Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-16, 15:54   #3151
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
jestem

Na ktg oczywiście zero, wielkie zero skurczy a moje swędzenie to uczulenie według gina, piję dalej wapno i mam maść to sobie mam smarować
to co mnie najbardziej swędzi, a jak nie przejdzie to mam się jutro zgłosić na oddział do sąsiedniego miasta bo tam mój gin przyjmuje, ale sam powiedział że trochę bez sensu żeby mnie kłaść na oddziale z powodu uczulenia ale powiem wam...że dzisiaj czop był podbarwiony krwią więc chyba się doczekamy w końcu chociaż tż mi nie wierzy
wiesz co, to ktg musiało być zepsute! Nie ma to tamto!
I ja trzymam się tego co Anika, napisała, więc pewnie za niedługo się zacznie!

A pytałam się Ciebie, czy Lilka będzie miała jedno imię czy dwa? I czy Liliana czy Lilianna?

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 16:13   #3152
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

własnie dostałam od mezulka mmska z pozdrowieniami z miedzyzdrojów.... eh ja tez chceeeeee

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 16:25   #3153
bzyczka1
Zakorzenienie

Anika a co Twój mężowy tam robi??

Guciu mała będzie Liliana (by jej życia nie utrudniać i żeby nie była taka pospolita Lilianna <- tłumaczenie mojej świadkowej ), ja chciałam dwa imiona. Moja babcia miałaby dzisiaj urodziny i chciałam dać po babci Krystyna. Ja mam dwa imiona, nigdy mi to życia nie utrudniło...w szkole zawsze na świadectwie były dwa ale w dzienniku jedno, a znam ludzi którzy burzą się gdy ich córka jest wpisana z jednym imieniem

Ej...brzuch mnie pobolewa...zjadłam obiad i deser co by mieć siły

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 16:52   #3154
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
kasiaher widziałam takie akcje, mamy myślały że jak dziecko je zobaczy to się na nie rzuci - owszem część dzieci tak robiło a część się obrażało bo jak mama mogła mnie zostawić - mój młody też taki agent jak mu czegoś nie dam to głowa w drugą stronę i nie patrzy na mnie.. więc spokojnie... dajcie sobie tydzień.. pierwszy tydzień jest najgorszy ale i tak z dnia na dzień będzie lepiej - a po tgodniu hardcorowe będą już głównie poniedziałki.. po weekendzie z tobą.. ale na prawdę będzie lepiej!

Ana ja przenosiłam wszystko ręcznie

kliwia słodka Zu, ucałuj Scio trzymam kciuki za jej wyniki

bzyczka dasz rade... ja wiem że to już nie długo...
o kurczę, a myślałam, że masz jakiś złoty środek

Generalnie to coś znalazłam z tym ctrl+h ale nie wiem co wpisać jedyne co mi się udalo to zweryfikowac spację, tak aby nie były podwójne czy nawet potrójne

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Znalazłam jak to zrobić
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 16:55   #3155
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Ana stawiasz kursor przed np "a" i wciskasz shift + enter i ci przeniesie

Śliweńko czasami jest wrażliwy, to fakt. Ale już czuję się dobrze.

Bzyczka ooo to już pewnie niedługo

anika to się obkupiłaś. Pokaż co kupiłaś.

gold-fish a potem firmę montującą otworzycie

Kasiu idz, idz z nim jutro. Niech się przyzwyczaja. Wiem, ze ciężko,a le trzeba.

Od jakiegoś miesiąca już 3 osoba w pracy się mnie pytała czy ja w ciąży nie jestem, bo podobno twarz mi się zmieniła hm... jakaś taka promienna jest. A ja się śmieję tylko, bo akurat ostatnio to ja krem do twarzy zmieniłam

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 16:58   #3156
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc
dziękuję wszystkim za miłe słowa
jechałam dzis z pracy i skręciłam do apteki po drugi test i zrobiłam jka ty;lko wróciłam i tysz 2 krechy
wizyta w poniedziałek
ale zasnąc nie mogłam hehe tłukłam się po łóżku i tłukłam...
w pracy zero koncentracji myślę tylko o jednym hehe
DObra, juz nie marudzę

KAsiaher-nio to miałas przezycia! ale będzie dobrze, przyzywyczai się maluszek i Ty tez!

