![]() |
#2521 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do monsterków... Świetne są niektóre ![]() ![]()
![]() |
#2522 |
Zakorzenienie
|
Wiem, dlatego jak już będę wiedziała, jaką założę suknię, pójdę do mamy mojej druhny i podumamy
![]() Ciekawe właśnie czy to monstery marki monster czy jakieś genetyczne manipulacje. fascynuje mnie to ![]() A to to już w ogóle szok! ![]() http://niewiarygodne.pl/gid,13230483...iazdjecie.html Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-05-15 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tego artykułu... EKHM ![]() ![]()
![]() |
#2524 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Może Cię przewiało? Cytat:
![]() Olaboga, a ja już któryś dzień z rzędu siedzę nad jednym projektem i końca nie widać ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co to za projekt? ![]() ![]() ![]() Dzisiaj w nocy śnił mi się pierścionek zaręczynowy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2526 |
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() Padam ![]() ![]() Kinia no, no klasztor mi się bardzo podoba): jest taki klimatyczny ![]() Elle no mój na szczęście tak zazdrosny jak Twój nie jest ![]() ![]() ![]() ![]() His prawda ![]() Asiaczek ja tak mam całe życie ![]() Alunia noo Tż widzę zaczął w końcu poważnie o mieszkaniu myśleć ![]() ![]() ![]() Kamea nei stresuj się ![]() ![]() Sylvi ojj to nie fajnie-taka pogoda nie nadaje sie na takie wyjazdy-jak człowiek mokry-to człowiek zły i się odechciewa wszystkiego ![]() ![]() Bluesky miejsce bardzo ładne ![]() ![]() Studi to sobie odpoczęliście ładnie ![]() ![]() ![]() ![]() Bjuti a dziękuje ![]() ![]() Gaja eeee ale masz branie ![]() ![]() ![]() ![]() a widziałyście to: http://www.youtube.com/watch?v=0oUSR...eature=related ![]()
#2527 |
Konto usunięte
|
Dobry wieczór. Od piątku u D. i w sumie niedawno wróciłam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Zakorzenienie
|
Bjuti, to wyjątkowo szczegółowo go opisz. a nuż się znajdzie jakiś
![]() Kinia, własnie, chyba nie skomentowałam klasztoru z w końcu - sklerotyk. Śliczny jest! Taki..bajkowy. Cudny ![]() Pączek, intensywny dziś dzień, co? ![]() Ogarnęłam notatki na ten wykład co to zaliczenie ma być niebawem i bardzo się cieszę, że nie muszę się tego uczyć. Przeczytam je kilka razy, żeby mniej więcej wiedzieć co na której stronie i starczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a projekt z analizy szeregów czasowych, dużo roboty i jeszcze nie mam dobrych notatek do tego a slajdy z zajęc są do d.py No, no, jestem ciekawa, jak wyglądał ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2531 |
Konto usunięte
|
U mnie z jakiś większych nowości to D. w sobotę zauważył na grouponie ofertę sali weselnej i powiedział, że gdyby już było poukładana sprawa mieszkniania to by kupil, ale potem zauważyliśmy, że to bez sobót, bo właściciel chce w Polsce wprowadzić piątkowe wesela. Mniejsza z tym, ale D. się sala spodobała, a że ja już kiedyś ją oglądałam to nawet rozmawialiśmy o cenach i o liście gości, że musimy usiąść i zrobić kiedyś.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2532 |
Zakorzenienie
|
bryy
![]() ![]()
#2533 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Gaja, ja te monstery w pracy ogladalam w zeszlym tygodniu ![]() ![]() ![]() Dobry! Dzisiaj ide do promotorki oddac wstep i zakonczenie, a ona oddaje nam III rozdzial <boi sie>
![]() |
#2534 |
Zakorzenienie
|
Jak to nie? Ma długą grzywkę, a ja mam krótką - to oznacza, że bym musiała się dorobić długiej
![]() Powodzenia Ala ![]() Ale się dobrze spało samej na wyrze. Nikt się nie rozpychał... ![]() Te monstery wciągają - sporo czasu na nich straciłam ![]() Poszły foty bransoletki, Ala ![]() Dla dziewczyn szukających kostiumów kąpielowych ![]() Oglądając grupony naszła mnie egzystencjalna refleksja: skoro nieotwarte wino może stać latami to... może by zacząć polować na grupony zniżkowe na wino i zacząć je zbierać na wesele ![]() ![]() http://www.wineport.pl/index.php?pro...ct&prod_id=840 ![]() ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-05-16 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2535 |
Zakorzenienie
|
W zyciu bym tyle za wino nie dala! Za wóde predzej
![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- widzialam boski stroj w ....... h&m chyba! ![]()
![]() |
#2536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wczoraj mielismy z B. rozmowe o tancach i doszlismy do wniosku ze jak wejdziemy tylko do C klasy nie bedziemy juz ciągnąc 2 stylow tylko sama łacine... czyli musimy wygrac 7 turniei i zostaje lacinka do trenowania..nooo tak to ja moge trenowac ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- zobaczcie co znalazlam ![]() http://www.maratonpiekna.com/ strasznie wyphtoshopowane... to sa te laski i kolesie z Wyborow Miss na ktorych bylam. i watpie zeby kazda miala conajmniej 170 cm hehe. koolesie szczegolnie 4 meeeega oblesni..na zywo wszyscy inaczej wygladali, łącznie z paniami |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2537 |
Zakorzenienie
|
A jak się te 7 turniejów ma do czasu? Znaczy ile Wam to zajmie?
![]() Jakby mi tyle wywalili photoszopa tez bym była piękna ![]() Za butelkę czegokolwiek 7 tysi to trochę sporo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2538 |
Zakorzenienie
|
turnieje sa co weekend sobota niedziela wiec teoretycznie potrzeba nam gora 7 tygodni. no chyba ze bedziemy jezdzic sobota niedziela, to wtedy4 tygodnie. tylko musimy na kazdym wygrywac albo chociaz na podium byc
|
![]() ![]() |
![]() |
#2539 |
Zakorzenienie
|
Aaaaa! Czyli max za 2 miechy już będziesz wolnym człowiekiem. To dobra wiadomość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2541 |
Zakorzenienie
|
Nie wiedzących co zrobić z kasą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz od C klasy ja chetnie pojezdze tylko w łacinie bo sa wtedy fajne stroje i nie trzeba meczyc sie w glupich ukladach tylko sa takie fajniejsze i wtedy tez partnerka robi swoje i partner swoje a jezdzac od C klasy w zwyz nie bedzie mi tak zalezalo na wygranych tylko na samych ukladach: oł maj gad...tragedia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2543 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ależ się dziś wyspałam-obudziłam się o 10.30 ![]() Zaraz sie muszę wziąć za naukę a tak mi się nie chce ![]() Isabelle to Wam przyjemnie weekend minął ![]() ![]() Gaja właśnie niby nic ciężkiego nie robiłam, ale byłam padnięta-może z niewyspania-bo w sob i nd przed 6 wstawałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alunia to super ![]() ![]() Sylvi super że osiągnęliście porozumienie w sprawie tańców ![]() ![]()
#2544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zostala jeszcze sprawa "NAS"... bo jak nie bedzie "nas" to i tancow tez nie bedzie.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2545 |
Zakorzenienie
|
a czerwiec coraz bliżej....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2546 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2547 |
Zakorzenienie
|
Wrzesień nie taki zly - dłużej zniżka będzie
![]() Pokolorowała notatki - mogę iść na egzamin. Teraz pytanie kiedy o jest. W ten czwartek, za tydzień czy za dwa? No nic, pochodzę trochę na wykład, powspominam studenckie czasy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2548 |
Wtajemniczenie
|
Sylvi racja, ale dobrze, ze od czegoś zaczęliście
![]() ![]() Gaja noo tak an kolorowo to łatwiej zapamiętać ![]()
#2549 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2550 |
Zakorzenienie
|
Nie chcesz zniżki Sylvi? ja sobie nie wyobrażam życia bez znizki studenckiej - odpada gin na NFZ, zniżki na ztm, pkp, pks, kina, teatry etc
![]() Łatwiej znaleźć ![]() Jakie plany na dziś? ja do roboty na 15:00, ale będzie lajtowo, bo najpierw odbieram jedno małe, potem rzucamy bety i jedziemy po drugie małe, a że samej jazdy w 1 strone jest 20 min to z godzinka nam zejdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.