Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VIII - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-16, 10:07   #4561
alazkrainy
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VIII

Poparzyłam sobie języki i podniebienie herbatą

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 10:37   #4562
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Dzień dobry

Dziś poniedziałek, i oby nie zapeszać póki co mogła bym rzec iż relaksuję się w pracy w porównaniu tego co było przez ostatnie 3 miesiące aaa i szef właśnie wyjechał gdzieś

Haniulko trzymam kciuki za 1 dzień w pracy

niniona kochana trzymaj się i nie denerwuj tyle i nie wmawia sobie i nie wyszykuj chorób!

Anastazja daj znać co i jak z mama po wynikach, mam nadzieję że wyjdą dużo lepiej.

Kashmirko bardzo się cieszę, że z dziadkiem wszystko w porządku i czuje się coraz lepiej, chyba trafił fajną pielęgniarkę

marcia odpisałam Ci wczoraj na priva ale coś się stało i znikł mi cały post a już kolejnego wywodu o tym samym pisać mi się nie chciało

Chyba poszperam na allegro dzisiaj, wczoraj kupiłam buty ogólnie nikomu się nie podobają aja na nie chorowałam i miesiąc przeszło zastanawiałam się czy je zakupić bo drogie i kupiłam tym bardziej że miałam 10% zniżki Tak więc zaszalałam w załączniku fotka

Paulunia a jak tam mała?? Dalej dzielnie bez pieluchy się trzyma
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0_0282b2a2c70338c9a1f7a0a714cd6891.jpg (51,3 KB, 26 załadowań)

Edytowane przez oliwka__
Czas edycji: 2011-05-16 o 10:39
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 10:39   #4563
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Dodaja nam Ciebie też bardzo brakowało, mam nadzieje, ze uszy Cię nie piekły bo mówiłyśmy o Tobie ale same dobre rzeczy
Potwierdzam.
I wiec Kochana, że kolejnego spotkania Ci nie odpuścimy, bo bardzo chcemy Cię poznać.

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
szczerze Wam zazdroszczę tego wypadu do Bydgoszczy gdyby nie choroba mojej mamy na pewno bym się pojawiła
I na to znajdziemy rozwiązanie.
Ty nie możesz przyjechać do nas, to my przyjedziemy do Ciebie.

Trzymam kciuki za dzisiejszą konsultację mamy.

Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość

Ja mam jakiś taki do dupy humor. I chyba mam doła
Zakupujemy, zakopujemy doła!

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Auć.

Normalnie tryskam dobrym humorem dzisiaj! Po takich weekendach, to ja mogę pracować.

Pogoda u mnie przyjemna. Słoneczko, ale też chłodny wiaterek. Lubię taką.

Trochę oczy mi się przymykają, ale będę twarda. W zeszłym tygodniu dwa dni dałam radę, to i dzisiaj dam. Ogłaszam, więc dzień dzisiejszy dniem BEZ KAWY! I mam nadzieję, że będzie takich co raz więcej.

Dzisiaj też powracam do diety. Nakupiłam warzyw, owoców i innych zdrowotności i mam zamiar walczyć.
Kash, a Ty jak tam? Ładne śniadanie zjadłaś?

Zastanawiam się też nad powrotem na siłownię. Musze sprawdzić budżet i zobaczymy. Rower, rowerem (nie zawsze pogoda pozwala), ale z dwa razy w tygodniu to by się przydało porządnie zmęczyć.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 10:42   #4564
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dziś poniedziałek, i oby nie zapeszać póki co mogła bym rzec iż relaksuję się w pracy w porównaniu tego co było przez ostatnie 3 miesiące aaa i szef właśnie wyjechał gdzieś

Haniulko trzymam kciuki za 1 dzień w pracy

niniona kochana trzymaj się i nie denerwuj tyle i nie wmawia sobie i nie wyszykuj chorób!

Anastazja daj znać co i jak z mama po wynikach, mam nadzieję że wyjdą dużo lepiej.

