![]() |
#3121 |
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
No to jak chcesz, ja bym tam otwierała 16 dla wszelkiej pewności. Czasu na dotarcie paczki było wystarczająco dużo.
Wiesz, że z tymi dniami mam w tym tygodniu podobnie? Cały dzień myślałam, że dziś czwartek. Pudrowych pędzli masz już chyba dużo ![]() ![]() Wreszcie zaczęłam oglądać VD.
![]() |
![]() |
#3122 |
Zakorzenienie
|
Oczkowych mam ze 4 albo 5 a te z tego zestawu jakieś takie duże mi się wydają
![]() Oglądaj, oglądaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3123 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzieki ![]() No pytam wlasnie, bo jak to Dzapan, to moga wygladac inaczej niz na zdjeciu w ogole ![]() Dzieki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no jak sie na sale wejdzie to juz w miare spoko jest, najgorzej jak sie idze do szkoly i potem czeka ![]() Cytat:
![]() Fajne te ostatnie zakupy, chociaz nie w moim stylu ![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj kupilam blekityny i zolty wpadajacy troche w zielonakwy ![]() ![]() I ogolnie tez duze zakupy 'ubraniowe' zrobilam, moze jutro wstawie zdj jak mi sie bedzie chcialo ![]()
![]() |
![]() |
#3124 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć !
A no widzisz ! Szyku zadasz . Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jadę dzisiaj do miasta, m.in. na kontrolę "klamer" na paluchach. A wiecie, że pomagają ?! Tak myślę . Przez pierwsze dni nie było różnicy i już zaczęłam gromy ciskać. A potem, każdego dnia lepiej. To już czwarty tydzień, a ja normalnie chodzę. Wcześniej w drugim tygodniu już zaczynałam na piętach chodzić. No zobaczymy co się "w środku" dzieje. Dzisiaj pedicure i kontrola. Miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3125 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W ogóle mogę polecić tego sprzedawcę-3zamówienia w tempie bardzo dobrym ![]() Cytat:
![]() ![]() Dokładnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Kupiłam sobie nowy telefon i jest strasznie czuły ;o
![]() |
![]() |
#3126 | |||||
|
Cytat:
![]() Jestem po pierwszym odcinku ![]() Cytat:
Dawaj focie ![]() ![]() Cytat:
![]() A co dzisiaj na obiadek pichcisz ![]() Cytat:
A u mnie znowu pazur na kciuku poleciał ![]() Nie dość, że niedawno się złamał i mam takiego kurdupla, to teraz ledwo co odrósł, to powtórka z rozrywki ![]() Cytat:
![]() Szkoda, że sprzedawca ma taki okrojony asortyment, bo nic dla siebie nie znalazłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3127 |
Zakorzenienie
|
Asiu angielskiego
![]() ![]() ale dziękuję
![]() |
#3128 |
Zakorzenienie
|
Ano, pomagają ! Kontrol orzekła wszystko w porządku. Następna wizyta za cztery tygodnie i zmiana klamer.
Po dwie małe goloneczki z "rękawa" + kapusta kwaszona, na wywarze z łopatki z grzybami, śliwkami + świeże ziemniaki. Jak nie będą chcieli kapusty - mizeria w "sosie" greckim {tzatziki}, na bazie śmietany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kusi mnie ten zestaw z pędzlem do pudru bo on taki ładny, tym do różu też bym nie pogardziła ![]() Kasia, podziel się obiadem ![]() Wiecie co, ale mi strasznie odrastają te włoski na brodzie i strasznie sztywne są, normalnie nie nadążam depilować a przecież wosk powinien z cebulkami to cholerstwo wyrywać i przynajmniej na tydzień, dwa powinnam mieć spokój ![]() ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-05-12 o 17:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3130 |
Zakorzenienie
|
Asiu użyłam turbanu i jestem na tak
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3131 |
Zakorzenienie
|
Miałam wejść dzisiaj do Natury ale nie pamiętałam po co więc nie weszłam - Twój post mi przypomniał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3132 |
Zakorzenienie
|
też chcesz turban?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3133 |
Zakorzenienie
|
Chcę
![]() Idę robić zamówienie w dozie bo widzę, że Seboradin znów jest dostępny ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-05-12 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3134 | ||||
|
Łoh, pomyliło mi się
![]() ![]() Cytat:
![]() Sama bym pożarła... Tzatziki ![]() Cytat:
![]() Może spróbuj pęsetą? Cytat:
![]() Dzięki za recenzję ![]() Cytat:
![]() A, dzisiaj właśnie zrobiłam, ale same potrzebne rzeczy i bez kosmetyków. Następnym razem zamówię jakąś odżywkę do pazurrów.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3135 |
Zakorzenienie
|
Pęsetą próbowałam na samym początku jak się zaczęły pojawiać kilka dni temu ale jak zaczęłam wyrywać to zaczęło pojawiać się ich coraz więcej, pęsetą nie dawałam rady więc przerzuciłam się na wosk
![]() Nie dość, że tarczyca to jeszcze ten cholerny testosteron ![]() Ja mam z pracy do Natury parę kroków ale po prostu zapomniałam po co ja tam miałam iść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3136 |
|
Do Natury pewnie polezę jutro
![]()
![]() |
![]() |
#3137 |
Zakorzenienie
|
Cześć !
Przyjeżdżaj ! Wystarczy ! Aga, przecież Ty łykasz cosik na tarczycę. To może powodować tę sytuację. A po drugie - ja "wyrywam" woskiem wąsik i brwi {wosk lub pęseta} od wieeeeeelu lat i to regularnie, co trzy- cztery- tygodnie. I co ?! I nic, ciągle szczecinka odrasta. Toż oni wyjątkowo zasłużyli . Praca wre, aż się sama dziwię. Pierwszy raz trafiłam na takich "pracusiów". Nie jest łatwo machać pędzlem z rękami do góry. Wczoraj pracowali bite 12-cie godzin. I jeszcze główny problem : nie chlapnąć na elewację, bo tego cholerstwa żadna siła nie zmyje. Nakupowałam folii, żeby ściany przykryć. Ale im się nie chciało z tym bawić, a sami kazali kupić. Powyginali w przedziwny sposób jakieś blachy i podkładają, tzn. jeden trzyma blachę, a drugi macha pędzlem. I do tego tańce z rusztowaniami. Dzisiaj już mają kończyć.Przychodzą o 7-mej. Trzeba będzie o jakiejś premii pomyśleć. Ha, ja tez się pochwalę. Wczoraj zakupy w "Naturze"niejakie zrobiłam. - psikacz do włosów suchych, zniszczonych {BozeszTyMój, jaką ja mam awersję do Schwarzkopf'a} http://✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂/produkt/Schwarzkopf-Gliss-Kur-Total-Repair-Ekspresowa-Odzywka-Regeneracyjna-200-ml Nie wiem czemu "wykropkowało". Na KWC nie ma, to czego chcą ?! To taki dwufazowy, w pomarańczowym kolorze psikacz do włosów suchych i zniszczonych. Siedzą w tym polimery i jeden silikon {chyba}. -krem Dermiki Meritum, tłusty z ceramidami. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...lagodzacy.html {opakowanie zmienili}. Ta seria ma, miedzy innymi, trzy kremy : nawilżający, półtłusty, tłusty. Musiałam kupić tłusty, bo tylko on jest z ceramidami, a te inne - z lipidami. Nasmarowałam się na noc : nie szczypie, nie podrażnia, nie czerwieni, ale naładowałam go sobie w oko i trochę napuchłam { ![]() Dostałam też od kosmetyczki "odkładkę" http://www.sklepestetyka.pl/szczegol...iron__avst_gel Podobnież "cud, miód i malina" i za sprawą pantenolu , ma łagodzić i koić. Jak twierdzi specjalistka : kosmetyki tej firmy są rewelacyjne . Do tego jest na opakowaniu napisane : Product of South Africa { ![]() Ot, się pochwaliłam, to mogę iść. Miłego dnia ![]() Może spróbuj pęsetą? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3138 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Kurcze zjadłabym takiego obiada Kasinego ![]() I też chcę turban! ![]() A co do matury-... tia. Nie wiem po co się brałam za tą geografię ;/
![]() |
#3139 |
|
Nic mi się nie chce...
W robocie za oknem robią jakiś remont i napier..... od rana wiertarką ![]() Chyba nawet nie pójdę do Natury ![]() Po powrocie z pracy jedziemy z chłopem do Warszawy, ale w pokoju ma być podobno sieć [oby ![]() ![]() To tyle moich lakonicznych wywodów ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3140 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj kupiłam turban mamie xD
kupiłam tez szampon alterry z granatem i wygładzającą odzywke isany ![]() w maku jadłam brokuły w panierce z sosem śmietankowym i szejka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3141 | |
Zakorzenienie
|
I znowu nie wlazłam do Natury, zapomniałam
![]() TŻ przyjechał po mnie po pracy i pojechaliśmy po pizzę ![]() A potem lody zjedliśmy ![]() U Was też dzisiaj było tak zimno? Cytat:
![]() Endokrynolożka powiedziała mi kiedyś, że oprócz tego, że mam podwyższony poziom testosteronu moja skóra jest na niego bardzo wrażliwa i w zasadzie nie da rady obniżyć go do takiego poziomu, żeby przestała na niego reagować ![]() Kliknęłam te pędzle na iherb ![]() Asia, w razie gdyby znowu było coś nie tak, że przesyłka by nie dotarła to można tutaj składać jakieś reklamacje? A jeśli tak to w jakim czasie? Edit. Przeczytałam, że przy wyborze najtańszej przesyłki nie ma takiej możliwości ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-05-13 o 22:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3142 |
Zakorzenienie
|
Cześć !
Niestety, nie mogę Cię do siebie zaprosić, bo ... masz egzaminy. Chyba, że po. ![]() Sama przyrządź ! Miłej zabawy ! Chociaż najadłaś się ?! U mnie prace skończone. Premię dostali. Przede wszystkim, za przychodzenie o umówionej porze, bo tym mnie przede wszystkim zaskoczyli. Zostały jeszcze meble ogrodowe do pomalowania, ale to już w przyszłym tygodniu. A naskakali się wczoraj ! Oj, naskakali, bo deszczyło i wiało. Najważniejsze - ani jednej plamki na elewacji. Jak wyszło ? Zobaczę po paru słonecznych dniach. "Farba" musi porządnie wyschnąć. Cholercia, brodę mnie wysypało jak nastolatce. Nie wiem czy to wina nowego kremu czy wątroby, bo się kapuchy nażarłam. Pogoda brzydka : zimno, pada i deszczy. Taka różnica temperatur : jeden dzień około osiemnastu stopni, a drugi - siedem - dla mnie straszna do przeżycia. No cóż, mamy "Zimnych Ogrodników", jeszcze tylko "Zimną Zośkę" trzeba przeżyć. Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nie dotrą to ![]() Cytat:
no widzisz takiego ostatnio miałas pecha to do dentysty to do mechanika to robotnicy się chociaz udali ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasiu, brawo dla robotników ![]() U mnie słoneczko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tak jakby wysyłać listem nierejestrowanym w PL... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak nie dojdzie to trudno. Zaczynam się zastanawiać czy z moimi BB nie jest dokładnie tak samo - sprzedawca na ebay wysłał tylko w PL ktoś się "zaopiekował" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no pewnie wysłał tylko te najtansze wysyłki często do PL nie docierają;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3149 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Może od poniedziałku zacznę gotować ![]()
![]() |
#3150 |
Zakorzenienie
|
ja się zastanawiam jak sprzedawcą się to opłaca... no, bo to nie ich wina, ze poczta sobie przywłaszczyła....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.