|
|
#152 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Deszcz pada,dzień spędzam w domu,nuda
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#153 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
podwójne zycie weroniki efekt motyla arizona dream underground braterstwo wilków ![]() osada lot na kukułczym gniazdem matrix ![]() adwokat diabła Kod da vinci anioły i demony prestiż zagubiona autostrada mulholland drive trainspotting moje własne idaho dziewiate wrota ale pewnie wszystko juz widzialas ![]() Cytat:
nie sciemniam ![]() ja mam taką dzifnom budowę ze od talii do podbiuścia mam 10 cm , taki krotki kadłubek...powinnam wuiecmiec długie nogi (proporcjonalnie do wzrostu ofkors) a jak zmierzyłam to okazało sie ze jednak krótkie ....więc do mojego wzrostu mam za krótki tółw, za krótkie nogi i za małą głowę...wychodzi wiec ze to doooopa nadrabia resztę proporcji
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-05-15 o 11:20 |
||
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Sałać, Oil Musk to takie szaromydlane piżmo, nawet przyjemne, z lekka starociowe. Porównania nie zrobię, bo tego drugiego nie znam... |
|
|
|
#156 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
druga sprawa,że mnie taki pomysł dość brzydzi. Skąd mam wiedzieć kogo te rybki obgryzały przede mną
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-05-15 o 12:17 |
|
|
|
#158 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to już nie zaśniesz jak wstaniesz o 6:30? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co do Vanilla Sky to kojarzę tytuł i chyba tyle
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#159 |
|
Nindżopesz
|
Z cyklu ciuchy: co sądzicie o takim hmm czymś http://www.kappahl.com/pl/misc/Produ.../?ArtNo=864975
Kombinuję że mogłabym nosić do dżinsowych dzwonów i korkowych koturnów albo jak chłodniej do leginsów i saszkowatych kozakóff. Ewentualnie latem do szerokiego kapelutka. Ale może ma idiotyczny fason i se darować? |
|
|
|
#160 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() Redsiu vel Pińku? |
|
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#162 |
|
Wpisz tu zomzing
|
ale taka trosz winksza wygląda
![]() cuś dla Mai Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-05-15 o 12:32 |
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#164 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Ale tu wczoraj spokojnie było
|
|||
|
|
|
#165 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() I też cuś dla Mai: http://moda.allegro.pl/steampunk-pas...612209836.html |
|
|
|
|
#166 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
i jeszcze i jeszcze Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-05-15 o 13:03 |
|
|
|
|
#167 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jakby ktoś chciał coś kupić w Kappahl to w Poradniku Domowym jest kupon zniżkowy 20% na jedną rzecz z nowej kolekcji.Mnie już kusi
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#168 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#169 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A poza tym przecież nic nie trzeba- lepiej bądź częściej i pisz, co bądź ![]() Cytat:
I podobało się Wojtkowi Too late Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wild Musk jest słodki, kobiecy, tajemniczy, uwodzicielski- ale to, co teraz jest do dostania to niestety TROCHĘ inny zapach, niż kiedyś- ten w czarnym opakowaniu dzień Dobry! Jak poszliśmy z Guciem na koncert na 20stą, to podrzuciłam Go Wojtkowi o 00.30 i jak wyszłam to wróciłam po 4 rano- już daaawno tak się nie bawiłam Gucio jest absolutnie koncertowym dzieckiem- rzucał głową z piórami jak rasowy heavymetalowiec na dodatek stojąc na koszu na smiecie
|
|
#170 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
W Poradniku Domowym?Taki dżinsowy kombinezon może by się nadał
![]() Do sklepu nie dotarłam
|
|
|
#171 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#172 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Moje dziecko siedzi w swoim pokoju i śpiewa: Deszcz łaski pada dziś,łap łap łap,nie uroń nic...
![]() Za oknem też pada,ale żadnej łaski w tym nie widzę
|
|
|
#173 |
|
BAN stały
|
O, mnie się takie cuś podoba. Ale już widzę, jak mi odstaje pod pachami. Zresztą mam podobne ze dwie.
![]() Tak w ogóle, to mam beznadziejnie. Bo mam grube krzywe nogi, a długie suknie/spódnice, już nie daj bosze jakieś falbaniaste, totalnie mi się nie podobają. I co tu robić. ![]() Mam paczkę stroopwafli i się cieszę. ![]() ...i tyle Wam powiem na temat diety.
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#175 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co sądzisz o zapachach typu Cat Deluxe at Night albo Truth CK? Nie moja bajka, podejrzewam,że i nie Twoja, ale ponoć coś w sobie mają. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mam zapiekankę warzywną z ryżem.
|
|
#176 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
My zamówiliśmy pizzę z kurczakiem,papryką pepperoni,cebulą i nachosami
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Ju, a Amor Amor?
![]() Fogle w jakich obszarach szukać, bo już mi się wszystko po✂✂✂ało... |
|
|
|
#178 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() C'nie? ![]() Cytat:
Cytat:
Tęskno mi do tego czarnego dzikusa, więc szukam zrywami, na oślep i bez nadziei na sukces czegoś w podobnych klimatach... Echhh....
|
||||
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zagłodzisz się kochana
|
|
#180 |
|
Nindżopesz
|
Mam pytanie o książkę, którą kiedyś czytałam i nie pamiętam tytułu ani autora
![]() Gdzieś bodajże w hameryce wymyślili se taką grę, że ścigają ludzi, którzy się sami zgłaszają i jeśli nie dadzą się złapać przez określony czas to dostają kasę. Gra jest transmitowana i nikt nie ma prawa pomóc uciekającemu, za to może podkablować, że widział. Główny bohater ma żonę, dziecko i mało kasy więc postanawia zagrać. Przez całą książkę ucieka a na końcu porywa samolot i kieruje go w wieżowiec, w którym jest siedziba owej korporacji od gry. Coś komuś świta? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

I 5 stron w dodatku? 

Jakieś filmy akcji, 'lekki thriller', nie horror, melodramat też niet
Są takie filmy?
Ech no cóż