Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-16, 13:26   #2911
Lenka_1987
Zadomowienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII

Kalpana współczuję Ci sytuacji ze starszą. Niepoważna jakaś. Z fryzjerką miałaś podobnie Współczuję Ci Kochana
A "Gigi la Trottola" to bajeczka mojego dzieciństwa Były też inne, nie wiem, czy któraś z Was oglądała... Na POLONII 1 leciały...
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 13:27   #2912
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość

A muszą być na balkonie? Ja jak już muszę i piorę to wieszam w domu

Przy powietrzu jakie mam, to bym się nie odważyła suszyć prania na balkonie

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 13:32   #2913
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
witaj i powiedz coś o sobie
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
białaczekoladka czesc

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------
.

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość

pewnie, cześć

Hej dziewczynki
Dziekuje za piekne powitanie

Moze zaczne od tego mam 23 lata skonczylam studia i obecnie pracuje
Uwielbiam kosmetyke, mode i wszytsko co z tym zwiazane, jestem podobnie jak wy maniaczka wlosowa i obecnie jestem na etapie zapuszczania wlosow i mam totalnego fiola na ich punkcie
Takze mysle ze zgranie mamy zagwarantowane
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 13:38   #2914
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Yeeeaaah! Skończyłam pisać pracę teraz mogę iść spać
Gratuluję

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 13:48   #2915
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość

Hej dziewczynki
Dziekuje za piekne powitanie

Moze zaczne od tego mam 23 lata skonczylam studia i obecnie pracuje
Uwielbiam kosmetyke, mode i wszytsko co z tym zwiazane, jestem podobnie jak wy maniaczka wlosowa i obecnie jestem na etapie zapuszczania wlosow i mam totalnego fiola na ich punkcie
Takze mysle ze zgranie mamy zagwarantowane
no to super

Cytat:
Gratuluję
ahh dziekuję, nawet nie wiesz jak się cieszę już jedno z glowy!

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 13:53   #2916
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

buahhot jak przypuszczam to musi być duuża ulga dla Ciebie zdolna jesteś

Stary 2011-05-16, 13:56   #2917
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
buahhot jak przypuszczam to musi być duuża ulga dla Ciebie zdolna jesteś
hmm czy ulga chodzi o to, ze pisanie pracy zabralo mi dosc duzo czasu, a jeszcze muszę nauczyc się tych 20stu pytań na obronę i na egzaminy do tej sesji nie, żeby bylo to trudne, ale organizacyjnie muszę to ogarnąć bo czas leci nieubłagalnie

Stary 2011-05-16, 13:57   #2918
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
no to super

ahh dziekuję, nawet nie wiesz jak się cieszę już jedno z glowy!
Ja rowniez gratuluje
To napewno duza ulga na sercu

Tak w ogole stwierdzilam ze musze sobie kupic stroj i rozpoczac sezon na opalanie, musze kupic sobie jakis betakaroten w kapsułkach bo nic nie mam i oczywiscie stroj. Fakt faktem mam chyba z 5 w roznych kolorach ale juz mi sie nie podobaja. Musi byc zołty! Mam ostatnio korbe na wszytsko co zołte

Znalazlam cos fajnego podoba sie wam? http://allegro.pl/hit-stroj-kapielow...601989136.html
Stary 2011-05-16, 14:00   #2919
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Ja rowniez gratuluje
To napewno duza ulga na sercu

Tak w ogole stwierdzilam ze musze sobie kupic stroj i rozpoczac sezon na opalanie, musze kupic sobie jakis betakaroten w kapsułkach bo nic nie mam i oczywiscie stroj. Fakt faktem mam chyba z 5 w roznych kolorach ale juz mi sie nie podobaja. Musi byc zołty! Mam ostatnio korbe na wszytsko co zołte

