|
|
#421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Piniu, śpiewaj hymn
Zawsze bym zjadła ciacho I jeszcze odkryłam, co to był ten różowy zapach z Sefory- rześko- owocowy- Addict 2 Flo ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
|
|
#422 |
|
Nindżopesz
|
![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Racja, jest w dziale sukienki mini. |
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
no i się dziś nie nafonhauam - obudził mnie dosyć imponujacy katar - jestem pociągająca i zaplanuj se człowieku dzień na perfumerie
cza będzie w ciemno |
|
|
|
#425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
Red, chcesz se postawić namiot???
|
|
|
|
#427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mam to samo - podejrzewam że my podobny typ kolorystyczny skórno- włosny - nogi maziam tylko i czasem tylko do kolan ale ja nienawidzeu tych specyfikoów - wszystkie mi sie przedatowały - tak mnie odpychały w stosowaniu i kupiłąm chusteczkę do twarzy jakąś polską z orchideą moze dax i jak posmarowałąm chusteczką do twarzy to po dwóch razach było w pytkę - ale zlazło szybko i o dupe rozczaś taki interes - nie wiem co to będzie - na solar nie pójdę na słońce mi nie wolnow tym roku wręcz ( laser) a nóżki mam trupie w rzeczy samej szukam zatem czegoś gut ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- normalnie współczuję - zwłaszcza wiosną latem |
||
|
|
|
#428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Redzia poka tuniki/sukienki
|
|
|
#429 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Tego chyba nie rozumiem ![]() A co do przytycia, jeśli w cm nie przytyłaś i wizualnie tyż nie, to jest ok, nie waż się, bo Ci tę wagę skonfiskuję ![]() Cytat:
Cytat:
Ja się już parę lat nie opalam, a od jakichś 2 mam uczulenie na słońce Tzn jak zaczyna przygrzewać i wychodzę w krótkim rękawie to przez pierwsze dni (jeśli zawczasu nie łyknę wapna) mam uczulenie na odsłoniętych częściach ciała, zanim mi się skóra do słońca przyzwyczai ![]() Dla mnie możesz pozostać biała, ale jak wolisz..
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-05-16 o 13:18 |
||||
|
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ja już nie szukam... ![]() koszmarne w stosowaniu, nawet jak jakimś cudem uda się równo nałożyć, to spiera się nierówno i dokładki są w ciapki...
|
|
#431 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i głodna żem Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-16 o 13:25 |
||
|
|
|
#432 | ||||
|
BAN stały
|
Już wszystko jasne, pół kubła na śmieci pustymi butelkami zapełnione
![]() Cytat:
![]() Pobawimy się w kalambury ![]() To doprawdy niestosowne wciskać nos w cudze życie towarzyskie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robiłam dziś brzuszki, z własnej woli, nieprzymuszonej ![]() Nadal nie wiem co z tym wyjazdem zrobić, a czas na odpowiedź mam do jutra
|
|
|
|
|
#434 | ||
|
Zakorzenienie
|
nom , używałam i ja chusteczek z LRP i Dax do pyska, na ciało nie, ale z tym wszystkim to fakt-bez sensu bo złazi natychmiast a ja się jeszcze peelinguje na okrągło to już w ogóle dopa.....
![]() marchwkę chyba cza wpindalać na okrągło i już, tylko gryźć mi się nei kce, zetrzeć trzaby...też mi się nie kce... nie mam sokowirówki....potrzebuje sokowirówke, o!
|
|
#436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#437 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzieś mi kiedyś mignął ![]() Cytat:
Me też albo na czerwono chcą ![]() Cytat:
Z piątku na sobotę grill, a potem powrót i spotkanie z koleżanką, fajnie - intensywnie ![]() Kiedy ja miałam tak intensywne dni towarzyskie, hoho Jeszcze? ![]() No nie ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#438 | ||
|
Zakorzenienie
|
spodziewam się....
parowar tyż ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Gryx do mnie jedzie...... ale będzie zabawa
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
jak jeszcze
dopiero albo nareszcie ![]() napoju nie lubisz
|
|
#440 |
|
Nindżopesz
|
Za mała w pasie: http://moda.allegro.pl/orion-urocza-...7.html#gallery Za mała w biuście: http://moda.allegro.pl/mj-pussycat-e...1.html#gallery Może to i lepiej, że za małe bo wzorki na tej drugiej trochę chamsko kolorowe. Co do bladych nóg to kiedyś używałam samoopalacza od kolan w dół ale śmierdział niemożebnie i czasem w pracy to było czuć, ohyda. Zwątpiłam więc i praktycznie całe lato noszę długie spódnice/sukienki albo dżinsy. Ale w tym roku mam balkon więc kto wie, może się poopalam... |
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Red! żesz w pytkę słonia no.....pas ,cycki , olać - te tkaniny z których so obie zalinkowane to jest masakra jakaś , dyć się zapocisz na śmierć w tej sztuczności , mlesio dla Natki się zważy , zagotuje
Cioci Skarpku zalinkować co masz zamiar kupić , ja ocenię mym fachowym okiem czy to sie nada fogle
|
|
#443 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
na samą myśl o myciu sitka odechciewa mi się soczku i jeszcze to obieranie marchewek
|
|
|
#444 | |
|
BAN stały
|
Z chłopa to jogurt naturalny chyba Cytat:
--- Spadam na pociąg |
|
|
|
|
#445 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pisałam jakiś czas temu żem niewiedzieć czemu dostała książkę pt Bogini Seksu ....
zapodam fragmenty żeby ten.... no są gorsze... "Oto ja - przeważnie gdy flirtuję, mam skrawki sałaty na przednich zębach. nigdy nie uzywam odżywki do włosów, bo to zabiera zbyt dużo czasu. Cała ja - nie dalej niz dziś rano pomyliłam spray antyhistaminowy z plemnikobójczym. Teraz moja pochwa swobodniej oddycha, a dziurki od nosa mogą uprawiać bezpieczny seks przez co najmniej sześć godzin." "To właśnie ja - golę nogi do pachwin tylko w lecie. Zimą w ogóle nie chce mi się ich golić. Zakładam grube rajstopy i modlę się, by nikt nie zauważył igiełek, przebijających się przez lycrę. A dziury? Po prostu zamalowuję nogi czarnym flamastrem. Nawet jeśli rzeczywiście zabiorę się za postrzyżyny, zawsze opuszczę jakiś kawałek i w rezultacie paraduję z włochatym poletkiem na łydce. Moje włosy łonowe można by zakręcać lokówką." "Moje przyjaciółki już pewnie robią zgryźliwe uwagi typu: Kto podpalił lont w twoim tamponie?" "Taką właśnie się lubię - wypijam ogromne ilości wódki, a potem budzę się w nieznanym kraju, cała golusieńka, jedynie z klejnotami wokół sutków. Tylko siłą można mnie zmusić do wyjścia z przyjęcia. Albo grożąc nożem. Jestem tania w utrzymaniu, wartościowa i obyta - potrafię powiedzieć w szesnastu językach : Cześć kolego, mam bardzo zaraźliwą chorobę weneryczną, którą chętnie ci przekażę." ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- "jestem przekonana że "wolne rodniki" to hasło zwolenniczek prawa do aborcji"
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ee tam oni w dziale midi wrzucają sukienki mini, a w dziale spodnie wrzucają np spódnice (szczególnie w ubraniach dla dzieci )![]() Skąd wiesz, że chciałam napisać, że dobrze, że zimno, bo wtedy ch*jowi jest zimno i chciałby się gdzieś zagrzać i wtedy wszyscy mogliby być happy No ale Ty nie chcesz A mi nie chce się tych czech 'że' zamieniać na nic innego, wybaczcie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#447 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
Skrb, ta książka czyja jest?
|
|
|
|
#449 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nieprawda, fajna jest A może ja mam fajne włosy po prostu ![]() A to mydło to do czego? Śmierdzi lawendą czy czymś innym? O, a to maślankowe jak pachnie?Cytat:
![]() Cytat:
A co jest nie tak z bladymi nogami ![]() Lepiej wyglądać jak Maja S.? - twarz ciemniejsza niż włosy do tego nude usta i żółte paznokcie i Gryx jest waszzzzzzz
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-05-16 o 13:48 |
|||
|
|
|
#450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.

jak ostatnio moje bladziochy zobaczyłam to znowu zaczęłam rozważać 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)