Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-16, 19:47   #1831
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara
Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las

cześć
jaka jestem padnięta . biegaliśmy na wfach i wymęczyłam się nieźle .
a bylysmy dziś z klasą w areszcie... pilnowało nas takich dwóch gości w kominiarkach, opancerzonych (jak antyterroryści ). przyznam, że oni chyba zrobili na mnie największe wrażenie. a raczej to, jak opowiadali w jakich sytuacjach interweniują, co aresztowani odwalają, jak to wszystko wygląda, itd. przeszliśmy się też korytarzem, gdzie sa cele, no i ci aresztowani tam sobie łazili , więc tamci zanim tam weszliśmy, krzyknęli "do cel!!!", a oni grzecznie weszli... mimo wszystko dziwnie sie czułam. tym bardziej, że wyczulili nas, żebyśmy absolutnie w razie jak kogos spotkamy, nie odpowiadali na żadne zaczepki, żadnych uśmiechów, mrugania, machania, itd.
no i ten budynek z mlecznymi szybami też zrobił na mnie wrażenie. tam byli ci z najgorszych przestępstw i grupy zorganizowane (własnie te szyby po to, żeby się nie porozumiewali migowo ).
z drugiej strony nie chciałabym być "obiektem" wycieczek. niby dla nas to duża przestroga, itd, ale jak myślę też o nich ze strony człowieka, to tak mi dziwnie...

idę Was nadrobić
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 19:54   #1832
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość

ta druga pięęęęękna- skąd?
Z giełdy odzieżowej

Na żywo jest piękniejsza, bo jaśniejsza- fajna, prosta. Ostatnio takie lubię
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 20:01   #1833
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
cześć
a bylysmy dziś z klasą w areszcie... pilnowało nas takich dwóch gości w kominiarkach, opancerzonych (jak antyterroryści ). przyznam, że oni chyba zrobili na mnie największe wrażenie. a raczej to, jak opowiadali w jakich sytuacjach interweniują, co aresztowani odwalają, jak to wszystko wygląda, itd. przeszliśmy się też korytarzem, gdzie sa cele, no i ci aresztowani tam sobie łazili , więc tamci zanim tam weszliśmy, krzyknęli "do cel!!!", a oni grzecznie weszli... mimo wszystko dziwnie sie czułam. tym bardziej, że wyczulili nas, żebyśmy absolutnie w razie jak kogos spotkamy, nie odpowiadali na żadne zaczepki, żadnych uśmiechów, mrugania, machania, itd.
no i ten budynek z mlecznymi szybami też zrobił na mnie wrażenie. tam byli ci z najgorszych przestępstw i grupy zorganizowane (własnie te szyby po to, żeby się nie porozumiewali migowo ).
z drugiej strony nie chciałabym być "obiektem" wycieczek. niby dla nas to duża przestroga, itd, ale jak myślę też o nich ze strony człowieka, to tak mi dziwnie...

idę Was nadrobić
Zebren
za moich czasów to się do muzeum szło albo do teatru

A tak w ogóle to:
http://kwejk.pl/obrazek/15166/tits34.html

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 20:02   #1834
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
cześć

idę Was nadrobić

poważna sprawa- a j tu znowu pomyślałam o waszym terroryzmie - jestem niepoważna

całkowicie rozumiem- każdy ma prawo do intymności
ciekawe jaki cel ma taka wycieczka ze str pedagogicznej
Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Z giełdy odzieżowej

Na żywo jest piękniejsza, bo jaśniejsza- fajna, prosta. Ostatnio takie lubię
jest cudna- dla mnie najładniejsza
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 20:35   #1835
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Zebren
za moich czasów to się do muzeum szło albo do teatru
kiedy ja w kinie byłam z klasą . my nie chodzimy nigdzie... o przepraszam, w ambasadzie niemieckiej byliśmy przez ostatnie 2 lata tylko .
Cytat:

poważna sprawa- a j tu znowu pomyślałam o waszym terroryzmie - jestem niepoważna

całkowicie rozumiem- każdy ma prawo do intymności
ciekawe jaki cel ma taka wycieczka ze str pedagogicznej
z tym NASZYM terroryzmem było smiesznie, bo jeden z tych facetów mówi co ma przy sobie - pałka, broń taka, siaka, paralizator (jeśli dobrze pamiętam ) i różne gazy. a my konspiracja "taaa, my też mamy "
dobra, to dziwnie zabrzmi, ale ci faceci w kominiarkach... mmmm, mogłam puścić wodzę fantazji, że są mega przystojni. bo męscy to są w 100%

no właśnie, tylko brakowało, żeby zamiast drzwi były kraty, a my z aparatami dodatkowo .
hm, jaki cel... wiesz co, niewątpliwie sporo nam uświadomiło . tak myśle. bo mi na pewno.

a my potem mówimy tym dwóm facetom "do widzenia", a oni ze śmiechem "lepiej, żebyśmy się nie spotkali" . faktycznie, spotkanie z nimi w nieco innej sytuacji może nie należeć do najprzyjemniejszych

Edytowane przez 135nudziara
Czas edycji: 2011-05-16 o 20:36
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 20:44   #1836
reniabg
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:
z papierem też mam problem
tylko Ty z mamą, a ja sama ze sobą się nie dogaduję

najważniejszę, że będzie mieszkanko i do tego wyremontowane
dokładnie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Oczywiście, jak ja przyszłam, to wszystkie śpią!

Teraz to już też mi jest obojętne

Ja nie wiem, ale nie bierz czarnych blatów, bo się zarobisz. Każdy bród będzie widać
Rozumiem jeszcze decyzja nie zapadła ale stanie chyba na białych prostych frontach i grafitowym matowym blacie ale to jeszcze nic pewnego....

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Domyślam się że to jest mój zwrot, zamawiałam imogen karmelową która pojawiła się jakiś czas temu, była poprzecierana na rogach, pomazana długopisem i ogólnie"złachana" widać było wyraźnie że ktoś ją użytkował

Tak ogólnie to dzień dobry
Zwracam honor lakierom barbry, wczoraj wypróbowałam coral red i jest śliczny, a przedwczoraj dżiajdżejn, też niezły, ale kolor troszkę ciemniejszy niż myślałam, i po jednym dniu odprysnął mi, ale nadal uważam że drwiny z cytryny są do kitu
Zeby takie torebki wysyłać to trza wstydu nie mieć może mają nadzieję, ze trafią na kogoś, co nie zauważy zniszczonej torby
Tak pomyślałam, ze gdyby to był prezent dla kogoś to porażka...

Cytat:

ale fashion z pewnością chciała i miętową torebkę

"stara" vivien wymiata

drwiny z cytryny nie podoba Ci się kolor czy trudność z pokryciem- mnie kolor zachwycił właśnie, tylko dość trudno się maluję
koral super mam go nawet dzisiaj na paznokciach
Coral jest super!

Cytat:
Ja też go mam na pazurach, a cytryna podaoba mi się w słoiczku, na paznokciach wydaje mi się jakaś taka... tandetna, i fatalnie sie nakłada, nie kryje równomiernie, jakieś takie smugi się robią
Moja różowa vivien:
Kolor na zdjęciu jest nieco jaśniejszy niż w rzeczywistości
ojej, jaka śliczna!!!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Słuchajcie z innej beczki

gdybyście miały możliwość zrobienia sobie łazienki małżeńskiej przy sypialni to byście sobie zrobiły?taka prywatna łazienka
mam taką możliwość bo zaczynamy murować już ...i jedni doradzają,że to super sprawa inni ,że to po prostu modanie wiem czy jest mi taka łazienka aż tak niezbędna...ale zakładając,ze kiedyś córka urośnie i jak to baba rano zablokuje mi łazienkę na 2 godz.to kusząca ta wersja,ale nie wiem
to ten pokój zaznaczony na różowo a obok ta łazienka
Ja bym bez wahania zrobiła łazienkę przy sypialni, sama nie miałam nigdy ale podejrzewam, ze to super sprawa
Przyjaciółka teraz robiła górę i tam ma taką niedużą ale jest zachwycona mimo, ze jeszcze nie skonczony remont do konca

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
hello

Nawet sie nie zastanawiaj tylko koniecznie rob! Ja mialam u rodzicow wlasna lazienke przy sypialni i to swietna sprawa. Z reszta dwie lazienki przy 4 osobowej rodzinie to dla mnie koniecznosc.

Edit:
Patrze na Wasz plan i powiem, ze koniecznie powinniscie zrobic drzwi do tej lazienki bezposrednio z sypialni a nie z przedpokoju. Chodzi tu o wygode i intymnosc, np ktos do Was przyjedzie i zostanie na nacleg i nie musicie przemykac w pizamie po przedpokoju, ze juz nie wspomne o jakis infekcja przewodu pokarmowego na przyklad
zgadzam się

Cytat:
Napisane przez DIABLICAorg Pokaż wiadomość

zrezygnowalam z tej imogene, nie potwierdzilam zamowienia nie rozumiem jak im nie wstyd sprzedawac torebki w takim stanie.
ja jestem z lakierow barbry bardzo zadowolona, ale ten cytrynowy rowniez nie przypadl mi do gustu.

wrzucam torebke i buciki z wczorajszych zakupow
jeansow nie focilam i kupilam jeszcze czarna spodniczke z mysla o ewentualnej obronie
torebke kupilam a w domu ja ogladam i sobie mysle, ze ona mi cos przypomina - przeciez to mala flavia
super zakupy

Cytat:
Takie zwyklaki

Materiałowa turkusiak, w ogóle na fotach nie ma efektu, na żywo nawet babci się widzi

Parciana, prosta- takiej szukałam

I Duży, czarny worasek, z brązowymi dodatkami, też takiej poszukiwałam

Nie wiem, czy wzorzasta ze mną zostanie, jest piękna, ale ... ja mam większość tunik letnich we wzorki i się gryzą. Choć jest boska
pierwsza extra!!

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
ja też sie cieszę....nawet nie wiesz jak bardzo...normalnie chodzę taka podekscytowana..najlepiej juz bym się pakowała

a mieszkanko do wynajęcia
u mnie w mieście, niedaleko domu rodzinnego.
dwa pokoje, kuchnia łazienka, duży balkon
nic nie musimy remontować, tylko kupić pralkę no i wiadomo takie osobiste rzeczy jak wyposażenie domu

no wstępnie jak rozmawialiśmy to od 1 lipca ale się zobaczy jeszcze;] nie wcześniej.
fajowo! cieszę się Rybko
Stary 2011-05-16, 20:48   #1837
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Hej

dokładnie

Rozumiem jeszcze decyzja nie zapadła ale stanie chyba na białych prostych frontach i grafitowym matowym blacie ale to jeszcze nic pewnego....
:
Reeeniaaaa:cm ok:

Białe szafki to będziesz codzień pucować, byle kropka wody i już plama To tak z doświadczenia mówię

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-16, 20:51   #1838
201612291251
Konto usunięte

Cytat:

Zeby takie torebki wysyłać to trza wstydu nie mieć może mają nadzieję, ze trafią na kogoś, co nie zauważy zniszczonej torby
Tak pomyślałam, ze gdyby to był prezent dla kogoś to porażka...

super zakupy

hej
dziekuje troszke zaszalalam zakupowo w weekend, ale to tak w nagrode za zaliczony egz
ja tez uwazam, ze chyba wstydu nie maja, zeby takie torby sprzedawac i ludziom wysylac
201612291251 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 21:07   #1839
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Reeeniaaaa:cm ok:

Białe szafki to będziesz codzień pucować, byle kropka wody i już plama To tak z doświadczenia mówię
Danuś

No trudno a masz białe? Jakoś wszyscy znajomi co robili niedawno kuchnie swe to mają ciemne meble....w sumie miałam płytę gazową na szkle i dawałam radę z jej czyszczeniem - 2 minuty i sie błyszczy a inni narzekają, pucują i ciągle brudna także w sumie niewiem

Co bedzie to bedzie.....moze raz zaszalejemy

Cytat:
Napisane przez DIABLICAorg Pokaż wiadomość
hej
dziekuje troszke zaszalalam zakupowo w weekend, ale to tak w nagrode za zaliczony egz
ja tez uwazam, ze chyba wstydu nie maja, zeby takie torby sprzedawac i ludziom wysylac
należało Ci sie
z ich strony to porażka....
Stary 2011-05-16, 21:44   #1840
NIKaP-n
BAN stały

Reniulek, my wczoraj zamówiliśmy Klon Samira
No i ja bym brała białą, miałam kilkanaście lat i nie było więcej sprzątania, niż przy wenge
Stary 2011-05-16, 21:54   #1841
kali765
Zakorzenienie

Dobranoc
Stary 2011-05-16, 21:59   #1842
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Reniulek, my wczoraj zamówiliśmy Klon Samira
No i ja bym brała białą, miałam kilkanaście lat i nie było więcej sprzątania, niż przy wenge
Nikuśku chyba będzie biała - a co tam, raz się żyje
coś takiego - szalenie nam się podoba i nie z kruczoczarnym blatem tylko grafitowym. No jeszcze dumam nad tym blatem ale grunt że już coś wiemy

Twoja śliczna taka ciepła a co do niej? Jaki blacik i kafle?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 89.jpg (55,2 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 95.jpg (62,4 KB, 29 załadowań)

Edytowane przez reniabg
Czas edycji: 2011-05-16 o 22:01
reniabg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 22:04   #1843
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
kiedy ja w kinie byłam z klasą . my nie chodzimy nigdzie... o przepraszam, w ambasadzie niemieckiej byliśmy przez ostatnie 2 lata tylko .

z tym NASZYM terroryzmem było smiesznie, bo jeden z tych facetów mówi co ma przy sobie - pałka, broń taka, siaka, paralizator (jeśli dobrze pamiętam ) i różne gazy. a my konspiracja "taaa, my też mamy "
dobra, to dziwnie zabrzmi, ale ci faceci w kominiarkach... mmmm, mogłam puścić wodzę fantazji, że są mega przystojni. bo męscy to są w 100%

no właśnie, tylko brakowało, żeby zamiast drzwi były kraty, a my z aparatami dodatkowo .
hm, jaki cel... wiesz co, niewątpliwie sporo nam uświadomiło . tak myśle. bo mi na pewno.

a my potem mówimy tym dwóm facetom "do widzenia", a oni ze śmiechem "lepiej, żebyśmy się nie spotkali" . faktycznie, spotkanie z nimi w nieco innej sytuacji może nie należeć do najprzyjemniejszych
jakby nie spojrzeć ciekawe doświadczenie ta wycieczka znaczy

Nudi, mnie też te "militaria" kręcą
może spoważniejesz i Ci przejdzie , bo u mnie to już nie ma co liczyć .... bo:
mnie się i przestępcy potrafią podobać
Cytat:
Danuś

No trudno a masz białe? Jakoś wszyscy znajomi co robili niedawno kuchnie swe to mają ciemne meble....w sumie miałam płytę gazową na szkle i dawałam radę z jej czyszczeniem - 2 minuty i sie błyszczy a inni narzekają, pucują i ciągle brudna także w sumie niewiem

Co bedzie to bedzie.....moze raz zaszalejemy

należało Ci sie
z ich strony to porażka....
Renia- ja mam białe ale matowe- nie jest źle

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
coś takiego - szalenie nam się podoba i nie z kruczoczarnym blatem tylko grafitowym. No jeszcze dumam nad tym blatem ale grunt że już coś wiemy

TAK TAK TAK
Stary 2011-05-16, 22:10   #1844
maggie82
Zakorzenienie

Hej
Już nadrabiam wróciłam padnięta po zakupach ale zadowolona ...
Ciekawam co tam u Was ???

