![]() |
#391 | |
BAN stały
|
Dot.: Czerwcowe Panny Młode - część III
Cytat:
ps. w poniedziałek idę na pierwszą przymiarkę sukni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja we wtorek ![]()
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
#394 |
BAN stały
|
hehe czyli widzę, że tydzień przymiarek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
brakuje tylko mojej daty ślubu ( chociaż widzę, że jest czerwiec) i bym myślała, że to o mnie i mojego Marcina chodzi ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
![]()
25 czerwca 2011 r. godz. 16:30 ![]() MICHAŁEK
![]() 18. 04. 2012 r. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Raczkowanie
|
To mój TŻ się ucieszy.
Któraś z Was pytała o paznokcie. Czytałam dużo o manicurze hybrydowym Shellac i powiem Wam szczerze, że najchętniej to bym zrobiła. Tylko czy można to zrobić na wzór frenchu, bo chyba taki wygląd paznokci bym chciała. Proszę o porady! |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Rozeznanie
|
U nas udało się załatwić:
Koszulę dla TŻ kupiłam - dokładnie kolor taki sam jak moja suknia ![]() ![]() Załatwiłam dowóz - busa dla gości, przewiezie gości z pod kościoła do restauracji i odwiezie wszystkich do domów po przyjęciu. (600 zł) No i dostaliśmy paragon za alkohol: - 40 butelek wódki Sobieski - 60 piw Tyskie - 5 jakiś takich droższych koniaków (na podziękowania dla rodziców i chrzestnych) Za te cały alkohol 1050 zł nam wyszło ![]() ![]() Podliczyliśmy wszystko więc wesele w całości wyjdzie nam ok 10 tys ![]() Muszkę zamówiłam już w sklepie bo były na stanie tylko biała, 18 maja idę na drugą przymiarkę i to już będzie cała suknia gotowa tylko do ew drobnych poprawek - więc zrobię fotki i wam wrzucę do oceny ![]() Jutro albo w pon idę zamówić kwiaty - wiązankę i strojenie samochodu Paznokcie będę robiła żelowe french z akrylowym wzorem jakoś 8 - 9 czerwca ![]() ![]() ![]() Ogólnie w większości lista rzeczy do zrobienia się kurczy ![]()
Tomuś - 17.09.2007 ![]() Pierścionek - 14.02.2012 Sakramentalne TAK - 11.06.2011 Martynka- 23.02.2012 ![]() ...Jeśli myślisz, ze wiesz wszystko to znaczy, że tak naprawdę nie wiesz nic... Edytowane przez MartuNiunia87 Czas edycji: 2011-05-13 o 18:01 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#399 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
cena za żelowe french. a ja przymiarkę mam w niedziele 15 maja o 15. w czwartek ja nie mogłam przyjść w sobotę krawcowa nie może więc umówiłyśmy się na niedzielę... ![]()
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Dawno mnie nie było, ale dużo na głowie mamy, bo do załatwiania wesela doszło jeszcze szukanie mieszkania - ciężko jest ![]() A ze slubnych spraw: - do rozdania tylko 2 zaproszenia zostały, - wiem już wszystko jak z dekoracją samochodu, - jutro idziemy po garnitur i moze uda się resztę stroju dla mnie kupić i bizu, - jutro też skoczę do kwiaciarni i zamówię coś dla rodziców i płatki do sypania - w niedzielę chcemy pójść do organisty, - w następnym tygodniu chcę zaklepać pasemka, paznokcie, próbny makijaż i fryzurę ![]() Intensywnie, ale mam nadzieję, że się uda ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zadomowienie
|
Oj dziewczyny, ale się rozpisujemy.. Widze , ze dużo tematów.
Wg mnie cena ponad 100zł za żelowy frencz to standard, sama też będę taki robiła i tyle płacę. Wiem przynajmniej, że będzie zrobione dobrze, bo kobietę mam sprawdzoną. Kiedyś próbowałam chodzić do tańszych miejsc i zawsze kończyło się to fiaskiem. Paznokcie były grube i okropne, także tu wolę nie oszczędzać. Robiłam kiedyś przez 2 lata, super sprawa tylko właśnei droga. teraz idę za tydzień i potem tuż przed ślubem. Jeśli chodzi o transport u mnie praktykuje się odwożenie gości i nie wyobrażam sobie jednego odwiezienia o np 3 w nocy. W sumie u mnie nie będzie problemy bo niemal wszyscy mieszkają bl8isko sali/ kościoła. Dogadamy się z firmą taxi, a dla kilku osób z daleka będziemy mieć swojego kierowcę (to będą 2 przejazdy). Wczoraj byłam na rozmowie z manager sali, strasznie miła, dała mi nawet katalog serwetek i dwie przykładowe. Mogę sobie wybrać. Śliczne są, takie grube tłoczone. Ustalone rozmieszczenie stołów, przywieźć alkohol, napoje możemy kiedy chcemy - dzień, dwa, tzry przed. Tort zostanie przywieziony w sobotę do 12. Tylko obiad, cista będa na stole, reszta w bufecie. Zrobią mi moje wymyślone truskawki w czekoladzie ![]() Ogólnie jestem zadowolona z końcowych ustaleń ![]() W czwartek byliśmy też na lekcji tańca, mamy już cały układ. Około 2 minuty całość. Teraz pozostaje tylko ćwiczyć.. Mój TZ wczoraj kupił buty, bardzo ładne ![]() Pozostała koszula i krawat. Musznika, kamizelek nie będzie. Tylko, że odpowiedniej koszuli śmietankowej taliowanej nie jest tak łatwo znaleźć.. Mamy jedną nie taliowaną, chyba jutro zawieziemy ją do staliowania do Vistuli, bo coś takiego oferują i zobaczymy. A krawat myślałam o grafitowym, ale teraz skłaniamy się ku takim w kolorze koszuli. W ogóle jedna kobita w sklepie mi powiedziała, że grafitowy garnitur do śmeitankowej sukienki i ksozuli to chyab niedobry pomysł. Głupia baba.. ale mnei zdenerwowała... I potem wątpliwości nachodzą.. U was też dużo się dzieje, oj zaczął się gorący okres..
11.06.2011 - Żonka ![]() 23.07.2012 - zostałam mamą małej Milenki ![]() nakarm Psiaka: http://www.pmiska.pl Edytowane przez amandi84 Czas edycji: 2011-05-14 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
BAN stały
|
dziewczyny ja mam pytanie z cyklu dziwnych
w kościele po której stronie przed ołtarzem siedzi pani młoda a po której pan młody haha? ![]() czy to może wszystko jedno jest ? |
![]() ![]() |
![]() |
#403 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zamówiłam wczoraj bukiet ślubny, zmieniłam mój początkowy plan i wybrałam taki bukiet tylko zamiast różowych róż będą pomarańczowe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna młoda zawsze siedzi po prawice pana młodego ![]() ![]() ![]()
![]() |
#406 |
BAN stały
|
oka, dzięki dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
a na sali tez? czy to juz obojętne?
#408 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
BAN stały
|
dziewczyny macie kamerzystę na weselu?
jeśli tak to wybieracie sobie same piosenki do filmu? np. co na przygotowania, co na kościół itd? jeśli tak, macie jakieś propozycje na przygotowania? na inne momenty mam kilka pomysłów ale na przygotowania zupełnie nie. |
![]() ![]() |
![]() |
#410 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Dziewczyny a czym wyczyścić atłasowe buty? (koleżanka mi dała buty białe ,właśnie z tego materiału i nie wiem jak je wyczyścić ,boje się że jak spróbuje wodą to tylko pogorszę sprawę)
Mów mi : Asia ![]() "...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli." ![]() ![]() Edytowane przez asia665 Czas edycji: 2011-05-14 o 16:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja też robię zwykły frencz, ale na swoich paznokciach, mam ładną płytkę i kształt i szybko mi rosną więc nie będzie problemu z zapuszczeniem ![]() Poza tym najważniejsze!!!!!! Moja piękna sukienka capricho zamówiona w salonie w Warszawie ![]() Tak się cieszę że będę mieć tę suknie , no a musze jeszcze jakoś odebrac swoją zaliczkę za tamtą wcześniejszą ... Mam nadzieję, że zwróci.... U mnie jeszcze 42 dni...
#412 |
Raczkowanie
|
Hejo dziewuszki
![]() ![]() Ja za swoje pazurki płacę ok. 50 zł. French na tipsie, z kryształkami ![]() Jeśli chodzi o transport wynajmujemy busa dla najdalszych gości. Reszta naszej rodziny załatwia sobie sama transport. U nas tak zawsze jest ![]() ![]()
#413 |
Rozeznanie
|
dzisiaj przymiarka...nie myślałam że aż tak będę się stresować...czy na pewno spodobam się sobie, mojej siostrze i mamie w MOJEJ sukni...
![]()
#414 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
25 czerwca 2011 r. godz. 16:30 ![]() MICHAŁEK
![]() 18. 04. 2012 r. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Rozeznanie
|
przymiarka ok. suknia piękna...ładnie w niej wyglądam tak przynajmniej wydaje się mi i mojej siostrze tylko moja mama nie jest zadowolona myślałam że będę miło wspominała ten dzień ale moja matka postanowiła że zepsuje mi go na całego. ale nie warto pisać o tym... ważne że mi się podoba
![]() ![]()
#417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 |
Rozeznanie
|
nie mam nawet jednego zdjęcia sukni specjalnie nie robiłam żeby mi się suknia nie znudziła nawet z poprzednich przymiarek nie mam zdjęć
#419 |
Raczkowanie
|
Szkoda
![]() ![]()
#420 |
Raczkowanie
|
Hej Kochane
![]() ![]() Ale chociaż w tym tygodniu załatwiliśmy trochę rzeczy - mój Tż ma już garnitur i powiem Wam wygląda bosko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jedno co mnie martwi to Goście... ja nie wiem co się dzieje ale z tych naszych 140 osób zaproszonych to chyba ze 100 tylko będzie jak dobrze pójdzie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.