|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VIII
Poparzyłam sobie języki i podniebienie
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziś poniedziałek, i oby nie zapeszać póki co mogła bym rzec iż relaksuję się w pracy w porównaniu tego co było przez ostatnie 3 miesiące aaa i szef właśnie wyjechał gdzieś ![]() Haniulko trzymam kciuki za 1 dzień w pracy niniona kochana trzymaj się i nie denerwuj tyle i nie wmawia sobie i nie wyszykuj chorób! Anastazja daj znać co i jak z mama po wynikach, mam nadzieję że wyjdą dużo lepiej. Kashmirko bardzo się cieszę, że z dziadkiem wszystko w porządku i czuje się coraz lepiej, chyba trafił fajną pielęgniarkę marcia odpisałam Ci wczoraj na priva ale coś się stało i znikł mi cały post Chyba poszperam na allegro dzisiaj, wczoraj kupiłam buty ogólnie nikomu się nie podobają aja na nie chorowałam i miesiąc przeszło zastanawiałam się czy je zakupić bo drogie i kupiłam tym bardziej że miałam 10% zniżki Tak więc zaszalałam w załączniku fotkaPaulunia a jak tam mała?? Dalej dzielnie bez pieluchy się trzyma
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2011-05-16 o 10:39 |
|
|
|
#4563 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
I wiec Kochana, że kolejnego spotkania Ci nie odpuścimy, bo bardzo chcemy Cię poznać. ![]() Cytat:
![]() Ty nie możesz przyjechać do nas, to my przyjedziemy do Ciebie. ![]() Trzymam kciuki za dzisiejszą konsultację mamy. ![]() Zakupujemy, zakopujemy doła! ![]() Auć. ![]() Normalnie tryskam dobrym humorem dzisiaj! Po takich weekendach, to ja mogę pracować. ![]() Pogoda u mnie przyjemna. Słoneczko, ale też chłodny wiaterek. Lubię taką. Trochę oczy mi się przymykają, ale będę twarda. W zeszłym tygodniu dwa dni dałam radę, to i dzisiaj dam. Ogłaszam, więc dzień dzisiejszy dniem BEZ KAWY! I mam nadzieję, że będzie takich co raz więcej. ![]() Dzisiaj też powracam do diety. Nakupiłam warzyw, owoców i innych zdrowotności i mam zamiar walczyć. ![]() Kash, a Ty jak tam? Ładne śniadanie zjadłaś? ![]() Zastanawiam się też nad powrotem na siłownię. Musze sprawdzić budżet i zobaczymy. Rower, rowerem (nie zawsze pogoda pozwala), ale z dwa razy w tygodniu to by się przydało porządnie zmęczyć.
|
|
|
#4564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobają mi się te buty Mam jedne koturny, ale muszę zapolować na jeszcze jedne w rozsądnej cenie
|
|
#4565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak jak mówisz na rower nie zawsze jest pogoda. I na rowerze cały czas jedne mięśnie pracują, a wypadało by poruszać też i inne. oliwko ładne butki
|
|
#4566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nadia i Ala ![]() Tak to jest jak się z miasta przeprowadzi człowiek na wiochę i do pracy ma 400 metrów to żadnej mody ulicznej nie pozna no chyba, że fartuchową ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Nadia a ja parę lat temu na allegro kupiłam takie drewniaki na koturnach a wybielaczem to znowu kwiatki się wybielą i co tu zrobić
|
||
|
|
|
#4567 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
oj Michu, jak sie człowiek spieszy to się diabeł cieszy! współczuje, nie znoszę tego bólu ![]() Cytat:
gdzie kupiłaś i za ile? ![]() Cytat:
![]() ale tego piróga (tak powiedziała Pani kelnerka Kochana wyślij mi na priv linka do paczki ze zdjęciami bo wczoraj w domu nie mogłam ściagnąć, może w pracy mi się uda
Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2011-05-16 o 11:09 |
|||
|
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka mnie się bardzo podobają te koturny. Gdybym umiała w takich chodzić sama chętnie bym kupiła
![]() Ijaa jaki pieróg??
|
#4569 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
niebo w gębie, jak kiedyś będziesz to sobie koniecznie zamów ja szukam własnie przepisu na to ciasto w necie i na pewno zrobię
|
|
|
|
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ja. Kash jadła na śniadanie takiego jaki dużego pieroga z mąki kukurydzianej, z farszem z kurczaka i warzyw. Podobno pycha.
![]() Ja dla odmiany wzięłam bruschettę - ogromna była (nie to co przy obiedzie ) i bardzo dobra. ![]() Też muszę poszukać przepis na takie placki kukurydziane.
|
|
#4571 |
|
Zadomowienie
|
Oliwko dziękuje, że pytasz. Mała jak do tej pory cały czas woła i mam nadzieję, że tak zostanie. Pampersa zakładam tylko na noc ale codziennie zdejmuje suchego więc jak tak dalej pójdzie pampersy juz potrzebne nie będą
Cieszę się po to 150 zł do przoduDzisiaj z małą wstałyśmy po 9. Raczej ja już z TŻ o 5 wstałam, zjadłam śniadanko, wzięłam tabletki i się jeszcze zdrzemnęłam. Wczoraj dostałam od kuzyna wielką torbę ubrań dla małej więc wstawiłam już drugie pranie i myślę nad obiadkiem. Ostatnio nie mam weny do gotowania. Nic mi się robić nie chce ![]() A w weekend jedziemy z TŻ znajomymi( z tymi samymi co nad morze) popływać łódką po jeziorku a potem na grila
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/...dges_nude.html na hasło weloveshoses macie 10% zniżki to wychodzi przesyłka za darmo i jeszcze parę zł mniej z bucików.
Idę po coś do jedzonka bo głowa z głodu już zaczęła mnie boleć. Paulunia to ja widzę, że u Was aktywnie najbliższy czas się zapowiada. Bardzo się cieszę bo przynajmniej wyjdziesz też do ludzi to i samopoczucie lepsze ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Dziewczyny jak wy robicie to że zamiast wklejać link do strony piszecie "tutaj" ja jakaś ograniczona jestem
|
|
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio kupiłam koturny z lasockiego. Początkowo wzięłam rozmiar 40 fajnie leżał na nodze, a jak w nich wyszłam to się okazało że są za duże i wyskakują z nogi
Tż wybierał kolor bo chciałam czarne, a w końcu po namowach wzięłam granatowe i idealnie pasują do jeansów ![]() Faktycznie wybielacz może wybielić kwiatuszki, ale może cif z wybielaczem będzie łagodniejszy do szorowania ? Przed świętami kupiłam takowy i idealnie się sprawdza w łazience Dziś koniecznie muszę iść do Lidla na tydzień azjatycki
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na obiadek mam zupkę wiosenną z wczoraj, miało wyjść pół garnka a jak się rozpędziłam z warzywami to wyszedł mi cały garnek i kiedy zaczęło się gotować musiałam wyjąć skrzydełka bo mi z garnka uciekało
|
|
|
|
#4575 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do mlodej to robia ciagle badania rozmawialam z nia i mowi ze juz miala i badanie sluchu/ oczu/ glowe sprawdzaja / serce i wszystko co sie da przede wszystkim narazie co wiadomo to krzywa przegroda nosowa i odwodnienie co dalej bede wiedziec wieczorem Cytat:
super ze dziadek wraca do zdrowia Cytat:
szkoda tylko ze w tym roku nie planuje lotow do Polski ale moze akurat cos w przyszlym sie uda zgrac ![]() Niniona Anastazja ![]() pewnie cos zapomnialam ale ledwo na oczy patrze od 6 niemoglam spac i z 2 godziny sie przewracalam dopiero kolo 8 usnelam na godzinke ... zawsze jak wolne to tak rano mnie bierze zeby wstac zmykam do sklepu a potem jakis obiadek zmajstruje |
|||
|
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
Irenko a ja mam takie pytanie nieco z innej beczki, Ty planujesz zostać tam na stałe?? Czy zamierzasz wrócić do Polski albo do tż do Francji?? Bo mieszkacie teraz w Irlandi tak??
|
|
|
|
#4577 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zeby wstawić link do słowa piszesz słowo np. tutaj zaznaczasz je kursorem i klikasz na ikonkę kuli ziemskiej z nawiasem którą masz w edytorze pod uśmiechem gdzie sie wybiera emotki wyskakuje Ci okienko w które wklejasz adres do strony i gotowe
|
|
|
|
|
#4578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do butów dlatego też się zastanawiałam ponad miesiąc nad nimi bo drogie, ale doszłam do wniosku, że skoro tż pali i na fajki przewala więcej miesięcznie niż ja na tą jedną parę butów to co od czasu do czasu można sobie pozwolić tym bardziej, że ostatnimi czasy bardzo oszczędzam, i tak mi się zaczęły podobać cyferki na moim koncie, że mam żal wydawać nawet na jedzenie |
|
|
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
Mmm Kashmirka to musiało być pyszne. Muszę TŻ zaciagnąć do Sowy
![]() Oj Irenko będę sie teraz starała pisać dłuższe i bardziej rozbuodwane posty. ![]() Oczywiście w pracy w rana luz a teraz jak przyszli to troje na raz. Ale już obrobieni jesteśmy i teraz obiadek wcinam. Dzwonił dealer - w środe będe miałą samochodzik
|
#4580 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tż i jego brata to zostawiam to bez komenatrza. Wiedzą, które tematy są dla mnie drażliwe, a jak wypiją to nie da sie ich przekrzyczeć, więc wzięłam i się zawinęłam do domu Oczywiście tż dzielnie biegł za mną.Ja już po zajęciach i nawet na zastrzyk zdążyłam Teraz powinnam zacząć już jakąś naukę albo obrabiać pracę do ostatecznego druku, ale tak źle się czuje, że chyba pójde się zdrzemnąć. U mnie dzis bardzo niezdrowo. Na obiad chamuburgery kupne i jeszcze jak wracałam z zastrzyku to bolał mnie tak strasznie brzuch i weszłam po ciasto malinowe
|
|
|
|
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
Tak.
Dostałam co chciałam - umowę, sporą podwyżkę, więc zostałam. I nie żałuję. ![]() Cały dzień mnie oko swędzi.
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa miałam Was jeszcze pytać.
Czy któraś z Was używa/używała szamponu i odżywki dr Ireny Eris? Ostatnio dostałam próbkę i mam mega po nich włosy. Cena stosunkowo wysoka, także chciałabym jeszcze poznać opinię ![]() I jeszcze mam pytanie o wodę toaletową z oriflame, eclat women. Trwała? Strasznie mi się spodobała w katalogu
|
|
|
|
#4584 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i smakowało też jestem skłonna przyjechać jeszcze nie raz do BDG celem zjedzenia u Pana SOWY mam nadzieję, że autko w środę będzie już na bank i koniecznie prosze o zdjecia bo kolor mnie mocno ciekawi no i ze spotkania tez bys sie zdjeciami mogla podzielic Kochana Oliwka ja nie neguje Twojego zakupu, pracujesz, zarabiasz możesz sobie kupić co chcesz ja po prostu wolałabym kupić sobie w to miejsce 2 albo 3 pary tańszych butów, ale to indywidualna kwestia niech się dobrze noszą! |
|
|
|
|
#4585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście nie chwaląc się: ale mam przepyszną gruszkę! ![]() Chciałam też jednocześnie poinformować, że jeśli bym się przestała odzywać za jakiś czas to znak, że poszłam siedzieć! Za zamordowanie księgowej!
|
|
|
#4586 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Przyjmiecie nową?
|
#4587 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kraven pochwal się potem zdjątkiem nowej fury
|
|
|
|
|
#4588 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() I nie morduj księgowej, poczekaj na mnie! pomogę |
|
|
|
|
#4589 | |
|
Zakorzenienie
|
Bo zamiast wykonywać swoje obowiązki jak należy (przedstawić mi najkorzystniejsze warianty umowy jaką mogę podpisać z fotografem) to lepiej na wszystko narzekać, że po co, że drogo, że ble!
A jak już wszystko jest zrobione - uzyskałam pomoc gdzie indzie, to teraz.. ale dlaczego tak, a dlaczego nie inaczej? A dlaczego studentka (tańsza) a nie firma która może wystawić frakturę (droższa)? I w ogóle dlaczego zawracam jej głowę i każe robić jakikolwiek przelew? Ach, dużo by opowiadać. ![]() Typ osoby: wszystko je źle, wszystko jest na nie! Ja jestem super! Cytat:
Ok. Mogę się chwilę wstrzymać.---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Witaj ![]() Opowiedz coś o Sobie/Was i jako wkupne poprosimy jakiś Twój super ekstra przepis kulinarny na popisowe danie. ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Chyba deszcz u mnie w powietrzu wisi. Mam nadzieję, że przejdzie bokiem bo poszłabym na rower. ![]() Jak to nie wyjdzie to planuję inaczej aktywnie popołudnie spędzić. Obiad, sprzątanie kuchni i łazienki, pranie, porządek w rajstopach (to mi najdłużej zejdzie Jakoś mnie energia rozpiera dziwnie.
|
|
|
#4590 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
DDDD (nie ma wspólnoty jajników dla takich babsztyli!)Ja dzisiaj idę do biura do mamy, bo na mnie tam już niezła stertka dokumentów czeka. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

w porównaniu tego co było przez ostatnie 3 miesiące
aaa i szef właśnie wyjechał gdzieś
w załączniku fotka

współczuje, nie znoszę tego bólu 
gdzie kupiłaś i za ile? 

niebo w gębie, jak kiedyś będziesz to sobie koniecznie zamów