Bzyczka do dzieła hehe
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 16:59   #3157
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
cześć

Ana stawiasz kursor przed np "a" i wciskasz shift + enter i ci przeniesie

Od jakiegoś miesiąca już 3 osoba w pracy się mnie pytała czy ja w ciąży nie jestem, bo podobno twarz mi się zmieniła hm... jakaś taka promienna jest. A ja się śmieję tylko, bo akurat ostatnio to ja krem do twarzy zmieniłam
twarda spacja to shift ctrl i spacja a shift i enter przenosi jedynie do nowej linii właśnie się w tym wszystkim obczytałam

Hmmm to ciekawe
Stary 2011-05-16, 17:00   #3158
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
czesc
dziękuję wszystkim za miłe słowa
jechałam dzis z pracy i skręciłam do apteki po drugi test i zrobiłam jka ty;lko wróciłam i tysz 2 krechy
wizyta w poniedziałek
ale zasnąc nie mogłam hehe tłukłam się po łóżku i tłukłam...
w pracy zero koncentracji myślę tylko o jednym hehe
DObra, juz nie marudzę

KAsiaher-nio to miałas przezycia! ale będzie dobrze, przyzywyczai się maluszek i Ty tez!

Bzyczka do dzieła hehe
Wcale, a wcale Ci się nie dziwię jak dla mnie możesz pisać tylko o "tym"
Stary 2011-05-16, 17:00   #3159
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Zabcia a bo u ciebie teraz 2 w nocy?? Widze, ze już 9 kg mniej Gratulacje.
no u mnie juz 2 w nocy byla

dzieki kochana

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Zaabcia super odmiana, choć w lokach jesteś najpiękniejsza

A my w sobotę pojechaliśmy do Plazy gdzie fundacja Odety Moro-Figurskiej organizowała darmowe USG 4 d. Niestety okazało się że mogę być ewentualnie 40-ta na liście rezerwowej bo tyle było ludzi, więc zrezygnowałam, choć pokusa poznania płci dziecka była wielka.
no ja tez zdecydowanie wole loki

przykro mi ze sie nie doczekalas .. ale 23 juz tuz tuz

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

mi się bardziej w lokach podobasz, ale tak nie jest tak źle, tak popularnie normalnie jak większość bo loki to dają efekt co do mojej siłowni to ja dopiero 3 razy byłam, więc mięśni jeszcze pewnie nie mam, ale ostatnio obżerałam się trochę stąd brak spadku wagi lub nawet jej wzrost
dokladnie tak juz sie do lokow przyzwyczailam
a z tymi kg to takjest raz spadek raz ide w gore .. grunt to sie nie poddawac

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Kochana! A mi się podobasz w wyprostowanych, tylko nie miałaś ich najlepiej zrobionych. przde wszystkim do Twoich włosów na setę był by potrzebny jakiś płyn do prostowania, bo masz całe napuszone, ale myślę, że od czasu do czasu mozesz eksperymentować!

A w kręconych jest genialnie!
wiem ze nie sa dokladnie wyprostowane
bo powidzialam kolezankom ze zaraz i tak bede je myla wiec zeby sie nie staraly za bardzo

Cytat:
buuuu fatalnie się czuję. Zatrułam się. Albo się przejadłam wczoraj albo za dużo wódki wypiłam. W nocy mnie brzuch bolał ale nic sie nie działo. A teraz masakra. Przed chwilą mnie wzięło i biegunka i wymioty a za 10 minut wychodzę do pracy . Aby do 16
przytulam

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość

mnie zdecydowanie bardziej loczki pasuja do ciebie takie kręciołki

wczoraj miałam przymusowy detox od was maz mnie porwał na zakupy i sie obkupiłam łohohohoho (dwie bluzki, rybaczki i nowiutka sukieniunia od meza)
mam ilegancką kiecke na chrzciny - NOWIUTKĄ - tylko strach załozyc...

zabciu guciu miezyłam ta wasza tylko niebiesko białą i jakos nie bardzo .... jak w worku wygladałam mimo ze teraz nosze M to mierzyłam S i i tak za duza była, a w reserved w koncu ubrania na mnie pasują!!!!!! ich S to moje M i pasuja idealnie
a za kiecka to maz sie uparl i poł slaska zjezdzilismy bo mi przyniosł do przymierzalni L i mowie ze za duze ze jestem duza ale nie az tak no to przyniosł S i sie w biuscie nei zapiełam no bo M nie było i babka powiedziała ze M jest tylko w Katowicach i Betomiu no i ja nei chciałam jechac bo Natula tyle poza domem ale sie maz uparł i mielismy wycieczke no i mam kiecke
dzieki kochana

pochwal sie koniecznie sukienka jaka wkoncu kupilas

bo mam rozumiec ze tej bialo niebieskiej nie wzielas tak? tylko ze ona byla w h&m a nie w reserved ...

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
żabcia ja się przyzwyczaiłam do Ciebie w loczkach i moim zdaniem tak ci najładniej

tez tak mysle

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
zabcia - ladnie z tych wyprostowanych,ale jednak naj naj w lokach !!

!!
dokladnie tak! nie ma jak loki

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 17:06   #3160
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
matko więc dzisiaj był pierwszy dzień w żłobku
maskara dla mnie tzn bardzo przezywałam popłakałam się jak go wzieła jak potem gadal z panią dyr. a potem jak go odebrałam
więc moje dziecko to straszny urwis bił wszystkie dzieci i rzucał nimi zabawkami ciągnął za włosy szok normalnie , ale ja się nie dziwię nowe miejsce tyle dzieci do tego każdy się bawi jakąś zabawką Dominkowi nikt nigdy niczego nie zabierał , nie miał zabieranych zabawek , bawił się jak chciał a tu no niestety musi jakos się przyzwyczaić , druga sprawa drzemka Domnik nie chcial spać w lóżeczku tzn zasnąć ale w domu też tak ma , kładzie się na narożniku bierze4 pieluszkę i zasypia a do łóżeczka go zabieram odrazu , a tu niestety podobno bardzo się darł , niesamowicie , masakra ale mi się go szkoda zrobiło , zjadł drugie śniadanie kaszkę i obiadek przespał się pół godziny i potem się bawił ale ciężko chyba było i też dla tych babek , no cóż tak dziwnie się czułam jak rozmawialam z nimi no ale to moje dziecko ja wiem że ona musi wpaść w rytm wszystkich ale kurcze nie spodziewajmy się cudów po jednym dniu i to po 4 godzinach tylko , no nie wiem jakoś nie chcę mi się go jutro tam zaprowadzać tak mi go szkoda no.....
o kurcze biedna Ty i Dominik .. ale to pierwszy dzien wiec mozna sie bylo tego spodziewac .. z kazdym dniem powinno byc lepiej to codziennie bedzie chodzil po 4godziny?

Cytat:
hahaha dobre z tym kremem

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 17:08   #3161
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

MAdziu znaczy, ze dobry krem kupiłas hehe
Stary 2011-05-16, 17:15   #3162
bzyczka1
Zakorzenienie

Kasiaher początki są ciężkie, tym bardziej że to pierwsze takie chwile Dominika w większej grupie dzieci, ale nauczy się szybciochem że trzeba się dzielić zabawkami i będzie ok

Neska ja marudzę od kilku dni o tym że rodzę i jeszcze mnie dziewczyny nie pogoniły marudź ile wlezie

Nasz skarb
Stary 2011-05-16, 17:16   #3163
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Neska, Żabcia mąż mi krem wybierał powiedziałam tylko, ze na noc Ale autentycznie, moja koleżanka, opiekunka stażu i jedna nauczycielka ze szkoły.

Ana a to ty nie chciałaś tego przenosić do następnej linijki??

Neska ja ci się nie dziwię, że się skupić nie mogłaś

a mi tata zrobił sushi i dziś nas na kolację zaprosił (oczywiscie bez surowej ryby, tylko paluszki krabowe albo łosoś wędzony) + dodatki oczywiscie.