Znalazlam cos fajnego podoba sie wam? http://allegro.pl/hit-stroj-kapielow...601989136.html
fajny chociaż bardziej podoba mi się ten z h&mu http://www.zeberka.pl/art.php?id=12833

Stary 2011-05-16, 14:00   #2920
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
hmm czy ulga chodzi o to, ze pisanie pracy zabralo mi dosc duzo czasu, a jeszcze muszę nauczyc się tych 20stu pytań na obronę i na egzaminy do tej sesji nie, żeby bylo to trudne, ale organizacyjnie muszę to ogarnąć bo czas leci nieubłagalnie
Strasznie masz tego dużo jeszcze..... Dużo sił życzę
Ja się swojej pracy boję bo raczej nie wiem czy sama dam sobie radę z pisaniem....

Stary 2011-05-16, 14:02   #2921
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Kalpana współczuję Ci sytuacji ze starszą. Niepoważna jakaś. Z fryzjerką miałaś podobnie Współczuję Ci Kochana
A "Gigi la Trottola" to bajeczka mojego dzieciństwa Były też inne, nie wiem, czy któraś z Was oglądała... Na POLONII 1 leciały...
Dziękuję Kochana Czasami mnie przytłacza ta sytuacja z weselem do tego stopnia, że mi się go całkiem odechciewa
Te bajki też oglądałam jak byłam mała.... Teraz już ich nie pamiętam w większości

E.J. chętnie polecę jakieś, tylko powiedz jakie filmy Cię interesują.... o jakiej tematyce

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 14:02   #2922
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Strasznie masz tego dużo jeszcze..... Dużo sił życzę
Ja się swojej pracy boję bo raczej nie wiem czy sama dam sobie radę z pisaniem....
dasz radę wg mnie najbardziej pracochłonne jest szukanie odpowiedniej literatury bo jak już się ją ma, to pisanie idzie jak z płatka

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-05-16 o 14:04
Stary 2011-05-16, 14:02   #2923
Kitka:)
CABIN CREW

hej Piekności

nie było mnie najpierw przez te awantury które tu były a potem zaganiana byłam- i jestem... zaczyna sie gorący okres na uczelniach i nie mam na nic czasu, dodatkowo przyjechał TŻ więc... same rozumiecie...

nawet na porzadne SPA nie mam czasu do tego mam całe stopy pogryzione przez komary ( pamiątka z juwenaliów) i wyglądają strasznie...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 14:06   #2924
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:

Cześć
Nie wypowiem sie bo nie mój styl

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dziękuję Kochana Czasami mnie przytłacza ta sytuacja z weselem do tego stopnia, że mi się go całkiem odechciewa
Te bajki też oglądałam jak byłam mała.... Teraz już ich nie pamiętam w większości

E.J. chętnie polecę jakieś, tylko powiedz jakie filmy Cię interesują.... o jakiej tematyce
Chodziło mi o filmy tematyki indyjskiej

Cytat:
dasz radę wg mnie najbardziej pracochłonne jest szukanie odpowiedniej literatury bo jak już się ją ma, to pisanie idzie jak z płatka
Dziękuję, ale wątpie w to bo wiem jak ciężko mi idzie pisanie takich prac

Stary 2011-05-16, 14:07   #2925
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Buahhot a masz juz zatwierdzoną ostateczną wersję? Ja dziś właśnie odebrałam i mam małe poprawki, 30 maja oddaje 3 wersje

Poza tym też mi sie zaczyna kocioł, jak ja tego nie lubię, że wszystko naraz jest ! I jeszcze 50 pytań na obronę Damy wszystkie radę

Dziewczyny mam do Was 2 pytania. Używałyście kiedyś szampony i odżywki dr Ireny Eris?
I wodę toaletową z oriflame eclat weekend? Możecie coś o tych produktach powiedzieć?
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 14:11   #2926
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Już lece, miłego popołudnia Laski

