|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VIII
|
#4472 |
|
Zadomowienie
|
A ja wolę sowę
![]() Pusto, bo nam dziewczyny na miasto wyszły szaleć po Bydgoszczy. U mnie intensywnie. Zwinęłam koleżankę do siebie, żeby odpoczęła od TŻ-ta i przemyślała sobie parę spraw. A oprócz tego multum sprzątania dzisiaj, prania, mega zakupy (poszło tyle kasy, że ręce opadają ale tak to jest jak połowy chemii brakło |
|
|
|
#4473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4474 |
|
Konto usunięte
|
Ja dopiero do domu wróciłam
Najpierw pół dnia walczyliśmy z rozmrożeniem lodówki, a potem do Ikei i Auchan na zakupy. Znowu kupę kasy wydaliśmy ![]() Jutro rocznica ślubu i jedziemy do jakiejś fajnej restauracji na obiad sikoreczka nie chciałabyś mnie kiedyś oprowadzić po wrocławskich lumpkach? Bo się usiłuję wybrać i wybrać i nie mam motywacji... |
|
|
|
#4475 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Piffkuję ![]() A co do wisiorka to chyba będzie rowerro ![]()
|
|
|
#4476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę, że ten sam zestaw sklepów wybrałaś co i ja wczoraj
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
ja po pracy
dzis nie zostalam coz proslili ale zostal ktos inny musialam sie do siostry dodzwonic bo jej cora w szpitalu musi biedna czekac na badania do poniedzialku poprosze o kciuki dla dzieciaka |
|
|
|
#4478 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Irenko,
mocno trzymam ![]() Dzień dobry... ale tu ruch Piję kawkę i zobaczymy co dalej Dzisiaj chłodniej i bez słonka. Znalazłam jeszcze fajny pierścień. Nie noszę ale dla niego chyba zrobię wyjątek ![]() coffe.jpg Miłego dnia Niewiasty
|
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
Punto- ja jestem za rowerkiem
a pierścionek fajny![]() Irenko- trzymam kciuki ![]() witam ![]() my wczoraj z Tż spędziliśmy miły wieczór i tym sposobem zaspał do pracy ale spóźnił się tylko 10 min więc to nie tragedia![]() byłam z pieskiem na spacerze i teraz kawkę piję zaraz ogarnę łóżko i pomyję gary i lecę o 10 do mamy
|
|
|
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
pochmurno, deszczowo, strasznie Kończę pić kawę i zabieram się za ciasto rabarbarowe z przepisu cholerki Dorwałam wczoraj rabarbar po 4 zl za kg, nie wiem czy to drogo czy nie, w sumie biorą pod uwagę ceny czereśni - 27 zł to rabarbar taniutki Miałam jechać dziś do szkoły, ale jak mam się tłuc 2, 5 h w pociągu w jedną stronę na zajęcia, które trwają 1, 5 h to mi siew odechciało; mam nadzieję tylko, że profesorek nic strasznego nie wymyśli Wczoraj taka piekna pogoda była, że ruszyliśmy na rowery, bardzo przyjemnie się jechało i słoneczko mnie nawet troszkę chwyciło I kupiłam cichobiegi za 25 zł, zdjęcia w załączniku, myślę że sie opłacało nawet jakby mi sie po sezonie miały rozwalić, a są takie lekkie, że na nogach nie czuć wcale A w piątek był pierwszy dzień z kijkami do chodzenia na razie ciężko mi załapać chodzenie
|
#4482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie tyle ludzi chodzi z tymi kijkami ale nie wiem czy mi by się chciało tak długo chodzić wolę chyba pobiegać albo pojeździć na rowerze musiałabym spróbować tego chodzenia ja już ogarnęłam mieszkanko i lecę do mamy póki dziadków jeszcze nie ma
|
|
|
|
|
#4483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie mi tam dużo nie potrzeba, żeby zacząć ćwiczyć, bo połknełam bakcyla na sport
|
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! I już po spotkaniu. Było super!!!
Wczoraj odebrałam Kash z dworca, pojechałyśmy na kawe, nastepnie do Hostelu. Ijaa przyjechała około 15.00 z prywatnym kierowcą, ponieważ zostałą wsadzona w niewłaściwy pociąg. Reszte wyjaśni Ijaa ![]() Pojechałyśmy na obiad. Do tego momentu towarzyszył nam mój TŻ. Tak spodobała mu się nasza rozmowa, że musiałam go wyganiać. ![]() Po obiedzie poszłyśmy pospacerowac po starówce i po zaaranżowanej okolicy nad Brdą. Około 17.00 byłyśmy już wszystkie w komplecie i zasiadłyśmy w ogródku piwnym przy piwie i kolorowych drinkach. ![]() ![]() Tak czas zleciał nam do późnych godzin. W między czasie poznałyśmy TŻ Ijii, TZ Haniuli i jej słodziaka (Tiffi jest świetny! Śliczny i baaaardzo energiczny. ) Zdjęcia robiła Ijaa więc zamieści jak wróci do domu
Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty... Jestem żonką ![]() Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012 Hania - 06.11.2015 Edytowane przez kraven Czas edycji: 2011-05-15 o 10:42 |
|
|
|
#4485 | |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
aaa pierscionek a ja za mame wczoraj z siostra rozmawialam (wiadomo tez zna Twoich rodzicow) tez mysli o Twojej mamie pytala czy juz lepiej konsultacja jutro prawda ? dzieki Cytat:
zazdraszczam szkode ze blizej nie jestem |
|
|
|
|
#4486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() My dzisiaj leniuchujemy z tż, bo wieczorem wyjeżdzam do siebie więc musimy się sobą nacieszyć . Wczoraj mieliśmy siedzieć w domu, ale znajoma zadzwoniła, że organizuje grilla i czy wpadniemy, nawet się nie zastanawialiśmy, przy okazji spotkaliśmy się ze znajomymi ze studiów, pogadaliśmy, pojedliśmy pyszne jedzonko z grilla i popiliśmy troszkę ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4487 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moge zapytać co się stało?Cytat:
i wytrwałości![]() a cichobiegi na prawdę super ![]() Cytat:
i czekam na dalsze relacje ![]() Kraven to chyba Twój najdłuższy post dzień dobry ![]() ja siedze i się edukuje, Tż pojechał na jakąs komputerowa giełde?? nie wiem nie wtrącam sie
|
|||
|
|
|
#4488 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
![]() my wczoraj wyskoczyliśmy na grilla do znajomych mojego kuzyna i powiem Wam ze było super- paliliśmy ognisko, piekliśmy kiełbaski, graliśmy w siatkówkę wczoraj też ściągnęłamwiększość książek potrzebnych mi do pisanania pracy i zamierzam dzis się z nimi zmierzyć ![]() obiad gotują moi Panowie- mają być placki po węgiersku ![]() kraven- super że spotkanie udane czekam teraz na foty!:Pala- fajne cichobiegi ![]() irenka- kciuki dla siostrzenicy ![]() Punto- wyrąbany ten pierścionek gdzie taki upolowałaś???
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
Ala- ja też złapałam bakcyla sportowego
ćwiczę codziennie nawet w niedzielę![]() Irenko- tak, jutro jest konsultacja z neurologiem Kraven- cieszę się że spotkanie udane, czekam na foty ![]() byłam u mamy i przyjechali dziadkowie więc się zawinęłam do domu ![]() myszka mi się zrąbała i muszę używać panelu w laptopie a ciężko mi się przyzwyczaić
|
|
|
|
#4490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja niedawno wstałam TŻ zaraz wróci z pracy i zjemy sobie śniadanko Jak się ogarnę to zabiorę się za mieszkanie, prasowanie itd. Krótki jest dzień jak się od 12 go zaczyna |
|
|
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
Nurku dla takiego wydarzenia to i elaborat mogłabym napisać.
Dziewczyny mnie już przycisnęly i obiecałam, że bede się częściej udzielać na wątku. Teraz musze się zbierać bo tradycji musi stać się za dosć - idziemy na obiad u teściowej
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
A ja mam takiego lenia że konieccc, w sumie obiad dziś ugotowany zupka wiosenna, ale najchętniej bym nic nie robiła nawet muszę się zmusić do pisania Kupiłam wczoraj małą maskotkę z Woowee alive na merlinie jest -10% wystarczyło kliknąć tutaj na wizażu baner więc zapłaciłam za niego coś 62 zł ![]() Kraven widzę, że spotkanie udane Ciekawa jestem co ta Ijaa wymyśliła, niezła agentka Teraz czekamy na foteczki ![]() Irenko trzymam kciuki za małą a co jej się stało??? Nadia a co u Ciebie?? Heh chciałam dodać, że w końcu zaczęła mi skóra z buzi schodzić choć powiem trochę rozczarowana jestem myślałam, że będzie to bardziej drastyczny zabieg dla mojej skóry a ona się w sumie nie chce łuszczyć póki co schodzi tylko z policzków fakt tam mam największe blizny ale podejrzewam, że w czwartek będzie powtórka zabiegu. Zobaczymy jak będę jutro wyglądać po masce.
