|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
I dobrze, że zlałaś TŻta - niech się uczy pokory
![]() To mu na tańcu czy na kieckach zależy?
|
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() Hurrrra beauti wrocila i za twoja dobra energia i madrymi radami i gratuluje kochana pracy.Paczek cudne te psiaki,a wiesz,ze ja mam do nich blizej niz ty ?Ala nie pier...glupot jestes laska i zadnego brzuszka nie masz ![]() Gaja jestes madra dziewczyna napewno wybierzesz najlepsze wyjscie hmm opcja nr 1 jak mowisz najlepsza to chyba na nia trzeba postawic?? Kasikkka bardzo ladne ale fajnie juz niedlugo wasz slub , stres juz jakis malutki powoli sie wkrada??Mutny super ten wisiorek-zegarek ![]() Witam elle nie przejmuj sie tamtymi dziewczynami ,nie warto ,zadomiwisz sie tu u nas i szybciej ci minie czas do zareczyn ,a w ogole opowiedz nam cos o was skad jestescie ile macie lat itp. A ja dziewczyny wczoraj bylam na koncercie juwenaliowym wilkow spotkalismy mnostwo znajomych i przerodzilo sie to w imprezke urodzinowa moja i kolegi tz.Skonczylismy na dyskotece ,na ktorej nie bylam ze 2-3 lata( nie liczac panienskiego rok temu) i powiem wam ,ze dziewuchy schodza na psy ,jak tak je przyobserwowalam na dyskotece to mnie obrzydzenie wzielo jak nie potrafia sie szanowac . Tz sie wszystkim znajomym pochwalil o slubie i ze ma narzeczona ,nice to bylo ![]() A dzis leczylismy kaca
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
Ale skoro sobie nie specjalnie radzi z tymi gorszymi to jakim cudem chce opanować te bardziej robiące wrażenie?
Kiedyś trzeba powiedzieć sobie "dość" ![]() Kinia, małolata się w Tobie obudziła, że się po dyskotekach szlajasz? Teraz co druga to ku.wiszon niewąski - widzę jak się po mieście szlajają takie puste lale Barbie. nie ma co wymagać, żeby coś sobą reprezentowały, bo ich mózgi ominęła ewolucja Jak ładnie, że TŻ się chwalił
|
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
sylvi jak widze po fejsie i profilu brata ciotecznego tz to na tych wyzszych poziomach to te dziewczyny tancza prawie nago
![]() np.ta jego partnerka,wiec nei wiem co to za rodzaj kiecek:P I jeszczcze ten brat chce nam zrobic pokaz tanca na weselu bachate chyba ,bo w tym sa wicemistrzami ,a ja powiedzialam no way ,nie chce czegos takkiego:P
|
#2436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
np ta http://www.facebook.com/#!/photo.php...type=1&theater |
||
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
Dzidzia więc dostanie kopa w zada od życia i tyle będzie tanecznej przygody a'la Dirty Dancing
![]() Link nie działa
|
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
http://twistservice.pl/pl/taniec-tow...0-rising-stars tu jest pare kiecek lacinskich pokazanych..no i kaczorowska na podium bleeee
|
|
|
|
#2439 |
|
Raczkowanie
|
kasikkkkka piękne obrączki
![]() Gaja jeśli zdecydowaliście,że tylko symbolicznie wino ma być, to powinni to uszanować wszyscy. To jest Wasz dzień. Brawa dla Was ![]() Mutny Piękny wisiorek, marze o takim ![]() Lece dziewczyny spać bo jutro rano muszę wstać na komunię się wyszykować. Dobranoc
Edytowane przez zulka890 Czas edycji: 2011-05-14 o 23:39 |
|
|
|
#2440 |
|
Zadomowienie
|
cieszę się, że wam też się podobają
![]() teraz myślimy jeszcze nad grawerem ![]() kinia stresu nie mam jeszcze w ogóle, ja to w ogóle nie czuję, że to już niedługo, niewiele ponad 3 miesiące, abstrakcja zupełna najśmieszniejsze jest to, że 19 maja mamy 4 rocznicę i akurat wtedy wypada nam 100 dni do ślubu ![]() a zaproszeń nadal nie mamy, tylko lista gości zdaje się żyć własnym życiem i rośnie z dnia na dzień muszę ukrócić ten proceder hehe
|
|
|
|
#2441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedzie data slubu czy moze cosik wiecej?
|
|
|
|
|
#2442 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie co do graweru to mam dylemat, bo podoba mi się kilka np.:
- imię + data - Dzisiaj też Cię kocham - moja: Ty jesteś wszystkim, i jego: Wszystko jest Tobą A wam który się najbardziej podoba??? |
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
tak ja bym wybrala ten sam co sylvi super jest
A ile macie gosci na liscie??Stres pewnie bedzie dzien przed i w dniu slubu
|
#2445 |
|
Zadomowienie
|
Na liście jest ok. 120 osób no może trochę więcej, ale już teraz wiemy, że części z nich na pewno nie będzie, ale zaprosić trzeba. Dlatego raczej nie spodziewam się więcej jak 100 osób, no może nawet koło 90. Ciężko przewidzieć. Bardziej to się rozjaśni jak już zaczniemy zaproszenia rozdawać
|
|
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi sie zieeeeeeewa
|
|
|
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ktoś za mną tęsknił???
|
|
#2448 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2449 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam to samo zdanie !Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
u mnie jak znalazl ![]() Jaaaaaa! Niezle zabalowalas po chrzcinach, ze dopiero teraz sie odzywasz jak sie udaly? ![]() A ja z wczoraj na dzisiaj bylam u taty z T.
|
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
I rozmawialismy o......... slubie
znaczy powiedzial, ze 2014 to jest BARDZO realny termin, nawet ten 14.06 mu sie podobal bo mowi, ze duzo rzeczy sie 14go wydarzylo a mi oczy tak wyszly a najlepsze, ze wiecie co? Mowi, ze po wakacjach moze sie do mnie wprowadzi ![]() ![]() ![]() chyba musze z mama pogadac
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, to bajerancko Ala z tym ślubem i przeprowadzką, a raczej wprowadzką. Tylko on tak na serio, realnie czy odpłynął na fali przyjemności np?
![]() Dzięki za uznanie i brawa ![]() Jeep spoko, fajna sprawa, ale wynajem auta to kolejny tysiak albo pół, a ja nie chcę się spłukać do zera. Ani siebie ani rodziców ![]() Studi wpadła ![]() A Gajowie się dziś lenią. Późna i miła pobudka, pyszne śniadanko, potem odcinek House'a, książeczka ...mrrr. Mogę tak częściej |
|
|
|
#2452 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Co za pogoda Dziś na uczelni lajcik jak nigdy na 2 przedmiotach ogl filmy Jeden o monitoringu więźniów-za pomocą tych bransoletek na kostkach, a drugi o oszpecaniu ciała-pokazywali jak ludzie sobie wszczepiają rogi, ucinają palce itd...jeden gość sam się postrzelił w nogę w taki sposób, żeby mu ją amputowali-i teraz jest szczęśliwy masakra ...Zaraz ma przyjechać babcia z bratem taty i jego żoną bo są w okolicy na zakupach No a potem będę wpadnie Tż): chociaż wczoraj sie chyba obraził na mnie ![]() Gaja no widzisz-i do tego wykorzystasz na dobry cel te pieniądze noo to super Wam się udało, ze piszecie z notatkami![]() Zulka to dobrze, ze rosną szybko, niech tylko chrześnica wraca do zdrowia Sylvi no jak mistrzostwa udane to świetnie): a Tż niedomyślny strasznie dobrze, ze olałaś jego focha wszędzie tzreba mieć układy...Kinia a no wiem, wiem super ze imprezka Wam się udała a z takimi dziewczynami to daj spokój..wstyd porządnym przynoszą-a później się mówi-jakie to Polki są takie i takieKasik no to musicie usiąść i pomyśleć nad zaproszeniami a "Dzisiaj tez Cię kocham" najbardziej mi się podobaAlunia u teścia chciałaś tak szaleć ? super, że podoba mu się data i ten 2014 a z tym mieszkaniem to super
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
Za co się sfochał?
![]() Bo wykład prowadzi złota kobieta, psycholog dziecięcy, dr Piotrowska - czasem można ją w Dzień dobry TVN albo Pytanie na Śniadanie (nie pamiętam w którym) zobaczyć. Cała pedagogika ją kocha, bo jest cudowna. Ciekawe zajęcia, diabelnie sympatycznie, sypie żartami jak z rękawa, ma dystans do życia - no ideaaaał ![]() Chciałabym na to szkolenie, ale nie wiem czy się uda dostać wolne w pracy, bo jedna z dziewczyn wtedy chyba już ma wpisany urlop, więc jak ja jeszcze sobie wezmę, to nie będzie miał kto moich zajęć poprowadzić. Ech, jak to uroczo być niezastąpioną
|
|
|
|
#2454 |
|
Wtajemniczenie
|
łaa to chciałabym żeby mnie tacy ludzie uczyli
mam nadzieje, ze uda sie załatwić to wolne![]() A Tż hmm-od I roku jest zazdrosny o jednego kolegę i wczoraj jak siedzieliśmy razem to ten kolega do mnie dzwonił-a ja będąc z Tż rzadko odbieram jak nie czekam na żadną wiadomość-wiec teraz też nie odebrałam-a dzwonił, żeby sie dowiedzieć czy wysłałam notatki-bo mi na uczelni mówił, ze zadzwoni jak coś. Tż zapytał czemu nie odbiorę, wiec pow że dzwoni w spr notatek a ja teraz siedzę z Nim i nie będę się zajmować szkołą bo chcę odpocząc potem chwile pogadaliśmy, i Tż poszedł do domu-ale widać było ze ma może nie focha ale coś go gryzie zazdrośnik![]()
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki straszny TŻ...Oby mu szybko przeszło, bo fochanie się o każdego kumpla jest niezdrowe
|
|
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Jasne kochana ,ja np.
jak tam sie co to bylo komunia ,chrzciny udaly??Cytat:
![]() ![]() Paczek ala z tz byli u jej taty nie tescia ,tzn.u taty w mieszkaniu ,bo bylo wolne ,a jak wolne to wiadomo ala chyc i juz "podlewa kwiatki" ![]() ,a tz sie focha to dobrze od czaus do czasu moze ,ale jak to moj tz mowi na gora 2 godziny foch tylko troche lipa ,ze o tego kolege ,no ale widac ,ze bardzo kocha.Czesc laski tak w ogole u mnie zaczelo padac ,pogoda sie popsula ,tz za godzine u mnie bedzie ,toz to cud nad wisła ,no ale dobra cuda sie zdarzaja ![]() ![]()
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-05-15 o 13:56 |
|
|
|
|
#2457 |
|
Wtajemniczenie
|
Gaja on się tylko o tego jednego focha
![]() Kinia faktycznie zamiast przeczytać że była u taty z T. to przeczytałam ze u taty T. u mnie tez leje strasznie
|
#2458 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a on jest mały, średnica 1,5cm i nie był bardzo drogi ![]() Cytat:
więc ani z arcydziełem zegarmistrzowskim ani ze starociem nie ma nic wspólnego ![]() Sylvi, to Wy wczoraj tańcowaliście? ![]() Gaja, a tą pedagogikę to na UW robisz czy na APS?? Jeśli na UW, to na pewno Ci przepiszą, nie ma bata! a z APS, pewnie też jak się ładnie uśmeichniesz, zrobisz ładne oczka, to może też się uda musisz się dowiedziec w sjo Napisz maila od razu czy przepisują i będziesz wiedzieć ![]() Cytat:
na pewno się wprowadzi!!! Niech no tylko się spróbuje nie wprowadzic ![]() Zazdrośnik z Twojego TŻ ja tam zawsze odbieram, jak ktoś do mnie dzwoni
|
|
|
#2459 |
|
Wtajemniczenie
|
Mutny a no zazdrośnik
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet o tego jednego nie powinien
![]() Znalazłam nauki przedmałżeńskie! jeah. Idziemy we wrześniu na weekendowy kurs- udało mi sie przekonać TŻta, że za bełkot nt kalendarzyka małżeńskiego jestem w stanie rozwalić parafię i mi odpuścił ![]() W Warszawie też pada ![]() Na UW i w regulaminie studiów jest, że język obcy ma być na B2 i już. Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-05-15 o 14:09 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.

muszę ukrócić ten proceder hehe

najlepiej ozdobionym (ta, może różowymi wstążeczkami)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Dziś na uczelni lajcik jak nigdy
masakra ...
wszędzie tzreba mieć układy...
potem chwile pogadaliśmy, i Tż poszedł do domu-ale widać było ze ma może nie focha ale coś go gryzie
a on jest mały, średnica 1,5cm