|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
Dzień dobry.
Ja jadę zaraz na uczelnie, więc miłego dnia!
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
Caate- boskie kociaczki
Tulallah- u mnie też nie ma już tych odżywek ![]() Lenka- spróbuję tak jak piszesz zrobić z tym bikini po 2 dniach witam ![]() ja wczoraj spędziłam wieczór z Tż i tym sposobem zaspał do pracy ale spóźnił się tylko 10 min więc nie ma tragedii![]() wczoraj trochę pospamowałam, posiedziałam z waxem, umyłam włosy, zrobiłam peeling ciała, stóp i twarzy, wyszorowałam się syrenką i nabalsamowałam dzisiaj w planach regulacja brwi i manicure i pedicure
|
|
|
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
u mnie ludzi też było że hoho
|
|
#2854 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jak długo miałyście depilator? (chodzi mi o czas od kupienie do wyrzucenia )
|
#2855 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Wkleje swoją listę, muszę się nad paroma rzeczami jeszcze zastanowić ![]() Jaka dzisiaj okropna pogoda, a miałam na zakupy jechac... |
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
Mozna do Was dolaczyc?
|
|
|
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
I miłego dnia
|
|
#2859 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry
Ale paskudna pogoda .. wrrr.. byłam na zakupach ale nic nie kupiłam i jestem zła ![]() A miałam takie zakupy w planach ... nadrabiam.
|
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
glupi deszcz popsul mi plany,,,,
|
#2861 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kiedyś w ogóle nie chodziłam w spódniczkach i sukienkach a ostatnio najchętniej bym tylko spódniczki kupowała. Szkoda tylko że ciągle kasy brak. |
|
|
|
|
#2862 |
|
Rozeznanie
|
Z rzeczy, na które się jeszcze nie zdecydowałam co do tego jakiej firmy itd:
pędzel do podkładu (myślałam o Pixie, a wy pisałyscie ostatnio o Hakuro), zalotka, baza pod cienie do powiek, puder w kamieniu (chodzi mi o taki do poprawek w ciągu dnia, myslałam o Stay Matte rimmela) a reszte wkleję później, lista bez szału, najważniejsze rzeczy już nabyłam
|
|
|
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
Cytat:
bialaczekoladka witamy
|
|
|
|
|
#2864 |
|
Zadomowienie
|
białaczekoladka czesc
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- chcę sobie kupic jakaś brązową torebkę ...u mnie w sklepach nie ma nic fajnego muszę na all poszukac.
|
|
#2865 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też bym chciała takie malutkie, śliczniutkie, słodziutkie... ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
bardzo się do nich przywiązuję...---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
Może mi się tylko wydaje, ale zmarszczki chyba pojawiły mi się z mojej własnej winy ![]() Chociaż dziewczyny, czy możliwe jest to, że po czymś takim zrobiły mi się zmarszczki? Chciałam się szybko opalić, głównie na nogach i pomyliłam przyspieszacz opalania z filtrem. Filtr miał iść na twarz, a przyspieszacz na nogi a poszło odwrotnie (przyspieszacz na buzię a filtr na nogi) mało tego było bardzo gorąco, słoneczko ładnie przypiekało, a ja zasnęłam na dworze. Przespałam na tym słońcu pięć godzin, może więcej, w samo południe Po tym powieki mi spuchły, poparzyłam je, przez kilka dni nie mogłam wyjść nigdzie bez ciemnych okularów, bo miałam czerwone, napuchnięte powieki, do tego strasznie piekły. Później skóra z powiek mi schodziła. Od tamtej pory mam zmarszczki pod oczami nie wiem, czy przez to, czy zbieg okoliczności. Poza tym od tamtej pory jak wyjdę nawet na chwilę na słońce z "gołymi" powiekami (bez filtra, bez podkładu, bez pudru, cienia, bez okularów, itd...) w lecie na słońce, to zawsze mi się delikatnie poparzą te powieki i zawsze wtedy mam bardziej widoczne zmarszczki pod oczami.Myślicie, że przez to mi się zmarszczki pod oczami pojawiły? ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2866 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej
Wiedziałam że Snow długo bez wizazu nie wytrzyma ![]() U mnie tez brzudla pogoda. Tata byłu mnie iprzywiozł mi kosmetyki z avonu od mamy uwielbiam kosmetyki z serii SPA AvonZałańczam zdjecie tych kosmetyków: 1. Maseczka nawilzająca do włosów suchych i zniszczonych (bardzo dobra) jest bardzo gęsta ale świetna 2.Oczyszczająca maseczka do twarzy Prowansalska Lawenda i Jaśmin, dziewczyny ale pachnie ładnie i nakłada sie ją na 20 minut po czym zdejmuje sie taką warstwe na koniec z twarzy(uwielbiam takie maski )3. Dwufazowy płyn do kąpieli,Prowansalska Lawenda i Jaśmin 4.Odzywczy olejek do włosów, Prowansalska Lawenda i Jaśmin. Rozgrzewa sie go minute w goracej wodzie i naklada na wloski, juz miałam kiedys jeden taki ale z innej seri i bardzo nawilżał, zobaczymy jak ten sie spisze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I powiem Wam ze jest naprawde dobry, wloski sa mieciutkie i ładne po nim i chyba nawet zauważyłam juz efekty bo juz mi sie tak mocno nie łamią przy czesaniu i nie kruszą
Edytowane przez _blondyneczka_ Czas edycji: 2011-05-15 o 16:04 |
||
|
|
|
#2867 |
|
Zadomowienie
|
A tutaj mój kuferek w ktorym trzymamkosmetyki, których rzadko uzywam
stoi na automacie w łazience, dostałam od taty dawno juz na urodziny kiedys i tak wczoraj go wyciągnełam bo już półki w łazience sie uginają
|
|
#2868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- A tak w ogóle to dzień dobry!
|
|
|
|
|
#2869 |
|
zawsze mam racje
|
blondyneczka: kosmetyki lepiej trzymać w szafce w pokoju. Bo w łazience bywa za gorąco dla kosmetyków.
|
#2870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najchętniej wszystkie perfumy przeniosłabym poza łazienkę, ale nie mam gdzie ![]() a kolorówkę przechowuję w pokoju
|
|
|
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Wrr... Umieram z przejedzenia Gdzie ja miałam rozum
|
|
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
jestem zła, bo cały dzień się obijam..
|
|
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
nie tyle bez wizażu co bez dziewczyn
ajj przestań taka pogoda to co tu robić
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dziewczyny, po jakim czasie najpóźniej po wpłacie na all przekazem przyszło Wam powiadomienie, że kasa dotarła? Ja wpłaciłam w piątek i do tej pory nic nie przyszło. Zawsze na drugi dzień już mam maila.... Zaczynam się bać, że pomyliłam nr konta, albo coś Ale zawsze sprawdzam, czy dobrze przepisałam.... Może dlatego, że jest weekend?witaj białaczekoladka ![]() |
|
|
|
#2875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też tak miałam niedawno z przelewem, że jakoś po 2-3 dniach dostałam powiadomienie na mail.. snowhitee ale mam ogromne wyrzuty sumienia
|
|
|
|
|
#2876 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja mam wszystko w łazience w pokoju mam ubrania w sypialni i w salonie...wiec bym ich nigdzie nie wcisła nawet jakbym chciała![]() Snow bezemnie tez ?
|
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2878 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ojj dziś się objadłam a ![]() pewnie, cześć ![]() Cytat:
ale kosmetyki od zawsze trzymam w pokoju, w lazience mam tylko szampony i z 2-3 odżywki wiecie co, chyba wszystko jest przeciwko mnie. Wczoraj (kiedy bylam na komunii w gdy) przyjechał facet z upc, podpisać kolejną umowę, jednocześnie zwiększając limit transferu itd, no i tak: miałam podłączony swoj router, zeby moc korzystac z laptopa. Wróciłam wieczorem- a tu router jakby zablokowany- nie wykrywal laptopa.. Ale to nie wszystko- moj stacjonarny komputer sie zepsul podsumowujac- caly wieczor Tz walczyl z routerem- czyli nie mialam polaczenia z netem, ale z neta moglam korzystac- na komputerze stacjonarnym, ktory aktualnie sie zepsul. No nic, zawsze robie wszystko sama przy komputerze, ale teraz muszę dać go do informatyka bo teraz zwyczajnie nie chce zaskoczyc instalator windows I koniecznie muszę odzyskać dane- mam tam między innymi materiały do nauki i np moją pracę lic na szczescie mam ja tez na pendrive uff
|
||
|
|
|
#2879 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny nie macie może pomysłu co kupić dziewczynce na roczek ?
|
|
|
|
#2880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() próbowałam poćwiczyć, ale za ciężko mi na brzuchu... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

ale spóźnił się tylko 10 min więc nie ma tragedii

muszę na all poszukac.

I czarne
Takiego kota już nigdy nie będę mieć
To są zwykłe mimiczne no ale wiadomo za fajnie one nie wyglądają. 
uwielbiam kosmetyki z serii SPA Avon
a