|
|
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
jasne nurus masz pw
nie taka mala bo juz pietnascie lat prawie ma dobra dla jasnosci powiem tu problemy z ukladem oddeechowym kraven jako ze jestes lekarka zadam proste pytanie ... czy mozna wyleczyc calkowicie astme? ;> chyba lekarz ktory ja badal pare lat temu sie zapedzil i powiedzial ze z tego ,,wyrosla" z tego co pamietam moze sie jakos zmniejszyc nasilenie dusznosci itp ale zeby calkiem ...? zaslabla i zaczela sie dusic i ja pogotowie zabralo jutro cos wiecej powinnam wiedziec ja bede musiala jutro cos z brokulem wymyslec Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-05-15 o 13:12 |
|
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
wrrr mój zapał jest straszny, sesja się zbliża a ja jestem w czarnej dupie więc zaraz biore się za czytanie . Pranie wstawiłam i jeszcze garczki umyć i wieczorkiem na basen
|
|
|
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio rok temu byliśmy, mieliśmy chodzić systematycznie ale zapał mocno zmalał Ja gotuję sobie kaszę i zjem z gulaszem
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
Astma moż ustąpić, szczególnie jeśli ujawniła się w młodym wieku. Ale nie mówie, że w tym przypadku tak jest.
|
#4497 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Na all
aż 7zł ![]() Wstawiłam obiadek. Nakarmiłam ryba. Zapisałam się w końcu i robiłam pierwszy moduł kursu Euro Kobieta Na razie jest lajcik bo robiłam Worda ale mi się podoba. Wieczorkiem pyknę jeszcze coś.Pies mi ukradł marchewkę i nie chce oddać. Ale ma zabawę
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4499 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Odprawiliśmy znajomych, zjemy i porelaksujemy sie w łóżku. Jaki senny dzień mam dziś. Byliśmy na bazarku, TZ obkupiliśmy w spodenki i koszulkę do pracy. Ja w ramach oszczędności kupiłam 2 lakiery i podkład w rossmanie. Najlepsze, że moja koleżanka kupiła nam blender w ramach podziękowania za nocleg w czasie studiów . Jest okropna, bo dla mnie to sama przyjemność, że ją częściej mogłam zobaczyć i się nagadać. Więc niedługo będę kombinować z potrawami z blendera.Oliwka dzia za pw zaraz coś naskrobię irenko trzymam kciuki za twoją siostrzenice jak również za mamę Anastazjii ![]() Punto co to za kursy darmowe?? A zegarek brałabym roweryk i też właśnie czekam na przesyłkę za allegro właśnie z zegarkiem na szyje i wisiorkiem aparatem a pierscionej zaczepisty tym bardziej dla wielbicielki kawy![]() Ala bardzo fajne buty, sama podobne miałam sobie sprawic. Kraven rozbudziłaś naszą ciekawość, tym bardziej że długość postu podkreśla wyjątkowość spotkania jak Nurek zauważyła Aż nie tylko Wam zazdroszcze, a strasznie Wam zazdoszczę.My w ramach nocy muzeów byliśmy oglądać festiwal fontann, a kolejki do zamku królewskiego odstraszyły nas przed zawiatniem do kopernika. Wogóle po pokazie godzinę wracaliśmy do metra, tak ludzi dużo było Póżniej imprezowaliśmy w domu
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#4500 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Masz tutaj linkę Kiedyś chyba Tygrysek kończyła A ten wisiorek aparat to taki? http://www.iv.pl/images/38728785679753263664.jpg Ja mam czerwony ![]() Muła załapałam przez tę pogodę
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

ale tak to jest jak połowy chemii brakło 

mocno trzymam 

pierscionek 

póki co schodzi tylko z policzków fakt tam mam największe blizny ale podejrzewam, że w czwartek będzie powtórka zabiegu. Zobaczymy jak będę jutro wyglądać po masce.
. Jest okropna, bo dla mnie to sama przyjemność, że ją częściej mogłam zobaczyć i się nagadać. Więc niedługo będę kombinować z potrawami z blendera.
darmowe?? A zegarek brałabym roweryk i też właśnie czekam na przesyłkę za allegro właśnie z zegarkiem na szyje i wisiorkiem aparatem