|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1831 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
Cytat:
![]() on chyba szuka widzów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1832 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jego watki też są skasowane, więc moze dostał bana (marzenia...) Edytowane przez 201607231707 Czas edycji: 2011-04-23 o 19:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1833 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1834 |
BAN stały
|
[książka] The Big Penis Book 3D
![]() Kupiłybyście sobie taką ksiazke? |
![]() ![]() |
![]() |
#1835 |
Raczkowanie
|
podwodniak bez obrazy, ale widziałem mase twoich postów i myślę, że masz coś z mózgiem
|
![]() ![]() |
![]() |
#1836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja myślę, że podwodniak to po prostu nieśmiały prawiczek, którego aż roznosi od braku seksu i dlatego tak strasznie się nim interesuje na Wizażu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1837 |
Przyczajenie
|
czytajac niektore watki nie zgodze sie z tym ze wielkosc nie ma znaczenia...jak ktos napisal maly ale warjat ..hmmmm... nie twierdze ze ma byc big big duzy ale fajnie jak jest co chwycic w dlon i na czym usiasc a nie ze siadasz i nie wiesz czy jest w srodku.technika oczywiscie tez ma duze znaczenie mi zdazylo sie byc rozczarowanej
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1838 |
BAN stały
|
karolynka90 - Dla Ciebie moge być prawiczkiem
![]() ninanailss - Ale ile to duży penis? Możesz podać przedział w centymetrach? Wiekszość facetów myśli, że kobiety tylko najbardziej zadowoli prącie o długości 20cm. A 15cm to za mało? A to nie jest tak, że duże penisy są najfajniejsze do seksu oralnego, a średnie do seksu do pochwowego i analnego? |
![]() ![]() |
![]() |
#1839 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1840 |
BAN stały
|
TmargoT To jest album z artystycznymi zdjęciami meżczyzn z dużymi penisami w stanie erekcji.
Na stronie wysyłkowej księgarni http://www.taschen.com/ można obejrzeć kilka zdjęć z tej ksiązki. Moja znajoma kupiła tą ksiązke w normalnej wersji (bez 3D) i teraz żałuje, że nie poczekała na reedycje. |
![]() ![]() |
![]() |
#1841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakie wrażenia? dziwne,jakbym oglądała kosmitów.na żywo ,pewnie bym uciekła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1842 |
BAN stały
|
TmargoT a widziałaś
Taniec 'Dick Slang' http://www.youtube.com/watch?v=sGHxhkynDhc |
![]() ![]() |
![]() |
#1843 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1844 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie do seksu oralnego lepszy mniejszy -przynajmniej możesz całego wziąć do ust i nie bać się, że się zadławisz więc i dla faceta i dla kobiety lepiej.
#1845 |
Zadomowienie
|
Podwodniak, chyba masz jednak coś z głową...
![]() Chyba mniej bym się dziwiła, jakbyś miał więcej do powiedzenia (i pokazania jak książka powyżej) w dziedzinie dużych piersi, albo coś... Marzysz o takim? :P
#1846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
odnosze dziwne wrażenie,że nas sprawdzasz. ![]() choć mnie to nie szokuje i nie oburza,to osobiście nie gustuję w takich BIG. wolę namietność i szaleństwo,niz puszczącego się pawiana w spodniach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1847 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na wielkość penisa ma wpływ też obwód, sama długość nic nie znaczy. No i kwestia druga, że nie wszyscy mają się za przeciętniaków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1849 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
średni od 10-11 do 16 gdzieś powyżej duży. Chociaż 1 czy 2 cm w tą czy w tą to naprawdę minimalna i niewyczuwalna różnica.
Fenris ![]() Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych Edytowane przez Irisfeal Czas edycji: 2011-05-15 o 22:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na specjalne zapotrzebowanie tego watku zmierzylam swoją głębokość przy podnieceniu... uwaga...całe 11 cm ![]() ide się upić z żalu,bo jestem minimum ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1851 |
BAN stały
|
Dla jednych 15cm to mały dla innych średni.
