|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
Cytat:
![]() BlackSwann zrozum- nikt Tobie tu na wątku nie zaufa. Nie ważne jest to, czy się zmieniłaś- po tym co zrobiłaś nikt Ci już nie uwierzy. Skończmy raz na zawsze ten temat bo przez takie forumowe walki (które w końcu zgłoszę, jeśli się nie skończą!!!) wątek się rozpadnie- dziewczyny będą odchodzić. ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Wiecie co- i mi się odechciało tu siedzieć. Dobranoc. |
|
|
|
|
#2762 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ostatnio się "wybrałam" na zakupy do galerii, po pół h już padałam z nóg i szłam do domu Cytat:
Tak w ogóle to cześć, bo się nie przywitałam z Tobą
|
||
|
|
|
#2763 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() rozpoczęłam dzień od pielęgnacji
|
|
|
|
#2765 |
|
Konto usunięte
|
Kurczę chyba pierwszy raz się tak porządnie z TŻem pokłóciłam, ze teraz nie wiem co będzie.
Nie mam przez to teraz ochoty nic robić a sobie trochę rzeczy na dzisiaj zaplanowałam. |
|
|
|
#2766 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- [1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2690605 1]Kurczę chyba pierwszy raz się tak porządnie z TŻem pokłóciłam, ze teraz nie wiem co będzie. Nie mam przez to teraz ochoty nic robić a sobie trochę rzeczy na dzisiaj zaplanowałam.[/QUOTE] A co się stało? |
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
niestety też nie znalazłam ideału
![]() póki co najlepsze jest serum Organique z kozim mlekiem |
|
|
|
#2768 |
|
Zadomowienie
|
Ja wczoraj posiedziałam pół dnia z WAXEM na włosach, paznokcie upiłowałam, bo mi się jeden zadarł do skóry, to wszystkie skrócić musiałam, peeling enzymatyczny zrobiłam i maseczkę na buzię.
Poza tym wysprzątałam mieszkanko i poprasowałam i poprałam część ciuszków, ale jeszcze mnie czeka sporo prasowania i trzy wsady prania ![]() Mam tak, że jak wyciągam letnie ciuch z szafy po zimie to muszę je przeprać, tak samo jak wkładam zimowe. Jak jechałam do domu ostatnio, to prałam i prasowałam, bo wywoziłam zimowe ciuchy (nie wyobrażam sobie włożyć do szafy nie wyprasowanych ciuchów), teraz wróciłam i znów piorę i prasuję, ale do tego doszło jeszcze kilka par dżinsów, ręczniki, dwa komplety pościeli, ale jak upiorę i poprasuję będę mieć spokój |
|
|
|
#2769 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() czuwac nie dalam wczoraj rady, pozemscilam pod nosem poplakalam i zasnelam, az o 3 w nocy jakies zombie z gracja slonia nie padlo obok mnie na poduszke, czym oczywisice sie rozbudzilam(mam lekki sen). zombie chrapalo, przygniotlo koldre, dostalo pare razy w bok , zeby jednak nie chrapalo i o 7 zmylo sie do pracy.kurde a jak dzwonilam o 24 to mowil, ze juz sie zbiera do domu![]() a ja mam dzis caaaaly dom dla siebie. jest wiec herbatka, kanapki i zaraz odpalam the vampire diaries( uzalezniona jestem od filmow i ksiazek o tej tematyce, ba nawet jak bylam mala to chcialam zostac wampirem, ale myslalam tez, ze fajnie byc power rangers takze... )a pozniej bedzie wanna, olejek himalaya na wlosy + biovax do wlosow farbowanych, pozniej woda brzozowa. na twarz maseczka mietowa i musze zmyc ten roz z paznokci na rzecz czerni
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
- na noc wtarłam olejek rycynowy w skalp i odrobinę dałam na rzęsy,
w skórę głowy dalam równiez wodę brzozową, - rano maska na całe włosy: oliwa z oliwek, żółtko z jajka, Babydream, (zaraz pójde to zmyć )- usuwanie skórek żelem Oriflame - mycie twarzy ręcznikiem bambusowym (masaż), plus żel do mycia twarzy Alterra |
|
|
|
#2771 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w mojej recenzji eucerinu jest skrócony opis mojej cery...
|
|
|
|
|
#2772 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2773 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
i ja chyba mam to po niej co prawda ja majtek i skarpetek nie prasuję , ale prasuję nawet ubrania, które się nie gną
|
||
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny tragediaaaaaaaaaaa
![]() zamkneli mi Nature w Czestochowie
|
#2775 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
domek praktycznie mam posprzątany i zaraz do przyjaciółki wymiatam a wieczorem imprezka z Tż Pogoda piękna, chętnie bym sie poopalała ale @ w drodze kilkugodzinnej bo już mnie krzyże pobolewają więc pewnie przed wyjściem na 18-nastke dostanę, więc wolę nie wygrzewać się na słońcu. Miłego dnia
|
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja kończę zlecenie i biorę się za spamowanie Nawet sprzątanie olewam na rzecz spamowania, ale ostatnio nie miałam czasu o bardzo mi tego brakuj ! Potem urodzinowy grill brata tż
|
|
|
|
#2779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() lacrimachristi współczuję ![]() wczoraj weszłam do Natury i jak zobaczyłam kolorówkę to wooow 2 szafy essence, poza tym Catrice, Kobo itd..
|
|
|
|
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witam ![]() nie odzywałam się bo nie przyjemnie się na wątku zrobiło ![]() widziałam że pisałyście o depilacji, ja nogi i pachy jadę depilatorem, chcę spróbować bikini też depilatorem ale mam niezłego stracha raz zrobiłam bikini pastą cukrową to miałam takie później ropne bąble że masakra;/ do tej pory mam bliznę po jednym minusem jest to że trzeba trochę włosy zapuścić żeby depilator złapał włosy, myślę że teraz póki się pogoda u mnie zrąbała spróbuję zapuścić i odważę się na ten depilator![]() u mnie wczoraj tylko podstawa, plus manicure i pedicure dzisiaj zamierzam trochę pospamować
|
|
|
|
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie na razie jest ładnie, sloneczko świeci i 17 stopni
![]() tylko nie wiem co dziś ubrać ![]() - odżywka Isana, - szampon Alterra, - maska Alterra |
|
|
|
#2783 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiecie co mi sie tez odechciało juz tego wizazu.... ![]() ![]() Mam nadzieje ze sie wszystko uspokoi Ale to co sie tu dzieje to przesada....Najpierw jakies kłamstwa i ukrywanie swojego wieku i okłamywanie nas, pozniej ta akcja z BLACKSwann ...podejrzwam ze jesli nie teraz to napewno wroci do nas ale pod innym nikiem, bo dobrze jej tutaj bylo z nami.
|
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam jeszcze napisać, że pojawiła się zniżka do Mohito
![]() - 25% za polubienie ich profilu na Facebooku
|
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie pogoda taka sobie, trochę słoneczka, trochę chmurek i na termometrze 21st. Idę zaraz się wykąpać, umyć włosy a potem na miasto po panierkę do nuggetsów na jutro na obiad. Dzisiaj znowu dzień z uzupełnianiem notatek buu Potem jakaś maseczka, peeling, ćwiczenia, depilacja. heh właśnie moja sunia siedzi mi na kolanach i patrzy w okno na samochody , na ludzi, ona czasem potrafi tak z godzinę przesiedzieć
|
#2786 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2787 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2788 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ratujecie mnie. Wczoraj zrobiłam sobie wieczorem peeling enzymatyczny i maseczkę oczyszczającą. Zawsze mam później ładną buzię następnego dnia po takich zabiegach, a dziś pryszcze na całej buzi
A wychodzę dziś ze znajomymi mojego faceta (nie znam ich) do baru, a później na koncert idziemy Jak się tego z twarzy do wieczora pozbyć? Może jeszcze raz peeling i maseczkę zastosować? Wiem, że co za dużo to nie zdrowo, ale może tak jednorazowo pomoże?
|
|
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, to nie taki Olay, chodziło mi o ten: http://cokupic. pl/i/c_big2514597.jpg Usuń spację
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lub maść/ pastę cynkową miejscowo. nie rób jeszcze raz peelingu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

ja na razie nie będę tu zaglądać, bo mam za dużo swoich spraw żeby jeszcze tu się denerwować i domyślać kto pisze prawdę, kto jest kim
i w ogóle 

Może coś z kolorówki sobie kupię.
ostatnio się "wybrałam" na zakupy do galerii, po pół h już padałam z nóg i szłam do domu
!

, zeby jednak nie chrapalo i o 7 zmylo sie do pracy.kurde a jak dzwonilam o 24 to mowil, ze juz sie zbiera do domu
)