|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Bo zadały mi pytanie Bóg wie z czego, były niemiłe, uśmiechały się z ironią i od samego początku traktowały nas jak totalne zera.
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
pier**l je, zostań ninja xD
|
|
|
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
Po geografii zostanę
![]() ale jakimś cudem oceniły mnie na 85%
|
|
#3184 |
|
Zakorzenienie
|
to pier*dol ninja i idź na studia
|
|
|
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
To mi się nigdzie nie przyda
tzn polski ustny. Gorzej,że liczyłam na geo a tu taka
|
|
#3186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z BU chyba ;pA to mydlo to nie jest jak to starodawne biale mydlo? ![]() Cytat:
![]() no zaczne, po maturze ![]() to bardzo dobrze przeciez dzieki za kciuki, przydaly sie zdalam na 80% ale z fartem bo ogolnie praca nie na temat troche, musialy ze mnie wyciagac duzo rzeczy, tzn naprowadzac mnie, no troche porazka to byla, balam sie ze nie zdam poprostu, ale powiedzialy ze sie jakos wybronilam i jezykowo tez bylo spoko i bardzo fajna komisje mialam
|
|
|
#3187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to juz koniec matur czy jeszcze Ci coś zostało?
|
||
|
|
|
|
#3188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz wiecej farta mialam niz rozumu czy wiedzy w tym przypadku no ale ja to ja, zawsze musze cos odwalic ![]() Jeszcze w srode historia i mozna pic ![]() no ustne sie nie przydaja nigdzie :p tylko na filologie chyba
|
|
|
#3189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślałam o tym ale jak zacznę farbować na ciemno, nawet Venitą to będę musiała co miesiąc ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Znowu pokićkałam ! Ze moim stanem umysłu coś rzeczywiście nie tak . Miałam na myśli polski serial z Brodzik i Braunek.
Cytat:
Cytat:
To czego jęczysz ?! ![]() ![]() Ja się zarąbię !
|
||
|
|
|
|
#3191 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaka lipa, nie wiedziałam;/ ale jak nie zdasz ustnego to lipton, a jak zdasz to też lipton xD Cytat:
choc ja nieregularnie pierwszą miłośc oglądam xD i jak mam na 8:50 do szkoły to rano ten serial z muchą chyba kiedys miałam, bynajmniej jakąś tłustą dermike nie był zły, ale nie był tez dobry for me of course![]() tylko teraz gdzie mogę je kupic... ![]()
|
||
|
|
|
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet jak jakas glupia komisja to tych 6pkt sie nastuka, za samo powiedzenie prezentacji jest 5pkt juz
|
|
|
#3193 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
, na próbę Była jeszcze taka pianka w biało-niebieskim opakowaniu dla wrażliwców. Można ew. napisać do Lirene z zapytaniem, czy są jeszcze te pianki, czy wycofane... Tak, Galanea to ta, co Ci wysłała kiedyś. ![]() Cytat:
![]() Kiecka w załącznikach. Właśnie przyuważyłam, że jedną pannę na All poniosło i próbuje ją sprzedać za... uwaga... 289 zł Gratki ![]() Cytat:
Ale farbka się wypłukuje, więc nie powinno być widocznych odrostów. Sprawdź może najpierw na pasemku pod spodem, będziesz wiedziała, jaki efekt zostanie po miesiącu.
