|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VIII
Cytat:
co do nas to hm... ja okey a Tż to albo udaje albo jest lepiej, tylko tak jakby wymagał dużo więcej czasu żeby mu poświęcać? wprost tego nie mówi ale ja to tak odbieram, ze tego potrzebuje. dziękuje Ci bardzo, ze pytasz Cytat:
dzień dobry a wstałam, umyłam się zjadłam śniadanko i wsiadam na rowerek i jade do biblioteki i chyba niestety długo mi tam zejdzie.................. . |
||
|
|
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
sikorka biore leki, po 5 rutinoscorbinów, wczoraj caly dzien pilam fervex i robiłam inhalacje, ale co ma wisiec nie utonie
![]() tz jeszcze ma katar to on mnie zaraził pitol jeden
|
|
|
|
#4443 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Zaspałam. Daję radę jednak. Śniadanie zjedzone, kawę dopijam, dopakowuję się i w drogę. Aaby, Haniula, Kash, Kraven do zobaczenia po południu. Relacja jutro wieczorem, lub w poniedziałek od rana.
|
|
#4444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podpowie co wziąść ...
|
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny powiedzie mi jak ktoś zrobił mi przelew w piątek o 17.30 to kiedy będę miała pieniążki na koncie?? hodzi mi o dwa różne banki
|
|
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4447 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry kochane
![]() "Bydgoszczankom" życzę udanej zabawy i pamietajcie o fotkach dla nas ![]() zaraz trzeba wstawać, wykąpać się i brać za pisanie pracy;/ nie lubię tego! Cytat:
za wysyłane CV i życzę zeby szybko sie odezwali, sama wiem jak męczące jest czekanie na "ten" telefon.same pyszności przygotowujesz ja bym te hot-dogi dała jako przekąskę po powrocie, a na śniadanie jajecznicę![]() kiedyśPunto dawała pyszne przepis na pizzetki. wklejam poniżej![]() na noc muzeów też się wybieram, ale jeszcze nie mam wyznaczonej trasy,muszę sprawdzić na necie co jest fajnego do zobaczenia a Wy gdzie się wybieracie?Cytat:
Cytat:
super prezent i na pewno będa się cieszyć bawcie się cudownie i wytańczcie![]() Cytat:
jeśli masz wolny weekend to możesz spróbować duuuuuuuuuuuużo zdrówka Ci życzę![]() Cytat:
bądźcie silni
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|||||
|
|
|
#4448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale pewnie w poniedziałek po południu ...
|
|
|
#4449 |
|
Zadomowienie
|
nurek TUTAJ możesz sprawdzić kiedy będzie przelew
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
Anoola- baw się dobrze na weselu
Haniula- kurcze, a może jednak wybrałabyś się do lekarza po jakiś antybiotyk nawet jak będziesz na stażu to podleczy Cię troche albo może Kraven Ci coś przepisze![]() Sikorka- ja mam kawiarkę na dwie filiżanki i tyle z niej wychodzi ![]() witam ![]() ale pospałam w końcu ![]() byłam na zakupach i kupiłam kawał schabu na obiad i upiekę ![]() Tż wyspał się w pracy na nocce i teraz siedzi i gra od 7 ![]() ja wypiję kawkę i lecę do mamy |
|
|
|
#4451 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ja zaraz wybywam na mecz, bo tż gra w piłkę nożną na juwenaliach. Słoneczko śliczne świeci, więc pewnie się opalą jak w tamtym roku ![]() Udanej zabawy życzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Martita tż do końca semestru studiuję dziennie, ale zostało mu tylko 1,5 miesiąca więc damy radę a później przechodzi na zaoczne i wtedy już znów razem zamieszkamy
|
||
|
|
|
#4452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
one są na espresso właśnie ja piję tak że robię kawę a w osobnym garnku podgrzewam mleko i spieniam je trzepaczką, wlewam do połowy filiżanki kawę a resztę spienionego mleka
|
|
|
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() W koncu się wyspałam, choć już od 5 się kręciłam i budziłam Anolka bawcie sie dobrze i wybawcie się ![]() ![]() Haniulka, ja myśle, że w tydzień spokojnie dasz radę pokonać chorobę, zdrówka ![]() Sikoreczka też byłam wczoraj w auchan to był dziki szał! Koszmar jakiś, nienawidze takich przepychanek bo coś jest taniej ![]() Biorę się za pisanie, a potem robię sobie spa i nic nie robię Sprzątanie nie zając, a ja mam zamiar coś wyciągnąć z dnia wolnego