Kashmirko bardzo się cieszę, że z dziadkiem wszystko w porządku i czuje się coraz lepiej, chyba trafił fajną pielęgniarkę

marcia odpisałam Ci wczoraj na priva ale coś się stało i znikł mi cały post a już kolejnego wywodu o tym samym pisać mi się nie chciało

Chyba poszperam na allegro dzisiaj, wczoraj kupiłam buty ogólnie nikomu się nie podobają aja na nie chorowałam i miesiąc przeszło zastanawiałam się czy je zakupić bo drogie i kupiłam tym bardziej że miałam 10% zniżki Tak więc zaszalałam w załączniku fotka

Paulunia a jak tam mała?? Dalej dzielnie bez pieluchy się trzyma

Podobają mi się te buty
Mam jedne koturny, ale muszę zapolować na jeszcze jedne w rozsądnej cenie

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 10:47   #4565
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Zastanawiam się też nad powrotem na siłownię. Musze sprawdzić budżet i zobaczymy. Rower, rowerem (nie zawsze pogoda pozwala), ale z dwa razy w tygodniu to by się przydało porządnie zmęczyć.
Dlatego ja usilnie walczę z moją mamą i babcią, bo one twierdza, że jak już pogoda jest to mam zrezygnować z siłowni, a ja im cały czas tłumaczę, że jak nie będę chodzić, to sama ćwiczyć nie będę, bo mi się nie będzie chciało, a to co zgubiłam nabiję w szybkim tempie, a tak wiem, że płacę za to i czy chce mi się czy nie idę i ćwiczę.
A tak jak mówisz na rower nie zawsze jest pogoda. I na rowerze cały czas jedne mięśnie pracują, a wypadało by poruszać też i inne.

oliwko ładne butki

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 10:56   #4566
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Podobają mi się te buty
Mam jedne koturny, ale muszę zapolować na jeszcze jedne w rozsądnej cenie
Cytat:
Dlatego ja usilnie walczę z moją mamą i babcią, bo one twierdza, że jak już pogoda jest to mam zrezygnować z siłowni, a ja im cały czas tłumaczę, że jak nie będę chodzić, to sama ćwiczyć nie będę, bo mi się nie będzie chciało, a to co zgubiłam nabiję w szybkim tempie, a tak wiem, że płacę za to i czy chce mi się czy nie idę i ćwiczę.
A tak jak mówisz na rower nie zawsze jest pogoda. I na rowerze cały czas jedne mięśnie pracują, a wypadało by poruszać też i inne.

oliwko ładne butki

Nadia i Ala
W końcu komuś się podobają hehe Bo ja nie mam okazji wychodzić za bardzo gdzieś na wielkie miasto i nie wiem jaka moda panuje więc kupuję to co mi się podoba a moja siostra zawsze jest na nie co do mojego gustu bo stylu to ja nie mam, bo noszę to co wygodne i mi się podoba nawet gdyby nic do siebie nie pasowało
Tak to jest jak się z miasta przeprowadzi człowiek na wiochę i do pracy ma 400 metrów to żadnej mody ulicznej nie pozna no chyba, że fartuchową : hahaha:

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Nadia a ja parę lat temu na allegro kupiłam takie drewniaki na koturnach jakie one boskie i wygodne na początku mi nogi poodparzały a później całe lato w nich przebiegałam, nadal leżą w szafie ale nie wiem jak je wyczyścić bo materiał jest biały a raczej był biały w takie delikatne kwiatki i wiadomo z biegiem lat pożółkł a do prali drewniaki się nie nadają raczej co nie a wybielaczem to znowu kwiatki się wybielą i co tu zrobić
Stary 2011-05-16, 11:02   #4567
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Nasuwa się pytanie: co na to babcia ?
To wspaniała wiadomość. Może już w niedługim czasie wyjdzie do domu.
Babcia chyba jest bardzo tolerancyjna skoro jeszcze na to pozwala

Cytat:
oj Michu, jak sie człowiek spieszy to się diabeł cieszy! współczuje, nie znoszę tego bólu

Cytat:
Dzień dobry

dzieki a mi się podobają te buty! gdzie kupiłaś i za ile?
Cytat:
Dzień dobry

Dzisiaj też powracam do diety. Nakupiłam warzyw, owoców i innych zdrowotności i mam zamiar walczyć.
Kash, a Ty jak tam? Ładne śniadanie zjadłaś?
zjadłam zjadłam nie takie piękne empanadas i w takim miłym towarzystwie i otoczeniu jak wczoraj z Tobą u SOWY ale smaczne i zdrowe

ale tego piróga (tak powiedziała Pani kelnerka ) na pewno zrobię tylko znajdę przepis

Kochana wyślij mi na priv linka do paczki ze zdjęciami bo wczoraj w domu nie mogłam ściagnąć, może w pracy mi się uda

Edytowane przez 201604250957
Czas edycji: 2011-05-16 o 11:09
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 11:03   #4568
kraven
Zakorzenienie

Oliwka mnie się bardzo podobają te koturny. Gdybym umiała w takich chodzić sama chętnie bym kupiła

Ijaa jaki pieróg??

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 11:14   #4569
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Oliwka mnie się bardzo podobają te koturny. Gdybym umiała w takich chodzić sama chętnie bym kupiła

Ijaa jaki pieróg??
w karcie widnieje jako empanadas z kurczakiem (ten jadłam) albo z krewetkami, to jest taki duży pieróg z mąki kukurydzianej, nadziewany kurczakiem i warzywami typu kukurydza, fasolka szparagowa etc i pysznym pomidorowym sosem, podawane ze sosem słodko-kwaśnym takim jak do sajgonek niebo w gębie, jak kiedyś będziesz to sobie koniecznie zamów

ja szukam własnie przepisu na to ciasto w necie i na pewno zrobię
Stary 2011-05-16, 11:14   #4570
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:

Ijaa jaki pieróg??
Nie ja. Kash jadła na śniadanie takiego jaki dużego pieroga z mąki kukurydzianej, z farszem z kurczaka i warzyw. Podobno pycha.

Ja dla odmiany wzięłam bruschettę - ogromna była (nie to co przy obiedzie ) i bardzo dobra.

Też muszę poszukać przepis na takie placki kukurydziane.

Stary 2011-05-16, 11:38   #4571
Paulunia8713
Zadomowienie

Oliwko dziękuje, że pytasz. Mała jak do tej pory cały czas woła i mam nadzieję, że tak zostanie. Pampersa zakładam tylko na noc ale codziennie zdejmuje suchego więc jak tak dalej pójdzie pampersy juz potrzebne nie będą Cieszę się po to 150 zł do przodu

Dzisiaj z małą wstałyśmy po 9. Raczej ja już z TŻ o 5 wstałam, zjadłam śniadanko, wzięłam tabletki i się jeszcze zdrzemnęłam. Wczoraj dostałam od kuzyna wielką torbę ubrań dla małej więc wstawiłam już drugie pranie i myślę nad obiadkiem. Ostatnio nie mam weny do gotowania. Nic mi się robić nie chce

A w weekend jedziemy z TŻ znajomymi( z tymi samymi co nad morze) popływać łódką po jeziorku a potem na grila Julcia będzie miała dużo atrakcji
Stary 2011-05-16, 11:58   #4572
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:

dzieki a mi się podobają te buty! gdzie kupiłaś i za ile?
http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/...dges_nude.html na hasło weloveshoses macie 10% zniżki to wychodzi przesyłka za darmo i jeszcze parę zł mniej z bucików.

Idę po coś do jedzonka bo głowa z głodu już zaczęła mnie boleć.

Paulunia to ja widzę, że u Was aktywnie najbliższy czas się zapowiada. Bardzo się cieszę bo przynajmniej wyjdziesz też do ludzi to i samopoczucie lepsze

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Dziewczyny jak wy robicie to że zamiast wklejać link do strony piszecie "tutaj" ja jakaś ograniczona jestem
Stary 2011-05-16, 12:22   #4573
Nadia5
Zakorzenienie

Ja ostatnio kupiłam koturny z lasockiego. Początkowo wzięłam rozmiar 40 fajnie leżał na nodze, a jak w nich wyszłam to się okazało że są za duże i wyskakują z nogi Wymieniłam na 39, były trochę za ciasne więc dałam rozbić do szewca. Teraz są idealne i namiętnie w nich śmigam
Tż wybierał kolor bo chciałam czarne, a w końcu po namowach wzięłam granatowe i idealnie pasują do jeansów

Faktycznie wybielacz może wybielić kwiatuszki, ale może cif z wybielaczem będzie łagodniejszy do szorowania ? Przed świętami kupiłam takowy i idealnie się sprawdza w łazience

Dziś koniecznie muszę iść do Lidla na tydzień azjatycki

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 12:59   #4574
oliwka__
Zakorzenienie

Ja na obiadek mam zupkę wiosenną z wczoraj, miało wyjść pół garnka a jak się rozpędziłam z warzywami to wyszedł mi cały garnek i kiedy zaczęło się gotować musiałam wyjąć skrzydełka bo mi z garnka uciekało
Stary 2011-05-16, 13:00   #4575
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Cześc dziewczyny.
Po tym weekendzie naładowana pozytyną energią dzisiaj wstałam wyjątkowo wyspana.
Pracy dzisiaj nie dużo, więc już teraz mogę napisać.

Haniula powodzenia w pierwszym dniu stażu

Anastazja trzymam kciuki, aby lekarz przekazał same pozytywne informacje.

Dzisiaj TŻ na dyżurze, wieć mam cały dom dla siebie. Ale po szaleństwach weekendowych przyszedł czas na sprątanie. I chyba dzisiaj je uskutecznie bo jutro mamy oboje wolne i szkoda by mi było marnować czas na pucowanie.

Kash jak Ci się podoba długość mojego postu?
szok to Ty kraven? jaki dluuugi post

co do mlodej to robia ciagle badania rozmawialam z nia i mowi ze juz miala i badanie sluchu/ oczu/ glowe sprawdzaja / serce i wszystko co sie da
przede wszystkim narazie co wiadomo to krzywa przegroda nosowa i odwodnienie
co dalej bede wiedziec wieczorem

Cytat:
i przy okazji chciałam tylko dodać, ze mój Dziadek zaczął już chodzić z pielęgniarką swoją drogą jak to brzmi
tez mi sie nasunelo pytanie co na to babcia
super ze dziadek wraca do zdrowia

Cytat:
Dzień dobry

I na to znajdziemy rozwiązanie.
Ty nie możesz przyjechać do nas, to my przyjedziemy do Ciebie.

Trzymam kciuki za dzisiejszą konsultację mamy.

Zakupujemy, zakopujemy doła!

Auć.

Normalnie tryskam dobrym humorem dzisiaj! Po takich weekendach, to ja mogę pracować.

Pogoda u mnie przyjemna. Słoneczko, ale też chłodny wiaterek. Lubię taką.
o to jak juz bedziecie w Szczecinie to moze i ja sie podlacze ...
szkoda tylko ze w tym roku nie planuje lotow do Polski ale moze akurat cos w przyszlym sie uda zgrac

Niniona

Anastazja

pewnie cos zapomnialam ale ledwo na oczy patrze
od 6 niemoglam spac i z 2 godziny sie przewracalam dopiero kolo 8 usnelam na godzinke ... zawsze jak wolne to tak rano mnie bierze zeby wstac

zmykam do sklepu a potem jakis obiadek zmajstruje
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 13:01   #4576
oliwka__
Zakorzenienie

Irenko a ja mam takie pytanie nieco z innej beczki, Ty planujesz zostać tam na stałe?? Czy zamierzasz wrócić do Polski albo do tż do Francji?? Bo mieszkacie teraz w Irlandi tak??
Stary 2011-05-16, 13:11   #4577
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/...dges_nude.html na hasło weloveshoses macie 10% zniżki to wychodzi przesyłka za darmo i jeszcze parę zł mniej z bucików.

Dziewczyny jak wy robicie to że zamiast wklejać link do strony piszecie "tutaj" ja jakaś ograniczona jestem
zobaczyłam cenę i podobają mi się już mniej mam zasadę, że na buty letnie nie wydaje wiecej niz max 100zł

zeby wstawić link do słowa piszesz słowo np. tutaj zaznaczasz je kursorem i klikasz na ikonkę kuli ziemskiej z nawiasem którą masz w edytorze pod uśmiechem gdzie sie wybiera emotki wyskakuje Ci okienko w które wklejasz adres do strony i gotowe
Stary 2011-05-16, 13:30   #4578
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:
zobaczyłam cenę i podobają mi się już mniej mam zasadę, że na buty letnie nie wydaje wiecej niz max 100zł

zeby wstawić link do słowa piszesz słowo np. tutaj zaznaczasz je kursorem i klikasz na ikonkę kuli ziemskiej z nawiasem którą masz w edytorze pod uśmiechem gdzie sie wybiera emotki wyskakuje Ci okienko w które wklejasz adres do strony i gotowe
Kashmirko dziękuję
A co do butów dlatego też się zastanawiałam ponad miesiąc nad nimi bo drogie, ale doszłam do wniosku, że skoro tż pali i na fajki przewala więcej miesięcznie niż ja na tą jedną parę butów to co od czasu do czasu można sobie pozwolić tym bardziej, że ostatnimi czasy bardzo oszczędzam, i tak mi się zaczęły podobać cyferki na moim koncie, że mam żal wydawać nawet na jedzenie a co dopiero ubrania
Stary 2011-05-16, 13:33   #4579
kraven
Zakorzenienie

Mmm Kashmirka to musiało być pyszne. Muszę TŻ zaciagnąć do Sowy

Oj Irenko będę sie teraz starała pisać dłuższe i bardziej rozbuodwane posty.

Oczywiście w pracy w rana luz a teraz jak przyszli to troje na raz. Ale już obrobieni jesteśmy i teraz obiadek wcinam.

Dzwonił dealer - w środe będe miałą samochodzik

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 13:56   #4580
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
Oj Kochana, widać nie wszystko nadrobione. Zapraszam do klubu.

Ijaa czyli nadal pracujesz w starym miejscu ?

Ja niestety zacofana jestem, bo do klubu nie należę, dlatego pozwoliłam sobie tutaj zapytać
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 13:58   #4581
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Dodaja nam Ciebie też bardzo brakowało, mam nadzieje, ze uszy Cię nie piekły bo mówiłyśmy o Tobie ale same dobre rzeczy

ojj to musieli Cię nieźle zdenerwować skoro się popłakałaś, łez wylanych łatwo się nie wybacza wiec niech się Tż męczy! będzie miał nauczkę na przyszłość
Wiesz co ja cały czas myślami byłam z Wami i nawet co nieco słyszałam hehe

Co do tż i jego brata to zostawiam to bez komenatrza. Wiedzą, które tematy są dla mnie drażliwe, a jak wypiją to nie da sie ich przekrzyczeć, więc wzięłam i się zawinęłam do domu Oczywiście tż dzielnie biegł za mną.

Ja już po zajęciach i nawet na zastrzyk zdążyłam
Teraz powinnam zacząć już jakąś naukę albo obrabiać pracę do ostatecznego druku, ale tak źle się czuje, że chyba pójde się zdrzemnąć.

U mnie dzis bardzo niezdrowo. Na obiad chamuburgery kupne i jeszcze jak wracałam z zastrzyku to bolał mnie tak strasznie brzuch i weszłam po ciasto malinowe Ale to raz i to podczas okresu, także wybaczone
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 14:01   #4582
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martita88 Pokaż wiadomość
Ijaa czyli nadal pracujesz w starym miejscu ?
Tak.
Dostałam co chciałam - umowę, sporą podwyżkę, więc zostałam. I nie żałuję.

Cały dzień mnie oko swędzi. Jedno.

Stary 2011-05-16, 14:03   #4583
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Aaa miałam Was jeszcze pytać.

Czy któraś z Was używa/używała szamponu i odżywki dr Ireny Eris? Ostatnio dostałam próbkę i mam mega po nich włosy. Cena stosunkowo wysoka, także chciałabym jeszcze poznać opinię

I jeszcze mam pytanie o wodę toaletową z oriflame, eclat women. Trwała? Strasznie mi się spodobała w katalogu
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 14:16   #4584
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Mmm Kashmirka to musiało być pyszne. Muszę TŻ zaciagnąć do Sowy

Oj Irenko będę sie teraz starała pisać dłuższe i bardziej rozbuodwane posty.

Oczywiście w pracy w rana luz a teraz jak przyszli to troje na raz. Ale już obrobieni jesteśmy i teraz obiadek wcinam.

Dzwonił dealer - w środe będe miałą samochodzik
byłyśmy w tej cukierni gdzie z Wami w sobotę, naprawdę dobre jedzenie- nie tylko słodkości tam dają porobiłyśmy z Ijąą zdjęcia więc Wam pokażemy jak pysznie to wszystko wyglądało i smakowało też jestem skłonna przyjechać jeszcze nie raz do BDG celem zjedzenia u Pana SOWY

mam nadzieję, że autko w środę będzie już na bank i koniecznie prosze o zdjecia bo kolor mnie mocno ciekawi no i ze spotkania tez bys sie zdjeciami mogla podzielic Kochana

Oliwka ja nie neguje Twojego zakupu, pracujesz, zarabiasz możesz sobie kupić co chcesz ja po prostu wolałabym kupić sobie w to miejsce 2 albo 3 pary tańszych butów, ale to indywidualna kwestia niech się dobrze noszą!
Stary 2011-05-16, 14:26   #4585
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
byłyśmy w tej cukierni gdzie z Wami w sobotę, naprawdę dobre jedzenie- nie tylko słodkości tam dają porobiłyśmy z Ijąą zdjęcia więc Wam pokażemy jak pysznie to wszystko wyglądało i smakowało też jestem skłonna przyjechać jeszcze nie raz do BDG celem zjedzenia u Pana SOWY
Daj znać jak będziesz jechać, bardzooooooo chętnie zabiorę się również.

Oczywiście nie chwaląc się: ale mam przepyszną gruszkę! Przeboska jest.

Chciałam też jednocześnie poinformować, że jeśli bym się przestała odzywać za jakiś czas to znak, że poszłam siedzieć!
Za zamordowanie księgowej!

Stary 2011-05-16, 14:26   #4586
bordowa
Wtajemniczenie

Cześć Przyjmiecie nową?
Stary 2011-05-16, 14:32   #4587
evilcia
Zadomowienie

Cytat:

Chciałam też jednocześnie poinformować, że jeśli bym się przestała odzywać za jakiś czas to znak, że poszłam siedzieć!
Dlaczemu chcesz ją zabić??? ;/

Kraven pochwal się potem zdjątkiem nowej fury
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 14:34   #4588
201604250957
Konto usunięte

Cytat:

No nie musze dawać znać, przecież wiadomo, że bez Ciebie nie jadę

I nie morduj księgowej, poczekaj na mnie! pomogę bedziesz miała chociaz w celi miłe towarzystwo- gadajace przez sen, ale miłe
Stary 2011-05-16, 14:42   #4589
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość
Dlaczemu chcesz ją zabić??? ;/
Bo zamiast wykonywać swoje obowiązki jak należy (przedstawić mi najkorzystniejsze warianty umowy jaką mogę podpisać z fotografem) to lepiej na wszystko narzekać, że po co, że drogo, że ble!
A jak już wszystko jest zrobione - uzyskałam pomoc gdzie indzie, to teraz.. ale dlaczego tak, a dlaczego nie inaczej? A dlaczego studentka (tańsza) a nie firma która może wystawić frakturę (droższa)?
I w ogóle dlaczego zawracam jej głowę i każe robić jakikolwiek przelew?

Ach, dużo by opowiadać.

Typ osoby: wszystko je źle, wszystko jest na nie! Ja jestem super!

Cytat:
I nie morduj księgowej, poczekaj na mnie! pomogę bedziesz miała chociaz w celi miłe towarzystwo- gadajace przez sen, ale miłe

Ok. Mogę się chwilę wstrzymać.

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
Cześć Przyjmiecie nową?
Witaj

Opowiedz coś o Sobie/Was i jako wkupne poprosimy jakiś Twój super ekstra przepis kulinarny na popisowe danie.

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Chyba deszcz u mnie w powietrzu wisi. Mam nadzieję, że przejdzie bokiem bo poszłabym na rower.

Jak to nie wyjdzie to planuję inaczej aktywnie popołudnie spędzić. Obiad, sprzątanie kuchni i łazienki, pranie, porządek w rajstopach (to mi najdłużej zejdzie ).

Jakoś mnie energia rozpiera dziwnie.

Stary 2011-05-16, 14:45   #4590
evilcia
Zadomowienie

Cytat:
Bo zamiast wykonywać swoje obowiązki jak należy (przedstawić mi najkorzystniejsze warianty umowy jaką mogę podpisać z fotografem) to lepiej na wszystko narzekać, że po co, że drogo, że ble!
A jak już wszystko jest zrobione - uzyskałam pomoc gdzie indzie, to teraz.. ale dlaczego tak, a dlaczego nie inaczej? A dlaczego studentka (tańsza) a nie firma która może wystawić frakturę (droższa)?
I w ogóle dlaczego zawracam jej głowę i każe robić jakikolwiek przelew?

Ach, dużo by opowiadać.

Typ osoby: wszystko je źle, wszystko jest na nie! Ja jestem super!
AAaaaaaha! też bym zamordowała DDDD (nie ma wspólnoty jajników dla takich babsztyli!)

Ja dzisiaj idę do biura do mamy, bo na mnie tam już niezła stertka dokumentów czeka.
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości