|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
Nieee, listopad brzydki! Lepszy maj 2013!
![]() Nie? a myślałam, że tak Sylvi ![]() Kurczę, mama dziś pierwszy dzień w nowej pracy miała, ale podobno poradziła sobie dzielnie. Twarda mama
|
|
|
|
#2582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gajuuuuś... To niech sobie kupią teraz stare mebelki, a za 5 lat je wymienią
AKurat wtedy, kiedy ja będę się budować ![]() Cytat:
Cytat:
Bo przecież jutro ślubu nie weźmiecie ani za tydzień, więc to jest jakby decyzja o "co będziemy sobie robić za dwa lata i czy już wtedy chcielibyśmy być małżeństwem" Bo to niestety jest myślenie o trochę czasu w przód ![]() I też się obawiam o to, co napisałaś odnoście Sylvuś :/
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
nie mogę w maju bo wszystko pyli i będę pierwszą płacząco-smarkająca panną młoda idącą do ołtarza
czyli zostaje ten nieszczęsny listopad![]() Bjuti ja nawet nic nie mam przeciwko konkubinatowi
|
#2584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No proszę A gdzie teraz pracuje? ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
Tylko zwracam lekko uwagę na to, że to myślenie o tych sprawach w przyszłości to trzeba zacząć już teraz ![]() Co do maja i pylenia... A kwiecień? Taki, w którym dopiero zaczyna się lekkie pylenie? ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Idziemy biegać... Ło masaaaaakra
|
|
#2585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gaja pierwsze koty za płoty, później praca jest tylko coraz bardziej monotonna
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
Eee...nie wiem gdzie pracuje. Nie pamiętam nazwy firmy.W zasadzie to nawet nie czaję co mama robi, bo jak mi zaczęła tłumaczyć to nic nie zrozumiałam
ale generalnie robi to samo co w starej pracy, ale za 2 x więcej kasy ![]() Bjuti ma rację z tym myśleniem przyszłościowym ![]() Najpierw. No, to już mi się bardziej podoba ![]() W ogole to chyba w przyszłym tyg będziemy z J. zgrywać szczęśliwą rodzinkę. U szefów remont, więc najfajniej jakby dzieci wybyly z domu na jak najdłużej - zaproponowałam, żeby siedziały przez ten czas jak ja się nimi zajmuję u mnie. TŻ popiecze z nimi owsiane ciasteczka i babeczki, a ja się poupajam nic nie robieniem
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-05-16 o 19:54 |
|
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
jejjjj kolejna alergiczka? piona... ja jestem uczulona na brzoze.. takie biale pylki latajace;/
|
|
|
|
#2589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
To byście w Wawie niewyżyły - ostatnio z centymetr tego leżał na glebie miejscami i latało wszędzie
|
|
|
|
#2591 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam na telefonie ale nie mam jak zgrac ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Ja na to małe biale latajace przypominajace kurz tez jestem uczulona! Tak sadze bo kicham jak kolo tego przechodze
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem, że nie to samo, ale wyjaśniłam od razu dwie poruszane w wątku kwestie językowe. Rynkową i warszawskiego "dworzu"
![]() A wpadniesz po nią? Jak tak to dostaniesz
|
|
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie co mi mama zaproponowala? Kupila kupon na pobyt w hotelu w Raclawicach, 2 noclegi czyli 3 dni i ona nie moze jechac i pyta sie mnie czy bym z Tomkiem pojechala
250 zl ale bym chciala
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
A czemu ma nie chcieć?
|
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie Ala czemu by nie chcial?
jesli chodzi o to biale co myslę, to w warszawskim zoo tego pelno ![]() ja kiedys mialam alergie , ale chyba z niej wyroslam ..a bylo okropnie bo plamy czerwone mi sie robily na calym ciele, oczy lzawily , katar..masakra
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-05-16 o 20:09 |
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
ale zalatwilam mame hehe.
dzwonek do drzwi... otwieram, patrze a tam stoja dwie Jehowe... patrze i "mammmmooooooo" a one "nie musi pani mamy wolac z pani tez chcemy porozmawiac" a ja na nie patrze i mowie "nie nie nie to jednak z mama, mamaaaaaaaaa" mama podchodzi a sylvi ucieka niah niah
|
|
|
|
#2597 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!
Wpadłam się pochwalic, że od dziś jestem aparatką! Zęby napierdzielają równo, ale to dobrze, przynajmniej wiem że coś się tam już dzieje
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
hej Kochane!! staralam sie Was na biezaco podczytywac, ale jak zwykle nie pamietam co sie dzialo
![]() ja jesetm wlasnie w trakcie pakowania sie do Tz to juz jutro;D ale znow nie moge myslec o 4ech godzinach jazdy pksem do Poznania;/ ktora mnie odbiera z pksu??;Da dzis bylam tez na pobraniu krwi z kociakami;D i wiecie co?? moj Cicik wchlonal chip;D szczepilismy i chipowalismy kociambry w styczniu no a dzis mowie do doktora, zeby tak z ciekawosci sprawdzil gdzie te chipy sa(bo wiadomo, one sobie wedruja czasem) no i wzial kota i szuka, i szuka, i szuka i nic polecial kupic baterie do czytnika, bo myslal, ze moze cos nie tak znim jest. ale odczytywal normalnie chipy nawet opakowane;/ i Myni tez sprawdzil i tez odczytalo no ale okzalo sie, ze chip gdzies zniknal i musialam chipowac jeszcze raz;/ a to juz moze byc problem, bo to wszystko w paszporcie juz bylo, wiec troszke musielismy pokombinowac;/ tajemnica zaginionego chipa nadal nie wyjasniona;D ale w paszporcie jest juz nowy numer, tylko do bazy danych jakos sie musimy dostac i tam zmienic. w kazdym badz razie procedura paszportowa juz jest prawie zamknieta, wystarczy tylko czekac na wyniki z instytutu![]() sylvii mnie ostatnio tez nachodza jehowi, juz przestalam im drzwi otwierac, bo w przeciagu 3 miesiecy byli u mnie chyba 5x, a facet juz moje imie normalnie pamieta;/ cholera!! dobra, zmykam, bo ja sie musze zebrac w koncu, bo jestem w proszku, bo myslalam, ze sie szybciej powyrabiam ze wszystkim, a tu jak zwykle dzien jest za krotki;/ |
|
|
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A moze nie chciec bo urloooop, bo cooos tam - zawsze cos wymysli malpiszon jeden!Bjuti - jestes jutro w Magnolii?
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
hej piekne
![]() Studi ale wam sie fajnie trafilo z ta Hiszpania ,super widoczki i wez tym swoim chlopina troche potrzasnij,ile to juz czasu minelo od zareczyn?? niech juz cos zacznie myslec o slubie ,bo jak nie to sekta wizazowa tam sie u niego pojawi i go ustawi jak trza ![]() ![]() gaja super z ta praca mamy ,na luziczku podeszla co?? no i pensja 2x wieksza to teraz bedzie mogla wam wiecej dorzucic na slub:P bluesky glowa do gory ulozy sie. sylvi dorze ,ze cos wypracowaliscie w zwiazku z tymi tancami,no i wiesz szepnij mu ,ze czerwiec juz tuz tuz:P.Ales mame zalatwila ,niedobra ty:P.Ja kiedys bylam akurat u babci i na wielkie nieszczescie panie jehowe trafily na mnie to im taka wiazanke trzelilam ,ze mnie az babcia pochwalila i mowila,ze musi sie ode mnie nauczyc tej gadki ![]() santom szczesliwej podrozy ,a tak btw..z kim zostawiasz koty jak do tz lecisz?? U mnie w sumie nic nowego. A tz koledze dzis sie blizniaki urodzily ,parka ,tylko dziewczynka malutka i w inkubatorze jest.
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia, to bedzie mial twoj tżcik kogo odwiedzac
te dzieciaczki w sensie
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
alaaa daj spokoj:P
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
No co, wy lubicie to żaden problem
![]() Ja sie boje bo cos ten moj przyszly o dzieciach nawija ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- O Bjuti jest Ciekawe czy zobaczy moje ZAPYTANIE
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
haha napewno zobaczy twoje pytanie
![]() Czyzby tomcio sie zapatrzyl w berenike i mu sie instynkt ojcowski odezwal:P?? I co odpowiedzial ,zareagowal jakos na to co powiedzialas??
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
No mowi, ze fajna sie ta Berenika robi
Nic nie odpowiedzial, spojrzal wzrokiem mowiacym "Oj tam oj tam"... i w ogole teksty puszcza typu: chodz sobie dziecko zrobimy no kur.... Wy sie smiejcie, ale dla mnie to problem bo w tym momencie nasza wizja przyszlosci jest z lekka zroznicowana
|
#2606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu ty nie czujesz jeszcze takiej potrzeby, to po co masz się w to wszystko "pchać" Każdy robi jak przecież uważa Kochana Cytat:
Ja przez pół życia też nie mogłam skumać kim jest mój Tata ![]() Co do tego zabierania dziewczynek do siebie... Jest jeden plus A nawet dwa! Jeden to taki, że zobaczysz jak Twój Tż działa z dziećmi A dwa Może do tego wszystkiego zauważy, że taki mały pokoik to mało przyszłościowe z dziećmi i się postara, żeby do czasu "dorobienia się waszego słodziatkiego dzieciucha Gajowego" wybyć do czegoś może większego Może jakiś instynkt się odezwie w nim i do tego zacznie myśleć o czymś konkretniejszym? Weźmie się za szukanie jeszcze lepszej pracy itp? ![]() Aluniek! Ty z tym Twoim T. nie grzesz (bo to grzech nie skorzystać z takiej oferty Weekend we dwoje wam się przyda I nie, jutro w Magnolii mnie jeszcze nie ma Nie wiem kiedy zaczynam :P A poza tym jutro i tak mam blok z biochemii (6h), a później zlot czarownic żeby facetów z psiapsiółami obgadać ![]() AQ01 aparatka? Oj będziesz przeżywać katusze, będziesz Ale za to będą piękne, zdrowe, proste ząbki ![]() Santom super, że jedziesz do swojego! A sprawdził całego kota? Pod łapkami itd? ![]() Kiniuś i co? Wywarło to jakieś uczucia na Twoim Tż? Znaczy te bliźniaki? Co do małych dzieciątek jeszcze... Mój kolega urodził się jak nie miał nawet 6 miesięcy (!!!) Podobno był mniejszy niż dwie dłonie złożone O_o Ale przeżył i chłopak ma ponad 180cm, mocno zbudowany itd ![]() Nie byliśmy biegać bo było za zimno (ah, jak mi przykro ![]() ![]() ) Za to zjedliśmy budyń i pooglądaliśmy Sarę
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
Łe to szkoda, odwiedzilabym cie
![]() Wiem, ze grzech nieskorzystac, ale spedzam życie z osiołkiem upartym ![]() Czekalam na odpowiedz Bjuti - wiec teraz juz mowie dobranoc choruje na jedna torbe, ale nie powiem wam jaka bo pewnie jej nie kupie
|
#2608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A torbą będziesz musiała się pochwalić ![]() No i nie wiesz jak mi miło, że tak czekałaś na mnie
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
Kocham ten stroj http://cubus.com/pl/#/pl/Collection-Women/Swimwear/ nie wiem czy sie wyswietli - gora w granatowo biale paski i dol spodenki granatowe - ten marynarski komplet
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

chociaż kto tam wie...

ale generalnie robi to samo co w starej pracy, ale za 2 x więcej kasy 

Może do tego wszystkiego zauważy, że taki mały pokoik to mało przyszłościowe z dziećmi i się postara, żeby do czasu "dorobienia się waszego słodziatkiego dzieciucha Gajowego" wybyć do czegoś może większego 
choruje na jedna torbe, ale nie powiem wam jaka bo pewnie jej nie kupie