|
|
|
|
#4455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
a to to jest normalnie ...u mnie wczoraj było tak z papierem velvet ...koleś 2 pełne wózki wywoził ...i nikt mi nie wmówi , że kupił je na domowe potrzeby :P
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
raz widziałam kolesi z 2 wózkami piwa... ale widać, że studenci, bo "jarali się" że cały semestr będą mogli imprezować
ja jestem bardzo świadomym klientem, i najbardziej śmieszy mnie jak ludzie rzucają się na coś co wcale nie jest tańsze, tylko dlatego, że pisze PROMOCJA, TANIEJ ITD.
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4461 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzień dobry ![]() Piękny dzień dzisiaj, chociaż od jutra zapowiadają radykalną zmianę pogody to i tak cieszę się, że dziś świeci słońce i można chodzić w rybaczkach ![]() Planuję zrobić grilla. Znalazłam przepis na faszerowane cukinie z grilla, do tego zrobię szaszłyki, będzie sałatka grecka i oczywiście kiełbaski. Aha mam też masełko czosnkowe Waszego przepisu ![]() Miłego dnia kochane
|
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
ledwo oczy otwieram nie ze dopiero wstalam ale to to male tak krzyczy od rana ze w sumie lezalam i nie spalam i wogole jakies glupie sny mialam ze sasiad sobie u nas w scianie zrobil dziure wycial normalnie taki kawal jak na porzadny obraz i powiedzial ze tak zostanie i juz bo mu sie podoba do tego wczoraj jedna ... wkurzyla mnie w pracy ale na szczescie ona w weekendy nie robi wiec odpoczne od babsztyla 4 dni bo potem ja mam wolne nurek mysle ze w poniedzialek najpozniej o 15 powinnas miec zalezy jaki bank bo czasem i szybciej wiadomo czasem te panie z banku mowia ze do 3 dni ale zazwyczaj szybciej wszystko jest marcia daj przepis na te mielone z kapustka haniula mysle ze wyleczysz pamietam moj ex mial przed slubem inna przypadlosc... sikoreczka super zakupy anoola no fajne to bosha
|
|
|
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry popołudniowo
![]() Ja teraz przyszłam do domku,byłam na zakupach,na targu i tak zleciało. Teraz robię obiadek dzisiaj ziemniaczki,surówka i roladki wieprzowe.Aaby, Kash, Ijaa, Haniula, Kraven udanego spotkania ![]() Zazdroszczę.![]() Ssnow super że w końcu mieszkacie spokojnie,bardzo się cieszę. Anoola w końcu wróciłaś do nas ![]() Kelpie czasem trzeba się wygadać wtedy lżej na duszy jest. Nuruś trzymajcie się i pamiętaj że z każdym dniem będzie lepiej.
|
#4464 |
|
Zadomowienie
|
Kochane mała spi już bez pieluchy. Jestem z niej taka dumna, że mało w piórka nie obrastam
![]() Jedziemy niedługo do moich rodziców. Jutro już wracamy ale przyda nam się troche wypoczynku. A 3, 4 i 5 czerwiec spędzamy nad morzem ![]() Buziaki kochane
|
#4465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się że tak wszystko super się Wam układa. I oczywiście wielkie ![]() ![]() klask i: dla Juleczki.
|
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdolniacha po Mamusi pewnie ![]() Super że jedziecie nad morze. Ja musze czekać do Lipca
|
|
#4467 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
trudno poznasz![]() właśnie wróciłam z bibliotek ( 5,5h) i biedronki
|
||||
|
|
|
#4468 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dobry wieczór
![]() Ja dzisiaj spałam 11 godzin Ale było mi potrzebne, w końcu nadrobiłam ![]() Cytat:
![]() Ssnow, przypomniałaś mi o pizzetkach Muszę na stronę wrzucić ![]() Dzisiaj ogarnęłam dom porządnie, obcięłam włosy TŻowi. Zaraz śmigam myć lodówkę ![]() Dziewczyny pytanie mam tutaj
|
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
Ale pustki
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.

jutro przychodza domnjie koleżanki to im dam trochę bo my kurcze tego nie przejemy

pitol jeden

dobrze, ze zdazysz na pociąg
za wysyłane CV
ja bym te hot-dogi dała jako przekąskę po powrocie, a na śniadanie jajecznicę
)

daj przepis na te mielone z kapustka
dzisiaj ziemniaczki,surówka i roladki wieprzowe.

klask i: dla Juleczki.
Ale było mi potrzebne, w końcu nadrobiłam