Stary 2011-05-16, 14:17   #2927
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Hej kochane
Mierzyłam wloski dzisiaj i mam 46 cm więc urosły 2 cm , nie dużo ale zawsze coś mi wolno rosną włoski...
Czekam na to upragnione ciepełko, pewnie od czwartku już bedzie upał pójde na warzywnik tosie troche opale

Cytat:
to tak jak ja
ojj dziś się objadłam a rośnie

pewnie, cześć

nie pomyślałam o tym ale kosmetyki od zawsze trzymam w pokoju, w lazience mam tylko szampony i z 2-3 odżywki

wiecie co, chyba wszystko jest przeciwko mnie. Wczoraj (kiedy bylam na komunii w gdy) przyjechał facet z upc, podpisać kolejną umowę, jednocześnie zwiększając limit transferu itd, no i tak: miałam podłączony swoj router, zeby moc korzystac z laptopa. Wróciłam wieczorem- a tu router jakby zablokowany- nie wykrywal laptopa.. Ale to nie wszystko- moj stacjonarny komputer sie zepsul przez co technik musial przyniesc swoj i skonfigurowac nową siec
podsumowujac- caly wieczor Tz walczyl z routerem- czyli nie mialam polaczenia z netem, ale z neta moglam korzystac- na komputerze stacjonarnym, ktory aktualnie sie zepsul. No nic, zawsze robie wszystko sama przy komputerze, ale teraz muszę dać go do informatyka bo teraz zwyczajnie nie chce zaskoczyc instalator windows I koniecznie muszę odzyskać dane- mam tam między innymi materiały do nauki i np moją pracę lic na szczescie mam ja tez na pendrive uff
Kochana mi też rośnie bo cos ostatnio przytyłam, a najgorsze jest to że wszyscy mi zwracają uwage typu ooo chyba przytyłas i takei tam...uwielbiam to Dobrze że prace sobie zgrałaś
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2693442 6]Dziewczyny nie macie może pomysłu co kupić dziewczynce na roczek ?[/QUOTE]
Kup jej jakaś edukacyjną zabawke, jakiegoś misia albo pieska, zalezy co lubi.
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Dobrze że ten dzień ju minął Mega kacor mnie męczył połączony z @, ale już jest nocka i mogę spać dalej ...

Z dbania o siebie tylko podstawa, także nie ma się czym chwalić... aaa i włosy mi się ostatnio jakoś lepiej układają

dobranoc
Ale Ci włoski rosną szybki, bierzesz cos na porost włosów ?
Stary 2011-05-16, 14:21   #2928
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Buahhot a masz juz zatwierdzoną ostateczną wersję? Ja dziś właśnie odebrałam i mam małe poprawki, 30 maja oddaje 3 wersje

Poza tym też mi sie zaczyna kocioł, jak ja tego nie lubię, że wszystko naraz jest ! I jeszcze 50 pytań na obronę Damy wszystkie radę

Dziewczyny mam do Was 2 pytania. Używałyście kiedyś szampony i odżywki dr Ireny Eris?
I wodę toaletową z oriflame eclat weekend? Możecie coś o tych produktach powiedzieć?
nie, jutro zanoszę do promotorki, poprawiam jesli będzie trzeba i od 20stego moge wrzucic na plagiat i wtedy drukuje oswiadczenie, daje oprawic prace i wsio
damy rade
ooo 50pytan- to duzo. Ja mam 20, czyli ok 20stron a4.

