|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
Zaraz bede nadrabiac, ale najpierw chciałam Wam powiedziec, ze wyniki mam niezbyt dobre..... Mam glukoze w moczu
Miała tak któras z Was?
|
|
|
|
#2612 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
Cześć dziewczyny!
Nikt tu za mną nie tęsknił a mi tak Was brakowało!!! ![]() Komp nam się zepsuł tyle stron się uzbierało do nadrobienia, że wymiękam - nie dam rady, z grubsza poczytałam ale na pewno wszystkiego nie wyłapałam... Kończę dziś 20tydz Zmykam spać |
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
pestka na razie sie nie martw poczekaj az lekarz zopiniuje-trzymam kciuki
kasiakuleczka jasne ze teskniłysmy
|
|
|
|
#2614 | ||
|
Zakorzenienie
|
my juz po koncercie. Fajnie było, ale ja lubie takie koncerty bardziej rockowe, do poskakania
![]() Cytat:
Cytat:
ja mam carte dor jogurtowe z owocami leśnymi, pyyyycha ![]() ja miałam glukozę w moczu, ale niewiele przekroczoną normę (juz nie pamietam ale norma chyba była 1,5 a ja miałam 2). Ginka powiedziała żeby sie nie nakrecać bo to w ciąży sie zdarza, a to badanie z piciem glukozy tak czy tak trzeba zrobic. Mam skierowanie i mam zrobic gdzies za 3 tygodnie (w 24 tygodniu). |
||
|
|
|
#2615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2616 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Posłuchałabym sobie takiej muzyki na liveA lody carte dor jogurtowe z owocami leśnymi uwielbiam i kocham
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam pod prysznic i do wyrka bo jestem wyrąbana po całym tygodniu. Dobranoc
|
|
|
|
#2618 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny przepraszam, poczytałam Was, ale jakos nie mam weny na pisanie... wyniki krwi tez takie sobie...albo czegos za mało albo za duzo. W poniedziałek wizyta u gina...zwariuje do tego czasu.... Idę spac...moze mi przejdzie
(
|
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny, czytam Was od dawna ale dopiero teraz postanowiłam się do Was przyłączyć. Można?
Jestem w połowie 18tc i będę miała synka. Mój tp to 18.10. Dziś byłam na wizycie i słuchałam bicia serduszka mojego synka
|
#2620 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Super, że się ujawniłaś i mamy podobne terminy porodu---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Ja też już lecę sie położyć Jutro rano jadę do szkoły i wrócę dopiero po 16...i nie wiemjak bez was tyle wytrzymam moje mamiszcze No nic muszę spróbować heheSłodkich snów
|
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2622 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i moim moczem... a okazało się że wszystko jest ok Dziewczyny pisały - nie zamartwiać się na zapas, 3mam mocno kciuki ![]() ![]() wszystko będzie ok ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
- przypuszczam, że to pierwszy potomek ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- [QUOTE=anuska_s;26901774]Pewnie, że tęskniłyśmy Kasieńko ![]() |
||
|
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pierwsze dzieciatko? |
|
|
|
|
#2624 |
|
Raczkowanie
|
Hej brzuchatki
Wiem ze zjawiam sie tu od święta i pewnie co 5ta mnie kojarzy ale muszę się pochwalić Będzie córcia!!! Jesteśmy zakochani po uszy A co do imienia to prawdopodobnie Judytka O ile hormony nie zmienia zdania...Pozdrawiam Was i spokojnej nocki. Mam nadzieję że u mnie sprawy firmowo-domowe ustabilizuja sie na tyle że będę mogła w końcu siąść i z Wami pogaworzyć. Papa! |
|
|
|
#2625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, u mnie to 1 dziecko ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
u mnie w 13 tygodniu synek przypominał na 4D kosmitę
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje córki no i zdjątak sliczne ja tez chce takie |
|
|
|
|
#2627 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
życze stabilizacji i częstszego gaworzenia z nami![]()
|
|
|
#2628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 raz na usg a dziś moja ginka miała przenośny detektor tętna płodu i słuchałam dłużej niż na usg w 13 tc. Jednak masz rację, że uczucie niesamowite
|
|
#2629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2630 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
I jasne że tęskniłyśmy! Mam nadzieję że teraz będziesz się pojawiać częściej ![]() Cytat:
Witaj kochana w naszych szeregach, widzę że mamy ten sam tp Tylko o dziwo ja jestem w 17t 3d i teraz nie wiem jak to u mnie wyliczali a jak u Ciebie Z tym że ja miałam nieregularne cykle i może dlatego coś jest nie tak?? Sama nie wiem ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Apropo terminu porodu.. to jednak mam dziwne przeczucie że rozpakuję się szybciej niż mam termin tzn. 10-11 października.. ciekawa jestem czy się sprawdzi
|
||||
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu dzisiaj cicho jakos
gdzie sie podzialy dziewczęta???
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2633 |
|
Zadomowienie
|
No i przyszedł czas i na moją awanturę
Mam go gdzieś i zaraz kładę się spać. Miałam męczący tydzień, a jutro muszę jeszcze odwieść dokumenty których nie zdążyłam dostarczyć dzisiaj. On za to ma mnie zawieść z makulaturą, szkłem i plastikiem pod naszą gminę, żeby wymienić to na drzewka i sadzonki ziół. Samego papieru zebrało się przeszło 50kg - przecież na plecy nie wezmę i nie zadźwigam. ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Chciałam jutro iść na Noc Muzeów, nigdy nie byłam, ale to jakiś horror. Na wiele wejść o bilety trzeba było walczyć już wcześniej na Facebooku inaczej nie ma szans wejść. Pałac Kultury i taras widokowy na 30 piętrze mi odpada, bo nie wiedziałam o konkursie na wejściówki. Do muzeum erotyki też się nie da wejść bez zaproszenia. Do sejmu chyba tylko mnie wpuszczą jedynie z dowodem osobistym
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
Edytowane przez 81gosia Czas edycji: 2011-05-13 o 23:28 |
|
|
|
#2634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez niedlugo postaram sie zasnac, pojde jeszcze sobie zrobic melisske co bym pospala te dwie gadziny![]() Cytat:
nie denerwuj sie na mężusia juz
|
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój Mąż czuje, że ja się wcześniej rozpakuje. Ponadto wróży mi szybki poród ![]() Dobranoc.
|
|
#2636 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za to zamartwianiebo pewnie tym dzidziolowi wiecej szkodzisz niz samymi wynikami... Glukoza w moczu moze nic nie znaczyc... U mnie w pierwszej ciazy tez tak własnie mialam ze wyszło przy padaniu moczu... narobili afery, wyslali od razu na test na glukoze i wyszlo wszystko ok.... Powiedzieli ze czasami tak jest ze jest wiecej tego cukru w moczu ............ Reszta wynikow sie nie martw... Normalne ze kobieta w ciazy nie ma idealnych wynikow... Dzidziolek ciagle od nas ciagnie... Moze potrzebujesz wiecej witaminek i bedzie git... Ja od poczatku mialam robione raz wyniki i tutaj wiecej razy nie robia... No chyba ze sie zle czujesz.... Cytat:
Cytat:
zaczełas 18 tydz a praktycznie to jestes juz w jego połowie Ja tez mam koło Was termin i własnie dzis koncze 17 tydz. a zaczynam 18 I tez czuje ze urodze szybciej Ale przy ostatniej ciazy czulam ze z miesiac wczesniej urodze a urodzilam tydzien po terminie... ok...ide czytac wstecz............... ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cudna ta sukienka Tez mi sie podoba na taki styl chociaz mialam troszke inna na moim slubie Cytat:
Własnie dobrze wiedziec
|
|||||
|
|
|
#2637 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ciąża non stop daje o sobie znać Jak sprawdzi mi się przeczucie z płcią, to może z terminem porodu też? Btw, fajnie że rodzimy w podobnym czasie
|
||
|
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
I ja tez dzis caaaaaaaaały dzien jem i teraz mi jest niedobrze
i brzuszek boli i mam wyrzuty.............:brzy dal: aaaaa i umowilam sie na usg na poniedzialek.... Moze uda nam sie podgladnac dzidziola ![]() I ciekawa jestem czy bedzie mozna juz zrobic to badanie połowkowe.. (to bedzie połowa 18 tyg.) Jak nie to mam i tak juz umowiona wizyte na połowkowe w szpitalu w 23 tyg... Takze jak cos poczekam.............
|
|
|
|
#2639 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już też idę spać, dobranoc Wam
|
|
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja trzymam kciuki zebys urodzila przed terminem Na koniec ciazy prawie wszystkie bedzie marzyc zeby urodzic jak najwczesniej ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Ja tez juz spadam lulkac... Aaaaa......zapomnialam jeszcze cotka Ci pogratulowac wczesniejszego slubu Dobranoc |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.

Miała tak któras z Was?

a mi tak Was brakowało!!! 

- przypuszczam, że to pierwszy potomek

Z tym że ja miałam nieregularne cykle i może dlatego coś jest nie tak?? Sama nie wiem

za to zamartwianie