Stary 2011-05-16, 17:20   #3164
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

az mi się wstyd przyznać ale ja nigdy sushi nie jadłam
Madziu a co to za krem-cud?
Stary 2011-05-16, 17:24   #3165
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
ja kocham sushi mogłabym je jeśc codziennie (pod warunkiem, ze nie ma tam surowej ryby)

a krem to ten http://www.soraya. pl/product.php?group=face&id =741(tylko usuń spację po soraya. a najbardziej śmiać mi się chce, bo to są 3 osoby, które sie nawet nie znają. A koleżanka mówi, że jej się też już ktos pytał, czy ja nie zaciążyłam bo mam promienną twarz" Jakby się to jedna osoba zapytała to luz, ale jak mnie dziś 3 osoba zapytała i dodając, ze ją znajoma tez o to pytała (ale mnie się wstydziła zapytać), to parsknęłam smiechem.

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2011-05-16 o 17:26
Stary 2011-05-16, 17:25   #3166
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Neska, Żabcia mąż mi krem wybierał powiedziałam tylko, ze na noc Ale autentycznie, moja koleżanka, opiekunka stażu i jedna nauczycielka ze szkoły.

Ana a to ty nie chciałaś tego przenosić do następnej linijki??

Neska ja ci się nie dziwię, że się skupić nie mogłaś

a mi tata zrobił sushi i dziś nas na kolację zaprosił (oczywiscie bez surowej ryby, tylko paluszki krabowe albo łosoś wędzony) + dodatki oczywiscie.
Madziu niby przenieść, ale to nie ta komenda ta służy czemuś innemu, ale nie wnikałam w szczegóły a poza tym i tak nie jest automatyczna
Stary 2011-05-16, 17:27   #3167
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ana ja tak zawsze przenoszę

Stary 2011-05-16, 17:29   #3168
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

MAdziu nieźle z tą ciążą hehe mnie ze 3 miesiące temu kolezanka powiedziała ze chyba w ciąży jestem bo na twarzy sie zmieniłam... -chyba przepowiedziała przyszłóść
Stary 2011-05-16, 17:32   #3169
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
MAdziu nieźle z tą ciążą hehe mnie ze 3 miesiące temu kolezanka powiedziała ze chyba w ciąży jestem bo na twarzy sie zmieniłam... -chyba przepowiedziała przyszłóść
no to nieźle. Swoją drogą ciekawa jestem po czym to widać Mi mówią, że mam twarz bardziej promienną. U mnie to na bank nie przepwiednia bo ja jestem tabletkowa

Stary 2011-05-16, 17:34   #3170
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana ja tak zawsze przenoszę
Ale jak tak przenosisz, a potem coś usuniesz w tekście wyżej to się rujnuje bo linijka robi się krótka, a tekst wyżej się nie przesuwa
Stary 2011-05-16, 17:34   #3171
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
no to nieźle. Swoją drogą ciekawa jestem po czym to widać Mi mówią, że mam twarz bardziej promienną. U mnie to na bank nie przepwiednia bo ja jestem tabletkowa
ja to się wtedy śmiałam czy potrafi po oczach rozpoznać
Stary 2011-05-16, 17:35   #3172
bzyczka1
Zakorzenienie

Madzia a może krem kremem a ty nawet nie wiesz że w ciąży jesteś ale by było
Do mnie ostatnio kobieta w rejestracji że mam piękny brzuszek i po chwili pyta się czy dziewczyna będzie? Ja mówię że tak, a ona: od razu wiedziałam że córcia bo widać po pani buzi a brzuch mam podobno na chłopaka bo tylko piłka i bądź tu mądry

Nasz skarb
Stary 2011-05-16, 17:46   #3173
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Ale jak tak przenosisz, a potem coś usuniesz w tekście wyżej to się rujnuje bo linijka robi się krótka, a tekst wyżej się nie przesuwa
to wtedy back spacem usuwam a kiedyś to w ogóle ręcznie przenosiłam

Cytat:
Madzia a może krem kremem a ty nawet nie wiesz że w ciąży jesteś ale by było
Do mnie ostatnio kobieta w rejestracji że mam piękny brzuszek i po chwili pyta się czy dziewczyna będzie? Ja mówię że tak, a ona: od razu wiedziałam że córcia bo widać po pani buzi a brzuch mam podobno na chłopaka bo tylko piłka i bądź tu mądry
No co ty... jak ?? Przecież @ miałam, poza tym chyba mdłości bym miała. A najlepsza jest moja koleżanka, bo ona nawet zauważyła , że mi się piersi powiększyły. A 2 tyg temu mój mąż to samo powiedział Kochana ale wiesz.. były programy, co to sie dowiadywały, ze 6 miesiącach czy dopiero przy porodzie że są w ciąży.

Stary 2011-05-16, 17:53   #3174
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

no na czymś tam leci program "ciąża z zaskoczenia" gdzie laski dopiero jak rodzą to się dowiadują że są w ciąży

własnie weszłam po schodach i się zmachałam jakbym z 10 km przebiegła
Stary 2011-05-16, 17:57   #3175
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

eee ja to bym ucieszyła, jakby mi się ciąża przypałętała z zaskoczenia. Bo najgorzej, to znaleźć czas na odstawianie tabsów

Neska to takie zmęczenie to tez jest objawem??

coś mnie na sprzątanie wzięło.

Stary 2011-05-16, 17:57   #3176
bzyczka1
Zakorzenienie

a no wiesz Madziu...mdłości nie musisz mieć a okres mieć możesz moja babcia np dowiedziała się o ciąży dopiero w 5 miesiącu po drugiej operacji na skręt kiszek, obie w czasie ciąży już były, babcia normalnie miesiączkowała i nie podejrzewała ciąży, tym bardziej że według lekarza dzieci już mieć nie miała A ty bierzesz tabsy więc jako tako to Ty okresu nie masz a pamiętaj że jedyną 100% metodą antykoncepcji jest wstrzemięźliwość

Nasz skarb
Stary 2011-05-16, 17:59   #3177
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

bzyczka moja koleżanka z roku na studiach zaszła w ciążę biorąc tabsy i mówi, ze ani wymiotów nie miała ani biegunki i nie wie dlaczego jej się tabletka nie przyjęła , ze zaszła. Jak stwierdziła, ze jest w ciąży, to była już w 3 miesiącu i dopiero tabsy odstawiła

Stary 2011-05-16, 18:01   #3178
myszka_maj
Zakorzenienie

Hej Kochane

Neska - wooooooooooooow gratulacje

Żabcia - jakoś nie moglabym sie przyzwyczaic do twoich prostych wlosów, twoje loczki to jak twoj znak rozpozoznawczy

Kasiaher- biedny Dominis ale z czasem napewno sie oswoi i bedzie ok....rozumiem twoje uczucia jak słuchałas o jego zachowaniu...ale to przeciez dziecko zagubione w nowej sytuacji

Bzyczka - ja pamietam niecale pol roku temu bylam w poniedziałek na ostatniej wizycie u gina.... zrobil mi ktg w gabinecie ale maly tak wariował ze odesłał mnie do szpitala na dluzsze ktg...pojechalam wieczorem a tam po badaniu pani polozna mowi ze sa skurcze i musimy poczekac na lekarza czy mnie w szpitalu nie zostawi juz .... a ja nic nie czułam...ale gin stwierdzil ze skoro mieszakm blisko szpitala to moge jechac do domu... przechodziłam jeszcze cały wtorek przygotowałam torbe i siebie i w nocy z wtorku na średe ( TZ urodzinki) zaczęło sie tak mnie towja sytuacja natchnęla na wspominki bo tak datowo podobnie wypada trzymam kciuki

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 18:05   #3179
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
to teraz dopiero nie zjesz

Cytat:
a no wiesz Madziu...mdłości nie musisz mieć a okres mieć możesz moja babcia np dowiedziała się o ciąży dopiero w 5 miesiącu po drugiej operacji na skręt kiszek, obie w czasie ciąży już były, babcia normalnie miesiączkowała i nie podejrzewała ciąży, tym bardziej że według lekarza dzieci już mieć nie miała A ty bierzesz tabsy więc jako tako to Ty okresu nie masz a pamiętaj że jedyną 100% metodą antykoncepcji jest wstrzemięźliwość

nooooo ja poznałam jeszcze jedną 100% antykoncepcje

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 18:08   #3180
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Anika jaką?? Ciążę??

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości