|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
ala ja sie nie smieje ,wiem ,ze to stanowi duzy problem,tzn.ty tak naprawde nie wiesz czego T chce?? bo caly czas byl na nie ,a teraz uwazasz ,ze zaczyna sie do dzieci przekonywac??
Wiesz w sprawie dzieci nie moze byc tak ,ze ktore pojdzie na kompromis ,bo to jest sprawa zupelnie innej rangi,wiec o czyms takim nie moze mowy i musicie w 100% byc oboje pewni ,ze tych dzieic nie chcecie miec w przyszlosci. A ja ci powiem ,ze podejrzewalam ,ze T moze zaczac chccie te dzieci meic wlasnie przez kontakt z Berenika ,widze to po moim tz ,jak on chce zebysmy tam do malej co rusz jezdzili,bo taka fajna ,bo sie stesknil itp.
|
#2612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale kurcze no Ten jest świetny I w ogóle piona za spodenki! ![]() Cytat:
Bo T. jest w dosyć takim wieku no..."Zaczynająco-tatusiowym" A ty jesteś jeszcze za młoda na macierzyństwo Chociaż w niektórych się odzywa już wcześniej
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2614 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
właśnie wróciłam z komunii. Było super. Jedzenia tyle jak na weselu więc potem zdychałam troszkę, bo przeholowałam ![]() Spotkałam się dziś z tżtem. Był tak miły i w ogóle się nie kłóciliśmy wiec stwierdziłam,że dobrze czasami dłuższe niewidzenie robi ![]() bluesky89nie martw się będzie w porzadku, prace zawsze możesz zmienić aluniaaaa musicie pogadać na ten temat. Ja z tżetem rozmawiałam rok temu o dziecku, bo obudził się we mnie instynkt macierzyński, ale porozmawialiśmy szczerze i długo. I doszliśmy do wniosku,ze jeszcze nie czas na dzieci. Po prostu pogadajcie i będzie ok |
|
|
|
#2615 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() Pouczyłam się dzis i już mam dość;/ potem pojechałam z Tż na rower pogadaliśmy sobie troszkę o przyszłości i dowiedziałam sie ze nasz wspólny znajomy, który jest z dziewczyną dłużej niż my i już z nią mieszka-nie zamierza sie jej oświadczać i wcale brać ślubu-bo jest z nią tylko "na teraz" zatkało mnie powiem szczerze....Jlys super że komp naprawiany-ale zdjęć itd szkoda dlatego ja zawsze wszystko na bieżąco nagrywam na płyty![]() Gaja o to super jak mama sobie poradziła to dobrze to się pobawicie w rodzinkę hehe![]() Alunia ale trafiłaś ![]() Bluesky no masz..tak zawsze jest jak człowiek coś chce to nie wypali oby szybko pojawiła sie jakaś inna praca ![]() Sylvi pokazałam Tż te dziewczyny i o ile jeszcze 4mu sie podobały an zdjęciach-to jak zobaczył film to stwierdził, ze są jednak paskudne a mamę cudownie wkopałaś![]() Bjuti to Nam pięknie zobrazowałaś pierścień ![]() Studi dobrze, ze się troszczył a co do ruszenia do przodu-może pogadajcie po prostu
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
A ty co się cieszysz z cudzego nieszczęścia?
![]() Zulka no komunie od tego są A tak zapytam - w jakim wieku jesteście ty i Tż? ![]() Paczek fajny ten znajomy
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak..ja cierpialam to niech inni tez cierpia muahahhaa
|
|
|
|
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wredna jesteś Sylvuś Jak możesz
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny http://video.google.pl/videoplay?doc...40296737647390# ,nie ogladaja : beauti ,gaja,studi,bluesky i ktora tam jeszcze:P
|
#2620 |
|
Raczkowanie
|
BeautifulShe Ja mam 22 lata rocznikowo, skończę we wrześniu. A tżet ma skończone 26 lat
|
|
|
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tak piszesz to tym bardziej mi się chce to zobaczyć ![]() ![]() ![]() Zula to jesteś rok starsza ode mnie No i ogólnie masz taką "sytuację wiekową" jak Alunia i jej Tż
|
|
#2622 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
psieplasiam ale tak juz mam
eeeeej w ogole..mowilam wam o tym moim promotorze nie? co sie dowiedzialam dzisiaj. podobno ten nasz promotor jest chory psychicznie i ogolnie zostawil prace mgr jednej laski w pociagu. cale szczescie ze ktos ja odnalazl na nk i jej prace odda...tragedia..nei wiem czy smiac sie czy plakac |
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też, ja też, ja też!
Ciekawy ogólnie jest ten wykład No i co teraz? Kinia! Spowiadaj się dlaczego niby ma być nie dla mnie!
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
beauti aaa booo nie :P nie no zarcik ogladaj ogladaj bardzo madry czlowiek ,z poczuciem humoru,bardzo trafnym ,dobrym jezykiem mowi do mlodych.
aaa bo pije do mieszkania przed slubem:P:P Apropos dzieci to jak dobrze pojdzie i Bog pozwoli to najwczesniej bede miec dziecko w wieku 28 lat
|
#2626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
A tak to niektórzy wariują na pomyśle, że własne dziecko niesie im obrączki do ślubu więc.....
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
beauti aaaaa bo wy gowniary jestescie<joke>:P jak ja bylam w liceum to ten ksiadz jeszcze ksiedzem nie byl
:P:P sylvi co za czlowiek ,rzeczywiscie cos nie halo z nim
|
#2628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
O_o No to trochę was....załatwili pod koniec :/
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
Haha moja tesciowa by na zawal padla,narazie ma miesieczna wmuczke ,wiec kolejnej by nie chciala tak szybko:P
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaa i mowie TŻtowi o calej sytuacji a on "✂✂✂✂.... jak zwykle wszystko przeciwko zebym tylko tego mgr nie obronil"(bo jest ze mna u tego promotora) zebyscie widzialy moja mine jak to uslyszalam
jakby to cholera jasna byl tylko jego problem.. co prawda mial szanse obronic sie dwa lata temu no aleeeee nie dalo rady(z wlasnej winy oczywiscie ale po co mowic ze to jego wina. to przeciez wykladowcy sa zli..ale jak sie nie chce uczyc to tak jest niestety;/)
|
|
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bulwers
|
|
#2634 |
|
Raczkowanie
|
sylvi_86trzeba pilnować takich promotorów i wykładowców.
Mi taki jeden prace z wynikiem mojego egzaminu zgubił i do dziś nie wiem jaka ocenę dostałam a tamtą jak sądzę wymyślił z powietrza która jest wstawiona. Trzy razy przychodziłam do niego i miał mi przynieść moja pracę i cały czas mówił,że zapomniał i dałam sobie z tym spokój. A le do dzis jak o tym pomyśle to mi ciśnienie skacze.
Edytowane przez zulka890 Czas edycji: 2011-05-16 o 23:06 |
|
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2636 |
|
Wtajemniczenie
|
Bjuti wiem właśnie... kopa w
Sylvi takiego to nawet szkoda nazywać facetem;/ a z tym promotorem tragedia ![]() Kinia obejrzę jutro bo teraz jestem bez głośników no to tak jak Bjuti pisze-zaszalejcie teraz
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz on ogolnie twierdzi ze tytul magistra rozwiaze wszytskie jego problemy niech sobie marzy:P
|
|
|
|
|
#2639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas dawno żadnego jehowego nie było a jak byli to tylko ulotki dali i sobie poszli ![]() Cytat:
![]() A ja albo nad projektem siedzę albo licencjat poprawiam Mam nadzieję, że ten projekt z analizy szeregów czasowych, nad którym spędziłam cały weekend nie będzie wymagał ode mnie jeszcze więcej uwagi Koleżanka ma skleić do kupy to, co razem wymodziłyśmy, a potem ja go jeszcze musze przeczytać... ehhh ![]() A jak ten skończę, to potem muszę zrobić jeszcze dwa inne projekty... W międzyczasie musze licencjat oddać wydrukowany do 7-go czerwca. Potem jeszcze 3 egzaminy, obrona i.... Padwa, welcome to Oto skrót ze zbliżających się 2 miesięcy troszke pracowitych ![]() No i kurcze, zaczyna mi chodzic po głowie zakup jakiegoś małego, taniego i długo chodzącego na baterii netbooka ![]() kusi, kusi
|
|
|
#2640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
Nie żebym wątpiła w twe umiejętności no ale raczej żyć odżywiając się tylko słońcem i nie spać to się nie da
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.

Ale kurcze no
Ten jest świetny
Bo T. jest w dosyć takim wieku no..."Zaczynająco-tatusiowym"
i dowiedziałam sie ze nasz wspólny znajomy, który jest z dziewczyną dłużej niż my i już z nią mieszka-nie zamierza sie jej oświadczać i wcale brać ślubu-bo jest z nią tylko "na teraz"
zatkało mnie powiem szczerze....

a jak byli to tylko ulotki dali i sobie poszli
Mam nadzieję, że ten projekt z analizy szeregów czasowych, nad którym spędziłam cały weekend nie będzie wymagał ode mnie jeszcze więcej uwagi
Koleżanka ma skleić do kupy to, co razem wymodziłyśmy, a potem ja go jeszcze musze przeczytać... ehhh