Zachodniopomorskie Panny Młode - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-05-13, 13:12   #3541
Roougee
Zadomowienie

Dot.: Zachodniopomorskie Panny Młode

Cytat:
Napisane przez emillia006 Pokaż wiadomość

Ehhh jak naciskam wielocytuj (podswietla sie na pomaranczowo) to musze nacisnac nastepnie cytuj?? abym mogla zacytowac post?? bo automatycznie to post mi sie nie wyswietla. Juz kiedys kombinowalam z tym ale jakos nie dziala
Nie wciskasz już "cytuj" Gwiazdeczka dobrze Ci napisała
Cytat:
Napisane przez gregia Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki Dołączam do Was, z tym, że jestem PM 2012 bo mój termin to 23.06.2012. Wyczytałam już ze Wika ma ten sam termin tylko, że w tym roku. Gwiazdeczko wyobraź sobie,że mamy ten sam zespół i foto-kamere tak więc będę czekała na opinie od Ciebie
wychodzi na to,że sie wszystkie pochajtacie a ja jedna tu zostanę
Witaj Niedługo dołączą i inne PMki z naszego regionu
Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Ja rowniez Cie pamietam.
O, to fajnie ze masz ten sam zespol i foto-kamere Szkoda, ze to nie Ty bedziesz mogla mi opowiedziec pierwsza, bo szczerze mowiac troche sie stresuje, czy napewno bede zadowolona. Co do orkiestry to nie mam zadnych watpliwosci, jedynie foto-kamera, ale to juz od samego poczatku mialam obawy....
Coz, mam nadzieje, ze jednak bedzie rewelacyjnie-zarowno u mnie jak i u Ciebie

Dziewczynki, moze ktoras sie zna na prawie, i moze mi doradzic, co do szanownego dyrektora, czy warto sie pchac z ta sprawa do sadu???
On powiedzial, ze nie zamierza mi oddawac tej zaliczki
A ja nie chce tego odpuscic. Myslicie, ze mam szanse wygrac taka sprawe? Jak sie do tego zabrac wogole????
Hmm warto iść do prawnika i się dowiedzieć, ale jeśli nie wywiązaliście się z umowy to to nie wiem
Cytat:
To czyli po wcisnieciu wielocytuj powinien mi sie sam wyswietlic post, ktory chce cytowac?? Jesli tak to u mnie to na pewno nie dziala

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Ehh w moje urodziny sie pobieracie
Dopiero po tym jak w dolnym lewym brzegu klikniesz na "odpowiedź" pojawią Ci się cytowane posty

Roougee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-13, 13:35   #3542
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja rowniez Cie pamietam.
O, to fajnie ze masz ten sam zespol i foto-kamere Szkoda, ze to nie Ty bedziesz mogla mi opowiedziec pierwsza, bo szczerze mowiac troche sie stresuje, czy napewno bede zadowolona. Co do orkiestry to nie mam zadnych watpliwosci, jedynie foto-kamera, ale to juz od samego poczatku mialam obawy....
Coz, mam nadzieje, ze jednak bedzie rewelacyjnie-zarowno u mnie jak i u Ciebie

Dziewczynki, moze ktoras sie zna na prawie, i moze mi doradzic, co do szanownego dyrektora, czy warto sie pchac z ta sprawa do sadu???
On powiedzial, ze nie zamierza mi oddawac tej zaliczki
A ja nie chce tego odpuscic. Myslicie, ze mam szanse wygrac taka sprawe? Jak sie do tego zabrac wogole????
gwiazdeczko ja kiedys na forum koszalinskim załozyłam watek odnosnie zespołu to pare dziewczyn mi odpisało, że naprawde super zespół był i że bardzo ich polecają pomimo że jest tylko 2 panów, natomiast jezeli chodzi o foto-kamere to dziewczyna do mnie na maila napisała, że była bardzo zadowolona zarówno z filmiku jak i ze zdjęc. Zachwalała, że dosyc nowoczesnie filmik montują i że zdjecia pomimo brzydkiej pogody wyszło swietnie, wiec podnosze sie na duchu tymi opiniami
jezeli chodzi odnosnie tej zaliczki zazdwonilabym do jakiegos prawnika po porade, nawet jezeli bym miała za wizyte zapłacic. Mysle,że on Ci najlepiej podpowie jak to załatwic. A ile wynosi zaliczka? 1000zł?
gregia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-13, 13:47   #3543
emillia006
Zadomowienie

