|
|
#31 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
A Ty już w niej nie siedzisz od dawna?
![]() oc do Łinterki ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- To nie jest taki rudy jak Redzi,bardziej miedziany kasztan poka poka nie mam jak zrobić uruchom wyobraźnię
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#32 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A samemu mu tak głupio było, więc se wziął dziecko dla niepoznaki ![]() Cytat:
![]() Jezu chyba naprawdę kuniec świata nadchodzi ![]() Cytat:
Bo jak ja Kochana zacznę używać wyobraźni to łoooo.. ![]() Byłam dziś na zakupach i nawet kupiłam sobie koszulkę z kwiatami i to czerwonymi ( a ja nie znoszę czerwonego ), spodobała mi się i pytam mamy ( bo było nas pińćset osób na tych zakupach ). Chciałam jeszcze popatrzeć spódnice, spodnie, fajne bluzki letnie, ale nic nie było ciekawego oczywiście - nawet getrów dziecku nie kupiłam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#33 | ||
|
BAN stały
|
Zdarza się przy gorących zupach
Pięknie wyglądasz, to dla Ciebie To podobno działa na kobiety ![]() Kokufa, faktycznie to nie BMW I tak źle, i tak niedobrze... ![]() Cytat:
Gdy dziwne zachowanie nie minie do wieczora, i nie daj Boże (napisałem początkowo "niedajboże", wtórny analfabetyzm wita ) zacznie wyręczać Cię w sprzątaniu, dzwoń pod 999 A ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#34 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Może coś planuje na wieczór
albo chce mnie wykorzystać seksualnie Jeszcze tylko jakiś skromny akt i przepadłam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
To chyba skrót od Bardzo Wielka Miłość ![]() Nie żeń się gryxiu Cytat:
W sprzątaniu to nie grozi, bo już wszystko posprzątane, zaraz jeszcze tylko podłogi pozmywam ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Na pewno to
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#36 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dokładnie (co nie przeszkodziło mi w odczytaniu jako BMW) Cytat:
![]() Wyjdę za mąż! |
||
|
|
|
#37 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
priviet
![]() nowy bar
|
#38 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja nie mam a też bym chciała...... chodź nigdy nie była mądra ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#39 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Za to mój nic nie robi, leży i narzeka, że się zmęczył. Ufff
|
||
|
|
|
#41 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
I też sprzątam
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak tam wolisz
![]() Ale ja Cię ostrzegam przed facetami ![]() Cytat:
Bo ja chyba mam coś podobnego do Flo - my mamy w Compensie i płacimy 150 zł miesięcznie, a Flo chyba kiedyś pisała, że 300 zł? No tak i zbierze się piaskownica Bo nicnierobienie najbardziej męczy ![]()
|
|
|
|
#43 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
150 jkbym płaciła to na starosć co będę z tego mieć? jesli dożyje ofkors albo co bedzie mieć Kama jak umre?
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#45 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
O, podsumowanie. O mnie nic nie ma, ale już przywykłam. Chyba, że jestem wśród "jednostek porastających tłuszczem". To by się zgadzało. Co za kura była? Nie potrafię znaleźć... Cytat:
![]() A ogólnie, czekam na Madzika i spadamy na całonocną balangę.
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
I w między czasie wysyłasz mi zdjęcia swych włosów
![]() Cytat:
Albo właśnie dla dziecka możesz składać albo w przypadku nie daj Boże przedwczesnego zejścia, uzbieraną kwotę + to co się zarobi, dostaje uposażony + 40 tysiaków ubezpieczenia, wypłacane w przypadku śmierci ubezpieczonego...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-05-14 o 17:25 |
|
|
|
|
#47 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Łonowych
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tam też masz łoko?
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Big Love und gruppen bonga-bonga l'intérieur d'une belle BMW, czy jakoś tak
Cytat:
|
|
#51 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#52 |
|
Wiedźma
|
No i patrzcie! Śmieje się, a nie pomoże. Okrutnica!
![]() Czy aby na pewno prawdziwi? ![]() No wiem, wiem. Samam sobie winna. Ni mom żalu do nikogo. ![]() Ja się staram wpadac częściej, a raczej zachodzę celowo , ale zwykle po przeczytaniu kilku stron przestaję pamiętać, co miałam odpowiedzieć na początku.
|
#53 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Vesenko wymietłaś
odpowiadając na pyt. Skarbiatka o oszczędzanie - ja nie oszczędzam jeszcze a powinnam już przynajmniej od kilku lat. W tym miesiacu finiszujemy kredyt mieszkaniowy i po wakacjach pomyślę. Do filarów nie mam zaufania, myślę, że warto kasę albo odłożyć na lokatę i ciułać pomału albo iść na całość i w coś sensownego zainwestować.
|
#55 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Drogi Wizażu! Nadrobię póxniej, melduję tylko, że jestem szatynką
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurna, posiałam gdzieś instrukcję od lodówki i nie wiem jak cholernicę rozmrozić Nie mam pojęcia co zrobić
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
ale wam fajnieeeeeeeeeeeeeeeeeeee ee - a dziś zahaczyłąm o katowicki Douglas i tak se pomyslałam kurtka jadem do domu zamiast na kurde najt kluby chodzić - gorączka sobotniej nocy to je to ( powiedzcie potem gdzie i jak było co, bo kompletnie straciłam orientację gdzie jak grają i fogle, powstało milion nowych miejsc i nie wiem dzie sie udac)
Cytat:
fotoooooooooooooooooo a te filary 150zł ze niby sie uzbiera plus co sie zarobi - na czym zarobi? w co ta kasa jest inwestowana bo to jest ważne - co sie tam podpisuje? firma firma ale gdzie toto leży kto i jak tym łobraca i jakie są zyski / straty długofalowe i czemu filarom nie ufać |
|
|
|
|
#59 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mierzyłam
![]() porazka-orsayowe kiece sie nie nadajom na moj wzrost..jak pas jest w pasie to szelki/rekawki moge se zachaczyc o uszy,a dekold jest do pempka ![]() i tak jest w sumie we wszystkich sklepach...jednak ja od ramienia do pasa mam duzo mniej niz przecietny człowiek
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś nie wyczymałąm musiałąm potestować całego Forda - od deski do deski
no i w temacie mrhocznego słodziaka/mhrocznego kwiata Black Orchidowe notowania spadły dziś z hukiem poprzednio mnie bosko odurzył a teraz dopadła mnie zgnilizna owockowa ( tak po 15 min juz chyba) i tak trwała trochę - kwiaty zadne mi nie przeszkadzały o dziwo, i juz już byłąbym zrezygnowała ale po godzinie albo 1,5 jest znóf dobrze, dalej słodko ale wysechł i jest taki pijany trochę - albo ja od niego - wnioski końcowe nie jest tak super jak rozpoczęcie ale mogłabym go przepuścic w kwalifikacjach wstępnych na Mrocznego Nocnika ( fogle bazy zapachów na mnie lezom najlepiej, dopiero wtedy się inhaluję i tak w sumie do rana) Noir Noir (chyba) zaciekawił w tej kategorii - Piniu znasz? pomysłałam od razu o Tobie jak fonhałam - słodkości ale też nocną porą, zakrapiane i z pewnością tylko dla dorosłych, mrrrrrr a poza tym to mentlik - wszystkie blotterki poopisywane i będę eliminować a Tabacco Vanille - jednak po raz kolejny stwierdzam ze ekstra wersja mentolowej wanilli, dymnej zimnej i fogle, ale jakoś pasuje mi bardziej do zapachu "wnętrza" niż perfum ale sobie zrobiłąm dziś uzywanie ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

poka poka nie mam jak zrobić

A samemu mu tak głupio było, więc se wziął dziecko dla niepoznaki
I podłogi chciał umyć 
Czy powinnam się przejmować?

Bo ja chyba mam coś podobnego do Flo - my mamy w Compensie i płacimy 150 zł miesięcznie, a Flo chyba kiedyś pisała, że 300 zł?
i zbierze się piaskownica 
Nie mam pojęcia co zrobić