
dzieki dziewczyny,chyba jej powiem i juz a co tam za to jej place...
do jutra trzymajcie kciuki ![]()
#3795 |
Zakorzenienie
|
agawa gratki kochana
![]() cora fajniusie foteczki,a ty wyglądasz ekstra,ah a mi kiedy zniknie mój brzuchol magdulec super,ze wszystko ok ![]() ![]() malinka nie ma czego się wstydzić,każdego może to spotkać. Ja nie poradzę,bo nie wiem,ale na pewno musisz iść do lekarza.A ze sposobów domowych co mi wiadomo to powinnaś pić sok z marchwi taki świeży,jeść pestki dyni i czosnek i więcej już nie pomogę.
![]() |
#3796 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() Agawa gratulacje ![]() Wczoraj się trochę poobijałam, miałam dzień wolnego i wybrałam się na zakupy ![]() ![]()
#3797 |
Rozeznanie
|
Malinko myślę, że jednak powinnaś pogadać z Tżtkiem, bo jeśli Ty się wyleczysz, a on nie to korzystając z tego samego kibelka zarazisz się znowu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3798 | |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Cytat:
malina to zaden wstyd, kazdemu moze sie to przytrafic, po prostu tzreba to wyleczyc jak kazda dolegliwosc i nie boj sie powiedziec tzowi.. nio, a moj tz wreszcie przyznal mi racje, ze nie ma na co czekac ![]() ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3799 |
Wtajemniczenie
|
dzieki dziewczyny za wsparcie dzis na wizycie jej powiem
sasoby jak najszybciej wam sie udalo powiem wam ze nie wiemczy to napewno owsiki byc moze hemoroidy....a tz towi tez musze cos kupic rzecz jasna
#3800 |
Wtajemniczenie
|
agawa oficjalne gratulacje
![]() Dziewczyny moja figura nie jest tak świetna jak na zdjęciu wygląda niestety.Owszem brzucha już prawie nie mam,ale pozostałe kilogramy zostały w okolicach bioder i ud,czyli tam gdzie najgorzej się ich pozbyć.Poza tym za szybko schudłam i rozstępy mi się zrobiły dopiero po ciązy,że nie wspomne o cellulicie.Teraz nie oglądam się w lustrze-co sie bede denerwować ![]() ![]() Malinka nie ma się co wstydzić-doktora nic nie wdziwi,a pomoże na pewno!
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
![]() ![]() |
![]() |
#3801 | |||
Zakorzenienie
|
Witam piękne panie
![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki za wizytę, na pewno z córcią wszystko ok ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3802 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3803 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Przez kilka dni mój komp był niesprawny i nie miałam dostępu do neta. W pierwszej kolejności chciałabym złożyć spóźnione życzenia -Pacierpku i Kalwi ...sto lat kochane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agnieszka i Cora ...cudne macie córeczki ![]() Cora, a Twoje zdjęcia są po prostu piękne, żebym ja takie umiała robić ![]() Agawa, ogrooomne gratulacje ![]() ![]() ![]() Resztę lecę doczytać ![]()
#3804 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a tak poza tym co tu dzisiaj za pustki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3805 |
Wtajemniczenie
|
czesc kochane
![]() Zmala ok wszystko chociaz jest mala bo wazy 1550 g doktor mowila ze ladnie ale w porownaniu z innymi dziewczyynami widze z ekruszynka bedzie....poza ytym lezy juz glowka w dol i jest kochana tylko nie pokazala buzki za bardzo bo ustawienie miala grzbietowe wiec miala nas gdzies troche ![]() ![]()
#3806 |
Raczkowanie
|
Kalwi trzymam mocno kciuki za bezbolesne HSG
![]() Ja wczoraj poszłam do gina firma nam opłaca takie karty i mamy nie odpłatnie lekarzy i byłam zrobić cytologie i powiem wam, że fajny gościu powiedział mi, że mogłam mieć już drożność bo miałam poj kolnie i nie groźną bakterię tak się wkurzyłam na tą ginke masakra ona tylko mnie faszerowała antybiotykami ![]() ![]() Malinko a to super, że z maleństwem wszystko dobrze!! A co z owsikami ?? coś się dowiedziałaś??
#3807 |
Wtajemniczenie
|
nie powiedzialam jej....sprobuje domowych sposobow a jak nie pomoze to powiem jej na nastepnej wizycie juz napewno,bo nie chce miec nie milej niespodzianki na porodowce przy lewatywie...chociaz ostatnio nie czuje nic juz zadnego swiadu..
powiem wam ze martwie sie troszke waga malej ze wazy 1550 g przewaznie dzieciaki w 32/tyg waza ok 2....
#3808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o wagę, myślę, że nie masz się czym przejmować. Może jeszcze nadrobi. Jeśli lekarka uzna, że nadal za mało waży, wówczas możesz dostać sterydy. Póki co ważne, że wszystko jest dobrze ![]()
![]() |
#3809 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Właśnie znalazłam Wasz wątek i tak się nieśmiało zastanawiam, czy mogę sie przyłączyć... byłoby mi raźniej w staraniach ![]() Od razu przyznaję, że nie przeczytałam całego wątku, choć przeglądnęłam parę ostatnich stron, ale mam nadzieję, że z czasem się wdrożę ![]() Parę słów o mnie: mam na imię Karola, 31 l., Małopolska. Jesteśmy niecały rok po ślubie i od razu wiedzieliśmy, że będą problemy, bo niestety mam pco ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to tyle o mnie na początek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby staranka udały się bez tych nieprzyjemnych zabiegów ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.