|
|
#1381 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Krakowianki - część XI
Mnie też Bioparox ratował zdrowie i wyciągał z najgorszym zapaleń gardła
I zdążyłam polubić jego smak Dziewczyny, dzwoniła do mnie przed sekundą ta dziewczyna z HR. Zaczynam od środy praktyki w Electroluxie ![]() ![]() Cieszę się, ale to znaczy, że dorosłemu życiu mówię DZIEŃ DOBRY Bo po takich praktykach dobrze by było, żebym od razu uderzała do firm outsorcingowych a poza tym czuję się uziemiona ![]() Idę na zakupy, żeby wpasować się w ich dresscode A odnośnie BU czy ZSK - wszystko mi jedno. Byle bym tylko miała naturalne smarowidła do buzi
|
#1382 | |||
|
Pani Buka
|
aaa, no tak
to poczekamy, zobaczymy. Cytat:
super, ale tak zupełnie serio pytam kiedy Ty chcesz znaleźć na to czas? chyba że w wakacje ale do wakacji to masz przecież jeszcze sesję i obronę pracy, no nie?Cytat:
nie mogę się dodzwonić do przychodni Cytat:
no cóż, gratulacje w każdym razie
|
|
#1383 |
|
moderatorka też wizażanka
|
kasiencja,
Nie bronię się Mam egzamin licencjacki + egzamin zawodowy i 3 sesje, kilka projektów, porawkę pracy lic., ale nie zniechęcam się Kto mnie zatrudni w lipcu/czerwcu? A tak sobie znajdę coś już teraz Będę miała powód by zostać w Krakowie, utrzymać siebie, bo czynsz to mi chyba rodzice zapłacą ![]() No i chyba to jakiś znak, skoro na rozmowę od razu mnie zaproszono
Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2011-05-16 o 15:29 |
|
|
|
#1384 |
|
Pani Buka
|
ok, rozumiem Twoje myślenie
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
Bajeczna, zostałam z niego wyrzucona
![]() Kurde, soczewka mi uciekła pod powiekę, ale masakra uczucie :x Jutro robię sobie przerwę od soczewek ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Dziury w CV są najgorsze, ja miałam 2 letnią i miałam duży problem ze znalezieniem pracy. A na rozmowie mnie się od razu pytał koleś, dlaczego taka przerwa i c o przez ten czas robiłam. Ale ładnie wyjaśniłam, że poświęciłam się nauce i realizowałam swoje zainteresowania ![]()
|
#1386 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#1387 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hard- wszystko co piszesz wydaje się zagmatwane i żeby to w ogóle napisać trzeba to rozumieć, a Ty mówiłaś że nic nie umiesz. wrażenie jednak jest inne
![]() Cytat:
gratulujęCytat:
oby jak najdłużej trzymało się Ciebie takie podejście do życia. Mnie gdzieś uleciała ta determinacja, ambicja i wiara, że złapię milion srok za ogon, bo ja to ja. Nie chcę wyjść na zrzędę, ale jakoś 3lata smakowania dorosłego życia pewne podejścia mi zweryfikowało. i troszkę już inaczej wygląda ta rzeczywistość. Cytat:
![]() też nie lubię tego uczucia:/ dla mnie może być i ZSK, wazne żeby hydrolaty mieli w podobnych cenach ![]() zmykam na fitness
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#1388 | |
|
|
Cytat:
Dam im powód mniej do zrzędzenia. Ogólnie to mi tak strasznie nie zależy, ale chętnie się sprawdzę czy dam radę. Nie spieszy mi się do dorosłości i samodzielności, ale jeśli chcę zrobić kurs instruktora fitness, to muszę mieć pieniądze na ten kurs, więc muszę iść do pracy, nie ma co wiecznie liczyć na mamę i tatę ![]() Poza tym nic mi tak dobrze nie wychodzi jak bycie zajętą
|
|
|
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
granatowo, chcesz pracować w HR? Ja pracuje w outsourcingu
.Jest "bez sensu" czy "bezsensu"? Nigdy nie wiem :/. Bo niby "bezsensowny" razem jest, "bezsens" jest razem, ale chyba "bez sensu", nie? Ja już przejrzałam ZSK, jest co chciałam, więc możemy zamawiać .
|
|
|
|
#1390 |
|
Nie depcze krokusów
|
SdC - nie ma sensu = bez sensu = bezsens
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
Cytuję: "Bo pojawiałam się na wątku tylko, jak czegoś chciałam (a nie była to prawda) i nie klikałam w każdy link, który mi ktoś przesłał na PW"
|
#1392 |
|
Zadomowienie
|
Zadzwonił. Zapytał co tam robię. No to odpowiedziałam, że mgr piszę. To powiedział, że mi załatwi pracę tylko żebym mu temat podała. I na koniec powiedział do wieczora... Chyba sobie nie zdaje sprawy, że się z nim nie spotkam...
|
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
Będą "Piraci"w 2D?
|
|
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
Jaką książkę polecacie przeczytać? Lubię psychologiczne, horrory, czasami i romansidła, niekiedy młodzieżówki, ciekawe biografie
|
#1395 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mnie do wizażowego w ogóle nie przyjęły. byłam tylko w fejsbukowym. rozwala mnie czasem ta zachłanność podmiotów żywych do gromadzenia różnych różności. po co np. dziewczyna z Zakopanego bierze udział w konkursie, gdzie wygrać można bilet do kina w Świnoujściu? wie, że i tak tam specjalnie nie pojedzie. nigdy tego nie rozumiałam ![]() Cytat:
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chcę przeczytać coś fajnego, ambitnego, ale jak już wejdę do Empiku to chodzę od półki do półki, a i tak nie kupuję niczego... Myślę o biografii Marii Antoniny
![]() A o tych konkursach to lepiej sobie darować gadanie, żal po prostu... Raz tylko się skusiłam na konkurs Stena Line i wygrałam rejs, ale nie pojechałam
|
#1397 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do ksiazki to chyba nie pomoge bo ja czytam dla typowego relaksu - Larsson, Coben, King
|
|
|
|
|
#1399 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba ze moge Cie jakos w ciagu dnia zlapac to chetnie poczlapie w okolice rynku Tak do 15 jestem wolna mniej wiecej
|
|
|
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
ja 0 15 moge na rynku odebrac kokos :P
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#1402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mnie drażni trochę, że większość konkursów na wizażu polega na wykonaniu makijażu/wstawienia swojego zdjęcia. A ja też miałabym ochotę coś wygrać lub potestować, a tu klops. |
|
|
|
|
#1403 |
|
|
Nie wiem, bo jutro mam rozmowę w hotelu
Na 13.30 i nie wiem ile to wszystko zjamie. Zajęcia kończę o 12.30 i idę do sekretariatu więc bym mogła tak 12.30 -13. A o 15 to nie mogę obiecać
|
|
|
|
#1404 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No nie zmuszajcie mnie do dwukrotnego biegania na rynek
|
|
|
|
|
#1405 |
|
Nie depcze krokusów
|
O, już do niej piszę, bo bym jak głupia czekała...
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo doooobra.. ;P
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#1407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1408 |
|
Wtajemniczenie
|
Uf
![]() Ecrulo czekam zatem na wytyczne gdzie mam sie zjawic miedzy 12.30 a 13 |
|
|
|
#1409 |
|
Konto usunięte
|
Jest dobrze:
- skończyłam operat, jutro go wydrukuję, wepne załączniki i zaskoroszytuję, - pije grzańca ananasowego, - miałam na pyszczku fajną maseczkę antystresową z glinką z ziaji ach
|
|
|
|
#1410 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.

Bo po takich praktykach dobrze by było, żebym od razu uderzała do firm outsorcingowych a poza tym czuję się uziemiona 

super, ale tak zupełnie serio pytam kiedy Ty chcesz znaleźć na to czas?
chyba że w wakacje ale do wakacji to masz przecież jeszcze sesję i obronę pracy, no nie?

gratuluję