![]() |
#271 |
Przyczajenie
|
Dot.: Biuro Steja Travel
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Przyczajenie
|
cześć.;d
wybiera się ktoś na ten obóz ? ;> : http://www.steja.pl/index.php?mainmo...p&idOffer=1981 napiszcie jak cos na privie .; ) a jeżeli ktoś był.. to prosiłabym o opinie .; ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ktoś jeszcze? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jedzie ktoś jeszcze ze Steji do Royal?
![]() |
![]() |
#275 |
Przyczajenie
|
ja również na początku lipca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Przyczajenie
|
http://www.steja.pl/index.php?mainmo...p&idOffer=1978 co sądzicie o tej ofercie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Oferta bardzo ciekawa, ale jest minus.. łóżka sa dwuosobowe. Mój syn nie chce spac z jakims innym uczestnikiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#278 |
Przyczajenie
|
Szukam towarzyszek oraz towarzyszów na obóz z biura Steja do Włoch-Cesenatico w terminie od 20.07 do 30.07
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Przyczajenie
|
Heej . Jadę do Włoch - Rimini własnie ze Steji najprawdopodobniej 3 turnus z Warszawy. Mam 15 lat i najprawdopodobniej jadę jeszcze z koleżanką. :P Ktoś zainteresowany? Pisac prvv.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Przyczajenie
|
Rimini !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Przyczajenie
|
A ja miałam jechać do Bułgarii autokarem od 26 czerwca, ale dzisiaj widzialam super ceny na samolot!!! Może uda mi się namowić rodziców na dopłatę - bo to tylko 250 zł więcej a można polecieć! A DZIEŃ DZIECKA już niegługo... to może się uda ;-))))))
![]() ![]() ![]() Czy ktoś się wybiera na I turnus samolotem??????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Przyczajenie
|
Wybieram się do Hiszpani -Lloret de Mar (Paryż, Wenecja, Monako, Monte Carlo) - hotel Angelbell Park*** z biura podróży Steja .
![]() termin trzeci czyli 12.07-25.07.2011 . Wybiera się ktoś? ![]() (Jadę z tego biura drugi raz, w tamtym roku byłam własnie ze Steji w Bułgarii i nie narzekam na to biuro) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Przyczajenie
|
A ja wybieram się do Makarskiej w terminie 02.07 - 13.07.
Może ktoś z Was również? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Przyczajenie
|
słuchajcie wszyscy co jadą albo jechali już ze Steja Travel, bo ja mam taki "problem"- zarezerwowałam przez internet, oni mi przysłali maila z umową i kontem do wpłaty i zrobiłam wszystko zgodnie z ich instrukcją- wpłaciłam kase, odesłałam umowę i nie dostałam od nich żadnego potwierdzenia ani na maila ani nigdzie np. "Wpłata została odnotowana. Życzymy miłego wypoczynku", nie dostałam od nich żadnej informacji czy pieniądze doszły więc w ogóle nie mam żadnej pewności że jadę na ten obóz. Was też oni nie informowali czy wpłata doszła itp ?
Znalazłam na innym forum jedną dziewczynę i ona też, tak jak ja, nie dostała od nich żadnego potwierdzenia, ale na wszelki wypadek się spytam większej ilości osób. Nie mam pojęcia czy brak jakiegokolwiek odzewu od nich mam traktować jako że wszystko jest OK czy na odwrót. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zadomowienie
|
Mi nic nie odsyłali .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
marika789 najlepiej do nich zadzwoń, ja dzwoniłam w sprawie zmiany miejsca wsiadania. Skoro to zmienili itd to było oczywiste, że jestem w bazie danych i wszystko co trzeba dostali (ja wysyłałam wszystko przez internet, zeskanowaną podpisaną umowę i potwierdzenia wpłaty). Po prostu zadzwoń podaj swoje imię, nazwisko i spytaj czy wszystko jest w porządku i czy wszystko jest zapłacone i załatwione jak należy i tyle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
STEJA TO NAJGORSZE BIURO EVER! NIE NISZCZCIE SOBIE WAKACJI I NIE JEDŹCIE Z NIM NIGDZIE!
autentycznie, wybrałam się raz i siłą by mnie nie zmusili do powtórki. po pierwsze organizacja - leżała w gruzach, moi wychowawcy dowiedzieli się że nimi są dopiero jak nas kwaterowali w hotelu. po drugie punkty wpisane w program obozu - nie ma mowy, z wycieczki do lloret de mar, w obiecanym monaco spędziliśmy 20 minut, 10 było na toaletę, reszta na postanie sobie w porcie! plus przypał - za wszystko, nie odpoczęłam nawet w dzień! to był najgorszy obóz w moim życiu, sprawili że lloret de mar kojarzy mi się tylko i wyłącznie z wkurzaniem się na oszklonym balkonie o 23 obserwując ludzi, którzy idą sobie na imprezę! (stąd mój pomysł na replay ale NIGDY W ŻYCIU ZE STEJĄ)!
![]() |
#288 |
Przyczajenie
|
Jedzie ktoś do Cesenatico najlepiej w Lipcu ..? Mam 14 Lat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, byłyście na tym wyjeździe w Chorwacji? ; ) Jak z apartamentami, wyżywieniem, opiekunami? Czy biuro to organizuje wyjazdy, gdzie jest trochę luzu, czy raczej zbiórka o tej i o tej, maszerujemy, a teraz spocznij?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Przyczajenie
|
Nie polecam!!!
1) Organizacja koszmarna. Pierwszego dnia czekaliśmy 5 godzin na pokoje, a ostatniego 10 godzin na autobus. Oczywiście siedzieliśmy na walizkach. Z pokoi zostaliśmy wyproszeni już o godzinie 10, podczas gdy odjazd planowany był na 20... 2)Opiekunowie nigdy nic nie wiedzieli. O wszystkim dowiadywaliśmy się w ostatniej chwili. Nie mówiąc już, że na 160-osobowy obóz nie było ani jednej apteczki... Całe szczęście nikomu nic się nie stało... 3)W ofercie napisano, że pokoje są 3 lub 4-osobowe. My zostałyśmy umieszczone w 5 w 3-osobowym z dwoma dostawkami. Wszystko się psuło... Nawet klimatyzacja nie działała, co przy 30 stopniach jest trochę uciążliwe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Przyczajenie
|
Siedzimy właśnie na balkonie bo opiekunki zamknęły nas w pokojach. Cały czas miały nas gdzieś a w ostatnią noc się obudziły i siedzą na holach i zmieniają wartę. Mamy po 17 lat a traktują nas jak byśmy mieli 10. Nie mieliśmy złych zamiarów. Ostatnia noc zepsuła cały pobyt. Obóz koncentracyjny. Zmuszali nas do jakiś głupich, dziecinnych gier i w ogóle nie brali pod uwagę naszych propozycji spędzania czasu. Plan wyjazdu to głównie plaża, siesta, znów plaża - i tak na okrągło. Plus jedzenie jest okropne - zbiór resztek z poprzednich posiłków. Wegetarianie dostawali ryż z frytkami.. Dużo by wymieniać. Nie polecamy wyjazdu ze STEJĄ.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.