|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
Cytat:
|
|
|
|
|
#3062 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam coś takiego http://www.i-apteka.pl/product-pol-2...wego-3szt.html zastanawiam się czy nie pojechać do apteki i nie poszukać, żeby czuć się spokojnym
|
|
#3064 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() uwaga!!!! kupiłam bodziaka, sztuk raz postaram się zdj zaraz dorzucić
|
|
#3066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę że mimo wszystko powinnaś pojechać dla spokoju ducha. Ja pojechałam z krwawieniem po stosunku a nawet już nie krwawiłam i powiedzieli, że dobrze że przyjechałam, mimo, że nie było to w sumie nic jakoś mega groźnego. Masz prawo panikować i się upewniać. Ale rozumiem, że wolisz poczekać, pamiętaj tylko o nas bo pewnie jak byś znikła na dłuższą drzemkę to by była panika---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- gratuluje zakupu pasiaki-tez mam podobne
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę że to upław był, nigdy nie miałam i chyba to taki mój "pierwszy raz " , będzie dobrze napewno Dobrze że napisałyście o tym teście, chociaż nie wywaliłam pieniędzy. Narazie jest spokój, sucho
|
|
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
ide robić spaghetti , zjadałam arbuzika ale on to taki tylko na chwile
|
|
|
|
#3070 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lausanne - dopiero się doczytałam - z całego serca gratuluję córci
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jem zupkę chińską
nie mam sił na nic ambitniejszego a głodna już jestem ![]() Byłam na placu niby godzinę a zmachałam się jak po wędrówce w góry kupiłam chiński stanik ( hahaha proszę mnie nie jechać ! ) i jeszcze niedawno bym w takim utonęła a teraz wiele z nich nie mieści moich cycków. Ale dorwałam jakieś truskawki które były o niebo lepsze od tych z cerf, słodkie, już prawie zahaczające o te letnie
|
|
|
|
#3072 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczynki o troskę
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle z tej fotografii mam temat porządanie. Jedyne co mi się kojarzy to gołe ciała w ciekawym ujęciu, ale nie mam komu takich zdjęć zrobić
|
|
|
|
#3074 |
|
Zadomowienie
|
oj niełatwy temat, ale mnie pożądanie właśnie z nagością się nie kojarzy, nagość to krok dalej ... a może cos na zasadzie jakichś dwuznacznych układów dłoni( dmaskiej i męskiej). albo takie krople potu spływające po damskim brzuszku? no nie wiem, to takie moje skojarzenia tylko
![]() aha, znalazłam taką rozpiskę ciąży dokładną, jak sobie wzięłam kalendarz, policzyłam to wszystko co do dnia się zgadza, możne wam się przyda ![]() "Prawidłowa ciąża trwa 40 tygodni. Odpowiada to trzem trymestrom lub 9 miesiącom. Jak dokładnie wygląda podział czasowy? Podział ciąży na trymestry
|
#3075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a truskawy tez mam w lodówce takei z targu wiec mam andzieje ze dobre bedą Cytat:
|
||
|
|
|
#3076 | |
|
Rozeznanie
|
Małgosia mam nadzieję ze to nic złego i się nie powtórzy, ja jak przeczytałam Twój post to też się przestraszyłam bo miałam podobnie na początku i źle się dla mnie to skończyło (zresztą wiecie jak), z tą różnicą (chyba na szczęście dla Ciebie) że miałam mokry dres a jak wstałam to się "wylało" troszkę więcej a później zaczęła lecieć krew.
mam nadzieję że to nic takiego, trzymam kciuki oby nic się więcej nie działo egwene6 a ja dziś o Tobie myślałam! ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3077 | |
|
Rozeznanie
|
No pikne klejnociki, jest czym się chwalić
Śliczne, mam podobne tylko inne odcienie paseczków ![]() Też dziś wpierdzieliłam talerz spaghetti, robione przez TŻ więc było przepyszne bo to jego konik ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- A ja kochane wróciłam ze szkoły i znów jestem nie do życia Zaraz uciekam pod kołderkę, żeby mnie nie rozłożyło na amen Pogoda paskudna, nic tylko leżeć w wyrku hehhe![]() No nic uciekam, może zajrze na chwilke wieczorkiem. Buźka
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
U nas pogoda coraz gorsza, niby się przejaśniała i miałam nadzieję na spacer z Grzesiem, ale znów leje i to porządnie
![]() Wcześniej głowa mnie tak bolałam, że aż proszka przeciwbólowego musiałam wziąć, na szczęście przeszło po tym Jutro czekają mnie badania związane z HCV i muszę być na czczo, potem jeszcze o 9:20 USG jamy brzusznej, chyba coś sobie w międzyczasie zjem, bo od 6:30 na nogach nie wytrzymam prawie do 10 bez jedzenia
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
Witam niedzielnie !!!!!
Małgosiu.....Mysle ze to jednak nic takiego ale jak jeszcze raz sie powtórzy to radze z miejsca jechac do szpitala Cotka........ Ja tez niewiem jak stoje z szyjka A najgorsze jest toze tu przez cała ciaze nie robia badania ginekologicznego ![]() (no chyba ze cos sie dzieje nie tak) i nie bede znała długosci szyjki az do porodu ![]() miss.hot.....Chłopak jak ta lala ![]() indygo...Body super i fajna ta rozpiska ... Mozna by ja na pierwsza strone wstawic egwene... Czekamy z Toba na te powójne kopniaczki Dobrze ze juz u Ciebie lepiej... A ja sie objadłam plackiem po wegirsku a potem zjadła jeszcze deserek z wczoraj i mi znowu nie dobrze.... ![]() Przesadzam z tym jedzeniem.......... Tz własnie mi przygotowuje Pepsi z lodem i cytrynka... Ale mi sie zachcialo gazowanego.......:brzydal : |
|
|
|
#3080 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
ale pogoda się spierniczyła. leje jak z cebra i 10 stopni jest.musiałam zakupic sobie pizamke taką cienką bo juz mi gorąco było w długich rękawach, a wszystkie jakie mam z krótkimi spodenkami mnie gniotą w pasie ale udało mi sie złowić fajną w HM za 50 zeta z bardzo luzną gumką I tak pewnie bedzie trzeba zakupic jakas koszule nocną pozniej (nie cierpie, fuj). Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() moje cyce znowu urosły - kupiłam dziś stanik normalnie 70 F na wszelki wypadek przepytałam panią czy maja wieksze michy w tym rozmiarze i na szczescie są wogóle laska mnie pozytywnie zaskoczyła - znała się na rozmiarach i nie patrzyła na mnie jak na kosmitkę jak powiedziałam, że chce 70 F albo 65 G
|
|||
|
|
|
#3081 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czemu będziesz miała badania na hcv i czy to lekarz ci zlecił czy idziesz sama robić i płacisz za to? Mi lekarz kazał zrobić na przeciwciała na hcv i chyba hbs czy jakos tak wiem, ze na WZW c i WZW b bo mój tż ma WZW c, ale muszę je zrobić na własną rękę ;/ ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
ja mam chyba 80E nie mialam wyboru co do rozmiarow stanika, bo tu nawet sklepow za bardzo nie ma a co dopiero takie rozmiary. chcialabym kiedys sie spotkac z ta specjalistka od rozmiarow zeby wiedziec jaki rozmiar powinnam miec, bo to nie jest proste zwlaszcza jak sie ma dziwna figure tak jak ja
|
||
|
|
|
#3082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja i tak nie płacę czy sama pójdę czy ginka mi zleca badania, bo mam abonament z pracy W sumie to dobrze, że zrobiłam to badanie, bo tak to nie wiem kiedy bym się dowiedziała o chorobie
|
|
#3083 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny,dostałam sierowanie na glukoze...będe musiała w tyg zrobic,bleee,u nas paskudna pogoda,deszcz
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
kochane gdzie jestescie? ja sie nudzeeeeeeeeeee
he he pewnie jak bedzie juz dzidzia to juz nigdy tego ode mnie nie usłyszycie
|
|
|
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem
ale juz mysle ze mam isc jutro do pracy i zaczynam łapać w związku z tym lekkiego dołka ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- chyba zaraz coś szamnę na pocieszenie - ide robic wykopki w lodówce
|
|
|
|
#3086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec ok, ale wolałabym meczyc sie w co sie ubrac ale zeby słoneczko było
|
|
|
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
u nas ma byc jutro nadal zimno...najgorsze, że u nas w pracy zimnica, a ja siedzę od północy i wogóle słonce mi tam nie dociera
mam dyżurny sweter zostawiony i się otulam jak zimnica ![]() własnie sobie zrobiłam tosty z żółtym serkiem, wędliną i pomidorem a na wierzch majonez no i wcinam
|
|
|
|
#3088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tosty zjadłam wczoraj, ale chyba w końcu skusze sie na te pozostałe truskawy w lodówce ide sobie machnąć koktajl
|
|
|
|
|
#3089 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Małgosia- mam nadzieję, ze już nie przeciekasz |
||
|
|
|
#3090 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam z niedzielnego obiadu u teściow i padam ze zmęczenia - a zmęczyłam się siedzeniem na stołku
jeszcze mnie moja mama zirytowała bo mi powiedziala ze skoro krwiak się wchłonął i szyjka okey to nie ma zagrożenia i mam (ton niemal nakazujący) wrócić do rzeczywistości bo mam mnóstwo obowiązków i bedę miała jeszcze więcej i trzeba się przyzwyczajać. I juz sobie odpoczęłam!!!! No bo przeciez te mega skurcze to nic A ja się chwilami boję jak cholera i fakt że teraz bardziej jestem spokojna jak wiem że chociaz łożysko jest w porządku, ale czuję przecież że nie do konca jest dobrze, poprzednio w ogóle nie było skurczy a ja liczyłam bardzo w wakacje na pomoc przy K., ale teraz juz nie wiem jak będzie ![]() ![]() mój tż się wkurzył i miał nawet w tajemnicy przede mną pogadankę (wydobyłam to z niego silą bo widziałam ze jakis wkurzony jest) z mamą, powiedział że on woli żeby dzien w dzien nie było obiadu i woli sprzątać i wszystko robić w domu ale ja mam jak najwięcej leżeć bo on nie chce żeby mnie nie bolało i żeby te skurcze się powtarzały, bo nie wiadomo które zaczną skracać szyjkę.ufff wygadałam się
Edytowane przez lausanne Czas edycji: 2011-05-15 o 20:44 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

znalazłam ponad 20 siwych włosów na głowie, a mam dopiero 25 lat 
może uda Wam się podpatrzeć dzieciątko następnym razem
postaram się zdj zaraz dorzucić

nie mam sił na nic ambitniejszego a głodna już jestem 

Zaraz uciekam pod kołderkę, żeby mnie nie rozłożyło na amen