No niestety zrobilam dokladnie jak gwiazdeczka napisala. I nic. Moze mam wylaczona ta opcje gdzies w ustawieniach
W kazdym razie dzisiaj zamowilam bransoletke. Jak bede w Polsce to napisze czy byla warta grzechu

Edytowane przez emillia006
Czas edycji: 2011-05-13 o 13:49
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-13, 14:41   #3544
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Ale się dzisiaj dziewczyny rozpisały

Cytat:
Napisane przez wika82 Pokaż wiadomość
Gregia, tak, ja będę robić dodatkowy prezent tacie w dniu ślubu, w sensie, że fajnie się ułożyło z tą datą. Wyda córkę za mąż w dniu ojca. Mam zamiar zadedykować mu na weselu piosenkę.

Mrowinka, Wy do Paryża, czy coś mylę?
Zazdroszczę Ci. Ja już nie mam taty

W Paryżu już byliśmy, teraz planujemy Wiedeń i Budapeszt. No i Kraków po drodze.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-13, 14:46   #3545
gregia
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;26892675]Ale się dzisiaj dziewczyny rozpisały

Zazdroszczę Ci. Ja już nie mam taty

W Paryżu już byliśmy, teraz planujemy Wiedeń i Budapeszt. No i Kraków po drodze.[/QUOTE]
u mnie mrowinko na odwrót - mam tate, ale nie mam mamy
Stary 2011-05-13, 14:51   #3546
Konto usunięte

Cytat:
Ech... współczuję.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-13, 19:20   #3547
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
To czyli po wcisnieciu wielocytuj powinien mi sie sam wyswietlic post, ktory chce cytowac?? Jesli tak to u mnie to na pewno nie dziala
Powinno dzialac, ale jesli nie-to ja juz nie wiem

Cytat:
Napisane przez wika82 Pokaż wiadomość
Nie znając umowy ciężko cokolwiek powiedzieć.
Koniecznie zachowaj korespondencję mejlową, spisz treść rozmów telefonicznych, które prowadziłaś i przy okazji pobytu w kraju przejdź się do kancelarii adwokackiej/radcowskiej. Zapłacisz 50-100 zł za poradę, a przynajmniej będziesz wiedzieć na pewno, czy warto.
Z tego, co zrozumiałam w grę wchodzi 1000 zł?
Chodzi o 1500zl. Chcialabym jak najszybciej to zalatwic-nie cierpie czekac bezczynnie
Czy wogole rozmowy telefoniczne to jakis dowod? Obawiam sie, ze w calej tej sprawie jest tylko moje slowo przeciwko jego slowom. On powie, ze odstapilam od umowy i tyle, a ze poniekad mnie do tego zmusil to juz nikt chyba nie uwierzy????

Cytat:
gwiazdeczko ja kiedys na forum koszalinskim załozyłam watek odnosnie zespołu to pare dziewczyn mi odpisało, że naprawde super zespół był i że bardzo ich polecają pomimo że jest tylko 2 panów, natomiast jezeli chodzi o foto-kamere to dziewczyna do mnie na maila napisała, że była bardzo zadowolona zarówno z filmiku jak i ze zdjęc. Zachwalała, że dosyc nowoczesnie filmik montują i że zdjecia pomimo brzydkiej pogody wyszło swietnie, wiec podnosze sie na duchu tymi opiniami
jezeli chodzi odnosnie tej zaliczki zazdwonilabym do jakiegos prawnika po porade, nawet jezeli bym miała za wizyte zapłacic. Mysle,że on Ci najlepiej podpowie jak to załatwic. A ile wynosi zaliczka? 1000zł?
Oh, to ja tez bede sie trzymac tej opinii

Czy prawnicy udzielaja porad przez telefon?

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;26892675]Zazdroszczę Ci. Ja już nie mam taty
[/QUOTE]

Cytat:
Wspolczuje Wam dziewczynki
Stary 2011-05-13, 21:12   #3548
gregia
Zakorzenienie

gwiazdeczko zawsze sie mozesz zapytac przez telefon, najwyzej Tobie powie, że to nie na telefon sprawa i żebyś przyszła osobiście. W każdym razie stawka warta załatwiania, bo 1500zł to nie mały pieniądz.
Stary 2011-05-13, 21:36   #3549
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
czesc dziewczynki Dołączam do Was, z tym, że jestem PM 2012 bo mój termin to 23.06.2012. Wyczytałam już ze Wika ma ten sam termin tylko, że w tym roku. Gwiazdeczko wyobraź sobie,że mamy ten sam zespół i foto-kamere tak więc będę czekała na opinie od Ciebie
wychodzi na to,że sie wszystkie pochajtacie a ja jedna tu zostanę
Nie taka jedna bo ja jeszcze jestem i to 30 czerwca

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-13, 22:59   #3550
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
a to przepraszam
Stary 2011-05-14, 00:14   #3551
wika82
Zakorzenienie

Cytat:
Chodzi o 1500zl. Chcialabym jak najszybciej to zalatwic-nie cierpie czekac bezczynnie
Czy wogole rozmowy telefoniczne to jakis dowod? Obawiam sie, ze w calej tej sprawie jest tylko moje slowo przeciwko jego slowom. On powie, ze odstapilam od umowy i tyle, a ze poniekad mnie do tego zmusil to juz nikt chyba nie uwierzy????

Oh, to ja tez bede sie trzymac tej opinii

Czy prawnicy udzielaja porad przez telefon?

Wspolczuje Wam dziewczynki
Spisz treść tych rozmów i daty połączeń póki je jeszcze pamiętasz. W razie zeznań przed sądem będziesz wiarygodna zeznając, co do konkretów. Trzeba również przeanalizować zapisy umowy.
Niestety nie spotkałam się, aby jakaś szanująca się kancelaria udzielała porad telefonicznie, ale zawsze możesz kogoś upoważnić do załatwienia tej sprawy z kancelarią.
Stary 2011-05-14, 09:57   #3552
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
I ja i ja 16.06

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-14, 10:14   #3553
emillia006
Zadomowienie

O prosze ile PMek 2012 sie nazbieralo Ja o maly wlos a tez zostalabym PMka 2012 jak mnie wyrolowali z sala w zeszlym roku ale na szczescie biore slub w tym roku z czego bardzo sie ciesze

Dziewczyny wyslalam do Polski do jubilera obraczki w srode i strasznie sie denerwuje czy dojda Co prawda ubezpieczone sa ale tylko na 250 funtow. Trzymajcie kciuki
Stary 2011-05-14, 10:32   #3554
lil_
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny wyslalam do Polski do jubilera obraczki w srode i strasznie sie denerwuje czy dojda Co prawda ubezpieczone sa ale tylko na 250 funtow. Trzymajcie kciuki
Z pewnością dojdą, będzie ok zobaczysz. Ja muszę konkretnie zabrac się za obrączki bo jak dotąd tylko oglądamy i na nic nie możemy się zdecydowac. Z jednej strony jest tak duży wybór ale jakoś tak ciężko wybrac.
lil_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-14, 10:45   #3555
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lil_ Pokaż wiadomość
Z pewnością dojdą, będzie ok zobaczysz. Ja muszę konkretnie zabrac się za obrączki bo jak dotąd tylko oglądamy i na nic nie możemy się zdecydowac. Z jednej strony jest tak duży wybór ale jakoś tak ciężko wybrac.

Musza dojsc i basta Z reguly przesylki ubezpieczone jakos dlugo ida. Pamietam jak wyslalam cos wartosciowego mame to szlo chyba z tydzien a jak jakies buty dla brata to w 3 dni i byly w Polsce

A masz juz swoje typy odnosnie obraczek? Ja jak zobaczylam moje na zdjeciu to odrazu powiedzialam TZtowi, ze te i zadne inne Jemu tez sie bardzo spodobaly. Matko tylko zeby jak najszybciej doszly do jubilera
Stary 2011-05-15, 10:23   #3556
lil_
Raczkowanie

Cytat:
A masz juz swoje typy odnosnie obraczek? Ja jak zobaczylam moje na zdjeciu to odrazu powiedzialam TZtowi, ze te i zadne inne Jemu tez sie bardzo spodobaly. Matko tylko zeby jak najszybciej doszly do jubilera
Powiedzmy że mam, ale jeśli mi się podobają to męski odpowiednik jest nieciekawy i mojemu TŻ'owi się nie podoba... Mi się najbardziej podobają mieszane z białego i żółtego złota. Kilka typów się znajdzie, ale jakoś żadna nie przekonała nas w 100%.
A Wy gdzie kupowałyście (o ile w Szczecinie)?
Stary 2011-05-15, 10:33   #3557
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Powiedzmy że mam, ale jeśli mi się podobają to męski odpowiednik jest nieciekawy i mojemu TŻ'owi się nie podoba... Mi się najbardziej podobają mieszane z białego i żółtego złota. Kilka typów się znajdzie, ale jakoś żadna nie przekonała nas w 100%.
A Wy gdzie kupowałyście (o ile w Szczecinie)?

Wpisz w google aurum
Stary 2011-05-15, 10:36   #3558
lil_
Raczkowanie

Cytat:
Wpisz w google aurum
To wyłącznie internetowy tak?
bo ja chyba jednak muszę najpierw przymierzyc i zobaczyc jak wygląda na palcu.
Ale wzory mają naprawdę ciekawe!

Edytowane przez lil_
Czas edycji: 2011-05-15 o 10:40
Stary 2011-05-15, 10:49   #3559
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
To wyłącznie internetowy tak?
bo ja chyba jednak muszę najpierw przymierzyc i zobaczyc jak wygląda na palcu.
Ale wzory mają naprawdę ciekawe!

Tak prowadza jedynie sprzedaz internetowa
Stary 2011-05-15, 20:22   #3560
gregia
Zakorzenienie

Emilia pochwal sie obraczkami!!
Stary 2011-05-15, 21:59   #3561
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Emilia pochwal sie obraczkami!!

A pewnie, ze sie pochwale Szerokie, bo mam dlugie palce i waskie po prostu za ladnie nie wygladaly na moim palcu a poza tym uwielbiam szerokie obraczki i bransoleki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obraczki2.jpg (42,2 KB, 9 załadowań)
Stary 2011-05-15, 22:13   #3562
emillia006
Zadomowienie

Dziewczyny znalazlam zdjecie dziewczyny na allegro, ktora miala suknie taka jak ja i zauwazylam, ze ona tez mialam dosc szeroka bransolete na nadgarstku. Jeszcze raz wrzucam wizje mojego wygladu z jej zdjeciem i prosze napiszcie czy pasuje do siebie Kolczyki takie jak wczesniej wklejalam. Welon krotki- ciety a co do fryzurki to moze Wy mi cos doradzicie, bo mam mieszane mysli.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Pictures.jpg (108,1 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1532192899.jpg (39,4 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg t_bukiet_slubny_25_1_136.jpg (18,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bransoleta.jpg (43,2 KB, 16 załadowań)
Stary 2011-05-15, 22:57   #3563
gregia
Zakorzenienie

