|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XI
MyLastHope, już upłynniłam
.
|
|
|
|
#1353 |
|
Zadomowienie
|
Jak nie urok to...
Wczoraj dostałam sms'a, że z wiekiem jestem coraz ładniejsza. Oczywiście nie wiedziałam kto to. No ale się zorientowałam dość szybko. Okazało się, że to stary znajomy. I tak wymiana smsków o różnej czasem dziwnej treści i On mi piszę, żebyśmy się spotkali ale nie na mieście bo się żona dowie... Przestałam się odzywać a dziś zadzwonił do mnie ze służbowego numeru no i odebrałam, bo nie wiedziałam kto to... |
|
|
|
#1354 | ||||
|
Copyraptor
|
Na Floriańskiej, i taki raczej młody, ale jestem fatalna w ocenianiu wieku, więc nie powiem Ci dokładnie
chyba 80zł, wizyta każdorazowo z USG, o ile dobrze pamiętam. Bardzo go lubię Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
Kama- podpisuję się pod wszystkim co napisała Malla. Rękę wyciągnęłaś, zapytałaś, dałaś do zrozumienia, że się martwisz i że obchodzi Cię co się z nim dzieje. i wystarczy. Będzie potrzebował to na pewno znajdzie drogę do Ciebie. Przykre to i bolesne ale niestety swoje trzeba przejść i nie dać się w takich sytuacjach.
uhmmm dla mnie zrobienie takiego warkocza to czarna magia ma któraś jakieś książki dotyczące szeroko pojętego zarządzania?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#1357 |
|
Nie depcze krokusów
|
Producent nie udowodnił skuteczności. A mi zawsze pomagał
![]()
|
|
#1358 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
ecrulo ile trwa Twoja dobra
?bo ja mam wrażenie że jest conajmniej 2 razy dłuższa niż moja
|
|
|
|
#1361 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
Ale ostatnio obserwuję dziwne zagięcia czaso-przestrzeni. Więc kto wie ![]() Shriu mi poleciła bym poszukała już teraz, bo potem może być problem by coś na wakacje znaleźć. 1 CV wysłane i odpowiedź bardzo szybka, jakaś dobra passa Dostanę pracę- fajnie, będę kombinować jak przetrwać. Nie dostanę- nic się nie stanie ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- |
|
|
|
|
#1362 |
|
Rozeznanie
|
szkoda, ale i tak sobie kupię
![]() dobra, a teraz zmywam olej z włosów i lece na siłownie bo się trochę rozleniwiłam ostatnio... a po drodze może wstąpię do rossmana i kupię sobie coś na pocieszenie...
"Motywacja jest tym co pozwala Ci zacząć. Nawyk jest tym co pozwala Ci wytrwać." dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego Edytowane przez MyLastHope Czas edycji: 2011-05-16 o 13:12 |
|
|
|
#1363 |
|
Konto usunięte
|
mnie bioparox też kilka razy bardzo pomógł
szkoda że go wycofali
|
|
|
|
#1364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zadzwonił i co? Cytat:
gdzieś w hotelu?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#1365 |
|
|
Tak, w hotelu
W sumie jak przeglądałam ogłoszenia, to najpierw rozejrzałam się za pracą recepcjonistki, później bym chciała pracę w sklepie a na końcu w knajpie.
|
|
|
|
#1366 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przez pewien czas to wygolenie nawet mi sie podobalo ale szkodaby mi bylo tracic takiego kawalka wlosowPolecam hulajnoge, caly sklep zwiedzisz w 5 minut Na poczatku jezdzily same dzieciaczki, pozniej dorwalam sie ja... Ale ludziom sie spodobalo i po mnie widzialam, ze nawet osoby kolo 40-50 lat probowaly jezdzic Kazdy mial usmiech od ucha do ucha![]() O i jeszcze hula hop krecilam Musze sobie kupic...Cytat:
Jak w ogole idzie Ci nauka reszty materialu? Trzymam za Ciebie mocno kciuki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1367 |
|
Copyraptor
|
Emilka, a ja ich nie miałam przymierzać?
|
|
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i musze na zaliczenie zrobić jakiś taki mini operat i wycenić coś więm tylko że będe to robić metodą porównywania parami i tyle
Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2011-05-16 o 13:48 |
|
|
|
|
#1369 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja jeszcze bioparox z dobrą data wazności posiadam. Dlaczego go wycofali?
|
#1370 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mialas, musze Cie jakos dorac zeby Ci je podrzucic
![]() Cytat:
Mieszkanie moze byc?:P
|
|
|
|
|
#1371 |
|
|
e milka,
Ja bym pewnie bardzo chętnie, gdyby nie to, że jeden taki już mam, a biała bielizna mnie w ogóle nie kręci i takowej nie posiadam
|
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
tak może być
![]() najlepiej taką nieruchomość jaką dobrze znamy (chodziło mu o miejsce w ktorym mieszkamy raczej) i żeby bylo dużo podobnych żeby mieć skąd brać ceny ofertowe
|
|
|
|
#1373 | |
|
Matka Smoka
|
Bioparox to cud, od lat zazwyczaj to on wyciąga mnie z zapalenia zatok i unikam antybiotyków doustnych
Cytat:
ZSK? |
|
|
|
|
#1374 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sama wlasnie tez musze zrobic mini wycene |
|
|
|
|
#1375 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Osz, mnie tez pomagał, bo ciągłe łykanie tabletek to katorga dla żołądka
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#1377 | ||
|
Wtajemniczenie
|
i jak się potoczyły losy tego klubu?
Cytat:
!Cytat:
też w Decathlonie? ile kosztuje ? i to takie dla dzieciaków, czy jakieś cięższe?idę się uczyć..
|
|
#1378 |
|
Konto usunięte
|
Emilka brałam ceny z ogłoszeń a cechy też z ogłoszen po czym je nieco modyfikowałam żeby wyszło tak w miarę. W końcu mi wyszło że jest silna korelacja co oznacza że baza jest spójna. Obliczenia wykonywałam wg modułu podanego na stronie uczelni ( programik w excelu) i już później nie liczyłam na piechotę żeby sprawdzić. Ufam że programik jest poprawny
w końcu sam prof nam ówił że jak chcemu to możemy liczyc na arkuszu który on da na stronkę i że to będzie mega przyspieszenie zadań się jakoś boję i nie wiem jak do nich zabrać. ale może coś tam szturchnę teraz przed egz krakowskim, reszta materiału idzie tak całkiem całkiem, zobaczymy teraz tka czy siak ważne żeby coś napisać, będę się martwiła Warszawą ![]() widzę że nie jestem osamotniona w wycenianiu
Edytowane przez 2016070953 Czas edycji: 2011-05-16 o 14:29 |
|
|
|
#1379 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie ma niestety już Bioparoxu w aptekach, w lutym zjeździłam pół miasta...
|
|
#1380 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze sie nimi krecilo (male mi spadaly ). Cena chyba kolo 30 zl ale nie jestem pewna....Kupilam sobie balsam aa o zapachu maliny |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

.

Nie jadłam nigdy, pewnie dlatego dla mnie to takie dziwne i nie mogę się przekonać.
nie mam kasy na laryngologów itd, więc pójdę na razie do rodzinnego, z tym że nie pamiętam jak miała na nazwisko babka którą wpisywałam w deklaracji 

gdzieś w hotelu?
i jak było?
Ale ludziom sie spodobalo i po mnie widzialam, ze nawet osoby kolo 40-50 lat probowaly jezdzic