|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
| Pokaż wyniki sondy: Co sądzisz o maseczce ze spermy? | |||
| Nie wiem czy działa ale mogłabym spróbować. |
|
35 | 40,23% |
| Sądze, że działa ale nie zgodziłabym się. |
|
5 | 5,75% |
| Sądze, że jest skuteczna i zgodziłabym się. |
|
9 | 10,34% |
| Nigdy na to się nie zgodzę. |
|
25 | 28,74% |
| Wolę kosmetyk z dodatkiem sperminy. |
|
0 | 0% |
| Mam swoje wypróbowane maseczki i nie potrzebuję innowacji. |
|
15 | 17,24% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 87. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#61 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Maseczka ze spermy
Cytat:
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
:| Widzę, że w co 2 wątku szukasz sobie problemu
![]()
|
|
#63 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
kogo razi ten temat - niech tu nie zagląda. oszczędzi nerwów sobie i innym. a wypowiedzi tego kto może powiedzieć coś więcej, bo słyszał o czymś takim - chętnie poczytam
|
|
|
|
#64 |
|
Konto usunięte
|
Szczerze powiedziawszy to nie zdziwiłabym się, gdyby odkryto jakieś cudowne właściwości odżywcze
w spermie i próbowano je pozyskać syntetycznie, w laboratorium.Przecież w kosmetyce powszechnie używany jest mocznik np. |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
W gazecie o charakterze kosmetycznym wyczytałam kiedyś nawet o jakichś wspaniałych właściwościach ... napletków.
Ale o co chodziło, to nie pamiętam.
|
|
|
|
|
#66 |
|
Konto usunięte
|
A kremy z łożysk
?
|
|
|
|
|
#67 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet gdyby sperma miała cudowne właściwości, to nie zrobiłabym sobie z niej maseczki, bo po prostu śmierdzi.
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
fu, ale jak dla mnie to nie to samo- w koncu autorka pyta o swieza sperme nakladana bezposrednio na twarz, a nie sperme w kremie
|
|
#70 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#71 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
piszmy na temat, łatwiej wtedy się czyta wątek
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#73 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#74 |
|
na przekór do celu
|
o matko znowu spamujecie
wiem że nie przyznacie mi racji, bo ucierpiałby wasz honor nie oczekuje tego. ale jak nie wnosicie nic do wątku to nie piszcie. bo naprawdę nie ciekawi mnie to, co wy robicie lub czego nie robicie w łóżku.
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok nie na temat trudno, zauwazylam, ze strasznie ci to przeszkadza ale nie musisz ciagle tego powtarzac. Źle ci się czyta- to tu nie zaglądaj- dla lepszego samopoczucia. I przyznam, że twoje watki bardzo duzo wnoszą do tematu, jest takie powiedzenie- przyganiał kocioł garnkowi, więc jak nie masz nic więcej do powiedzenia, oprócz ukazywania wszystkim który post jest nie na temat- to proszę cię -zamilcz już.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#77 |
|
na przekór do celu
|
wiecie, nauczyłam się od was
i chciałabym bardzo przestać to powtarzać, kiedy nie mogę bo non stop ktoś wtrąca coś nie na temat i robi z autorki pośmiewisko. ok, teraz ja też spamuje - ale gdyby nie wy i wasze wywody "ja tego bym nie zrobiła..." to wcale bym nie musiała, nieprawdaż? postawiłam wiele pytań, na które mi nie odpowiedziałyście - widać nie macie co. więc atakujecie z drugiej strony - proszę bardzo. zapewne zaraz dostanę inny wywód ale wiecie gdzie go mam ale jako mądrzejsza - odpuszczę, nie ma co walczyć z wiatrakami.
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A żeby za kilka postów nie było, że nie na temat zadaję pytanie- JAKIE SĄ WASZE ODCZUCIA JEŚLI CHODZI O SPERMĘ NA TWARZY?
|
|
|
#79 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i to z Tobą się walczy jak z wiatrakiem bo to ty zaczęłaś ale cóż, co tu dużo pisać, dołączam się do pytania i odpowiadam że spermy na twarzy nigdy nie miałam
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Przyczajenie
|
Hey
Dziewczynki nie kłóćcie się Już wszyscy wiemy, że zdania co do spermy na twarzy są podzielone, jednej z nas będzie przeszkadzało drugiej się podoba. Piszmy już na temat bo ta dyskusja przypomina rozmowę która dziewczyna jest ładniejsza blondynka czy brunetka, brunet czy blondyn, benzyna czy diesel i 100tyś odpowiedzi pisanych wg swojego gustu i na siłę przekonywanie innych, że tak a nie inaczej... ![]() ![]() Co do tematu znalazłam troszkę informacji mianowicie: Ktoś tam napisał o zastosowaniu spermy w kosmetyce to już nad tym myślą, proszę bardzo link: http://domowekosmetyki.pl/2010/kosmetyk/krem-ze-sperma/ tutaj drugi link ale pisze to samo co w pierwszym ale w kleje ![]() http://maseczkidomowe.pl/naturalne-k...yki-ze-sperma/ Niektóre z Was piszą, że nie chciały/brzydziłyby się lub 100tyś innych powodów spermy swojego partnera, a co powiecie na odżywkę z byczej spermy? ![]() "Nasienie w kosmetyce Stosowanie męskiego nasienia jako naturalnego kremu na twarz polecała m.in. redaktor naczelna Cosmopolitan, Helen Gurley Brown[1][2][3]. Byczą spermę w zakładach kosmetycznych Wielkiej Brytanii stosuje się jako odżywkę, dającą połysk włosom. Porcja kosztuje 55 funtów" Info kochana wikipedia: http://pl.wikipedia.org/wiki/Sperma Tutaj podobny temat do tego: http://www.medsos.pl/p/Czy-to-prawda...-kosmetyk-1954 Co Wy na to? Jeśli któraś ma jakieś info co do szkodliwości spermy na cerę to też można wrzucić jako przestrogę ![]() Pozdrawiam serdecznie dziewczynki ![]() Mimo, że jedziecie mi i tak Was lubię Edytowane przez KotkaPsotka23 Czas edycji: 2011-05-16 o 00:12 |
|
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak nie zjadłabym ludzkich jąder a byczych [odpowiednio przyrządzonych of kors] mogłabym spróbować, tak jak nie usmażyłabym sobie jajeczniczki na ludzkim smalczyku a do zwierzęcego nic nie mam, tak jak nie nosiłabym butów z ludzkiej skóry a za skórzane - zwierzęce laczki płacę spore pieniądze - tak mało pociąga mnie wklepywanie sobie pod oczy ludzkiej spermy a jak widać są i tacy którzy w poszukiwaniu wiecznej młodości trwonią majątek testując te cudowne metody z nasieniem bykajeżeli już chodzi o naturalne 'domowe' recepty na upiększanie się to mimo wszystko ograniczam się do bardziej konwencjonalnych metod, ot, miód na usta, oliwka na paznokcie, piling z soli, takie tam a moją wieczną młodość mimo wszystko zostawiam w rękach koncernów kosmetycznych które swoją drogą - przykładowo - serwują mi siki (mocznik) w kremie do rąk i zasadniczo jestem z efektów zadowolona
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
Dziecinada koleżanki pokłócone. Tyle ode mnie :P
Słyszałam o jakiś super właściwościach spermy ale podejrzewam ,że w połączeniu z innymi składnikami, w postaci kremu tudzież maseczki jest skuteczniejsza. Nie sądzę aby ciągle okładanie się nią w stanie "surowym" miało na cokolwiek wpływ ![]() Ale spróbować możesz...... co do dawcy maseczki.......gwarantuje Ci ,ze raczej nie obejdzie się bez śmiechu z jego strony Pośmiej się z nim i powiedz ,ze ta dla celów naukowych
|
|
#85 |
|
Przyczajenie
|
No właśnie większość z nas słyszała co nie co o tych cudownych właściwościach, tylko czekać kiedy to będą reklamować kosmetyki z dodatkiem spermy
Pozdrowionka Wizażanki |
|
|
|
|
#86 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyobrażacie to sobie? Piękna modelka wklepująca sobie delikatnie krem pod oczy i mówiąca "krem z dodatkiem ludzkiej spermy, odkryj nową siebie"? Albo machająca grzywą i narrator: " Uwolnij swoje włosy, używaj szamponu z wyciągiem ze spermy" czy coś w tym guście?
No za Chiny ludowe nijak by mnie to chyba nie zachęciło....
|
|
#87 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wy chyba mylicie pojęcia... spamowanie a trollowanie to dwie rozne rzeczy, a tu chyba raczej ma miejsce ta druga ;/ rozwalasz wątek swoimi wywodami na temat tego jak powinien wygladac wątek, kazdy ma prawo do wlasnego zdania i do tego co pisze; a to czy ktos nalozylby sobie sperme na twarz to nie jest odlegly temat jak dla niektorych, autorka pytała o to czy mamy jakies doswiadczenia w koncu nie?? to dostala odpowiedzi. Edytowane przez Bartessa Czas edycji: 2011-05-17 o 14:49 |
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
Hehe, nawet w takim wątku widać jak bardzo tolerancyjne jest społeczeństwo polskie, Auotrka wątku pyta poważnie a czołowe przedstawicielki moherowej moralności jadą ile wlezie
![]() Nie powiem, miło się tego bulwersa czytało, przynajmniej obudziłam się przed burzą. )W Chinach też faceci zjadają specjalne zupy z usuniętych płodów, w celu zwiększenia potencji, kobiety na całym świecie stosują kremy z łożysk, jakieś cud maseczki do włosów z jakimiś g... za przeproszeniem ekstraktami, piją drożdże, aby wzmocnić włosy, a tak się emocjonują zwykłą spermą Nic co ludzkie nie jest nam obce, prawda ? A gdyby nagle się okazało, że jakaś ikona mody i urody promuje spermę jako nieustające źródło młodości, to już widzę, jak każda potajemnie by zamrażała nasienie swojego chłopa, w maselniczce czy innej mydelniczce i w zaciszu łazienki, zatykając nos, by się maziała ![]() Też swego czasu słyszałam takie opinie na temat właściwości spermy, ma twarz bałabym się dać przyznaję, ale na dekolt nawet ok. wpływało, może regularne stosowanie rzeczywiście przyniosło by jakieś efekty? Kto wie ?Ciekawa jestem dalszej relacji. |
|
|
|
|
#90 |
|
na przekór do celu
|
Ale mnie ucieszyły odpowiedzi
Nie napiszę dlaczego bo znowu zacząłby się pojazd, będzie słodka tajemnicanie ma się co przejmować ![]() pooglądałam niektóre linki i wcale nie jestem zdziwiona no, może z tym bykiem lekka przesada, ale to pewnie wynika z niewiedzy i przyzwyczajeń, że kremy itp. są zawsze z roślinek. no i to zależy chyba też od kultury, zaraz przypomina mi się "Faraon" Prusa i opisy tych wszystkich metod leczenia... część to były eksperymenty i głupota, ale część miała w sobie zalążki współczesnej medycyny także wcale mnie nie zdziwi gdy za jakiś czas coś się zmieni w tym kierunku i np. nasze dzieci będą to uznawać za normalność![]() a co do szkodliwości, to pewnie też coś jest, w końcu wszystko ma plusy i minusy...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.

nie musisz go powtarzać.

piszmy na temat, łatwiej wtedy się czyta wątek
ok nie na temat trudno, zauwazylam, ze strasznie ci to przeszkadza ale nie musisz ciagle tego powtarzac. Źle ci się czyta- to tu nie zaglądaj- dla lepszego samopoczucia. I przyznam, że twoje watki bardzo duzo wnoszą do tematu, jest takie powiedzenie- przyganiał kocioł garnkowi, więc jak nie masz nic więcej do powiedzenia, oprócz ukazywania wszystkim który post jest nie na temat- to proszę cię -zamilcz już.