|
|
#2401 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
Cytat:
Fajnie, że już troszkę pozałatwialiście Zawsze to do przodu ![]() Co do pracy - dłuższy dzień w robocie no ale praca na pewno lżejsza niż tam
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść
![]() Jak Wam mija popołudnie? Ja się powoli zbieram do sprzatania i na obiad wymyśliłam 'pomysł na gołąbki bez zawijania' ![]() Bjuti - gratuluje nowej pracy !! ![]() |
|
|
|
#2403 |
|
Zadomowienie
|
Hej! Ja właśnie wróciłam z pracy i czekam, aż mi TŻ obiadek poda
![]() Pochwalę się wam, że zamówiliśmy wczoraj obrączki Takie będą, ale na żywo są jeszcze piękniejsze
|
|
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wróciłam z pracy i już mam wolne na dziś Bjuuti znalazła hasło do profilu ![]() Ala, nie pierdziel. Jest bardzo szczupła, nie widziałam u Ciebie żadnego brzucha ![]() Kasik, cudne obrączki. Mamy podobne (srebrne i płaskie) (znaczy TŻ ma ... ).Elle, cześć! dołącz do nas, a tamtymi się nie przejmuj - zawsze znajdzie sie ktoś, kto spojrzy tylko na okładkę, nie poświęci minuty, żeby temat poznać głębiej po czym będzie wygłaszał światłe opinie i głupocie i desperacji innych. Bywa. Pytanie o kim źle świadczy takie zachowanie ![]() Jlys, kuruj się koniecznie ![]() Byliśmy wczoraj z J. obejrzeć nową fontannę multimedialną - ładna, ale bez dźwięku to nie to samo co we Wrocku
|
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() no to tak: Santom, mam nadzieję, że wszystko się ułoży trzymaj się!Bjuti, gratuluje zdobycia pracy! Wreszcie będziesz miała normalniejszą robotę! ![]() Kasikka, śliczne obrączki mamy podobne z TŻ srebrne Mi się podobają dwukolorowe obrączki, widziałabym takie jak Wasze, ale z żółtym złotem w środku ![]() A ja kupiłam sobie wczoraj trochę gadżetów: okulary przeciwsłoneczne i wisiorko-zegarek Pokażę Wam, a co!
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
Mutny śliczny ten wisiorek-zegarek
![]() Gaja i co umawiacie się z nim ? a gdzie ta fontanna ? ja pierwsze słyszę
|
|
#2407 |
|
Zakorzenienie
|
Bajerancki! Taki w dziadkowym stylu
![]() Ja kupiłam TŻtowi w czwartek "Encyklopedię win". On sobie dzis dokupił coś o miodzie i serach. A czemu? Bo na stoisku w pracy mu się nudzi przeogromnie i może czytać tylko coś związanego z branżą - o winach albo serach, więc teraz będzie się edukował ![]() Jlys, tak, umawiamy się z nim ![]() Fontanna jest na podzamczu - tam pod tym starym, ceglanym kościołem za rynkiem Nowego Miasta
|
|
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja to trzymam kciuki , żeby się udało z tym fotografem
to teraz Twój tż będzie specjalistą , dzięki , powiem Talolkowi to się wybierzemy może
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym chciała, żeby się udało tym bardziej, że matka zaczyna mi swoją wizję MOJEGO ślubu przedstawiać, a to mi się nie podoba, więc jak się wkurzę obetniemy kilku gości i sami wszystko opłacimy.
otóż wczoraj się dowiedziałam, że ona chce, żeby: * na weselu była wóda (no way, nie ma mowy. Jest wóda=nie ma Panny Młodej. Sorry). * śmy pojechali jeepem do ślubu najlepiej ozdobionym (ta, może różowymi wstążeczkami)* liczyć litr wina na łeb (!!! Nie ma mowy. NIE MA! Będzie specjalistą ![]() Idźcie. Tylko tam pokazy ze światłem zaczynają sie dopiero o 21:00 - jak się ściemni
|
|
|
|
#2410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój D. jak zobaczył, to sie zapytał, czy dla mamy :P ![]() hehe, serki i wina No to teraz będzie Cię musiał zabrać na wakacje do Francji, żeby winnice zwiedzać i ser wchłaniać ![]() A ja sobie poczytałam tamten wątek założony przez Elle, to niektóre wiersze są śmieszne na przykład ten o dźganiu nożem wymiata :haha:
|
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
może i są śmieszne, ale nie są pisane for fun tylko żeby wyszydzać, co odbiera im urok
![]() Do tych homofobów? nigdy. Ale do Rzymu to co innego |
|
|
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w Rzymie 6 lat temu i ciągle wierzę, że tam powrócę..pięknie tam jak nie wiem
ach Gajuś przypomniałaś mi moje najcudowniejsze wakacje na świecie 3 tygodnie w Italii
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-05-14 o 15:47 |
|
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam się
Mi Rzym się już od dawna marzy - zawsze lubiłam czytać mitologię (grecką i rzymską), nawet historia mi w szkole wchodziła póki dotyczyła starożytności. Zobaczyć Koloseum nocą, ach, marzenie!
|
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
niestety noca Colloseum nie widziałam , ale myśle , że w dzień robi podobne wrażenie , dla mnie Rzym to najpiękniejsze miasto na świecie(oczywiście wybierając z tych, które już widziałam
)
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
Oby Tobie udało się tam wrócić, a nam pojechac po raz pierwszy więc
|
|
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
no monete do di Trevi wrzuciłam więc wciąż wierzę, że tam powrócę
![]() zostało mi jeszcze 4,5 h, ale przynajmniej troszkę lepiej sie czuje , nałykałam sie tabletek to chyba coś podziałało
|
|
#2417 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że tabletki działają
![]() Jak wrzuciłaś to wrócisz ![]() Idę posimsować
|
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
Kasik świetne te obrączki
![]() Gajuś no Bjuti się postarała, posiedziała nad kompem parę ładnych godzin i Bjuti znalazła Więc jestem A co do fontanny... No cóż... Czyżby szykowała się wizyta we Wrocku? ![]() No I co do fotografa Trzymam kciuki! ![]() Co do Mamci... Niech się wypcha z tym alkoholem! Nie będą Ci z najpiękniejszego dnia w Twoim życiu robić mega popijawy! Zwariowali chyba wszyscy no......Mutny czadowy ten zegarek Ale nie powiem, zegarek super
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
ale nudy dzisiaj
ludzi coś wyjątkowow brak...:/ i pracy nie ma zbyt dużo.. już sobie przejrzałam pogodę i w sobotę przyszłą mam zamiar nad Zegrze jechać troszkę słonka złapać mam nadzieje , ze bedzie tak jak zapowiadają . tż w końcu oddaje autko we wtorek do warsztatu , w środę ma być gotowy..oby do lipca wszystko ok i żebyśmy mogli sobie na wakacje bez przygód z autem pojechać a tak patrzę wczoraj minęły 2 miesiące od zaręczyn
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero co z wrocka wróciłam, litości
ale nagłośnienie wrocławskie zrobiło na mnie spore wrażenie ![]() Właśnie, powariowali z tym alkoholem. Nie ma bata, postawię na swoim choćbym miała kiece na allegro rok przed ślubem kupować i przerabiać ręcznie, żeby było taniej ![]() Aaaaj, nad Zeeegrze |
|
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Bjuti wróciła Witam nową prawie narzeczoną nie ma co się przejmować ludźmi takimi jak te laski.. osobiście nie wiem jaka przyjemność w dokuczaniu, wyśmiewaniu się z innych ludzi... może one kiedyś znajdą się w takiej sytuacji że będą oczekiwały na krok do przodu podczas gdy ich partner nie będzie się kwapił do tego i wtedy im będzie przykro..Kamea czasem sobie możemy pobiadolić na brak pierścionka przecież ale tylko chwilę i troszkę po to się wspieramy w dzielnym oczekiwaniu![]() Mutny piękny zegarek! na prawdę śliczny! a to gdzie kupiłaś takie cudo? w sensie że u zegarmistrza czy w jakimś sklepie z takimi starociami-różnościami? Ale na prawdę śliczny Gaja nie daj się! Nie wiem czemu utarło się że dobra zabawa to musi być alkohol a szczególnie wódka... wcale nie tym bardziej że jak mówisz towarzystwo raczej nie pijące Edytowane przez anannke Czas edycji: 2011-05-14 o 18:14 |
|
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam zamiaru się dać, bo zbyt długo już mam okazję obserwować opłakane skutki alkoholizmu w swojej rodzinie
Rety, ale mam rozkminy dotyczące studiów - już sama ze sobą nie mogę a możliwe opcje są takie: 1) dziekan pozwala przepisać -> Gajka wraca na pedagogikę -> broni lic w VI 2012-> w X 2012 idzie na podyplomówkę z wczesnoszkolnej, przedszkolnej i reedukacji 2) dziekan nie pozwala przepisać: a) Gajka zostawia pedagogikę -> X 2012 idzie na ww podyplomówkę b) Gajka robi z siebie osła i cały rok pasożytuje na uczelni, po czym wycofuje się przed sesją i w X 2012 idzie na podyplomówkę c) Gajka jest dzielna i cały rok ryje ang, buli 300 zł za egzamin na B2 (bo nie ma już żetonów na egzamin) -> broni lic w VI 2012 -> idzie na podyplomówkę w X 2012. Bo głupia podyplomówka rekrutuje się tylko do połowy wakacji, a ja wtedy nawet absolutorium mieć nie będę, więc pójście na nią w tym roku odpada (chyba, że po obronie pójdę podpytać o wolne miejsca - ostatecznie limit to 150 osób). Opcja 1 jes najfajniejsza, a 2c) nierealna. tyle już pieniędzy wywaliłam na ten angielski, tyle lat sie uczę i nic. Jakbym jakiś defekt mózgu miała. Nie chodzi, nijak W najbliższy piątek idę do dziekana z tym trudnym pytaniem. Ciekawe co odpowie.
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-05-14 o 18:41 |
|
|
|
#2423 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale chcesz tak zupełnie bez alkoholu wesele? Nie zrozum mnie źle, ale przez niektórych gości pewnie może to być negatywnie odebrane a co do wódy - ja będąc na weselu zdecydowanie wolałabym wódkę niż np wino, bo po nim się strasznie źle czuję, więc może jednak na kilka butelek wódy się zdecydujecie? ![]() Do mnie przyszła @ i boli mnie pół ciała
Edytowane przez _kamea_ Czas edycji: 2011-05-14 o 18:34 |
|||
|
|
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, chcemy symbolicznie wino, bo mój ojciec i chrzestny są alkoholikami - i cala rodzina ze strony ojca. Nie chcę, żeby się urżnęli.
Jak komuś się nie podoba to drzwi otwarte - może wyjść. Moja impreza, moje warunki, jakkolwiek podle, egoistycznie i nieempatycznie to brzmi. poza tym nasi goście (przyjaciele, znajomi) potrafią się bawić w ogóle bez alkoholu, więc problem odpada. |
|
|
|
#2425 |
|
Rozeznanie
|
Piękne obrączki
i ten wisiorko-zergarek cudny ![]() a mi dzień minął tak sobie, mała sprzeczka z TŻ o śmieszną rzecz, a mianowicie telewizje szybko się pogodziliśmy, jak dzieci a co do mojego wątku to zaglądam tam już jedynie żeby się pośmiac, przecież życie jest takie długie i jeszcze nie raz zetknę się z takimi osobami i to nie w sieci, lecz w realu.
|
#2426 |
|
Wtajemniczenie
|
Manchester United mistrzem Anglii!!!
:pi jemy:Dobry wieczór ![]() Dziś na uczelni byłam już od 7.10 bo tata tak tylko mógł mnie zawieźć a 10 miałam kryzys i prawie usnęłam ale dostałam 5 na koniec z psychologii społecznejKamea ja się dowiedziałam, że 13 dopiero wieczorem a ładnie pospałaś![]() Elle witaj nie przejmuj się takimi osobami![]() Sylvi no dla mnei to jest w ogóle śmiech na sali-bo większość z tych wszystkich miss to brzydka jest ![]() Jlys zdrowiej ![]() Bjuti yhym ja tez nigdy na panieńskim nie byłam-to pierwszy będzie![]() Bluesky nie popołudnie minęło na uczelni i potem z Tż troszkę ![]() Kasik śliczne Gaja noo zawsze to 300zł można na coś innego wydać a Tż widzę ciekawe ksiażki czytać będzie i widzę mamusia zaczyna się "wkręcać"...no nei fajnie-ale nie daj się oby dziekan pozwolił przepisać![]() Mutny ładne to cacko ![]() ps. widziałyście że Kohnelia pisała w wątku Elle? a do Nas to już nie przychodzi
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-05-14 o 20:55 |
|
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam. Trudno
![]() taaak, już mam pomysł na co wydać te 300 zł! Aj! 4-5 VI br w Wawie jest szkolenie z pedagogiki zabawy - jeszcze jeden dzień namysłu, rozważania za i przeciw i polecę tam na skrzydełkach, a moje konto uszczupli się o 290 zł (- zniżka dla studentów w nieznanej jeszcze przeze mnie wysokości ). Chcę, chcę, chcę! Brawo za 5. Zdolna uczennica ![]() Ja się dowiedziałam, że zaliczenie z wykładu na który nie chodziłam, piszemy z notatkami - hura! ![]() Teraz tak jeszcze przeglądając ofertę kursów uświadomiłam sobie, że nieskończenie pedagogiki nie pozwoli mi sie kształcić w przyszłości na terapeutę Integracji Sensorycznej żeby zostać dopuszczonym do szkolenia I stopnia trzeba mieć chociaż licencjat z tegoż
|
|
|
|
#2428 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
jestem u rodziny, jutro komunia. dzień był pełen wrażeń. Moje chrześniaki rosną jak na drożdżach. Chrześnica niestety się rozchorowała na anginę ![]() Jestem u swojej cioci i dziś po raz pierwszy rozczesywałam włosy jej wnuczce. Ja tylko zawsze siebie samą. Ale jestem z siebie dumna bo ani razu jej nie zabolało rozczesywanie.
|
|
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
Ja notorycznie moim dziewczynkom wyrywam włosy - żeby było sprawiedliwie, one mi tez wyrywają
|
|
|
|
#2430 | ||||
|
Zakorzenienie
|
helllloł wrocialm wlasnie z mistrzostw.. wygral ten co chcialam
i byly fajerwerki na koniec. TZ na mnei wkurzyl bo po mistrzostwach poszlismy wszyscy do lazienki a ze w damksiej byla mega kolejka wyszlysmy i poszlysmy na dwor bo akurat zaczeli fajerwerkowac. patrzymy patrzymy. w miedzy czasie wyslalam smsa do TŻta ze jestesmy na dworze.. fajerwerki sie skonczyly a TŻta nie ma. wiec wchodzimy do sali tam gdzie byl turniej ,stoi TŻ z obrazona mina "gdzie mu zniknelysmy" powiedzialam ze wyslalam smsa a on "przeciez wiedzialas ze mi sie komorka rozladowuje" ale go zlalam powiedzialam ze mogl sie spodziewac ze bede na zewnatrz i mogl wyjsc. a on "no tak" i nadal obrazony.. nie przejelam sie..niech sie faka.. foch o nic..... aleeeeee mistrzostwa bardzo udane, bylo extra a jutro wycieczka do Łodzi .Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ta co wygrala najbrzydsza. a wygrala boooooo jest dziewczyna sponsora:P z reszta kumpel byl tam w jury i powiedzial ze oni inaczej glosowali a wygrywaly inne panienki |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:01.

W każdym bądź razie mamy już pania fotograf, wpłaciliśmy zaliczkę, spotkaliśmy sie z nią, podpisaliśmy wstępna umowe
no i w sumie tyle z nowości

trzymaj się!

to teraz Twój tż będzie specjalistą
najlepiej ozdobionym (ta, może różowymi wstążeczkami)![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Zwariowali chyba wszyscy no......
ludzi coś wyjątkowow brak...:/ i pracy nie ma zbyt dużo.. już sobie przejrzałam pogodę i w sobotę przyszłą mam zamiar nad Zegrze jechać troszkę słonka złapać
a co do wódy - ja będąc na weselu zdecydowanie wolałabym wódkę niż np wino, bo po nim się strasznie źle czuję, więc może jednak na kilka butelek wódy się zdecydujecie? 
:pi jemy:
I co do miss wielkopolski... Śmiech na sali