|
|
#91 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Bollywood
Ja do tej pory obejrzałam (przez dwa miesiące) :
1. Kabhi Khushi Kabhi Gham * 2. Veer-Zaara * 3. Main Hoon Na * 4. Asoka 5. Kal Ho Naa Ho * 6. Paheli 7. Devdas 8. Chalte, Chalte 9. The Inner and the Outer world of SRK 11. Swades * 12. Kuch Kuch Hota Hai * 13. Fanaa * 14. Dilwale Dulhania Le Jayenge * 15. Baazigar * 16. Duplicate 17. Mohhabatein 18. Black 19. Bunty aur Babli * 20. Kabhi Alvida Na Kehna * 21. Phir Bhi Dil Hai Hindustani 22. Karan Arjun 23. Dil To Pagal Hai Oczywiście ciągle mi mało I staram się oglądaćjak najwięcej w miarę możliwośći.Ostatnio napaliłam sięna nowego DONA, ale szczerze wątpie żeby kiedykolwiek był u nas w Polsce ( tak samo jak KABHI ALVIDA NAA KEHNA)... |
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie skończyłam "Gdyby jutra nie było" oj dawno tak nie płakałam - cudowny.
Czy wiecie może skąd wziąć muzykę do komórki ?? |
|
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja nwidziałam bolly wersje Dumy i Uprzedzenia i filmem jestem po prostu zachwyona
![]() ![]()
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
ja widzialam dopiero 2 filmy
ale 2 sciagam i juz niedlugo ![]() wyczytalam ze SRK urodzil sie z obwnieta wokól szyi pępowiną ...........to tak jak JA !! ponoc to blogoslawinstwo jakiegos tam boga ale ja jakos nie doswiadczylam niczego wyjatkowego...moze to jeszcze przede mnaalez on jest mliutki bez niego i bez Kajol w ogole nie widze sensu nic ogladac ale chyba bede musiala
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie sie Szaruk nie podoba jako facet. Jak aktor jest całkiem przyjemny i sympatyczny, razem z Kajol to juz w ogóle!
Wyjątkowo nie mogłam go znieść jako wąsacza w Paheli (oglądałyście?) i wg mnie jego styl ubierania sie w filmach jest raczej niekorzystny.
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
#96 |
|
Konto usunięte
|
Jejkuuuuuu a ja go KOCHAM!!!! ubóstwiam
i mi osobiście strasznie się podoba. ![]() Ale przeciez to kwestia gustu
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
mnie zaczal sie podobac dopiero jak zobaczylam w filmie,w ogole trudno mi wytlumaczyc ta fascynacje tymi filmami,jakby trafienie piorunem
![]() trach i jestem jak w transie,w ogole ograniczam sobie dawki clipow i muzyki bo wtedy jestem nieobecna ...w innym swiecie i jestem rozczarowana skrzeczaca rzeczywistoscia echhh uwielbiam takie stany |
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
mnie jakos facet on kompletnie nie leży...ale jako aktor owszem...
|
|
|
|
#99 |
|
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
do mnie facet przemawia tylko wtedy jak podoba mi sie jego osobowosc,sposob bycia. wiec niezbyt ladny na 1 rzut oka za to majacy osobowosc ktora mnie zwali z nog mialby duze szanse,natomiast klasyczny przystojniak bez tego czegos..hmm zauwaze jego wdzieki ale nic poza tym.
