|
|
#61 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Cytat:
, powinnas sie cieszyc ![]() Cytat:
ale o co chodziło z szczedzaniem? jakos nie doczytalam Cytat:
a moze tam jakies mile sasiadki siedzą w tej piaskownicy
|
|
|
#62 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ciągle się jeszcze zastanawiam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
"Bunga-bunga" ![]() A może TŻet Spoo ma w piwnicy ukryte manekiny, tzn. męski i dziecięcy, w tym samym komplecie ubrań co "wzorce", ustawia je przy/w piaskownicy, a następnie buja się na mieście? ![]() Cytat:
Cytat:
--- Miłego iwningu, ja wybywam, bądźcie grzeczne/i (i może lepiej nie zostawiajcie komórek w zasięgu ciekawskich, menszofskich uap) |
||||||
|
|
|
#63 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a moj wczoraj odkurzył i umył podłogi ....i jakze pouczajacy był koniec ...umył sie połozył, a zanim ja zamknełam kompa juz chrapał a obawiam sie ze to całe sprzatanie to było picie do tego ze jak sprzatam cały dzien to potem padam na ryj i mi zadne bungabunga w głowie to sie przekonał nawłasnocielnie jak to jest ![]() a ja własnie wrociłam ![]() byłam a dzieckową na małopolskich dniach dziedzictwa , potem na festiwalu nauki , potem pierogach, potem na festiwalu miłosza i padam na ryj...przytargałysmy kupe dziadostwa:breloczki, latarko-srubokret , monete polibudy,monete własnorecznie wybitą, balonik, sudoku, pieczątkę.....
|
|
|
#64 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
mnie sprzątanie nie męczy - co wy tam za syf macie ze to taki hardcor
![]() sprawdzam na necie dostępność produktu w ikea katowice - i wyskakuje mi tekst " Produkt jest najprawdopodobniej dostępny" to se sprawdziłam---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
, w sumie to koleżankaPolly - i dla Ciebie wyfonhauam zapaszek Fordowski Bois Marocain - takie me łodczucie że moze Twój - znaju? ma w sobie Thuja ludziom sie nie podobuje a na mnie nie zrobił niemiłego wrażenia na mnie jeszcze Black Violet piknie osiadł - in plus bardzo nie wiem coz tym fantem zrobię - a raczej obawiam sie ze wiem i o dziwo Tuskan Leather który w otwarciu był torebką po prostu - fenomenalnie leży - mensko, uniseksowo nietorebkowo Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-14 o 20:01 |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
O mnie nic nie ma, ale co się dziwić. Ja mam dziś dzień z bladym strachem w oczach, że już tyle lat, a ja nic nie mam, nic nie osiągnęłam, nic mi się nie udało. I nie tak miało wyglądać moje życie. I jestem przerażona że tak jest i nic nie wskazuje na to by miało się zmienić...
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak myślałam, słoneczny blond solo na niewiele się zda... |
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
ty se rób bunga-bunga, a my będziemy bonga-bongać
Zresztą kim ty jesteś żeby mi zwracać uwagę? Mam cię ugryźć? ![]() a tak poważnie, to czułam,że coś pokręciłam Trochę za dziwnie to wyglądało po napisaniu ![]() Cytat:
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty idź do Douglasa pofonhaj Noir de NOir Forda i powiedz co myślisz bo mi sie zwizualizowałąś po powąchaniu - w pasie kokardzianym, no chyba ze znasz |
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyzwyczaisz sieu ![]()
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do tego że o mnie nie ma czy do całej reszty? Eee spoko, nowa jestem, rzadko bywam, to się nie dziwię. Norma. Serio.
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak brązy, ale rude, szczególnie te ciemniejsze, nie wyglądają na początku zbyt naturalnie... Dopiero po kilku myciach jak kolor się zaczyna wymywać, jest lepiej. Zawsze do blondu możesz dodać trochę rudego, ale wtedy złapie Ci już całe włosy.
|
|
|
|
#77 | ||
|
Zakorzenienie
|
zakończyłam sprzątanie, po 5 godzinach jazdy na rowerku wrócił TŻ... odpoczywa przed tv a ja coś ledwo żywa jestem więc raczej tak jak Polly onegdaj nie skuszę się na żadne bunga bunga ani nawet nic podobnego, zresztą ochoty na nic nie mam , zupełnie
![]() Spoorko dzięki za info... ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- no , coś w tym guście ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- idę się ukompać w morskiej soli i namaścić olejem z alg i śliwczanym od stóp poprzez odwłok do syskóf od cyskóf do grzyfki olejem z pestek malin z hialuronem i arganowym .... nic mi to nie pomoże ale sampopoczucie jest lepsiejsze i śliska skórka ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- zdaje się że dedłam bar........ ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- w sumie nic dziwnego że normalni ludzie nie spędzają sobotniego wieczoru przed kompem
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-05-14 o 21:34 |
||
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem!!!
Wiecie co? Ryło mi się mniej przetłuszcza i świeci. Rano nakremowałam tylko i cały dzień spokój, a jeszcze niedawno świeciłabym się jak latarnia.
|
|
|
|
#79 | ||
|
Zakorzenienie
|
to idę.... na razie.... wpadnę jak wylezę, zobaczę, może ktoś jeszcze tak jak ja......
edit: dopa blada , łazienka zajęta ... ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- to dopsz chyba no nie?
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-05-14 o 21:29 |
||
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zrobiła porządki plus szafowe catharsis - i czuje sie jak nowo narodzona w sumie dzień mi sie mógłby zacząć tyle mam powera a nijak możliwości pożytkowania
|
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obejrze film i spadam spać
|
|
#85 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i ciesze się że masz spokój bo wiem jaka to radość - normalność/nieprzetłuszczalność ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
yyyyyyyhm
|
||
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#87 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ves, otwarcie
![]() Cytat:
Cytat:
Wczoraj jak kupowałam bilet na autobus do Lbn pani mnie ostrzegła, że na ten nie ma szkolnych Cytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
no tak - to w sumie dobrze ze działają - mnie kiedyś tez działały - ale był czas ze jakoś sie uspokoiło bez leków- kwasy cheba, i wyglądałam prawie jak człowiek - wszyscyz mojego grona potwierdzali - i bez pudru wychodziąłm do ludzi - ateraz napowrót latarnia - a hormonsów to ja już 10 lat nie widuję - co począć co poczać
Ty sie cieszyc - ja zastanawiać - chyba wybiorę zasadę mniej to lepiej - kremidło w stylu anwilżacz albo jakiś matowiacz i tyla - na dzień nic ponadto - a i zakupię karton bibułek - shit byłam dzis obok sefo |
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na to filtr 50+, krem Pores No More Dr Brandt, na to baza, podkład Manhattana Perfect Adapt Make Up na lato se sprawiłam, ale jak dotad u mnie najlepszy był Clarins Everlasting, na to trochę pudru i tyle.Nawet takiej tapety mocnej nie ma
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Wieta co, zapytałam gościa z allegro ile wysokości mają te dwuletnie róże po 25 zeta... I mają 25 cm ![]() Tak więc znalazłam se inne, foch. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

, powinnas sie cieszyc
puchy i puste wielkie wnętrze z kilkoma wieszakami.....
nikt nie oszczędza, nie ma jakichś ubezpieczeń, lokat i takich tam 
Czy powinnam się przejmować? 

ale dziwne że tak wymarli czy nie dziwne, bo już nie wiem