|
|||||||
| Notka |
|
| Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wzory na haft krzyżykowy vol. 6
emi29w wysłane
---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Eileen82 muszelki przepiękne ![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
#3992 |
|
Raczkowanie
|
dla poszukujących metryczek mam takie piękności
|
|
|
|
#3993 |
|
Zadomowienie
|
poproszę na
wem-kad@wp.pl dziekuję i mocniutko pozdrawiam. |
|
|
|
#3994 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Szukasz czegoś na SZYDEŁKO, DRUTY, IGŁĘ ? Spytaj tutaj :)
Cześć!
Proszę o pomoc! Wszędzie szukam już kolejny dzień wzoru do haftowania xxx takiego drzewka jak w załączniku. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Jeśli któraś z Was ma ten wzór, proszę o przesłanie: francess@autograf.pl. Pozdrawiam!!! |
|
|
|
#3995 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Piękna metryczka. Bardzo proszę o wzór na meila abrados@wp.pl Pozdrawiam |
|
|
|
#3996 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Na tamborku bardzo niewygodnie, bo to duża praca i sporo materiału się plącze. Lepiej byłoby na takim jakby krośnie sobie to rozpiąć i wtedy nie trzeba trzymać. Mam plan kupić taki sprzęt, ale niestety w tej chwili nie mam gdzie tego trzymać. Mam też nadzieję, że niedługo dostanę jakiegoś natchnienia i podgonię trochę tę pracę, żeby było się czym pochwalić
|
|
|
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
4rancess mam bardzo podobne...
|
|
|
|
#3998 |
|
:)
|
czy i ja mogę prosić na mojego meila ?
![]() ![]()
|
|
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4000 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4001 |
|
Wtajemniczenie
|
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
|
|
#4002 |
|
Zadomowienie
|
[1=c0f5ee3455cfe7f4618d1cb f50b63003f960a820;2692339 0]Mi coś ten HAED słabo idzie
Na tamborku bardzo niewygodnie, bo to duża praca i sporo materiału się plącze. Lepiej byłoby na takim jakby krośnie sobie to rozpiąć i wtedy nie trzeba trzymać. Mam plan kupić taki sprzęt, ale niestety w tej chwili nie mam gdzie tego trzymać. Mam też nadzieję, że niedługo dostanę jakiegoś natchnienia i podgonię trochę tę pracę, żeby było się czym pochwalić [/QUOTE]u mnie też jakoś nieciekawie :? mieliśmy remont w domu i jakies 2 tygodnie praca leżała.... ostatnio nie mam weny, żeby cokolwiek robić...... zaczynam i po 3 godzinach mam dość Na tamborku niecieakwie to fakt.... ja mam ten kwadratowy, duży jest, ale i tak, cześc tkaniny trzeba podwinąc i niewygodnie ![]() Mam nadzieję, że dopadnie mnie chęć do działania, bo miałam plan skończyć Wisterię w tym roku ![]() Zdjęcia bym dodała, ale nie moge znaleść kabla od aparatu po tym remoncie
|
|
#4003 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Też mam właśnie taki kwadratowy, plastikowy tamborek i naprawdę polecam, bo o wiele lepiej mi się na nim haftuje niż na takim okrągłym zaciskanym. |
|
|
|
|
#4004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4005 |
|
Zadomowienie
|
[1=c0f5ee3455cfe7f4618d1cb f50b63003f960a820;2693253 3]Mi się marzy coś takiego, jak na załączonym zdjęciu. Ale po prostu nie mam na to w tej chwili miejsca. W tej chwili budujemy dom, więc mam nadzieję, że do końca roku uda się wprowadzić i zakupić taki sprzęt
![]() Też mam właśnie taki kwadratowy, plastikowy tamborek i naprawdę polecam, bo o wiele lepiej mi się na nim haftuje niż na takim okrągłym zaciskanym.[/QUOTE] cudne to urządzenie ![]() oj przydałoby się
|
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- To czekam na Waszą wene dziewczyny i trzymam kciuki za szybki koniec i wspaniale efekty! ![]() A to urzadzenie - aż mi dech zaparło! to takie coś istnieje? i trzeba miec miejsce faktycznie, trzeba by wyniesc komode![]() Pozdrawiam!
|
|
#4007 |
|
Zadomowienie
|
[1=c0f5ee3455cfe7f4618d1cb f50b63003f960a820;2693253 3]Mi się marzy coś takiego, jak na załączonym zdjęciu. Ale po prostu nie mam na to w tej chwili miejsca. W tej chwili budujemy dom, więc mam nadzieję, że do końca roku uda się wprowadzić i zakupić taki sprzęt
![]() Też mam właśnie taki kwadratowy, plastikowy tamborek i naprawdę polecam, bo o wiele lepiej mi się na nim haftuje niż na takim okrągłym zaciskanym.[/QUOTE] co do tamborków - to nic nie powiem, bo ich nigdy nie używałam
|
#4008 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W tej chwili korzystam z takich plastikowych ramek - http://www.casacenina.com/r-r-craft-...t-frame-6.html W Polsce są dostępne w sklepie Hobby Studio. Są dość drogie, ale naprawdę fajne- leciutkie, wygodne, łatwo można napinać materiał podczas pracy.
|
|
|
|
|
#4009 |
|
Raczkowanie
|
Kochane kobietki może jestem upierdliwa, ale błagam o pomoc
sylwil1@op.pl |
|
|
|
#4010 |
|
Raczkowanie
|
Zajrzyj tutaj, może coś znajdziesz
![]() http://pauksciukas.gallery.ru/?p=albums&parent=d2dW Zajrzyj też na chomika mjr.g , tam również znajdziesz kilka metryczek, które można użyć na karteczki Edytowane przez bezpruderyjna Czas edycji: 2011-05-15 o 22:07 |
|
|
|
#4011 | |
|
:)
|
Cytat:
![]() maluszki (4).jpgHafty Polskie 9 2010 24.jpgHafty Polskie 9 2010 25.jpg032.jpg |
|
|
|
|
#4012 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
measia
W zależności od wzoru wyszywam albo w rękach, albo na takiej plastikowej ramce jaką pokazała Eileen. Zamiast wydawać na nią krocie mąż mi taką zrobił z rurek od wody (na pomysł natknęłam się gdzieś w internecie) Całość kosztowała mnie troszkę ponad 20 zł |
|
|
|
#4014 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
graba5101 ramkę zrobił, bo ja się za piłowanie wzięłam. Chyba się wystraszył, że sobie palce poucinam
|
|
|
|
#4016 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, metryczki wysłane
|
|
|
|
#4017 |
|
Raczkowanie
|
Poszukuje wzoru do tych koni
Zdj w załączniku. Mój e-mail to:charlotte5@onet.eu Byłabym wdzięczna |
|
|
|
#4018 |
|
Konto usunięte
|
Kilka nowo znalezionych wzorków
Wszystkie w pdf, do pobrania z forum.
|
|
|
|
#4019 |
|
Raczkowanie
|
Intensywnie poszukuję tego: może ktoś widział? To High Tea od HAED.
|
|
|
|
#4020 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki mam bardzo nietypowe pytanie....
na rosyjskim forum haftują np. domy w celu poprawy miejsca zamieszkania.... tak samo wyszywaja trzy aniolki, żeby zajść w ciążę albo te drzewka pieniężne.... nie dość, że zaczynają zakupy w odpowiedniej fazie księżyca, to jeszcze pierwszy krzyżyk też musi byc o odpowiedniej porze.... pominę wogóle różnego typu żaglowce, koty na leniwe dzieci bądź też wysokie ciśnienie.... bezwzględny zakaz wieszania wizerunków kobiet w mieszkaniu a tym bardziej sypialni.....sama się nad tym zastanawiam, bo chyba coś w tym jest ![]() ja Haeda zaczęlam wyszywac w miejscu, gdzie jest ciemnogranatowe niebo.... w sumie teraz zaczelam zwracac na to uwagę, ale wlasnie w tym momencie mój mąż podjął decyzje o zawieszeniu działanośc.... właściwie o zamknieciu, ale zawiesił bo mniej musiał papierologii wypelnic..... takie głupie to jest, ale zastanawiam się czy to ciemne niebo ma jakiś związek z naszym życiem? czy wogóle można wierzyc, że jakaś czynność czy rzecz ma wpływ na nasze życie??? tylko nie myślcie, że ja jakas nie teges jestem.... poprostu od dluższego czasu sie nad tym zastanawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

klask i:

Na tamborku bardzo niewygodnie, bo to duża praca i sporo materiału się plącze. Lepiej byłoby na takim jakby krośnie sobie to rozpiąć i wtedy nie trzeba trzymać. Mam plan kupić taki sprzęt, ale niestety w tej chwili nie mam gdzie tego trzymać. Mam też nadzieję, że niedługo dostanę jakiegoś natchnienia i podgonię trochę tę pracę, żeby było się czym pochwalić

to takie coś istnieje? i trzeba miec miejsce faktycznie, trzeba by wyniesc komode