|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
Jutro mam wolne
|
|
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
od 8 to tam pól biedy od tej godziny zaczynam już normalnie funkcjonowac , ale kiedy mam iść na 6 do pracy to odrazu chce mi się spać
|
#933 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy Was to interesuje (moze mnie za bardzo, nawet Maz sie zaniepokoil), ale "nasza" truskaweczka-oszusteczka pokazuje, ze ma pazurki - zaczela w odwecie wystawiac ludziom ten sam negatywny komentarz
|
#936 |
|
w krainie snu i marzeń
|
|
|
|
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
ooo to świeżo upieczona mamuśka z Ciebie
![]() gratuluje pociechy ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
a niech wystawia i tak będzie miała koło dupki jak jakoś tego nie rozwiąże
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#938 |
|
w krainie snu i marzeń
|
świeżo, świeżo. a było to 3 stycznia...
|
|
|
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak zawsze od poniedziałku do piątku w weekendy - ile bąbel da, czyli zazwyczaj po 6stej
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
Moja młodsza w lutym rok skończyła i pocieszę Cię że już prawie każdą noc przesypia...no chyba że jej zęby przeszkadzają
![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Dokia ja też się cieszę że wcześnie córkę urodziłam, choć ma dopiero 5 lat...mam jednak siostrzenice 12-letnią i bardzo jesteśmy zżyte Rzeczywiście coraz bardziej się buntuję, ale w końcu kiedyś jej przejdzie...
|
|
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego wcześnie chodzę spać - zazwyczaj przed 22 już spię
|
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też tak robię A mój chłopak krzyczy "jak tak można czas marnować?!"Cytat:
|
||
|
|
|
#947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nastawiam budzik na 5.30 ale jeszcze go z dwa razy wyłączę zanim o 6 się zwlekę z wyrka. A spać mogłabym o każdej porze w ciagu dnia a jak się zbliża wieczor to ja zaczynam funkcjonować dopiero normalnie- sprzątam, piorę itp i rzadko kiedy się położę przed północą... jutro na szczęście urlopik i nie muszę wstawać- jadę z córką na występ |
|
|
|
|
#948 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki, ja też do spowiedzi...
Anka, lat bez mała 37, brak TŻ, syn 13letni (raeggemania plus modele i mieczyki , ukrócam zapędy na dredy...) Prowadzę naukę jazdy, avonuję, robię kolczyki i inną biżu dla znajomych i krewnych, z zawodu jestem ogrodniczką. Czytam praktycznie wszystko i w tempie TŻeta Katniewojt, ( trylogię Millenium w 3 dni ), jestem bałaganiarą, w porywach wyręczam Mamcię w opiece nad 98letnią Babcią z postępującą demencją... Chudnę na Dukanie zmodyfikowanym do własnych zapotrzebowań ( już 10 kilosów od stycznia ), lubię robótki na drutach - ostatnio niestety nie mam czasu. Mam psa ratlerka i żółwia. Moje włosy kochają hennę. Ale się rozpisałam.... Towarzyszki, wybaczcie |
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#950 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
na mleczko, zje i śpi dalej
|
|
|
|
|
#951 | |
|
Zadomowienie
|
ja z Łodzi i mnie mówi
![]() Cytat:
to ja też parę słów o sobie w lipcu uzyskałam tytuł licencjata na kierunku Międzynarodowe Stosunki Gospodarcze, teraz kontynuuję na magisterskich i zaczęłam też od razu na magisterskich Finanse i Rachunkowość (mając licencjat z czegoś innego można tak ). Także ciągnę teraz 2 kierunki a w przyszłym roku będę pisać 2 magisterki w Avon jestem od września, wcześniej byłam w Oriflame ale nie byłam w to mega zaangażowana, ostatnie lata to już w ogóle mało zamawiałam. Co do prawka jazdy to mam od 2 lat ale nie powiem za którym razem zdałam ![]() ze swoim lubym jestem od prawie 2 lat z przerwami, bo strasznie się kłócimy ![]() i teraz nie wiem co zrobić bo poskładaliśmy aplikacje na praktyki różne (głównie płatne) żeby się już zaczepić gdzieś i on dostał 3miesięczne w banku w wawie a do mnie póki co z żadnych się nie odzywali, więc nie wiem czy zaproponują mi coś... albo w łodzi coś znajdę... mogłabym też jakiejś innej pracy w wawie poszukać jak coś i mieszkać razem z nim ale nie wiem jak to będzie a on musi teraz wiedzieć bo nie wie jak mieszkania szukać i niefajnie jeśli jednak byśmy byli oddzielnie bo na wakacje nigdzie nie pojedziemy i zostaną nam tylko odwiedziny w weekendy
|
|
|
|
|
#952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja Siostra ma 4 dredy z tyłu głowy, które sama sobie robiła Teraz wszyscy znajomi sępią, żeby im chociaż jednego zrobiła![]() Wytłumacz mi wszystko o hennie Jestem zielona w tym temacie, a jeśli nie niszczy tak włosów jak farba, to jestem chętna![]() Muszę Wam się jeszcze do czegoś przyznać... Jestem uzależniona od czekolady, szminki pielęgnacyjnej i cukinii Jestem uzależniona od pomadki w takim stopniu, że potrafię się obudzić w nocy i posmarować usta![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jeszcze coś wrzucę o sobie, bo wcześniej zapomniałam uwielbiam gotować
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#955 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) chyba jest lepszy jednak w finansach i dlatego go wzięli...
|
|
|
|
|
#956 |
|
Raczkowanie
|
Katniewojt, moja skarbnica wiedzy o hennie to ten wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=42193
Decyzja o hennowaniu dość radykalna, bo każdemu co innego może wyjść... a potem chemiczna farba raczej nie musi złapać... Ja nie mam z tym problemu, bo strasznie szybko mi włosy rosną, a nie przywiązuję się do długich, miałam nawet takie golone maszynką dla facetów. Teraz po hennie mam taki kolor https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1300638720 |
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kochane nadrobię Was jutro, bo ja muszę jutro wstać o 4... na 5 do pracy
dobranoc....
|
|
|
|
#958 | |||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Dobryj wiecier koleżanki
Cytat:
tutaj rozmawiamy o sprawach pozaAvonowych,bo na tamtym wątku nie wolno ![]() a wiesz,koleżanka mnie od kilku mies.próbuje wciągnąć do Rossmanna do pracy,ale wiecie co? mam stresa przy pracy z klientami normalnie się wstydzę i krępuję ludzi w obecnwj pracy znam wszystkich,mamy zgraną paczkę,a tam ciągle obcy ludzie,boję się wiem,głupie to![]() Cytat:
nie jesteśmy małżeństwem,ale prawie,bo jesteśmy ze sobą długo i nie planujemy tego zmieniać![]() Cytat:
wg.mnie wyglądasz na bardzo młodziutką i...malutką a tu 171 wzrostu,szok ja mam tylko 166 ![]() Cytat:
![]() Ja też,"Przepis na życie" jest super,lubiłam też "Usta usta" ![]() lata temu robiłam sobie szaliki,moze w tym roku zakupię włóczkę i druty,sprawdzę czy jeszcze umiem ![]() Cytat:
czasem strzelałam focha,bo ja obrażalska jestem,ale już mniej więc jest spoko![]() ktoś tu pytał jaki płyn Lenor sobie chcę kupić-i kupiłam(nie zacytowało mi wrr) z serii Parfumelle,w bordowym opakowaniu,Mystigue bodajże(nie mogę sprawdzić,bo zostawiłam go w samochodzie u faceta )
|
|||||
|
|
|
#959 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a ja umiem i na szydełku![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- też oglądałam Usta usta, ale się wkurzyłam jak uśmiercili główną bohaterkę ![]() ja mam 164cm i 53 kg
|
||||
|
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też lubię gotować, ale ze wszystkim mi bardzo długo schodzi i nie zawsze mam czas na to. A tym bardziej, że kończę zajęcia o 20 I to niby mają być studia dzienne![]() Ja mam około 156 i ważę jakieś 45kg
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

pocieszcie mnie że wy też jutro musicie wcześnie rano wstać
Jutro mam wolne

i niefajnie jeśli jednak byśmy byli oddzielnie bo na wakacje nigdzie nie pojedziemy i zostaną nam tylko odwiedziny w weekendy