|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XI
Piwo. Dzisiaj wieczorem. Kto?
|
#1022 | ||
|
Zakorzenienie
|
ooo no to fajnie
![]() a różnie- 10-20 zł, 2pary spodni mam za 40zł i buty za 30zł, ale to dlatego że to nowe sztuki ja tam się na sprzedaż nie nastawiam, ale jak kazali to wyceniłam Cytat:
ja ostatnio nawet Jojlę pomyliłam z Tobą tak mi utkwiłaś w pamięci![]() 2. jak to opluły???Cytat:
zeszłam nawet przed chwilą do skrzynki i nie miałam nic![]() dzisiaj w piątek czy dzisiaj w sobotę? ![]() nici dzisiaj z mojej pracy
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#1023 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja też bym była wdzięczna za kupon. Żarówki do kupienia czekają a jedna 18zł
I akurat na to szkoda mi $ jak na mało co No tak...pierwsze spotkanie... Nicru może pójdziemy razem?
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że Kraków będzie dzisiaj ciepły i słoneczny
|
#1025 |
|
Konto usunięte
|
Właściwie to nie wiem dlaczego taka cena, pierwszy raz będę na takich targach ale można tam kupić dużo kosmetyków po nizszych cenach i to dużo z tych gabinetowych marek. typu maski algowe z Bielendy, kosmetyki Clarena czy Ziaja gabinetowa
http://www.lne.pl/pub/dok/mala%20bro...%20str_pop.pdf Żyje żyje ale co to za zycie
|
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Ja ogólnie korzystam z ebooków bo w moim tempie pochłaniania książek (jak mam wolny dzień i ciekawe książki to 2 dziennie takie grubsze Ja tak jak gg 10-20 zł, mam kilka bluzek które były założone raz albo wręcz wcale, jedną spódnicę w której nigdzie nie byłam nawet Takie zwykłe podkoszulki 5 zł Ale się ciepły, przyjemny dzień zapowiada
|
#1027 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sama za to mam caa szafe sukienek odcinanych pod biustem i bombek ale to szczegol ![]() Wlasnie-jakbys nic nie znalazla albo cos to ja mam kilka kiecek w szafie, ktore moge pozyczyc ![]() Cytat:
Po prostu chyba nie wyobrazam sobie lata w miescie...A to wczoraj bylo cos gorszego... Szanowny Pan szympans skupiony siedzial w palcem..w pupie :| Okazalo sie, ze co tam sobie wygrzebal (a bylo tego sporo) to zjadal....![]() Niestety nie Cytat:
Chociaz ja zdecydowanie wole zwykle ksiazki bo lubie poczytac siedzac na dworze-wtedy ciezko lapka wszedzie taszczyc Podejrzewam ze jak Cie Coben wciagnie to w godzine go skonczysz
|
|||
|
|
|
#1028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cobena chyba nic nie czytałam jeszcze z tego co widzę na biblionetce więc jak mnie wciągnie to pewnie kolejny nałóg A lubię brutalne książki i kryminały Kinga, Mastertona, Deavera (tego to mam większość u siebie), Cooka, no i fantasty pod każdą postacią ![]() Właśnie skończyłam opisywać ciuchy i wyceniać, nie wiem jak my z gg to dotachamy tam To czego nie wymienię to albo na all dam albo do parafii którejś podjadę, bo z tymi pojemnikami na ciuchy to przekręt... Firmy dostarczające ciuchy do lumpków odkupiły od unicefu i caritasu pojemniki i nie pozdejmowały naklejek, a ich naklejki są sprytnie ukryte... I zamiast do potrzebujących to ubrania idą na sprzedaż
|
|
#1029 | ||||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Ten n ,,L" to jakiś ciężki, tłusty, ochronny - na twarz, ale zimą na mrozy. Ten drugi lżejszy, może teraz Ci spasuje, ale musisz przetestować. Może być dobry po basenie, jak chlor wysuszy pysk. Z emolientów używałam tylko Humektanu, czyli najlżejszej wersji, więc się nie znam zbytnio. Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
Na taką wymiankę to się w sumie trochę wstydzę iść - jakieś niemodne mi się moje łachy wydają i nie wiem jak wyceniać.Jak wrzucisz coś na all, to podaj linka na pw. Albo najlepiej pokaż wcześniej ![]() gg - Twoje też bym chętnie przejrzała, bo ty wysoka jesteś, więc szansa jakaś jest
|
||||
|
|
|
#1030 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() podziwiam tę kobietę za godzinę, o której wstała Cytat:
mnie rozśmieszyło Cytat:
![]() 2.- tym małpom się chyba nudzi w zoo i szukają zaczepki
|
|
#1031 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kupowałam prezent dla koleżanki i dzięki temu mogłam jej więcej kupić kurde też wczoraj mnie zaintrygował ten SWAP bo mam masę ciuchów, w których nie chodzę, ale za późno się zorientowałam i już nie przyjmowali zapisów ;/
|
|
#1032 | |||
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() ja już szukałam na klatce więcej, niestety nie znalazłam a nie będę po skrzynkach grzebać no chyba pocztą, chociaż listonosz przyszedł do domu, pewnie dlatego że trzeba było zapłacić...w sumie to taki kurier z Poczty Polskiej O.o Cytat:
![]() kupony bodajże do 30 czerwca. Cytat:
a co do wakacji.... wiem, że kiedyś trzeba będzie, ale dla mnie to straszne przepracowywać cały rok i mieć 2-3 tygodnie wolnego ![]() a co do tej wymiany ciuchów... ja się nie zdecydowałam, bo nie mam ich dużo, zaledwie kilka takich fajniejszych, a reszta to szmatki
|
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też nie lubię wyrzucać dlatego mi tyle zalega, dotąd wsadzałam w siaty i dawałam babciom/ciociom a one między sąsiadkami czy między sobą coś brały (moja ciocia weźmie wszystko, nawet jakby się jej nie podobało No i poczytałam teraz o tych pojemnikach, afera wyszła z pojemnikami PCK - bo podpisali umowę z Wtórpolem, że zniszczone łachy idą na przemiał, średniej klasy do PCK, a firmowe i dobre ciuchy na sprzedaż, i z tego % do PCK. I tym sposobem wiele krakowian znajdywało w lumpeksach swoje ubrania, i stąd poszła afera w kraj Ale znalazłam niedaleko siebie przytulisko dla bezdomnych kobiet i to co zostanie po swapie i all zawiozę tam, i jeszcze to co z szafy u siebie w piwnicy znajdę, bo też kilogramy ciuchów, tylko niemodnych już od dawien dawna
|
|
#1034 |
|
Matka Smoka
|
PCK a nie Caritas, nie wiem skąd mi się wzięło
Swoją drogą, zastanawiam się czy tylko w naszym kraju pomaganie jest takie trudne. Mięsa nieświeżego sklepy do zoo nie mogą dawać = bo jak jakiś pracownik się połasi i weźmie dla rodziny zamiast dać zwięrzętom i ktoś się zatruje=>odpowiada za to dyrektor sklepu. Parę lat temu miałam do wydania górę opakować pieluch jednorazowych (zniszczone opakowania), nawet nie wiecie ile placówek w Krakowie obdzwoniłam - nikt nie był zainteresowany! W końcu jakieś schronisko dla ofiar przemocy wzięło, ale z łaską - musieliśmy własnym autem przywieźć i wnieść. Powiedzieli, że dadzą jakimś matkom, ale generalnie to dla nich kłopot Z ciuchami też jest problem - wiele placówek broni się, że nie weźmie, bo nie zdezynfekowane.
|
|
|
|
#1035 |
|
Pani Buka
|
moja koleżanka chciała oddać ciuchy dla powodziach, wiele praktycznie nowych, niezniszczonych, to podobno usłyszała że muszą być tylko nowe sztuki, najlepiej z metkami O.o
|
#1036 |
|
Matka Smoka
|
kasiencjo - co z moim topem?
|
|
|
|
#1037 |
|
Pani Buka
|
ciągle o nim zapominam, jestem okropna, okropna, przepraszam
|
#1038 |
|
Matka Smoka
|
kasiencjo - a o moich deo Ori pamiętasz? Jeśli Shir się zgodzi, to od niej mi łatwiej odebrać. Ale u Cholerki też ok, bo w niedługim czasie udam się na wymianę książkową
|
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
Jak coś to mnie można dać.
Ineso, a Ty jakbyś się w najbliższym czasie miała widzieć z Cholerką i lalaith to daj mi znać. Dla Cholerki mam zaległe rzeczy, a od lalaith mam coś odebrać, ale jakoś nie możemy się nigdy umówić.
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
o matko a ja mam podobno u lalaith perfumy
![]() a to miał być prezent dla brata na urodziny które miał miesiąc temu
|
|
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja moje wszystkie za małe rzeczy oddaję do rodziny, gdzie chętnie ubrania są przyjmowane przez kuzynkę. W ogóle moja szafa jest wyczyszczona do granic niemożliwości z ubrań, z których nie chodzę (mam jeden wieszak z rzeczami, których nie ruszyłam od pewnego czasu, ale zbyt duży sentyment do nich czuję, by się ich pozbywać), bo nie miałabym miejsca do przechowywania większej ilości
|
|
|
|
|
#1042 |
|
Wtajemniczenie
|
kasiencja ja mam jeszcze Twoje rajstopy
|
#1043 |
|
Matka Smoka
|
Shiruvii - powinnam się widzieć z lalaith, może w środę. Pod warunkiem, że przyjdą perfumy.
Hula - a rzeczy od Shir odebrałaś?
|
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
jutro jeestem z nią umowiona że jak będe wracać z pracy to mam przyjść do Niej do pracy
|
|
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam w SH idealny pasek do mojego żakietu. A teraz w pawlaczu znalazłam stare buty mojej mamy idealne do mojej sukienki w grochy z lat 60.
![]() Czyli teraz od pogody zależy, w co się ubiorę jutro na komunię ![]() Jestem na siebie zła, że nie zabrałam się za parę rzeczy wcześniej, bo teraz byłabym w Warszawie, włóczyła się po Starówce i Łazienkach i czekała na Noc Muzeów
|
|
|
|
#1046 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
mogę przekazać top Shiru we wtorek w takim razie. Shiru - jeśli chcesz zrobić sztafetę do Cholerki, to podaj mi we wtorek, ja jej podam w czwartek ![]() ![]() kobieto, ale mi do Ciebie taaak nie po drodze. sama nie wiem komu mogłabyś je przekazać żeby do mnie trafiły
|
|
#1047 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
To zaczekaj aż będą deo i wtedy sztafeta, ok? Dzięki. |
|
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
kasiencja, w takim razie przekażę Ci rzeczy dla Cholerki we wtorek
Cholerka słyszy??
|
#1049 |
|
Matka Smoka
|
To wciąż TE rzeczy dla Cholerki???
![]() Idę na rower |
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, to wciąż TE rzeczy.
Ależ mi się nie chce...
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

jak to opluły???

I akurat na to szkoda mi $ jak na mało co

Chociaz ja zdecydowanie wole zwykle ksiazki bo lubie poczytac siedzac na dworze-wtedy ciezko lapka wszedzie taszczyc 

Na taką wymiankę to się w sumie trochę wstydzę iść - jakieś niemodne mi się moje łachy wydają i nie wiem jak wyceniać.
z Akwarystą