Emilia suknia cudowna (co to za firma? Maggie Sottero?)! na modelce mi sie bardzo podoba, ta na zywo jakos mniej, nie wiem moze dziewczyna nieustawna Uwazam ze bransoletka idealnie pasuje, gorset na tyle jest bogaty ze nie potrzebujesz wisiorka. Bukiet tez mi sie podba, dobrze ze nie jest jak tej laski cały biały bo totalnie sie zlewa z suknia, a żywsze kolory zawsze ożywia suknie.
AAA obraczki bardzo fajne, jak najbardziej w moim guscie ja chyba bede polowac na obraczke z paroma cyrkoniami, chcoiaz sie spotkałam z opiniami, że oczka czasami wypadają i teraz sie boje obraczki z cyrkoniami a tak mi sie podobaja
Stary 2011-05-16, 07:28   #3564
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Emilia suknia cudowna (co to za firma? Maggie Sottero?)! na modelce mi sie bardzo podoba, ta na zywo jakos mniej, nie wiem moze dziewczyna nieustawna Uwazam ze bransoletka idealnie pasuje, gorset na tyle jest bogaty ze nie potrzebujesz wisiorka. Bukiet tez mi sie podoba, dobrze ze nie jest jak tej laski cały biały bo totalnie sie zlewa z suknia, a żywsze kolory zawsze ożywia suknie.
AAA obraczki bardzo fajne, jak najbardziej w moim guscie ja chyba bede polowac na obraczke z paroma cyrkoniami, chcoiaz sie spotkałam z opiniami, że oczka czasami wypadają i teraz sie boje obraczki z cyrkoniami a tak mi sie podobaja
Dziekuje Suknia bedzie lezec na mnie jak na modelce (mam nadzieje ), bo tez jestem taka szczuplutka, dziewczyna na zdjeciu wystawila suknie w rozmiarze 40, moja bedzie w 34/36 Bransoletke juz zamowilam, nad kolczykami sie zastanawiam. Co do bukietu to wlasnie chcialabym taki jak na tym zdjeciu albo kulce Wizja fryzurki tez mi sie zmienila- na poczatku chcialam kok hiszpanski z boku a teraz zastanawiam sie nad wlosami luzno zaczesanymi do gory i tak upietymi w jakis koczek ( ale nie ulizanymi ) Jak znajde jakies zdjecie o co mi chodzi to wrzuce.
Uciekam do pracy. Milego dnia dziewczyny Czekam na rady

Edytowane przez emillia006
Czas edycji: 2011-05-16 o 07:33
Stary 2011-05-16, 09:42   #3565
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny znalazlam zdjecie dziewczyny na allegro, ktora miala suknie taka jak ja i zauwazylam, ze ona tez mialam dosc szeroka bransolete na nadgarstku. Jeszcze raz wrzucam wizje mojego wygladu z jej zdjeciem i prosze napiszcie czy pasuje do siebie Kolczyki takie jak wczesniej wklejalam. Welon krotki- ciety a co do fryzurki to moze Wy mi cos doradzicie, bo mam mieszane mysli.
Wydaje mi się, że wszystko ok, tylko ja bym zmieniła bukiet na coś bardziej zwartego - suknia jest bardzo bogata i cokolwiek co "zwisa" będzie przytłaczać... no ale to tylko moje zdanie
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-16, 12:39   #3566
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Bransoletka bedzie pasowac, bo nie bedziesz miala naszyjnika, wiec mozna poszalec, kolczyki ja bym widziala skromniejsze, ze wzgledu na to, ze suknia jest z ramiaczkiem na szyje. Fryzurka- koczek chyba najbardziej by pasowal-albo tak jak mowisz, wlosy do tylu, luzno pospinane.Bedzie pieknie
Apropo zdjecia na dziewczynie, to nie wiem, ale jakos bardzo topornie ona wygladala w tej sukni. Chyba ze zbierala sie akurat zeby kleknac

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że wszystko ok, tylko ja bym zmieniła bukiet na coś bardziej zwartego - suknia jest bardzo bogata i cokolwiek co "zwisa" będzie przytłaczać... no ale to tylko moje zdanie
Oj tak-racja, podpisuje sie obiema rekami

Kupilismy garnitur - ten co byl mierzony. Kolor wlasciwie nazywa sie brazowy, ale wpada w czern, jakis taki trudny do opisania. Ale wyglada swietnie

No i zamowilam jeszcze dekoracje na samochod, o takie
http://allegro.pl/show_item.php?item=159723 7909.
Kolejne sprawy z glowy
Stary 2011-05-16, 15:41   #3567
wika82
Zakorzenienie

Dziewczyny, widzę, że wszystkie sukcesywnie załatwiają weselne sprawy.
My byliśmy w hotelu i ustaliliśmy większość spraw, byliśmy tez u księdza i spisaliśmy protokół. Bardzo mnie pozytywnie zaskoczył nasz ksiądz, bo wyobraźcie sobie, że zaproponował, żebyśmy nie dekorowali kościoła, nie wydawali niepotrzebnie pieniędzy, bo i tak kościół będzie udekorowany na Boże Ciało. Zamierzamy coś dorzucić do tych dekoracji, ale fajnie, że jest takie podejście.
Jutro dostanę urodzinowy prezent - obrączki.
Stary 2011-05-16, 17:04   #3568
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość

Czyli kulka?? Musze poszperac w necie i poszukac jakis sensowny bukiet.
Dzieki za rady dziewczyny

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:
Bransoletka bedzie pasowac, bo nie bedziesz miala naszyjnika, wiec mozna poszalec, kolczyki ja bym widziala skromniejsze, ze wzgledu na to, ze suknia jest z ramiaczkiem na szyje. Fryzurka- koczek chyba najbardziej by pasowal-albo tak jak mowisz, wlosy do tylu, luzno pospinane.Bedzie pieknie
Apropo zdjecia na dziewczynie, to nie wiem, ale jakos bardzo topornie ona wygladala w tej sukni. Chyba ze zbierala sie akurat zeby kleknac

Oj tak-racja, podpisuje sie obiema rekami

Kupilismy garnitur - ten co byl mierzony. Kolor wlasciwie nazywa sie brazowy, ale wpada w czern, jakis taki trudny do opisania. Ale wyglada swietnie

No i zamowilam jeszcze dekoracje na samochod, o takie
http://allegro.pl/show_item.php?item=159723 7909.
Kolejne sprawy z glowy

za garnitur i dekoracje.
Skoro i Ty sie podpisujesz to chyba musze pomyslec o tej "kulce". Rain jak dobrze pamietam to Ty chyba znasz sie na kwiatkach moze moglabys mi cos doradzic?
Stary 2011-05-16, 17:25   #3569
Konto usunięte

Zostały 2 miesiące
W sobotę mieliśmy spisać protokół, ale proboszcz zadzwonił i przełożył na środę. Planujemy też tego dnia pójść do USC i do restauracji, żeby ustalić co nieco.
Stary 2011-05-16, 21:44   #3570
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro i Ty sie podpisujesz to chyba musze pomyslec o tej "kulce". Rain jak dobrze pamietam to Ty chyba znasz sie na kwiatkach moze moglabys mi cos doradzic?
Może być klasyczny biedermeier:
http://kwiaty-warszawa.pl/images/biedermejer.jpg

...albo coś mniej regularnego:
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...A-w3z2OfSC&t=1

Bukiet kameliowy (uprzedzam, że będzie kosztował...):
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...Gpzd0a82y2&t=1

Ja bym poszła w któryś z tych kierunków kolory to już zależnie jaki preferujesz powiedz jaka paleta barw wchodzi w grę to Ci sypnę konkretnymi kwiatami

Bukiety można układać albo z samych kwiatów, albo na mikrofonie z gąbką florystyczną - te drugie są bezpieczniejsze o tyle, że na bank w nerwach nie zmiażdży się kwiatom łodyżek, no i mają one non stop dostęp do wody

Edytowane przez raingirl
Czas edycji: 2011-05-16 o 21:46
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości