![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XXI
cześć.
Gosia fajna impreza ![]() ![]() Asiuk - fajna ta Twoja Ewa ![]() Emilko - zazdroszcze ksiażek , musze wrócić do czytania innych książek niż historia polki ![]() xzora - dzięki ![]() fajny weekend miałam - w piątek spotkałam się z koleżankami ze szkoły , w sobotę wpadła do mnei kolezanka na chwile a w niedzielę byłam na ciachu z drużbą i moją para młodą i zakupach ![]() ![]()
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
cześć
Znowu weekend minął tak szybko, że się nawet nie spostrzegłam i dziś znów musiałam wstawać rano do pracy |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dziękuję za miłe słowa. Wracam do pracy od razu po macierzyńskim - niestety w Polsce jest zdecydowanie za krótki, moim zdaniem. Właśnie zjadłam mega kaloryczne ciacho, mała właśnie śpi. T. zaczyna nową pracę dopiero od 1. czerwca, więc siedzimy sobie razem w domu od narodzin Ewy - żyć nie umierać ![]() Na pępkowym brata jakaś dziewczyna (znam ją z widzenia) dosiadła się do T. i powiedziała mu, że 10 lat temu była w nim bardzo zakochana i jeżeli nie wyjdzie mu ze mną, to razem mogą stworzyć coś pięknego, bo jej mąż ją bije, a z moim TŻ byłaby szczęśliwa ![]() ![]() ![]() Śmiałam się z tego, ale trochę poczułam się zagrożona - ostatnio miewamy czasem kryzysowe dni, kiedy jestem nieznośna, a on już ciężko to wytrzymuje. I z intymnością też biednie... Pomyślałam sobie, że jeśli dojdziemy do ściany, to może się w końcu skusić na kogoś, choć nie bardzo w to wierzę. Wolę jednak dmuchać na zimne i coś zmienić. |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Wróciłam do formy - jem już normalnie i wreszcie mogę pić kawę ![]() Weekend był całkiem fajny, wieczorem w sobotę byłam w knajpce z przyjaciółką jak za dawnych czasów. Faceci w domu ![]() Cytat:
![]() Jak zamek? W jakim mieście - Warszawa? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co kupiłaś? ![]() Cytat:
![]() Choć ja się nie cieszę z weekendu, bo po pierwsze - w piątek wymieniają nam rury w pionie kuchennym i łazienkowym i będzie demolka, nie chcę myśleć. Po drugie w sobotę pracuję do 20 ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
Takie sytuacje trochę "budzą" nas, jeśli czujemy, że zaniedbujemy... ale z drugiej strony, Twój mąż pewnie nie dał Ci nigdy powodu do niepokoju, z tego co piszesz, opowiada Ci szczerze o wszystkich akcjach, jesteście przyjaciółmi, więc nie ma się co martwić, w końcu nic dziwnego, że macie trudniejszy czas... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kupiłam pomarańczowy sweterek ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Nie mogę się wyleczyć z zapalenia zatok an tle alergicznym. Już mija tydzien na antybiotyku i lekach na alergię. |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cześć. Zdrówka!
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u minie tez sezon w pełni,kicham,nochal czerwony,wysypka:/ a mało czym moge się ratować:/
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Cześć...
Asiuk, Ewa urocza. A jak się zmienia ![]() L_V, wracaj szybko do zdrowia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Asiuk padłam.. co za laska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Też tak stwierdziłam...dlatego walczę dalej z wysyłaniem cv...
![]() Asiuk, ale głupia dziewucha z tej znajomej. Ale z tego, jak zawsze opisujesz swojego TŻ, nie wydaje mi się, żeby jakieś romanse mu były w głowie...Więc głowa do góry ![]() Dziewczyny, podajcie jakieś sprawdzone przepisy na dobre marynaty do mięs na grilla. W sobotę mamy gości (znajomi z pracy męża) i chciałabym zrobić coś pysznego, a nie mam pomysłów, jak zamarynować mięsa. Chcę zrobić piersi z kury, karczki i skrzydełka... |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Cześć,
Madzia dwóch meżów siedziało z dziećmi w domu (każdy w swoim), a mój Tz i kolezanki wyszli sobie na piwko ![]() Asiuk bezczelna, ale wierzę, że potrafi zasiać niepokój w głowie ![]() ![]() Butter ja nie pomogę, bo słaba w tym jestem ![]() Co do pracy może ja jestem jakaś dziwna ![]() ![]() ![]() Ale jak tam pracowałam byłam młoda z nieustabilizowanym zyciem i z częstymi wyjściami do późna w nocy.Teraz jestem coraz starsza, więc nie wiem czy by mnie te zmiany nie męczyły ![]() Ps.Nie dopisałam.Marzę o drugiej zmianie, bo ja straszny śpoch jestem i co rano przeżywam męki jak mam wstać o 5.45 ![]()
razem Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2011-05-16 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Ja teraz pracuję od 11 do 16 i bardzo mi to odpowiada. 2 grupy mają od 7 do 12 i szczerze?? jak byłam kiedyś na zastępstwach to potem pół dnia to odsypiałam. A tak to się wyśpię, kawkę z mężem rano wypiję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ze wstawaniem wcześnie rano nie mam problemu ,za to nie lubię miec rozwalonego dnia
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Gosiu ja potem w domku mam jeszcze troszkę roboty, ale w domu, to w domu, wiadomo.
Stokrotko zależy jak kto lubi. Ale dla mnie wstawianie o 5.30 to masakra. Wolę w łóżku z mężem poleniuchować z rana jeszcze. A jak wracam o 16.00 koncze. 16.10-15 jestem w domu to jeszcze zdąże coś ogarnąć, przygotować obiad i jest mąż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to jeszcze uwielbiam wieczorami oglądac do późna (12-1) filmy czy seriale z mężem. I wtedy dupa... już bym się nie wysypiała. Albo bym sama chodziła spać bez męża czego tez nie lubię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w pracy jak wroce po macierzynskim /wychowawczym nie dam rady brac nadgodzin,z reszta juz sie troche nauczyli radzic beze mnie ![]()
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
Madzia masz jak dla mnie idealny cykl dnia. gdzie jeszcze można tak pracować?
jak mam wstać na 8 to... jest źle i chodzę nieprzytomna. kawę piję rzadko i to ogólnie nie współgra z moim cyklem dobowym. lubię spać do 9 (albo dłużej:P) |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Proszę mi tu o spaniu nie pisać bo ja jak prześpię ciągiem 5 godzin to rewelacja. Dzisiejszej nocy nie przespałam nawet 3 :/ Uroki macierzyństwa ![]() Miałam ostatnio nerwowy okres. Kończył mi się urlop wypoczynkowy i rozliczałam się z pracodawcą co było mocno nieprzyjemne. W mojej starej firmie nikt z pracowników do tej pory nigdy nie upominał się o swoje, typu tak podstawowa rzecz jak urlop wypoczynkowy i miałam problemy z uzyskaniem kasy za pobyt na nim. Sprawa jeszcze do końca nie jest załatwiona ale szefostwo zdaje sobie sprawę, że jeśli nadal będą kombinować to idę do PIP-u i wtedy już nie będzie zabawy. Mi jest na razie dobrze siedząc w domu i zajmując sie Oliwią. Pomijając takie akcje jak dzisiejsza noc, kiedy spanie się jej odwidziała i miałam ją ochotę zakneblować to taki siedmiomiesięczny szkrab to sama radość ![]() Asiuk to jest chyba reguła po porodzie, że pożycie małżeńskie trochę się sypie. U nas bardzo powoli wraca to do normalności, pewnie dlatego, że nadal karmię piersią i moje piersi bardziej kojarzą mi się z dawaniem jeść córce niż z jakimkolwiek podtekstem seksualnym. Co do godzin pracy to ja wolałabym chodzić na 8 i kończyć o 16. Cały wieczór wtedy miałabym dla siebie. Wcześniej pracowałam na zmianę np od 12 do 20 i niby rano można coś załatwić ale wieczorem jest się padniętym. Oczywiście pomijam bycie nauczycielem bo oni to kompletnie inny przypadek ![]() Dziewczyny gdzie mogę znaleźć rady odnośnie napisania porządnego cv? Dawno tego nie robiłam a teraz mogłabym właściwie porozsyłać tylko chciałabym aby było dobrze napisane.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Odnośnie rytmu i czasu pracy... po 1,5 roku pracy w systemie trochę w domu, trochę w pracy, zdecydowanie wolałabym pracować np. tak jak Gosia i wiedzieć, że wychodząc jestem już naprawdę po pracy. Mogłabym chodzić na bardzo rano i mieć popoułudnie, wieczór wolny. A tak - wprawdzie mogę sobie robić "wolne" w środku tygodnia, ale bywa, że pracuję w soboty, albo pracuję do późna, np. wczoraj siedziałam do 00.00 nad rzeczami do pracy (fakt, że mogłam je robić systematycznie w ubiegłym tygodniu, ale wyszło jak wyszło ![]() Cytat:
![]() Z cv nie poradzę, bo już dawno nie pisałam, nie wysyłałam. Na portalach pracowych są wzory, szablony. Chyba Nocka i Butter mogą w tej kwestii najlepiej doradzić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.