Stary 2011-05-16, 14:24   #2929
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Caate dodałam, juz Twój blog do zakładek i czekam na pierwsze posty Mam prośbe do Ciebie jesli bedziesz pamietać to głosuj na moja córcie w konkursie w którym już głosowałas

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Dziewczyny mam pytanie ale tak szczerze na ile ja lat wyglądam ? Wiem ze młodo, bardzi sie z tego ciesze bo jak będe starsza to bede młodziej wyglądać ale dzisiaj ktos mi dał 16 lat myślałam że go zabije.....
Stary 2011-05-16, 14:29   #2930
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
fajny chociaż bardziej podoba mi się ten z h&mu http://www.zeberka.pl/art.php?id=12833
Mi generalnie tez by sie podobał jest dosyc ciekawy,tylko sa dwa minusy, zbyt malo intensywna żółć i chcialam zeby gora byla bez ramiaczek wtedy mi sie lepiej opalac. Tylko ze tez moj rozmiar biustu jest dosyc spory wiec nie wiem czy to bedzie przyzwoicie wygladac

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
hej Piekności

nie było mnie najpierw przez te awantury które tu były a potem zaganiana byłam- i jestem... zaczyna sie gorący okres na uczelniach i nie mam na nic czasu, dodatkowo przyjechał TŻ więc... same rozumiecie...

nawet na porzadne SPA nie mam czasu do tego mam całe stopy pogryzione przez komary ( pamiątka z juwenaliów) i wyglądają strasznie...
Co do komarow to lacze sie w bolu ja przezywam z tego powodu co roku ogromne katorgi...
Najchetniej bym te swinstwo wytepila calkowicie z cala reszta robactwa..

Edytowane przez bialaczekoladka
Czas edycji: 2011-05-16 o 14:30
Stary 2011-05-16, 14:32   #2931
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Mi generalnie tez by sie podobał jest dosyc ciekawy,tylko sa dwa minusy, zbyt malo intensywna żółć i chcialam zeby gora byla bez ramiaczek wtedy mi sie lepiej opalac. Tylko ze tez moj rozmiar biustu jest dosyc spory wiec nie wiem czy to bedzie przyzwoicie wygladac

Co do komarow to lacze sie w bolu ja przezywam z tego powodu co roku ogromne katorgi...
Najchetniej bym te swinstwo wytepila calkowicie z cala reszta robactwa..
musiałabyś taki stroj bez ramiaczek przymierzyc, bo ja tez mam dosc spory biust i wydaje mi sie ze ten kroj nie trzymalby go odpowiednio. Na ale tez zalezy od fasonu, tak więc lepiej zmierzyć ja nigdy bielizny (biustonoszy) nie kupuję na oko

Stary 2011-05-16, 14:37   #2932
Kalpana
Zakorzenienie

E.J. tak wiem, że o tej tematyce, ale bollywood produkuje najwięcej filmów rocznie na świecie i nie wiem jakie Cię zainteresują... Bardziej romanse, czy kryminały itp. Na początek mogę Ci polecić Czasem słońce czasem deszcz. Większość bollymaniaków przekonała się do kina indyjskiego po tym filmie. Ja bardzo lubię Żona dla zuchwałych. Oprócz tego Veer-Zaara to piękny film, Vivah jest cudowny taki bardzo słodki z przystojnym aktorem Paheli jest takim trochę fantastycznym, ale pełno tam stroi indyjskich.... Mogę te filmy z czystym sercem polecić, o ile lubisz romantyczne filmy. Jeśli wolisz coś innego, to Don i Race są bardziej kryminalne, ale oprócz aktorów i piosenek nie wiele w nich Indii.

K

Sz
Stary 2011-05-16, 14:39   #2933
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
musiałabyś taki stroj bez ramiaczek przymierzyc, bo ja tez mam dosc spory biust i wydaje mi sie ze ten kroj nie trzymalby go odpowiednio. Na ale tez zalezy od fasonu, tak więc lepiej zmierzyć ja nigdy bielizny (biustonoszy) nie kupuję na oko
Masz racje, ja tez nie mam zwyczaju kupywac tak czegos na oko, zawsze lepiej przymierzyc ale z tym w przypadku bedzie problem i to duzy.
Nie wiem jeszcze co zrobie albo zaryzykuje, albo poczekam jeszcze moze trafie cos w sklepie ale boje sie ze wtedy nie kupie tego co chcialam
Naszczescie jeszcze sie nie pali
Stary 2011-05-16, 14:49   #2934
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Hej Kobietki!

To dla dziewczyn z Warszawy:
http://www.groupon.pl/deals/warszawa...ampaign=Varies

Nie wiem, ale jakoś zasubskrybowałam niechcący oferty z Warszawy chociaz z niej nie jestem i już się cieszyłam, że to u mnie w mieście

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 15:31   #2935
angelinmyheart
Zakorzenienie

Hey.

Cytat:
Mozna do Was dolaczyc?
Witaj.

Cytat:
Yeeeaaah! Skończyłam pisać pracę teraz mogę iść spać
dobranoc
o to gratuluje. Ja w sobotę mam pierwsze spotkanie z promotorem.

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Dzień dobry Zaraz mam zaliczenie więc 3majcie kciuki

buahhot gratulacje

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 15:54   #2936
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

witaj
bardzo ładny strój

witam

u mnie ostatnio wszystko w biegu spamuję oczywiście trochę
jutro mam w planach depilację depilatorem bo od środy zapowiadają upały
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 16:06   #2937
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze d0brze
ok to teraz jak? chcesz po prostu dodac nas do obserwowanych czy do tego paska na boku (obserwowane blogi)?
jesli pierwsza opcja to- wchodzisz na mojego (dziewczyn)bloga i klikasz "obserwuj" a jesli druga opcja to- naciskasz na swoim blogu w taka ikone narzedzi
Załącznik 3964161
i tam dodajesz tzn wpisujesz caly adres bloga i naciskasz "zapisz" i się wtedy wyświetla na boku
Pytałam ostatnio o to, bo sama chciałam tak zrobić, ale nie wiem jak. Na blogspocie jest chyba jakoś inaczej z tym.... Gdyby ktoś mi powiedział jak tam to zrobić, to będę wdzięczna

K

Sz
Stary 2011-05-16, 16:12   #2938
91moniaa161
Zadomowienie

Czesc

Dzisiaj nam się już troszeczkę wypogodziło Mam nadzieję, że jutro będzie jeszcze cieplej bo bym się poopalała
Muszę przyznac, że ten weekend pod względem zakupowym bardzo ale to bardzo udany
Wczoraj byliśmy z Tż w kinie na filmie "Szybcy i wściekli 5" - jeśli ktoś lubi film akcji to polecam

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 16:12   #2939
Soph
Zakorzenienie

hej

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc

Juz dawno probowalam, chyba przerobilam wszystkie polecane dla kreconowlosych i nie tylko

Niestety nie pasuje mi

Ja trzymam w lazience, oczywiscie oprocz perfum. Nie mam czasu na to zeby za kazdym razem jak sie szykuje przenosic wszystko i potem z powrotem. Zawsze trzymalam w lazience i nigdy nic kosmetykom nie bylo, zwlaszcza ze np w lato mam w lazience chlodniej niz w pokoju, wiec zalezy tez od ulozenia mieszkania
a Alterra?

myślę, że dobrze jest trzymać kosmetyki, w łazience, w zamkniętej szafce
ale od ułożenia mieszkania też dużo zależy

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 16:13   #2940
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Pytałam ostatnio o to, bo sama chciałam tak zrobić, ale nie wiem jak. Na blogspocie jest chyba jakoś inaczej z tym.... Gdyby ktoś mi powiedział jak tam to zrobić, to będę wdzięczna
to wejdź w pulipit nawigacyjny
następnie w 'projekt' i tam mozesz sobie wybrac uklad strony i pododawać gadżety. Tak jak pisalam wczoraj, nie wiem czy gadzet 'moja lista blogów' jest w standardzie czy trzeba go wybrac z listy.
Ale jak już masz ten gadzet to naciskasz na te narzedzia- wczesniej wkleilam zalacznik jak to wygląda i tam dopisuje sie blogi poprzez wpisanie calego adresu i klikniecie "zapisz"

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości