|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VIII
Taki taki
Podoba Ci się, bo do mnie jeszcze nie doszedł.A stronke przejrze. Dzia
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#4502 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
|
|
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Poprasowałam, kolejne pranie się wyprało...Chciałam sie zabrać też za sprzątanie, ale TŻ powiedział, że jutro posprząta bo siedzi cały dzień w domu
![]() Teraz zafunduję sobie spa, pomaluję w końcu paznokcie, zrobię nam obiadek a wieczór spędzimy oglądając jakiś film... ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
Ciekawy ten kurs Szkoda tylko, że to dla konkretnego woj.
Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2011-05-15 o 16:08 |
|
|
|
|
#4504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4505 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Nieeee
Nie było wymagania co do województwa ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
W sensie, czy jest coś wart tak praktycznie
|
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
niee jeszcze nie skończyłam ...
|
|
#4507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale już wiem Doszłam do momentu, że dla osób z woj. dolnoślaskiego i niepracujących itd...i przestałam czytać, a dalej jest, że dla innych chętnych też kurs jest udostępniony. Ehhh...czytać całość trzeba Też chciałam zapytać ile jest to warte? |
||
|
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
doczytalam tylko do wypowiedzi kraven
ale mam przerwe i za duzo niemoge posiedziec na tel kraven ja bym byla sklonna nawet uwierzyc temu lekarzowi ale ona przy wiekszym wisilku zazwyczaj zadyszke lapala i sie czesto dusila z tego co mi mowila Rozmawialam z nia dzis mowi ze jej lepiej ale musi czekac na musi porobic wyniki i byc moze do srody ja zatrzymaja |
|
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz teraz jest sezon pylenia różnych roślin co może nasilać utajoną alergie.
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się chcę czegoś nauczyć , a że dopiero zaczynam przygodę z pracą zawodową to taki certyfikat może ładnie wyglądać w CV więc jak dla mnie jak najbardziej warto ( chociaż nie wiem czy nie wydrukuję sobie tych materiałów , bo niektóre rzeczy mozna zapomnieć )
|
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze jakiekolwiek dodatkowe rzeczy w CV się przydają. Zastanawiam się czy to częściowo (jeżeli chodzi o tę opcjonalną część) nie będzie mi się pokrywało z tym co miałam na studiach. |
|
|
|
|
#4512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem tak, jak dla mnie oprócz worda excela i power pointa same nowe rzeczy są ;p
|
|
|
#4513 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Ponoć Europejski Instytut Certyfikacji Informatycznej EITCI cieszy się poważaniem, więc papier wartość jakąś ma. A z drugiej strony największą wartość mają umiejętności
![]() Zaparzyłam herbatę dającą kopa i trzeba coś zrobić konstruktywnego ![]() edit: P.S. I co ważne. Do dyplomu dają suplement - także wszystko pięknie wypisane. To zachęcająca informacja dla pracodawcy ![]()
Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2011-05-15 o 16:53 |
|
|
|
#4514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No przeglądałam sobie ![]() A które dodatkowe przedmioty robiłaś? Bo ciekawa byłabym - Podstawy bezpieczeństwa informatycznego, Wykorzystanie technologii internetowych, Projektowanie stron internetowych - Bo to mogłoby mi się powtarzać i wtedy wzięłabym coś innego. Upewnię się jeszcze czy dobrze rozumiem...Wybieram 3 przedmioty obowiązkowe czyli albo pakiet Microsoft Office albo Open Office i 2 opcjonalne, ale musi razem być 180 godzin ;> |
|
|
|
|
#4516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Dotrwałam konca zajęc na uczelni, ale po wczorajszym miłym wieczorze kompletnie mi sie nie chciało ( juz nie wspomne ze te 3 piwa mnie wzięły )Nie ukrywam, ze sie troche bałam tego spotkania, ze nie bedziemy umiały nawiązac wspolnego jezyka itd, a tymczasem okazało się ze wszystkie jestesmy straszne gaduły i tematów nam nie brakowało Nawet nie wiem kiedy tak szybko czas zleciał i tz po mnie juz przyjechał.ja juz czekam na nastepne takie spotkanie ide gotowac zupke jakas na jutro, i szykować sie na pierwszy dzien w nowej pracy |
|
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry pod koniec tego jakże udanego weekendu
![]() Podpisuję się wszystkimi paluchami pod tym, co napisała kraven i Haniula - spotkanie było mega udane! Każda z dziewczyn w rzeczywistości jest jeszcze sympatyczniejsza, aniżeli online (Kash, bo Ty taka wredna ). Tematów nie było końca i straaasznie żałuję, że spotkanie wypadło w weekend uczelniano-zaliczeniowy, bo chyba siedziałybyśmy od wczoraj do teraz ![]() No i Tiful - hit wieczoru ![]() Z niecierpliwością czekamy na dalsze relacje naszych przyjezdnych, bo przecież od wczoraj od 23 duuużo mogło się wydarzyć No i foty! Ijaa, czekamy! ![]() dodaja na pewno zazdrości od wczoraj Dzięki dziewczyny!
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
witam was
![]() dawno mnie nie bylo i nawet nie bede probowac was doczytac. dalej wklejam wszystkie wydatki do mojego notesu i podliczę wszystko pod koniec miesiaca.ostatnio sobie pofolgowałam i wydałam trochę kasy na jedzeniowe zachcianki, np.piwo za 5zl, jakies miodowe.dobre było ![]() za to przyszly miesiac postaram się mieć trochę bardziej oszczędny,bo chcę od lipca albo sierpnia iść na kurs hiszpańskiego.
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również dziękuje za bardzo udany i rozrywkowy weekend
![]() Wiem,wiem moje posty mają być bardziej rozbudowane. Będe sie starał jak mogę.
|
#4521 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry
![]() witam po jednym z najfajniejszych weekendów ever nasze "Bydgoszczanki" są zaiste i niech żałują te, które okazji ich poznać nie miały na pierwszy ogień Matka Założycielka, nooo dziewczyny możemy być dumne z takiej szefowej ![]() Hania za to bardzo wesoła, uśmiechnięta i z fajnym poczuciem humoru, tak się niby bała tego spotkania a jak się rozkręciła to mnie brzuch bolał od śmiania ![]() wreszcie Kraven, która zaskoczyła mnie najbardziej! Dziewczyny nawet nie zdajecie sobie sprawy jak nasz wątek traci na tym, że Kraven się tak mało udziela! Dlatego już wymusiłam na niej deklaracje, ze bedzie z nami więcej, częściej i intensywniej pisać Kraven jest ciepła, roześmiana, pogodna i niesamowicie pozytywna cieszę się, że mogłyśmy spędzić tyle czasu razem i bardzo miło było mi poznać jej męża który jest równie fajny no i Ijaa, ją już tu chwaliłam, powiem tylko że nie chrapie, nie gada przez sen (w przeciwieństwie do mnie ) i jest dobrą towarzyszką podróży a poza tym jest taka fajna jak ja ![]() co do pobytu to jeszcze raz dziękuje w naszym imieniu Kochanym SPD za miłe i ciepłe przyjęcie (szczególnie Kraven i jej Tż za dowożenie z i do hostelu ![]() cieszę się, ze mogłam też poznać lub zobaczyć wszystkich Tż i psa Hani który jest mega słodziakiem ![]() a teraz o tym co się działo PO wróciłyśmy grzecznie do hotelu, gadałyśmy, gadałyśmy aż usnęłyśmy nie wiedzieć kiedy ![]() rano opuściłyśmy hostel, powitał nas deszcz, pobłądziłyśmy ale w końcu okrężną drogą dotarłyśmy na przystanek tramwajowy, dojechałyśmy do centrum, zjadłyśmy mega śniadanie w SOWIE a potem mega deser i poczłapałyśmy na dworzec- tym razem dobrze odczytując mapki Aaby (jeszcze raz dzieki Kochana- bez Ciebie zginęły byśmy marnie Bydgoszcz faktycznie nie jest wow- ma za to kilka urokliwych miejsc jak wyspa młyńska czy stary rynek. Będziemy ten wyjazd wspominać jednak bardzo mile i silnie kojarzyć ze świetnymi dziewczynami i obłędnie pysznym jedzeniem Dzisiaj zostałyśmy absolutnymi fankami Pana Sowy i jego rodzimego interesu No to to by było "po krótce" tyle Dodam tylko, ze w planach są kolejne mitinigi w różnych miastach Polski tak wiec Kochane! Szykujcie się!
Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2011-05-15 o 19:07 |
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
Wiojcie
![]() Melduję, że i ja dotarłam do domu. ![]() Chciałam się poświęcić i opowiastkę trzasnąć, ale widzę, że Kash mnie uprzedziła. ![]() Dodam tylko jeszcze, że... byście słyszały co ta Kash przez sen wygadywała. ![]() Foty będą, a jakże. Tylko najpierw coś na ruszt wrzucę, bo burczę okrutnie.
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Kash
jaka relacja naaaprawde było super Ijaa czekamy na foty ;> To gdzie nastepne spotkanie? Łódź? Wrocław? |
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Już zostało ustalone, że... Łódź!
![]() Idę zmniejszać fotki.
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
Kash relacja pierwsza klasa, nawet się mojemu TŻ opis oberwał
( Chodzi teraz dumny po mieszkaniu i mówi, że On też jest SPD tylko Pan )Ja jestem jak najbardziej za szybkim kolejnym spotkaniem.
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
aaa wiecie jakie Ijaa ładne buty sobie kupiła
![]() A mi się tifi cala droge do domu ślinił, tyle lasek go wymiziało |
|
|
|
#4527 | ||
|
Konto usunięte
|
czekam na te foty i już sie boje
![]() Cytat:
Kochana po tym jak sie okazało, ze potrafi ugotować obiad i zawieźć Ci do pracy jak masz dyżur uważam, ze zasługuje jak najbardziej na ten tytuł ![]() Cytat:
Hania dobrze, ze jesteś bo się już bałyśmy, że Twój Tż po tym jak miał okazję poznać takie stadko wariatek jak my zrobi Ci embargo na wizaż |
||
|
|
|
#4528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w tajemnicy Ci powiem,ze on w swojej karierze zawodowej miał doczynienia z lepszymi gagatkami jak Wy Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-05-15 o 20:05 |
|
|
|
|
#4529 | |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie! Kogo nie było, tego strata
![]() Cytat:
Nieźle przestraszony był. ![]() Wybrane foty w ALBUMIE! ![]() (swoją drogą, fatalnie je wizaż "popsuł"
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-05-15 o 20:14 |
|
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Haniula jakbyśmy posiedziały dłużej to mogło się nie skonczyć na szoku tylko byłby zmuszony wzywać wsparcie!!!
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.

Podoba Ci się, bo do mnie jeszcze nie doszedł.

Ja mam czerwony 

( juz nie wspomne ze te 3 piwa mnie wzięły
Dzisiaj zostałyśmy absolutnymi fankami Pana Sowy i jego rodzimego interesu 
jaka relacja