|
|
|
|
#3194 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Już wiem, że to nie krem, tylko olejek pomarańczowy do mycia twarzy z BU. Używam ten krem i za każdym podejściem do niego powtarzam sobie : Kaśka, nie wydziwiaj ! Dobry krem, dobry . Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie już drugi dzień pada i zimnica. Wczoraj spałam nawet w "zimowej" koszuli. Dzisiaj do miasta jadę. Znajomi wyciągają mnie 25-go na zorganizowaną "majówkę". Muszę podejść do organizatorów tej imprezy i dopytać się o szczegóły. Przede wszystkim : ile ta balanga będzie trwała. Zbiórka o 10-tej {autokar} i jazda do pobliskiej miejscowości. Jak mają zamiar balować do wieczora - nie pojadę. Nie mogę "dzieci" na tak długo samych zostawić. Koszt jakiś dziwny : 25,oo zł. Muszę się dopytać co z jedzeniem i piciem, bo te grosiki, to pewnie tylko na muzykę. Ma być potupajka ! Jak jedzenie we własnym zakresie, to nie pojadę. Co mam kanapki cały dzień wpieprzać ?! Miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#3195 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tej w niebieskim nie miałam na galanee się raczej nie skuszę, bo gorzej domywała makijaz... może i napiszę do lirene.... fajna kiecka Cytat:
ok ![]() no to chyba nie pojedziesz
|
|||
|
|
|
|
#3196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po moich odpowiedziach baba kręciła nosem... myślałam,że max 50%będzieTak jak Karola pisała-ustne się nigdzie nie liczą bo lubię ![]() Cytat:
![]() Kurcze muszę iść do banku i na pocztę. a tak mi się nie chceee.... Zapytam jeszcze w drogerii o farbę różową. Może ogolę sobie trochę włosów
|
|
|
#3197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba,że idziesz na filologię. Na 30% nie podejmujesz rozmowy z komisją i w ogóle nie wiesz nic
![]() Niektóre uczelnie mogą policzyc ustne zamiast pisemnych,jeśli Ci lepiej pójdzie,ale to rzadko
|
|
#3199 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Niestety nie znam Dzięki Cytat:
Do mojej skrzynki co rusz to trafia super oferta wyjazdu na imprezę [Kazimierz Dolny, Nałęczów], za jakieś grosze i to jeszcze w cenie obiad wliczony. A drobnym drukiem na kuponie dopisek, że trzeba mieć dowód osobisty, a wyjazd jest jednoznaczny z tym, że jakiejś firmie dane osobowe odsprzedajesz i oni potem mogą nimi dowolnie obracać ![]() Cytat:
![]() Ja zawsze rozpuszczam mejkap podczas mycia, a potem dopiero robię właściwe zmycie odpowiednimi preparatami, bo ten nie służy do tego Cytat:
Od jakiegoś czasu nosiłam się z zamiarem kupienia jakiejś dłuższej, zwiewnej kreacji na lato i miałam już kupić na All upatrzoną, ale trafiła się akurat okazja i pomierzyć sobie mogłam. Jestem zadowolona, bo kieca naprawdę leciutka, w sam raz na upały
|
|
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
na filologię nie idę
![]() nie no wiadomka, że lepiej dobrze zdac ustny, ale jak pójdzie gorzej to nie bd wielkiej tragedii skoro to tak wyglada jedziesz moze piątek, sobota na juwenalia do Katowic? Asiu ja jestem leniwa i lubię zmyc makijaz 1 kosmetykiem
Edytowane przez NaKrawedzi Czas edycji: 2011-05-17 o 11:09 |
|
|
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam zaproszenie i do Katowic i do Krakowa na juwenalia,ale nie jadę nigdzie w końcu
Nie mam kasy nawet... Ale uciułałam na piękny lakier Safari i przytargałam kilka ubrań z ciuszka. Jedna tunika jest śliczna, na allegro podobną widziałam,ale troszkę za duza. chociaż może robić za taką luźną, chyba
|
|
#3202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juwenalia są za free tylko kasa na dojazd = u mnie to całe 3 zł w obie strony xD
|
|
|
|
|
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie troszkę wiecej
w Krakowie się chyba płaci...
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
no do Krakowa to sie napewno nie wybieram, ale do Katowic jadę ale chyba tylko w piątek, bo w niedziele idę na 18stke a ja nie Paris Hilton żeby pić 3 dni pod rząd
|
|
|
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
No i nie jadę !
