|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX
no nie wiem, raczej tyle w 3 dni naprodukowałyście
|
|
|
|
#4622 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4623 | ||
|
Wtajemniczenie
|
a ja uwielbiam niespodzianki i on ma problemy z utrzymaniem sekretu, ale zawsze mu dopinguje, żeby mi nie mówił i nie psuł niespodzianki
dla mnie to połowa radochy z prezentu ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
heeh swoją drogą to w takim razie ja w moim tłuszczu pływam crawlem |
||
|
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
Psyche
problem tkwi w Tobie i w tym, jakich sobie facetów dobierasz... ![]() Co z tego, że jest dziewczyna z dużymi oczami, ustami, zgrabnym noskiem, szczupłym ciałem modelki, jak nie ma nic w sobie ![]() Przecież nie chodzi o to by zaintrygować ciałem, ale osobowością ! ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Chudnięcie chudnięciem..ale swoją drogą ja od jutra zaczynam od nowa to co schudłam 2 kg, to przed okresem znowu przybrałam (codziennie pizza oł jeeee aha, oł jee, aha ) i teraz znowu 64^^
|
#4625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo podobało mi się to jak napisałaś kiedyś : dieta cud cud będzie jak schudnę ![]() a w czasie okresu zawsze też mam inną wagę i w ogóle w te dni czuję się taka ciężka nie przejmuj się
|
|
|
|
|
#4626 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie to ,że grubcio jestem,ale moja kochana babcia sprzedała mi swoją figurę. Nogi szczupłe, a biodra i brzuch to kuleczka. No za✂✂✂iście babciu ![]() Ale od jutra znoowuu...
|
|
#4628 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak belisska się sprawuje? widać efekty? ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4629 |
|
Zakorzenienie
|
Boże, jakie ja akrobacje robię by zapalić papierosa ;D
teraz ściagam wszystkie śmieci z parapetu (drukarkę, kosmetyczkę,lusterko) byy otworzyć okno i jedną nogą być na zewnątrz, a drugą jeszcze w domu
|
#4630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja robilam akrobacje kiedys z laptopem jak mialam konwersacje z zagranica a wiecie, tam zmiana czasu. I mama krzyczy "co ty tam jeszcze robisz!", i tak udawalam ze spie A po prostu lapek byl schowany pod koldra i pisalam z predkoscia slimaka zeby po cichu bylo
Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2011-05-15 o 23:47 |
|
|
|
|
#4631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze no tez się sobie dziwię, ale no cóż..ja tak mam gdy jestem skazana z nimi spać, np. u dziadków gdzie jest tylko jeden pokój. Smski po ciuchutku i pod kołderką, a i tak skubana zawsze słyszy i jazgocze, bym w końcu zostawiła ten telefon ;D
|
|
#4632 |
|
Wtajemniczenie
|
może trochę lepszy koloryt mam, ale jeszcze na słońcu nie byłam więc trudno powiedzieć
![]() dobranoc Dziewczynki ![]() |
|
|
|
#4633 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4634 |
|
Zakorzenienie
|
Agatau
Mam 169. Po mnie nie widać tej wagi, ale mimo wszystko brzusio ma 3 radosne fałdki, które się tak cieszą,gdy widzą fast foodzika ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Dobra laski! Idę spać, bo jutro szkółka niestety... Dobranoc
|
#4635 | |||
|
Zakorzenienie
|
hello laseczki!
Cytat:
![]() oj fakt widać że grozą bije od niego ha ha ![]() Cytat:
![]() Cytat:
matko jak wy prujecie z tym wątkiem wysterczy że mnie nie ma dwa dni a tu juz 20 stron do nadrobienia ![]() litości ![]() dziś po przeczytaniu takiej lektury ledwo na oczka widze więc spadam lulu a zajrze jutro wieczorkiem DOBRANOC
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||
|
|
|
#4636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- Cytat:
u mnie nie sapią bo raz że nie widzą a 2 jak już to uczę się to przecież mi nie zabronią
|
||
|
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
witam pierwsza
bunny tak przelecialam watek ..i zauwazylam ze masz troche krotsze wlosy? bylo podciecie?ile?
|
|
#4638 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez to widziałam, sporo krotsze, kilka cm spokojnie, ale bunny pisała że nie.
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-05-16 o 08:18 |
|
|
|
#4639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj juz do was nie przyszlam bo wrocilam po 22, a dzis mam 10 stron nadrabiania ![]() ale z efektow swojej pracy jestem zadowolona. Cytat:
[QUOTE=xLADYx;26924536]tak moja Ciocia w Niemczech rodziła ja mam blisko to też się pofatyguję na pewno ale jakoś dzieci mi się póki co nie marzą jak Bóg da to będą ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- moja mama miala 2 cesarki w pelnej narkozie ![]() jak znajdzie sie dobrego lekarza czy klinike to mozna z gory to ustalic- ona powiedziala ze boi sie bolu tak bardzo ze nie urodzi, ze zadusi dziecko i ma w d.... lekarz sie z nia poklocil ze wlasnie urodzi naturalnie! no ale ja sie zaczelam dusic to musieli kroic.... a moja sis byla tak duza ze sie okazalo ze mama sama by nie urodzila- bo miala za maly obwod rozstawu bioder czy cos.... i naprawde by udusila ja... poza tym cpali ja tym srodkiem na wywolanie a moja mama nie miala ani jednego skurczu ![]() wiec pocieli rok po roku- ale pelna narkoza
|
|
#4640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() to będe uważac własciwie bede ją tylko nosić gdzieś na miasto, na impreze na co dzien musze miec wielachną i pojemną torbę ![]() Cytat:
to widzę, że czarna torebka hitem zakupow ![]() i to -50 % wiec tylko za 40 zł ![]() widziałam ją, super kolor ja myślałam nad turkusową, ale to byłaby 3cia z tym samym fasonem, noo lekka przesada
|
||
|
|
|
#4641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie krzyczalam- plakalam sobie... nadmuchuja cie powietrzem jak zabe w pewnym momencie myslalam ze pekne od srodka... Cytat:
![]() co prawda pokarmu dostawala dopiero na 3 dzien masowania ale nie miala klopotu ze za malo pokarmu czy cos...
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak bedziecie miec chwilę to zajrzyjcie do albumu
jutro idę do teatru i wkleiłam dwa zestawy nad którymi się zastanawiam rajstopy będą czarne 20 den ![]() buty -ewentualnie jeszcze czarne szpilki na platformie i obcas 12 cm zwykłe, klasyczne
|
|
|
|
#4643 | |
|
Zakorzenienie
|
wiecie
kiedys bylo straszne zacofanie jesli chodzi o medycyne i bylo mnostwo przypadkow ze dzieci rodzily sie martwe badz umieraly po urodzeniu zwlaszcza w czasach naszych babc![]() moja mama tez miala 3 cesarki bo lekarze na oko stwierdzili ze ma waskie biodra i trzeba ciac kiedy ja mialam rodzic wyslano mnie na przeswietlenie czy faktycznie mam waskie biodra kosci i okazalo sie ze dziecko glowka spokojnie przejdzie...na oko sie tego nie oceniano i ladnie slonko swieci ..ale upalu nie widac ![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
|
|
|
#4644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wtedy to byly czasy liceum, nie mielismy centralnego jeszcze, tylko kominek wiec drzwi musialam czasem otwierac na noc zeby mi sie nagrzało Kurde dziwnie mi z tymi włosami Tył tak totalnie na prosto sciety, az mam wrazenie ze to wyglada okropnie momentami Ale coraz mniej juz tych mysich pipek mam A wiecie co mnie denerwuje? Ze te krotsze włosy mam troszke podjarane chyba... tzn sporo białych koncowek, albo sie łamią. Niby stan ok ale widac to jak sie przyjrze, a kurna te dłuzsze wlosy az blyszcza I generalnie nie wiem czy cos zjadlam, czy co ale tak mnie zoladek boli ze ledwo chodze A na uczelnie musze jechac bo mam kolokwium ). Nie wiem wogole czy dam rade dotrzeć i ile wysiedze ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
Jak sobie pomysle o narkozie to juz wole troche pocierpiec niz potem chodzic jak naćpany Jasio. I tak mysle... ze w sumie pupe mam małą ale jak patrze na kości miednicy to jednak sa szerzej rozstawione, ale ja drobna wiec kto wie czy to wystarczy. Licze ze jak mamie starczylo to mi tez
|
||
|
|
|
#4645 | |
|
Zakorzenienie
|
infa
oba zestawy swietne ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
i jaka tam jest szczelina![]() w czasie ciazy bioderka(kosci) troche sie rozchodza
|
|
|
#4646 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja mama i tata pracowali na etaty na zmiane- jedno podmienialo drugie, wiec zawsze ktores niby z nami bylo... ale do tego imprezki i niestety nie moge powiedziec ze mialam dobrych kochajacych rodzicow ja od malutkiego bylamw przedszkolu... wczesniej od razu zlobek ![]() to nie jest dobre dla dziecka- uwazam ze jdno z rodzicow powinno sie poswiecic i byc z maluchem az do jego szkoly albo zerowki chociaz... oczywiscie mozna by sobie dorabiac- na czarno czy jakies pol etatu ale nic na sile- dzidzi najwazniejsze. Cytat:
Cytat:
a potem jak dostalam to mowie do tz ze nie jestem kompletnie gotowa i wlasnie zdalam sobie z tego sprawe... a ja mam juz 24 lata.
|
|
#4647 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry blondaski
![]() u mnie też, za mało! ![]() Cytat:
![]() haha nooo był... ale jak baba ![]() też mi się bardzo podoba żółte, ale nie napalam się zbytnio ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tu widze o ta panne zawisc
![]() olej to, on widocznie byl taki pozer jak i ona i spasowali do siebie... albo lepiej dawala niz ty- smutne ale prawdziwe
|
#4649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jak narazie 0:2 dla drugiego zestawu ![]() lece na zajecia, pewnie wieczorkiem zajrze ![]() miłego dnia !! ![]()
|
|
|
|
|
#4650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

heeh swoją drogą to w takim razie ja w moim tłuszczu pływam crawlem 
nie przejmuj się 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

litości
wogole nie moge ich rozczesac po niej
wiecej jej nie kupie to pewne