|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XI
Czy Wy o tuszach teraz piszecie? Bo jak macie ochotę to na stronie Loreala można bardzo łatwo dostać teraz ten najnowszy
---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Znalazłam taka promocję tylko żeby z niej skorzystać trzeba mieć kartę na 2011: http://kartanaplus.iai-shop.com/I wtedy chyba jedna wychodzi po 24zł, nie wiem czy dobrze rozumiem?
|
#1142 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1143 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziesz, że Ineso nawet nie pyta wprost tylko pyta czy znam odpowiedz na pytanie z innego watku Dla siebie to napewno nie biora :P Generalnie to możesz zgłosić, ale wątpie, żeby coś z tym zrobili bo w gazetce jest gdzieś adnotacja "do wyczaerpania zapasów". Jedyne co to mozesz napisać skargę na sklep w którym Ci nie wydali i mieć satysfakcje, że ich opieprzą - tyle niestety :P Ja sie zawsze pytam przed zakupem czy dany gratis jest, a jak nie to sobie ide gdzie indziej jak mi na nim bardzo zalezy bo nic sie na to nie poradzi A gdzie to tamten maila co podalas na watku R. chyba jest dobry.Cytat:
ale chcialam wyprobowac MF bo ma ciekawa szczeoteczke ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
|
|
#1144 |
|
Konto usunięte
|
mam już obliczenia do operatu
w tygodniu sklecę całość
|
|
|
|
#1145 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Gebneralnie czeka na mnie jeszcze świeży Manhatann kupiony gdzież za 8zł na promocji. A w ogóle już miałam kiedyś zapytać: dziewczyny, które brały MF2000 z mojego zamówienia allegrowego u ck kosmetyki chyba: czy z nim jest wszystko ok? bo to mój drugi - pierwszy miałam też z allegro, ale od innego użytkownika - i ejst gorszy: szybciej wysechł, grudki są, osypuje się i już kończy, apierwszy miałam wieki. Nie wiem czy podróba? czy kwestia świeżości? |
|
|
|
|
#1146 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To może jest druga chętna na kartę? Lista zniżek jest tu: http://kartanaplus.pl/strona/45/kata...i%E5%BCek.html W wielu knajpach jest drugie danie za 1zł np. ![]() Cytat:
![]() Rozsyłali już w ogóle te zniżki? ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
|
|
#1147 | ||
|
Pani Buka
|
Cytat:
ja też używałam Nero, ale ostatnio bardzo rzadko coś nagrywam i jak muszę to radzę sobie przerzucając pliki po prostu przez Eksplorator Windows. w Windows 7 się tak da, ale nie wiem czy w innych też. Cytat:
ej, mogłabyś się z nami częściej dzielić gdzie coś można łatwo wygrać ![]() aaaale pogoda....
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-05-15 o 12:07 |
||
|
|
|
#1148 |
|
Matka Smoka
|
Nie wygrałam L'oreala
|
|
|
|
#1149 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
! ale byłam z mamą i postanowiła już odpuścić ![]() jeszcze nie ![]() Cytat:
trzeba "kliknąć" o odpowiedniej porze
|
|
#1150 |
|
Pani Buka
|
no ale ja nie wiem o co chodzi na razie
gdzie to jest? jakoś nie umiem ogarniać tych konkursów, więc czekam na wieści gdzie coś można wygrać jakoś dość prosto
|
#1151 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba się zalogować i między 9-17 11, 21 i 31 minut po każdej godzinie kliknąć w obrazek Ja mogę pisać, ale dizewczyny pewno by mnie zlinczowały za OT ![]() Z ciekawszych- na Pawełku rozdają codziennie 20 bonów do Empiku na 100zł, ja już swój mam A wg jakiego zegara grasz?
|
|
#1153 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
No trzeba!
![]() Ale mam wrażenie, że oni losują zwycięzców bo kilka razy pisałaśm cudaśne teksty, wymyślałam oryginalne uzasadnienia i nic. A jak przed wyjściem na imprezę napisałam 2 zdania to się udało ![]() Tylko trzeba na A głosować!
|
#1155 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pogoda idealna do nauki! ![]() Cytat:
![]() Super! Trzymam mocno kciuki za reszte ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam się nie umiem połapać w tych konkursach
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę pisać jak mnie nie będziecie biczować
Jak masz ochotę na więcej to jest wątek spacjalnyTo super
|
#1158 |
|
Wtajemniczenie
|
zwykłego, z sekundami z windowsa
no właśnie zasiadam
|
#1159 |
|
Matka Smoka
|
mmmmm - podaj mi na pw maila - jak dostanę potwierdzenie zamówienie to Ci prześlę. Wybiorę opcję płatności przy odbiorze.
|
|
|
|
#1160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Daj linka
|
|
|
|
|
#1161 |
|
Nie depcze krokusów
|
Cześć, właśnie skończyłam wczorajszą imprezę
|
|
#1162 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1163 | |
|
Zadomowienie
|
To gdzie tak zaszalałaś?
![]() Cytat:
Cześć Maartikrk Dziewczyny zapomniałyście, że Nicru jest młodsza, bo to tegoroczna maturzystka A która jest najstarsza? No zimno i brzydko, ale od czwartku upały zapowiadają! W sam raz na Juwenalia Dziewczyny na rower polecam trasę do OPN. Mam rower w Krk, więc mogę czasem pożyczyć potrzebującym
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2011-05-15 o 12:55 |
|
|
|
|
#1164 |
|
Konto usunięte
|
Hej wszystkim,
nie zaglądałam tu prawie całą jedną część! No los masakros! Przeglądnęłam kilka stron wstecz, żeby wiedzieć o co kaman mniej więcej ![]() Szybko odpowiadając - jeśli 2000 calorie jest gęsty, szybko wysycha to oznacza na 99%, że leżał np. pod mocnymi żarówkami albo po prostu jest stary. Na allegro ciężko znaleźć świeże tusze, ponieważ najczęściej są z wietrzeń magazynowych. Mju się zaoferowała, że dokończy coastala. Prześlę Jej wszystkie zestawienia, które zrobiłam, ona policzy tylko ile kto ma mi wpłacić na konto, a ja wszystko pozamawiam. Tak, Ineso, blog bardzo prężnie się rozwija, ciągle dostaję jakieś kosmetyki do testowania i przestaje nadążać. Czy któraś z Was ma ochotę przetestować mi tuz JOKO i zrobić później dla mnie gościnną recenzję (opis, zdjęcia, linki)? |
|
|
|
#1165 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
2) opiszesz? bo ja słyszałam tyle wersji, a żadna nie ejst atrakcyjna i zrozumiała
|
|
|
|
|
#1166 |
|
moderatorka też wizażanka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;26923881]Hej wszystkim,
nie zaglądałam tu prawie całą jedną część! No los masakros! Przeglądnęłam kilka stron wstecz, żeby wiedzieć o co kaman mniej więcej ![]() Szybko odpowiadając - jeśli 2000 calorie jest gęsty, szybko wysycha to oznacza na 99%, że leżał np. pod mocnymi żarówkami albo po prostu jest stary. Na allegro ciężko znaleźć świeże tusze, ponieważ najczęściej są z wietrzeń magazynowych. Mju się zaoferowała, że dokończy coastala. Prześlę Jej wszystkie zestawienia, które zrobiłam, ona policzy tylko ile kto ma mi wpłacić na konto, a ja wszystko pozamawiam. Tak, Ineso, blog bardzo prężnie się rozwija, ciągle dostaję jakieś kosmetyki do testowania i przestaje nadążać. Czy któraś z Was ma ochotę przetestować mi tuz JOKO i zrobić później dla mnie gościnną recenzję (opis, zdjęcia, linki)?[/QUOTE] Ja bardzo chętnie
|
|
|
|
#1167 |
|
Nie depcze krokusów
|
|
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maskary: http://www.lorealparis.pl/_pl/_pl/mi...win/index.aspx Pawełek/Empik: http://pawelek.pl/#/konkurs/ Ja korzytam z Greenwich albo z atomowego
|
|
#1169 |
|
Matka Smoka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;26923881]
1.Mju się zaoferowała, że dokończy coastala. Prześlę Jej wszystkie zestawienia, które zrobiłam, ona policzy tylko ile kto ma mi wpłacić na konto, a ja wszystko pozamawiam. 2. Czy któraś z Was ma ochotę przetestować mi tuz JOKO i zrobić później dla mnie gościnną recenzję (opis, zdjęcia, linki)?[/QUOTE] 1. no to chyba niewiele osób w tym zamówieniu pozostanie... ja odpadam na pewno.2. Polecam Mallę - jest bardzo rzetelna w opisie, wiele tuszy przetestowała Ale jako czytelnik bloga - uważam, że wazniejsza jest bardziej profesjonalna ocena.
|
|
|
|
#1170 |
|
Nie depcze krokusów
|
Hiper - tusze to moja specjalność
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.

?
nie wiem, czy kasjerki biorą te rzeczy dla siebie, czy co z nimi robią, ale nie podoba mi się ta praktyka. wiesz, gdzie mogę to zgłosić?
A gdzie to tamten maila co podalas na watku R. chyba jest dobry.
W dodatku do testów.

A Ty jakiego używasz? Bo ja zawsze korzystałam z Nero i nie wiem, czego ewentualnie poszukać.

Dziwne.
no to chyba niewiele osób w tym zamówieniu pozostanie... ja odpadam na pewno.