|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XI
Cytat:
a bez pretekstu nie da rady :P? ej dobry pomysł z tym pędzlem.... czas wyjąć zza łóżka rzeczy z elfa |
|
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Melka, mnie się Twoje sukienki podobały
. A druga właśnie najbardziej - czarne dodatki nie zrobiłyby z niej koszuli nocnej . Mogę chodzić z Tobą na zakupy, bo chyba mamy podobny gust .Ja na rower nie, ale chętnie w tygodniu na spotkanie. Ktoś reflektuje jeszcze?
|
|
|
|
#1083 |
|
Zadomowienie
|
ola_gie szkoda, że Swap nie spełnił twoich oczekiwań
tak to juz jest, że nigdy nie przewidzisz jaki trend będzie królował. Tym razem rzeczywiście widać było, że większość kobitek nastawiła się głównie na wietrzenie szafy a nie na wymianę szafy . Ale mam nadzieję, że mimo wszystko bawiłyście się dobrze starałyśmy się...
|
|
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno w miarę możliwości będę chodzić na następne takie imprezy, ale już wiem, czego się spodziewać jak będziecie organizować w Meli-Melo inne ciekawe akcje, to nam tu pisz!
|
|
#1085 |
|
Zadomowienie
|
Pewnie
. Następnym razem chcemy wymysleć jakąś innowację, coś nowego ciekawego dla urozmaicenia.... Kto wie, może przemyślimy pomysł z tą kupą ciuchów... może zorganizujemy aukcję.... szukamy inspiracji generalnie
|
|
|
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tej ostatniej w H&M szukałam, żeby przymierzyć, ale nie było
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
noicojamamtuwpisac - no to czekamy na wieści
|
#1088 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ktoś mówił o spotkaniu?
Lecę potańczyć z Nowym, buźka dla Was
|
|
#1089 |
|
moderatorka też wizażanka
|
MyLastHope,
Czułam się lepiej, a dzisiaj wpadłam w taki stan, że omg. Cały dzień śpię, jak tylko wróciłam z zajęć to do łóżka. Łeb jak sklep, że ech....Melka, Przepraszam, że zaraziłam Nie chciałam Na nocy zakupów chyba widziałam 6xm z TŻ, ale nie mam pewności, odwracałam się, ale ona nie chciała się odwrócić A wariatki z siebie nie chciałam robić Ale w planach już tylko szpilki do kupienia Chłopcy mi powiedzieli, że mój tyłek wygląda bosko w nowych jeansach, że go fajnie eksponuje
|
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
Zniosę to
A ja nie mam nic nowego.. TŻ nie chciał sie dać wyciągnąć na noc zakupów Kosmetyki mi niebezpiecznie urosły.. Mam 5 balsamów do ciala..
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2011-05-14 o 20:18 |
|
|
|
#1091 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wrzucaj pedzel i dawaj mi tu linka kobieto! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1092 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Młodsza, ale tylko o pół roku ode mnie A ja siedzę i robię przymusowo-dobrowolny projekt na meteorologię i klimatologię
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
Melka, gdybyś potrzebowała wsparcia w zakupach, to mogę pomóc w sobotę
.Zakładam wątek o spotkaniu w klubie. Kupiłam sobie Drwiny z cytryny Color Alike Barbry, ale nie podszedł mi. Użyłam na 3 paznokcie - ktoś chętny za 9,5 zł? Mogę zorganizować zamówienie z BU, bo widzę, że było kilka chętnych, a potrzebuję żelu hialuronowego, ale uprzedzam, że ode mnie ciężko cokolwiek odebrać .
|
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
za co się mogę przebrać na pochód juwenaliowy
?
|
|
|
|
#1095 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Ale faajnie w tym krakowskim ZOO
a małpki mnie strasznie śmieszyły Najbardziej szympansy Cytat:
w każdym bądź razie one mi nie zawadzają, więc mogą jeszcze leżeć ![]() Cytat:
oo kolejna studentka UEKU Witamy ![]() Cytat:
Ja byłam zachwycona
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
SdC, ja mam żel hialuronowy - oddam w dobre ręce!
Która tu się zna na rowerach? Potrzebuję jakiegoś ładnego rowerka miejskiego, żeby śmigać do pracy..
|
#1097 |
|
Rozeznanie
|
Natomiast mi się na SWAPie podobało. Liczyłam na to, ze sprzedam parę rzeczy, ale i tak wyszłam zadowolona, bo:
-kilka rzeczy sprzedałam -kilkoma rzeczami się wymieniłam -kilka rzeczy odkupiłam -parę rzeczy, które nie przedstawiały dla mnie żadnej wartości oddałam za darmo, dzieki czemu sie ich pozbyłam, a komuś spasowały -wygrałam wejściówkę na zajęcia
|
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby mnie Kasiencja za rękę nie chwyciła, tobym w ogóle nie ogarnęła, że to ona
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się nie znam ale mój TŻ owszem do jakiej kwoty chcesz kupić? |
|
|
|
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() OK., opisałam struktury, teraz lecę do opisania modelu przywództwa, te "próby" (czyt. wymyślanie pierdół) zostawię sobie na później... |
|
|
|
|
#1101 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Kurde, dlaczego pierwsze cytowane posty znikają?
Z tego co pamiętam: Ineso nie, ale cioci Ineso ufam bardziej ![]() Shiruvi ja chciałam te Nail Teki które polecałyście tzn. bazę pod lakier i utrwalacz na lakier. Ten utrwalacz to to: http://allegro.pl/nail-tek-quicken-u...614142808.html ? Bazy chyba nie widzę ![]() Emilka szkoda, że nie wiadomo z tymi zyrafami. Jak ostatnio byliśmy w zoo to kończyli budować wybieg dla dzikich kotów i chcieliśmy iśc go zobaczyć teraz. Na żyrafy chyba nie będziemy czekać jak dopiero budują ![]() GG jest jeszcze nadzieja na ten kupony IKEA bo mają je nosić chyba do 19. I raczej cięzko będzie je dostać na klatce bo mają byc wrzucane do skrzynek ale często starsi ludzie wyrzucają te ulotki ze skrzynek po prostu, więc gdyby się komuś napatoczyła większa ilość to ja jestem chętna bo boję się, że mnie pominą... I dalej nie pamiętam, głupie cytowanie ![]() Cytat:
A udało się Wam w ogóle coś sprzedać?Witaj Cytat:
Jesteś z Krakowa czy przyjezdna?Cytat:
My tez byliśmy ale tylko na chwilkę![]() Ja bardzo chciałabym się tam przejechać ale jutro ma być beznadziejna pogoda ![]() Daj znać jak coś wystawisz ok? Bo podobno palety już poszły ![]() Cytat:
Cytat:
Trzeba było krzyczeć! Zdrowa już jesteś?Mi też I tyle samo żeli mam I jeszcze zamiast uszanować mojego bana na kosmetyki do końca roku pozamawiałam w YR Cytat:
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem do jakiej
Nie za dużo i nie za mało. Chciałam jak najtaniej, ale nie chcę kupować byle czego za 300zł. Myślałam o kwocie do 1000zł, ale jeśli ktoś "w temacie" powie mi, że za to nic fajnego nie ustrzelę i lepiej dołożyć jeszcze trochę i mieć coś super to przemyślę. mmmmmm, u tego sprzedawcy są w zestawie (baza+top coat) za niecałe 31zł i ja właśnie taki zestaw będę brać.
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaaa to Ty chcesz z salonu rower ![]() to TŻ mówi że idź najlepiej do salonu i tam popytaj, tylko nie kupuj żadnych rowerów z Decathlonu czy coś lepiej jakiś Giant lub Kelisostatnio TŻ był własnie w Giancie bo musiał mieć przeplecione koło to mówił ze za około 1000zł były damskie roweru miejskie |
|
|
|
|
#1104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ewentualnie allegro jak chcesz to poprosze TŻta żeby podesłał jakieś aukcje z allegro które On uważa za warte zainteresowania
|
|
|
|
|
#1106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to nie tak, że nie chcę roweru z salonu, bo tak najłatwiej i najlepiej. Chodzi o to, że albo żeby mi ktoś coś polecił albo wybrał się tam ze mną. Większy respekt mają sprzedawcy jak widzą, że ktoś się zna na rzeczy i nie da sobie wcisnąć bubla.
|
|
#1107 | |
|
Pani Buka
|
i ode mnie!
(ale też tylko kilka miesięcy)Maartikrk, witaj a w ogóle - Ola, czy mogłabyś jutro zadzwonić do klubu i zapytać, co we wtorek z fitnessem, gdybyście Ty i Ewelina nie przyszły? ha, a Ciebie też widziałam, ale byłaś w Auchanie, a ja już poza no i wcześniej Trust też zaczepiłam, jak ona sama wspominała, zawieszona była ![]() jutro ma być brzydka pogoda, to raz... ale ja byłam tam dziś i taaaak żałowałam że nie mam roweru Cytat:
![]() p.s. Ineso - w czwartek powinnam już przekazać Cholerce i top, i kosmetyki
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-05-14 o 22:19 |
|
|
|
|
#1108 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I tak miałam tam dzwonić powiedzieć, że nie przyjdziemy, ale nie wiem, czy jutro nie zapomnę dam znać A nagrywarki dalej nie ogarnęłam, zepsuł mi się całkiem ten program do nagrywania A Ty jakiego używasz? Bo ja zawsze korzystałam z Nero i nie wiem, czego ewentualnie poszukać.---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Shiru, to z allegro miałoby szansę przyjść przed dniem matki?
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, jeśli zamówimy dziś to kto wie...
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
Aha
w sumie i tak nic nie wybrałam
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

czas wyjąć zza łóżka rzeczy z elfa 

tak to juz jest, że nigdy nie przewidzisz jaki trend będzie królował. Tym razem rzeczywiście widać było, że większość kobitek nastawiła się głównie na wietrzenie szafy a nie na wymianę szafy
. Ale mam nadzieję, że mimo wszystko bawiłyście się dobrze 

Łeb jak sklep, że ech....

Bo podobno palety już poszły
I tyle samo żeli mam