Moj sie mieści gdzieś miedzy przedziałem 15-20cm i też kiedyś miałem kompleks, że brakuje mi troche do 20cm. Odkad rozmawiam z kobietami o seksie nie mam już tego kompleksu. Faceci głównie mają kompleks długości, rzadko który mierzy sie w obwodzie. Ja w obwodzie ma 14cm, ale nie wiem czy to dużo czy mało. |
![]() ![]() |
![]() |
#1852 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1853 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1854 |
Konto usunięte
|
podwodniak - ja nie wiem czy ty masz jakieś problemy, czy po prostu jesteś internetowym trollem? Jak zdesperowanym trzeba być, żeby kupić sobie książkę z dużymi pytkami w 3D? To by się mogło sprawdzić jedynie jako prezent na wieczór panieński :P Nie wiem o co chodzi - jest tam zdjęcie twojego penisa i chcesz żebyśmy go pooglądały czy jak?
A co do "przeciętności" rozmiarów - sprawdź sobie jak wygląda średnia w Polsce. Jest to jakieś 14,5 cm - czyli jest tyle samo facetów o penisie mniejszym i większym od tego wymiaru. Edytowane przez 8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 Czas edycji: 2011-05-15 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1855 |
BAN stały
|
[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;26939158]podwodniak - ja nie wiem czy ty masz jakieś problemy, czy po prostu jesteś internetowym trollem? Jak zdesperowanym trzeba być, żeby kupić sobie książkę z dużymi pytkami w 3D?[/QUOTE]
Moja znajoma kupiła tą ksiązke, nie ja. Jak faceci kupują sobie playboya, to czemu kobiety nie mogą kupić sobie ksiązki z artystycznymi zdjęciami penisów? [1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;26939158]To by się mogło sprawdzić jedynie jako prezent na wieczór panieński :P Nie wiem o co chodzi - jest tam zdjęcie twojego penisa i chcesz żebyśmy go pooglądały czy jak?[/QUOTE] Nie ma tam zdjęcia mojego penisa. [1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;26939158]A co do "przeciętności" rozmiarów - sprawdź sobie jak wygląda średnia w Polsce. Jest to jakieś 14,5 cm - czyli jest tyle samo facetów o penisie mniejszym i większym od tego wymiaru.[/QUOTE] Ale nas facetów obchodzi opinia kobiet, a nie średnia krajowa. Meskie kompleksy związane z rozmiarem penisa biorą się z upodobań kobiet, a nie z statystyk. Dużo facetów boi sie , że jak nie będzie miało 20cm to kobiety ich wyśmieją. |
![]() ![]() |
![]() |
#1856 |
Raczkowanie
|
"Moja znajoma kupiła tą ksiązke, nie ja."
tę, książkę - pisze się chlopcze jakbys nie mial kompleksów to bys nawet o siusiakach nie mowil/pisal. z seksem jest jak z robieniem pieniędzy, ci ktorzy to robia nie mowia tego, a ci ktorzy o tym mowia nie robia tego. |
![]() ![]() |
![]() |
#1857 |
BAN stały
|
ival - ok, mam kompleksy, teraz moge dyskutowąc w tym temacie?
Nie uważasz, że rozmowa o penisach bez facetów jest jednowymiarowa? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1858 |
Raczkowanie
|
możesz dyskutować do woli nawet bez kompleksów - nikt Ci tego nie zabroni, ale nie rozumiem po co spekulować jaki jest mały jaki duży i czy on wejdzie cały czy tylko głowa, kto kogo wyśmieje itp.
Chłopcze jeżeli natura obdarzyła Cię siuskiem o długości 15 cm to nie ma co płakać tylko enjoy life! Nawet jakbyś darł nim po asfalcie albo przyczepiał do traktora to większy nie będzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1859 |
Rozeznanie
|
A ja wam powiem tak....
jak byłam z exem wogole nie patrzyłma na rozmiar. Było mi z nim dobrze....i tak naprawdę zauważyłam ,ze jest coś takiego jak "rozmiar" jak on zaczął biadolić ,ze ma "za małego". po prostu zaczęłam zwracać na to uwagę i pytać co to znaczy za małego? I trzeba podkreślić ,że wcale nie był jakiś "mały" (około 16 cm) bo oczywiście musiałam mu zmierzyć żeby mu "udowodnić" ,ze nie jest mały;/ ![]() Obecny TŻ nie ma z tym żadnego problemu ( rozmiarowo są podobni), jak sam mówi " przecież nie sprawie ,ze mi urośnie to czym tu się przejmować?" mam wrażenie ,ze faceci sami nakręcają to manię "wielkości " bo brak im pewności siebie ![]()
#1860 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poza tym, jakie kompleksy? Po co? Byleby był zadbany. Nawet 30cm bez kontaktu z mydłem to porażka. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.