oczywiscie nie znam osobiscie SRK ale jak ogladam wywiady z nim i rozne takie filmiki wydaje mi sie ze wlasnie ma te cechy ktore robia na mnie wrazenie.moge sie mylic ale i tak nigdy sie o tym nie przekonam
|
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
jak pierwszy raz zobaczylam go na okladce plyty filmu K3G to sie zdziwilamze gra taki nieurodziwy facet,ze nie bedzie "do kogo wzdychac" ale jak obejrzalam film to juz nie dziwilam sie ze tak wiele ludzi go doslownie kocha,jest swietnym aktorem,ponoc wspanialym czlowiekiem,ponoc kazdy kto sie z nim spotka mowi o nim same dobre rzeczy,z tego co wiem
jedo jedynymi wadami sa papierosy i nadmierne picie Pepsi-uzaleznienie ..... ale oczywiscie to przejaskrawione no coz SRK ma to cos i juz ale ja i tak kocham moja Kajol
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
z ta pepsi moze ma uzaleznienie bo mu tak dobrze płaca haha
szkoda ze kajol ma męza i to takiego :/ a on zone taka nadętą paszcze ktora upodabnia sie do victorii b. jak dla mnie to kajol i srk pasuja do siebie idealnie.dobrze by sie razem bawili jako para |
|
|
|
#103 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o jaaaaaa bess,serio Guari rzeczywisicie przypomina byla Posh Spice :/ :/ i to na niekorzysc :/ co do pary SRK i Kajol to wiesz ze oni dostaja listy w ktorych sa prosby,grozby zeby Srk I Kajol rozstali sie ze swoimi partnerami i zlaczyli sie razem...... to juz dla mnie przesada,owszem wygladaja razem wspaniale na ekranie,ale zycie toczy sie dalej z ludzmi ktorych kochaja,w koncu z milosci chyba brali slub daje jeszcze fotki Kajol z swoim Ajay'em i Kajol z SRk jak byli jeszcze mlodzi
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
a czy to prawda ze ponoc sa takie plotki ze srk jest bisexem??cos takiego gadal w wywiadzie ale nie ogladalam 2 raz bo mialam duzo rzeczxy do obejrzenia
a ta Guri ciagle taka niezadowolona:/moze im nie tak dobrze jakby chcieli pokazac??czy rozowdy w indiach sa w ogole na porzadku dziennym? on jest ponoc muzulmaninem heh juz bym ich chciala rozwiesc i wpakowac go w romans z kajol
|
|
|
|
#105 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiem tylko (i to jest prawda) ze Karan Johar jest homoseksualista.... reszta chyba hetero...
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
hehe ja nawet nie wiem kto to jest
![]() wywiad widzialam na youtube ale nie pamietam ktory to byl bo mam tu taki dlugasny wiec jak masz cierpliwosc to obejrzyj moze bedzie to ten i jeszcze jak krecili zone dla zuchwalych tez fajne filmiki http://www.youtube.com/watch?v=64ex6w0MxBo http://www.youtube.com/watch?v=6Suen...elated&search= z tym bi beda jaja jak cos zle zroumialam,hehe co prawda sluchalam jednym uchem ale wydaje mi sie ze zalil sie ze go o to podejrzewaja?czy cos.ktos bardziej obeznany z ang obejrzy to powie |
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Karan Johan to ten gosciu widze co z nimi gadal haha i bez tego poznalam po nim ze jest gejem jak ogladalam wywiad
|
|
|
|
#108 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Karan hmm.... byl aktorem ale przerzucil sie na rezyserke i produkcje filmow to on zrobil np Kabhie Khusi.... ooooo on gral tez kolege SRK w Zonie dla zuchwalych ![]() a co do wywiadu to juz wiem,ogladalam go pare razy,nie tam nie ma o tym ze jest biseksualista i nie pamietam juz momentu kiedy o tym mowi,ale na pewno ( ) nie jest bi ,do tego przynajmniej jeszcze sie publicznie nie przyznal ![]() a co do tego wywiadu swietne dla mnie wtedy bylo co SRK w czasie jak sie smieli z Kajol chrumknal jak swinka,lezalam wtedy ze smiechu,padaka doslownie,kojarzysz bess.....?
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
teraz to mi namieszalas w głowie,musze chyba to wszystko od nowa obejrzec.zachlysnelam sie tym wszystkim i juz nie wiem co najpierw mam zobaczyc
nie pamietam tego chrumkania ale ogladalam jak odbierali nagrode on dziekowal w jej imieniu rowniez w ogole nie dopuszczal jej do mikrofonu a na koniec powiedzial ze kajol teraz chcialaby dla was zaspiewac ![]() o czym ona oczywiscie nie miala pojecia
|
|
|
|
#110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czekaj czekaj....Ty mi dalas link do karan with koffe,prawda??? bo jezeli mowisz orozdaniu nagrod tych indyjskich to juz co innego,ale tez to ogladalam,jejku jak oni sa gdzies razem to normalnie padaka......tacy przyjaciele do brechania
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
a czy sa jakies polskie strony o nich? bo jakos nie szukalam tylko zagraniczne znalazlam
|
|
|
|
#112 |
|
Rozeznanie
|
wiesz co,o samym Szaruku ja Ci duzo nie powiem(napisze
) bo ja sie intersuja Kajolka i ogolnei Bollywoodem,na pewno sa blogi o nich,nop.oficjalna strona Kajolki to www.kajol-mania.net,polskie blogi?hmm wchodzilam na pare ale teraz nie pamietam ich,szczerze sa dosc ubogie :/ ja wchodze na blogi,forum zagraniczne i tam szukam informacji,no niestety u nas jeszcze Bollywood jest slabo dostepny :/polecam Ci strone www.bollywood.pl ,tam jest duzo informacji nie tylko o filmie ale ogolnie o kulturze Indii..... trzeba grzebac i szukac na wlasna rek,serio ,ja nie znam fanych polskich stron,przynajmniej teraz nie przychodza mi zadne do glowy,jak cos na pewno dam znac
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie widzialam ze jesli chodzi o nowe informacje, zdjecia to chyba kiepsko z tym,,boolwood str.widzialam i srednio mi sie spodobala.
lepiej juz chyba pozostac u zrodla bo tam i nowinki z salonow i zdjecia fajne w ogole wszystkiego pełno a u nas bida z nędzą |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
ojjj bida bida ale moze sie zmieni po przyjezdzie Szaruczka do Polski
bess a jaki 2 film ogladalas?
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
czasem slonce czasem deszcz.
powiem ze nudzilamsie na tych momentach gdzie nie bylo SR i Kajol poszlam do rodzicow ogldac bo na moim kompie nie chodzilo i ledwo co wytrzymali te 3,5 godziny.powiedzieli ze jak jeszcze przyjde z takim dlugim filmem i bede ich katowac to mnie nie wpuscza ![]() to szaruczka wie gdzie jest polska? jak mi sie miło zrobiło ![]() boze jak przyjedzie to nie wiem co zrobie,pewnie w wawie bedzie mnie tam troche nie po dordze:/ ale pewnie tak tylko gadal bo dobrze wychowany |
|
|
|
#116 |
|
Rozeznanie
|
a co do tego filmiku z youtebe co SrK zrobil w konia Kajol to o ten Ci chodzilo....... http://youtube.com/watch?v=_umL3yZRY...related&search=
|
#117 |
|
Rozeznanie
|
poczekamy.....zobaczymy.. ......
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
ale mniej wiecej niewiadomo kiedy??
czy za rok czy 5 lat? czy tylko goscinnie czy moze beda jakis film krecic? |
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
a moze ktos mi powie z jakiego to filmu?
to moj ulubiony clip i piosenka czy to z jednego filmu? o co tam w skrócie chodzilo? http://www.youtube.com/watch?v=QR2zx...elated&search= |
|
|
|
#120 |
|
Konto usunięte
|
Piosenka jest z filmu Kal Ho Naa Ho ("Gdyby jutra nie było")) a wideo z Kuch Kuch Hota Hai. Obydwa filmy kocham i polecam, są super !!
Prawdąjest że Szaruk wyraził chęć przyjachania do Polski na początku przyszłego roku, chce przy okazji odwiedzić jakiegoś przyajciela w naszym kraju Ale narazie jeszcze nic wiecej nie wiadomo.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.

I staram się oglądaćjak najwięcej w miarę możliwośći.

!! ponoc to blogoslawinstwo jakiegos tam boga ale ja jakos nie doswiadczylam niczego wyjatkowego...moze to jeszcze przede mna
echhh

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

zeby Srk I Kajol rozstali sie ze swoimi partnerami i zlaczyli sie razem...... to juz dla mnie przesada,owszem wygladaja razem wspaniale na ekranie,ale zycie toczy sie dalej z ludzmi ktorych kochaja,w koncu z milosci chyba brali slub
) nie jest bi