|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Cytat:
http://www.missala.pl/index.php?id=3...male-edp-120ml a Vret coraz łądniejszy ![]() http://24.media.tumblr.com/tumblr_lk...97gso1_500.jpg edit: ciekawe czemu zawsze w niedzielę wieczorem wyszukuję długopiórów? aa, byłąm dziś na Jasnej Górze, a że pogoda do kitu i ludzi mało, to udało nam się do Skarbca wejść bez kilometrowej kolejki kielichy, ornaty cacy, ale ludzie - jaką tam wiekową biżuterię majo!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-15 o 21:13 |
|
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówisz Noir słowo klucz- no oczywiście, to takie proste Nieeee, zupełnie mi się z seksem nie kojarzy. Rejcz, jutro chyba się wypuszczę na perfumeryjne pastwisko, może się coś zadzieje- wreszcie ![]() No bo nie napisałam, że BYĆ MOŻe W. nie będzie musiał wyjeżdżać za chlebem- został wybrany spośród ponad 100 kandydatów, tylko o finansach coś będzie wiadomo we wt/śr- trzymajcie kciuki!!! I Gucio jest umówiony do psychologa i neurologopedy- jednak...żadnych postepów- dziś wygłosił żarliwą przemowę do prysznica w sobie tylko znanym języku, zwracając się do niego "Mamo, mamo"
|
|
#274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niekoniecznie, to tylko jedno z wielu - kluczem jest chyba składnik lub po prostu nos - sięganie po coś co by nam do głowy nie przyszło pierwotnie że to tędy droga też sie jutro wypuszczam - bo ma lać i od wtorku będę zalatana - kcę mieć jeden dzień ( w sumie pół) zupełnie dla siebie zupełnie bez pospiechu i bez zawracania mi gitarrry przez kogokolwiek - w razie co to mord w oczach uskutecznię ino moje pastwisko malućkie - ogranicza sie do Douglasa i Sepho trzyamm za Gucia i za W. czyli w sumie za Wasze ważkie sprawy ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
ale mamo mamo obstawiam ze to dlatego ze najwiecej czasu przebywa z Tobą i to tak po prostu jest - ale byłoby miło jakby to faktycznei było takie ot proste bez drugiego ani czeciego dna Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-15 o 21:36 |
||
|
|
|
#275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
skleroza nie boli
![]() ktoś w poprzednim barze wspomniał, że mierzenie miało na celu pokazać, że nie cm się liczą, a całośc itp. A góówno prawda ![]() co z tego, że ze np. z metrem w doopie i ważąc 70 kilo będę wyglądać w domu przed lusterkiem proporcjonalnie, jak za chwilę pójde do pracy/na imprezę/na ciastla i tam w gronie 50-kilowych lasek o wymiarach max. 90 będę wyglądać jak rozłożyste słonisko ![]() No, powiedziała co wiedziała, a teraz Królestwo i spać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-15 o 21:42 |
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
no to tera sie zacznie
|
|
|
|
#278 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Taaaa,nasza niezawodna Maja
To ja kończę moje błyskotliwe posty i spadam spać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#280 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
znowu zacznie sie temat mierzenia nadgarstka,szyi i palca serdecznego ![]() pa
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wizyta u specjalistów nie zaszkodzi. A z innej beczki , czy masz może cos z serii wizażankowej?
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-05-15 o 22:13 |
|
|
|
|
#282 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
![]() skonczyłam prace o 22... jeszcze typy sexy zapachów dla Justyny ( choć pewnie do każdego będzie jakieś ale )Rush, Poison, Hypnose, Jil Sander No.4, Alien, 212 Sexy, Kingdom edp, Crystal Noir, Addict i She Armani
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
przespałam X faktora
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#285 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mialam juz dawno pisac, ale ciagle zapominam.
Otóż chciałam powiedziec ze moj justynowy obrazek jest idealny ![]() ju
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swietnie to czytać - a co dopiero Ju choć powinna moim zdaniem powiedzieć - "wiedziałam" |
|
|
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
nie ma
Cytat:
też tak mam, chociaż mój nie wisi ino stoi i czeka na koniec remontu ![]() po jakiego grzyba ja się kładłam
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-05-15 o 22:32 |
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#289 |
|
Zadomowienie
|
Demeter Mahogany
|
|
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie płacz
|
|
|
|
|
#291 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby!!! (przemowa) ![]() Cytat:
a z serii na razie szkic tylko... Cytat:
więc- Crystal Night i Alien- jutro sprawdzam- być może, jak nie będzie padać- wielkie dzięki!!! Cytat:
I jeszcze na dodatek- kto to mówi!!!!
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
lipa po całości
jakieś powtórki chyba będą ![]() jestem za stara na takie balety , a jak kiedyś zobaczę faje to uciekam
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. hah, no one dla większosci takie som "seksowne" ociekające seksem - a ja dawno temu sie poddałam - ale teraz podniosłam rękawicę i walcze z Alien - tzn kcę sie przekonać - ale niuch jest dla mnei zbyt syntetyczny - głowa boli juz po pół sekundzie - czyli duże szanse że w sam raz dla Ciebie - coś kojarzę że syntetyki Ci nie straszne ? na Noira Versaczowego trochu jeszcze będzie poczekać - traumę mam bo w upał mnie zabijał nie softli bynajmniej a powoli i very hard ale - juz tak bywało z kilkoma i sie odwidziało wnioskując że mnie zabijają plastkiem - mogą Cię brać chłopy lecom na Alieny ![]() 3. dokładnie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-15 o 22:44 |
|
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() Boże, jaka rozmowna ostatnio jestem ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mam nadzieje, ze Ju nie wpadnie na pomysł Mai, bo nie chcę być uwieczniana przez nikogo ani wisieć na ścianie ![]() a ja nawet nie ffiem co to xfactor dobranoć
|
|
#296 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() Alien koniecznie spróbuj oba warianty edp i edt aha i jeśli AE Clinique to megadryndus to mi się podoba, nie na tyle, aby mieć swoją flaszkę ale od czasu do czasu psiknąć, czemu nie? ale ma powera - trzeba przyznać. kto odpadł z x factora? nie ma tu żadnego polskiego kanału
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#299 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
gdyby Justyna miała mnie narysować, to musiałaby zmienić zupełnie kreskę sylwetki mój obrazek zapoczątkowałby nowy rozdział - po smukłych łaniach - obłe foczki aaaa jeszcze zapomniałam jaki jest najseksowniejszy zapach najczęsciej podrabiany najchętniej kupowany? no kto wie?
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.

kielichy, ornaty cacy, ale ludzie - jaką tam wiekową biżuterię majo!