Impreza zapowiada się nawet fajnie. W cenie autokar {jechać trza 10 km.}, obiad {pewnie pomidorowa z ryżem }, kiełbaski na ognisko. To ma być w takiej prowincjonalnej, "folklorystycznej" knajpie + gry i zabawy + potupajka {pewnie występy tubylczego koła gospodyń wiejskich} + ognisko. Spore dotacje mają, to szaleją na tutejszą miarę. Ale ... od 10.oo do 18.oo (wyjazd}. Byłabym w domu około 20-tej. Trochę zbyt długo. Dadzą pewnie pomidorówkę, kotlet schabowy typu gazeta i popłuczyny po ścierce jako popitkę oraz 10 cm kiełbasy zwyczajnej. Co innego może być za taką cenę. Dalej - bujaj się sam. Wzięłabym zaopatrzenie stało / płynne, na miejscu też można kupić, ale mimo wszystko to zbyt długo.Asiu - ja znam takie wycieczki, jaką Ty opisujesz. W mojej przyszywanej ojczyźnie, to normalka. Folder obiecuje za grosze wycieczkę jednodniową z taką atrakcją, że szczęka opada, poza tym obiad i prezenty. Raz się dałam naciąć. Była to oferta wycieczki do Muzeum diamentów w Amsterdamie + zwiedzanie szlifierni. Każdy w prezencie miał dostać 0,5 karatowy brylancik. A jakże, pojechałam. Wieźli nas, wieźli, aż się zatrzymali w środku lasu w jakimś przydrożnym motelu. Do cywilizacji kiloooometry. I zaczął się wykład - prezentacja na temat, o ile pamiętam, artykułów gospodarstwa domowego i innego badziewia. Trwał około pięciu godzin. A potem - kupować, mili państwo ! Nie chcemy kupować ! To nie dostaniecie obiadu. No to kupowaliśmy. Zjedliśmy obiad i usłyszeliśmy informację : w związku z tym, że zainteresowanie było tak duże i przeciągnęła się w czasie prezentacja, nie mamy już czasu dojechać do Amsterdamu. Wracamy. Takie cuś na zachodzie jest na porządku dziennym. Drugi raz dałam się prawie namówić na wycieczkę z przepłynięciem stateczkiem i zwiedzeniem rotterdamskiego portu. Ale nie pojechałam. |
|
|
|
|
#3206 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ładna kieca ![]() Cytat:
![]() Nie mow ze chcesz sobie bok wygolic? Cytat:
Cytat:
![]() Pokaz zdjecia jak Ci sie chce ![]() Cytat:
Cytat:
moja mama tez czesto jezdzi na takie wycieczki, ale nigdy tak nie bylo jak mowisz i nic stamtad nie przywozi, ewentualnie jakies ✂✂✂✂✂✂✂y, ktore dostanie.wygwiazdkowalo mi slowo, a nie uwazam zeby bylo ono jakies brzydkie
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2011-05-17 o 17:43 |
||||||
|
|
|
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
Karola no myślę nad tym,żeby sobie bok wygolić
ale dziwnie bym się czuła jakby mi włosy odrastały ![]() Tak te lakiery a kolor czerwony złamany pomarańczem-coś takiegoPrzy pracy możesz dostać jeszcze chyba ileś pkt za styl/mowę
|
|
#3208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Muszę spróbować z tym pasemkiem.Tylko nie mów, że chciałabyś się tak wygolić jak np Kazadi Jak widzę dziewczyny na ulicy wygolone w ten sposób to się zastanawiam skąd takie pomysły? ![]() Leń
|
||
|
|
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się nigdy nie udaje zmyć całego tuszu;/ czasem,zwłaszcza po imprezie, wstaję rano z zaciekami
wyglądam jak z horroru-szopa, blada twarz, sińce pod oczami i jeszcze resztki tuszu Jutro tak będę oglądaćAga chciałabym kawałek po jednej stronie
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.

} i muszę stwierdzić, że to nie ten nowy krem mnie wypryszczył . To olejek do mycia twarzy, pomarańczowy. Zawsze używam bezzapachowego, ale, że ten "mój" skończył się, a w czeluściach lodówki znalazłam jedynie pomarańczowy - użyłam. Teraz nie wiem co jest pryszczogenne : zapach czy gęba już nie chce oleju i woła o coś innego.
z BU chyba ;p

to bardzo dobrze przeciez 

chociaż może robić za taką luźną, chyba
}, kiełbaski na ognisko. To ma być w takiej prowincjonalnej, "folklorystycznej" knajpie + gry i zabawy + potupajka {pewnie występy tubylczego koła gospodyń wiejskich} + ognisko. Spore dotacje mają, to szaleją na tutejszą miarę. Ale ... od 10.oo do 18.oo (wyjazd}. Byłabym w domu około 20-tej. Trochę zbyt długo. Dadzą pewnie pomidorówkę, kotlet schabowy typu gazeta i popłuczyny po ścierce jako popitkę oraz 10 cm kiełbasy zwyczajnej. Co innego może być za taką cenę. Dalej - bujaj się sam. Wzięłabym zaopatrzenie stało / płynne, na miejscu też można kupić, ale mimo wszystko to zbyt długo.
moja mama tez czesto jezdzi na takie wycieczki, ale nigdy tak nie bylo jak mowisz
Muszę spróbować z tym pasemkiem.