|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. IV
chyba o to, że znów będą pisać, że zżyna coś od nissiax
swoją droga ma Dziewczyna rację, że się bulwersuje
|
#3572 |
|
BAN stały
|
Guerlain, Lingerie De Peau [Invisible-Fusion Skin Foundation] (Podkład rozświetlający)
i właśnie teraz znalazłam próbki na All
|
|
|
|
#3573 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja w ogóle nie rozumiem tej afery "ja nie zgapiam!". Interesuje Was, która coś pierwsze miała/ zrobiła? Filmiki są fajne i o to chodzi, a nie czy nieesia pierwsza dostała jakąś wiadomość czy nissiax
One mówią, że yt to TYLKO jakaś część ich życia, ale strasznie się tym wszystkim przejmują.
|
|
|
|
#3574 |
|
Rozeznanie
|
no niestety są takie osoby, którym się nie podoba to, że dziewczyny mają podobne "wejście" i takie tam pierdoły, bo świadczy to o braku kreatywności jednej czy drugiej. Mnie osobiście to nie przeszkadza, dla mnie najważniejszy jest przekaz, czyli to co mówią i jak mówią.
I wydaje mi się, że one dostają więcej takich negatywnych wiadomości prywatnych niż komentarzy pod filmikami, czyli my tak naprawdę (poza komentarzami) nie widzimy co ludzie do nich prywatnie piszą. Kayako ciekawy ten podkład, a jaki ma doskonały opis ja nigdy się nie interesowałam kosmetykami Guerlain, ale może powinnam, bo opinie są bardzo pozytywne, szkoda tylko, że takie drogie, droższe niż mój ulubiony Dior, którego ceny też powalają.
|
|
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
Jestem jak na razie-po pierwszym myciu-nawet zadowolona z szamponu babydream Trochę plącze włosy ale nie jest źle, dobrze myje włosy, aż "skrzypią" , ładnie nabłyszcza. Jestem na tak Na razie I nawet nieźle się pieni, ale ta piana jest inna niż ta z szamponów z SLS-taka bardziej kremowa(?) W ogóle wczoraj stwierdziłam że dziecinnieje: szmpon dla dzieci, oliwka dla dzieci i krem bambino dla dzieci na pyszczku ![]() ![]() A dziś zrobiłam sobie makijaż z miętowym cieniem, bo za nic nie moge sie przekonac do mietuska na paznokciach To niech przynajmniej na oku będzie
|
|
|
|
#3577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3578 |
|
Wtajemniczenie
|
No tak, ale ludzie którzy czepiają się rodzaju czcionki, koloru tła itd.świadczą sami o sobie. Są zwykłymi marudami i tyle. Nie wiem czemu kobiety koło 30 zachowują się jakby urodziły się wczoraj i nie wiedziały, że nigdy wszystkim się nie dogodzi
Na takie wiadomości wystarczy spojrzeć z politowaniem i zazdrościć błahych problemów piszącemu. Ja Nieesie bardzo lubię, ale takie przeżywanie nie świadczy o dystansie o którym często jutubowiczki mówią.Ja się może czepiam, ale nie rozumiem takich akcji jak tydzień bez makijażu. Nie uważam żeby to miało jakiś sens. Pokazać się bez make up ok. Ja ogólnie tagów nie lubię, więc to pewnie dlatego
|
|
|
|
#3579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytam KWC i słucham sie Was, koleżanek z otoczenia i rzadko kiedy trafiam na buble. A jeżeli na jakis trafie-tak jak YSM Inglot jakies 1,5 roku temu od razu się go pozbywam
|
|
|
|
|
#3580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3581 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Clarins spapugowałam od niej, Guerlain też raczej polecała, tylko kolor nie bardzo. Ale jak trafiłam na jeden z jej makijaży z tym podkładem, to przepadałam. Chyba trzeba się przerobić na less (gleba taka Cytat:
Cytat:
![]() Ale to ich kanały, mam to gdzieś. Ni grzeje ni ziębi mi ten tag. Cytat:
|
||||
|
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się ostatnimi czasy udaje
Ale tak jak pisałam-trafie na bubel-szybko się go pozbywam i zapominam
|
|
|
|
#3583 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i wysłała dziewczynom wiadomości z prośbą o przyłączenie do akcji. Moim zdaniem takie badanie ma sens, jeśli ktoś pisze jakąś pracę, artykuł o tym jaki wpływ ma na nas makijaż zarówno na osoby, które się malują, jak i na ludzi z otoczenia - jak oni reagują na brak makijażu u tych osób.---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
ja rzadko trafiam na takie prawdziwe buble, najczęściej jestem po prostu rozczarowana, bo zajarałam się pozytywnymi ocenami w sieci, a okazuje się, że dla mnie to nie jest ideał
![]() a co do bulwersu na twitterze, to nie rozumiem, ja nieraz widzę, że dziewczyny inspirują się jedna drugą, ale to raczej trudno tego uniknąć w takim małym youtubowym światku. Zwłaszcza, że skoro 2 Agnieszki się przyjaźnią, to ja nie widzę problemu ale najdziwniejsze jest to, że one jakby wręcz czekały na te negatywne wpisy, żeby później napisać, jakby to widzowie są chamscy... ja nie bardzo mam w takim razie ochotę na oglądanie ich produkcji, skoro w ten sposób do tego pochodzą
|
|
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
ewwwa
teraz moda na tydzień bez makijażu a Ty pomalowane oko wstawiasz
|
|
#3587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rzeczywiście się wcięłam z moim okiem w połowie dyskusji o tygodniu bez makeupu ![]() Właśnie maluje sobie pazurki tym pachnącym lakierem My Secret Malowałaś już nim?
|
|
|
|
|
#3588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, używacie suchych szamponów? Moja mama mówiła mi, że jak była młoda to były w ofercie i po spsikaniu włosy robiły się siwe. Włosy myję codziennie, jednak zdarza mi się ( szczególnie w weekend) dzień lenia, teraz mam problemy ze zdrowiem i prawdopodobnie będę musiała na 2 dni położyć się na oddziale i tak się zastanawiam czy czasem nie potrzebuję tego szamponu? Czy on w ogóle działa? Widziałam parę filmów na YT, ale w sumie mnie nie przekonują..
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
I jak?
Mi pachnie teraz, dopiero po pomalowaniu i lekkim podeschnięciu Ale kolor ogromnie mi się podoba |
|
|
|
#3591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ewwwa jestem bardzo zadowolona z tych lakierów ![]() zapach jest wyczuwalny 2-3 dni
|
|
|
#3592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super![]() Vampi: Ja nie używałam takich specyfików, bo bałabym się że dostane mega swędzonki Ale moja mama mówiła mi kiedyś że w lata 80' to było hitem i nie było to takie złe-chociaż sama tego nie używała bo jest alergikiem, ale jej koleżanki tak- ale wiadomo że dokładnie Ci to włosów nie umyje ale odświeżyć pewnie odświeży Wracaj szybko do zdrowia |
|
|
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
jaaaa, zakochałam się
trzeba wiedzieć, jak do dziada podejść![]() i jestem bardzo konsekwentna, przed chwilą pisałam Ewie na blogu, że lubię stonowane lakiery do paznokci, a skończyłam z dziką fuksją ![]()
Edytowane przez peggy_blue Czas edycji: 2011-05-15 o 13:57 |
|
|
|
#3594 | |
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
|
|
|
#3595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pięknie! ![]() Ehm...uwielbiam fuksje na pazurkach
|
|
|
|
|
#3596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3597 | |
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
|
|
|
#3598 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nieesia nakręciła o tym filmik |
|
|
|
|
#3599 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja używałam zwykłej zasypki dla dzieci
Mam ciemne włosy i nic nie było widać. Szkoda, że włosy matowi.A co sądzicie o drogich cieniach do powiek? Wierzycie, że są pod jakimś względem lepsze? Ja mam kilka rzeczy, w tym paletki z Estee Lauder, ale żeby były lepsze od np. Wibo to nie powiem... |
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie cienie Diora nie maja sobie rownych
chociaz powiem szczerze, ze pod wzgledem pigmentacji i kolorow wygrywa o wiele tanszy Sleek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.

One mówią, że yt to TYLKO jakaś część ich życia, ale strasznie się tym wszystkim przejmują.

I nawet nieźle się pieni, ale ta piana jest inna niż ta z szamponów z SLS-taka bardziej kremowa(?)
To niech przynajmniej na oku będzie

Malowałaś już nim?