Cytat:
Reniu- coś Ty- zapytałaś po prostu - żebyś wiedziała co ja potrafię zrobić - wybierając wzór na ręczniku papierowym w sklepie

napisz- jak już podejmiesz decyzję co wybrałaś!

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
Dzień dobry
idę dzisiaj szukać pracy
Powodzenia życzę
Napisz o rezultatach

Cytat:
Ja też go mam na pazurach, a cytryna podaoba mi się w słoiczku, na paznokciach wydaje mi się jakaś taka... tandetna, i fatalnie sie nakłada, nie kryje równomiernie, jakieś takie smugi się robią
Moja różowa vivien:
Kolor na zdjęciu jest nieco jaśniejszy niż w rzeczywistości
Taka ciemna ??? SZOK moja jest 2 razy jaśniejsza no nie wiem czy oni mają kilka tych odcieni czy co ... Za to kawowa zawsze piękna
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 22:10   #1845
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Słuchajcie z innej beczki

gdybyście miały możliwość zrobienia sobie łazienki małżeńskiej przy sypialni to byście sobie zrobiły?taka prywatna łazienka
mam taką możliwość bo zaczynamy murować już ...i jedni doradzają,że to super sprawa inni ,że to po prostu moda
nie wiem czy jest mi taka łazienka aż tak niezbędna...ale zakładając,ze kiedyś córka urośnie i jak to baba rano zablokuje mi łazienkę na 2 godz.to kusząca ta wersja,ale nie wiem
to ten pokój zaznaczony na różowo a obok ta łazienka
Rób łazienkę koniecznie

Cytat:
dzień dobry!!!

dziękuję za trzymanie za mnie kciuków
podziałało

charal super torebka z parfois

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

faktycznie ma coś w sobie z flavii
ładna
i butki też
Super Rybko Gratuluję

Cytat:
Takie zwyklaki

Materiałowa turkusiak, w ogóle na fotach nie ma efektu, na żywo nawet babci się widzi

Nie wiem, czy wzorzasta ze mną zostanie, jest piękna, ale ... ja mam większość tunik letnich we wzorki i się gryzą. Choć jest boska
Numer 2 skąd i za ile ?
Stary 2011-05-16, 22:16   #1846
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:

Ciekawe doświadczenie sama nie byłam w takim miejscu i w sumie wolałabym nie

A zaznaczone : he he

Cytat:

Ładnie taka mi się podoba ... tylko blat dałabym szary
Stary 2011-05-16, 22:16   #1847
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:

Super

U nas będą takie kafelki i takie płytki na podłodze. Jako kontrast- na resztę ściany dajemy jakiś nasycony- fiolet, oranż albo coś równie fajnego

Mamy półotwartą kuchnię z salonem, także w salonie będzie beż na ścianach, a kanapę i fotele zamawiam w odcieniu ścian kuchennych- raczej intensywny fiolet

Mam nadzieję, że nie namieszałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1080506.jpg (28,8 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1080507.jpg (34,6 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1080508.jpg (47,9 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1080509.jpg (47,1 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1080517.jpg (30,0 KB, 21 załadowań)
Stary 2011-05-16, 22:17   #1848
maggie82
Zakorzenienie

A teraz znikam się kąpać i spać DOBRANOC

(nie wiem czemu mi nie łączy postów )
Stary 2011-05-16, 22:19   #1849
NIKaP-n
BAN stały

Mopsinko bo ja wlazłam Tobie w zdanie

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość

Numer 2 skąd i za ile ?

Z giełdy odzieżowej za 49zł

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-16, 22:22   #1850
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
jakby nie spojrzeć ciekawe doświadczenie ta wycieczka znaczy

Nudi, mnie też te "militaria" kręcą
może spoważniejesz i Ci przejdzie , bo u mnie to już nie ma co liczyć .... bo:
mnie się i przestępcy potrafią podobać

Renia- ja mam białe ale matowe- nie jest źle

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

TAK TAK TAK
To super, a jaki blat wybrałaś i co pomiędzy szafki dociekliwa jam ale pali mi sie koło d...
Tak? Ładne? Z naciskiem na tę pierwszą ona będzie inspiracją na dzień dzisiejszy oczywiście.

Cytat:
Hej

Powodzenia życzę
Napisz o rezultatach

Taka ciemna ??? SZOK moja jest 2 razy jaśniejsza no nie wiem czy oni mają kilka tych odcieni czy co ... Za to kawowa zawsze piękna
Mi sie wydawało, że cicijowokakaowa Alicja jest taka sama jak Vivi kawowa a ta może ciemniejsza bo z nowej dostawy czy co?
Co nakupiłaś
Stary 2011-05-16, 22:37   #1851
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Powodzenia życzę
Napisz o rezultatach

maggie
Cytat:
Super

U nas będą takie kafelki i takie płytki na podłodze. Jako kontrast- na resztę ściany dajemy jakiś nasycony- fiolet, oranż albo coś równie fajnego

Mamy półotwartą kuchnię z salonem, także w salonie będzie beż na ścianach, a kanapę i fotele zamawiam w odcieniu ścian kuchennych- raczej intensywny fiolet

lubiem fiolet w kuchni
Cytat:
Mopsinko bo ja wlazłam Tobie w zdanie

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Z giełdy odzieżowej za 49zł
to skandal, ze tak tanio
Cytat:
To super, a jaki blat wybrałaś i co pomiędzy szafki dociekliwa jam ale pali mi sie koło d...
Tak? Ładne? Z naciskiem na tę pierwszą ona będzie inspiracją na dzień dzisiejszy oczywiście.

Mi sie wydawało, że cicijowokakaowa Alicja jest taka sama jak Vivi kawowa a ta może ciemniejsza bo z nowej dostawy czy co?
Co nakupiłaś
Reniu, ale ja remontowałam mieszkanie dawno tak, ze w ogóle- z 15 lat temu- zaraz po tym jak je dostałam, to wiesz....

szafki są białe /maja granatowe obwódki/, blat jest biały, lodówka, pralka, zmywarka białe, kafle sa szaro- niebieskie, ściany niebieskie- podłoga bez sensu jasna- bo coś się poplątało miała być w taką arlekinową szachownicę

Ojciec niedawno remontował swoje mieszkanie i ma właśnie ciemne grafitowe blaty, i baaaardzo jasne "drewniane" fronty
Stary 2011-05-16, 22:50   #1852
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Super

O, jak spójnie ja lubię malować ściany i wiem, ze nie mogłabym mieć mebla pod kolor dlatego kuchnia będzie biała a w pokoju meble wenge. Łazienka też neutralna abym mogła zmieniać dodatki na rózne kolory

Cytat:
A teraz znikam się kąpać i spać DOBRANOC

(nie wiem czemu mi nie łączy postów )
dobranoc Maggie

Ja chyba też powinnam isć spac.
Kolorowych

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Cytat:
maggie

lubiem fiolet w kuchni

to skandal, ze tak tanio

Reniu, ale ja remontowałam mieszkanie dawno tak, ze w ogóle- z 15 lat temu- zaraz po tym jak je dostałam, to wiesz....

szafki są białe /maja granatowe obwódki/, blat jest biały, lodówka, pralka, zmywarka białe, kafle sa szaro- niebieskie, ściany niebieskie- podłoga bez sensu jasna- bo coś się poplątało miała być w taką arlekinową szachownicę

Ojciec niedawno remontował swoje mieszkanie i ma właśnie ciemne grafitowe blaty, i baaaardzo jasne "drewniane" fronty
Rozumiem to też ładnie
Zadowolony jest z grafitowego blatu? Ja robiłam kuchnię w kawalerce 4 lata temu to miałam beżowe kafle i identyczny prawie kolorem i wzorem blat. Meble były jabłoniowe (calvados) i ciężko mi było dobrać kolor na ściany jak już rudy i beż mi sie znudził a fiolet nijak nie pasował jakoś a też marzyłam o takim
Stary 2011-05-16, 23:19   #1853
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
O, jak spójnie ja lubię malować ściany i wiem, ze nie mogłabym mieć mebla pod kolor dlatego kuchnia będzie biała a w pokoju meble wenge. Łazienka też neutralna abym mogła zmieniać dodatki na rózne kolory

dobranoc Maggie

Ja chyba też powinnam isć spac.
Kolorowych

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Rozumiem to też ładnie
Zadowolony jest z grafitowego blatu? Ja robiłam kuchnię w kawalerce 4 lata temu to miałam beżowe kafle i identyczny prawie kolorem i wzorem blat. Meble były jabłoniowe (calvados) i ciężko mi było dobrać kolor na ściany jak już rudy i beż mi sie znudził a fiolet nijak nie pasował jakoś a też marzyłam o takim
blat jest suuuper u Ojca - tyle, ze to absolutny mat taki grafit z ledwo widocznymi jeszcze ciemniejszymi kropeczkami, ale to tylko z bliska widać- straszyli Ojca, że będzie się zadrapywał- a on ten blat ani drgnie- tylko wiadomo, ze jest brudny, bo zobaczyć to można jak jest bardzo brudny i wcale nie jest z nim ciemno /duża kuchnia na północny zachód/

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Reniu- na razie- idę się kąpać- potem może zajrzę, ale to już tak zupełnie późno

dobranoc
Stary 2011-05-17, 01:19   #1854
monica80c
Zakorzenienie

no i se śpią wszyscy- to se idę
Stary 2011-05-17, 02:15   #1855
martini.
Zakorzenienie

Dobry wieczór

Cytat:
byłam tam w związku z nocą muzeów- centrum Ryba- było na liście- nie słyszałam o tym miejscu wcześniej i w sumie nadal nie wiem co się tam dzieje w powszednie dni w sobotę miał być tam pokaz robienia sushi i coś z tańcami japońskimi- ale były takie tłumy, że poza przepychaniem i podskakiwaniem nie mam innych wrażeń niestety i nadal nie wiem co to za centrum jest.
To prowadzą dwie panie - Danuta Ryba i Katarzyna Ulańska Na dole jest taki jakby butik z ubraniami, a na górze pani Kasia ma studio fotograficzne. Organizują tam pokazy mody, wymianu ciuchowe, książkowe, wernisaże, warsztaty Fajne miejsce! Wiem, że w planach była jeszcze kawiarnia, ale nie wiem, czy coś się udało tam zmienić?

Cytat:
Ech ja tu czekam na wyniki a pani profesor szpileczka pisze, że ona nie może wysłać naszych ocen na maila bo to niezgodne z przepisami i mamy czekać aż ona je wklepie na naszego usosa albo osobiście jechać i się dowiedzieć No niech jej się zrobią rozstępy

łamanie danych osobowych nam każą pisać z pseudo

Cytat:
dzień dobry!!!

dziękuję za trzymanie za mnie kciuków
podziałało

Cytat:
Takie zwyklaki

Turkusowa boska a w ogóle to ale napiszę Ci potem, teraz już idę spać
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 06:50   #1856
iza251
Zakorzenienie

Thumbs up Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las

Cześć fumfelki

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość
Ja bym małej oddała pokój nr 5 z małą łazienką nr 4. Jak już podrośnie to i tak będzie biegać po świecie a nie napawać się promieniami słońca w pokoju. Ja zawsze myślałam jakby to było fajnie mieć własną łazienkę!
A Ty wraz z mężem mogłabyś sobie wziąć pokój nr 7 z łazienką nr 6.

Albo weźcie sobie łazienkę nr 6 i pokój nr 7, ale łazienkę nr 4 też zróbcie i zostawcie ją przy gościnnym nr 5 - niech to będzie na razie łazienka dla gości. Małej pokoik niech na razie będzie nr 8 a jak urośnie, to będzie mogła zdecydować czy chce się przenieść do nr 5 z własną łazienką. Można wtedy zrobić drzwi i od pokoju i od korytarza.
Cały czas rozmyślam o tym jak to wykombinować właśnie

Cytat:
Cześć Dziołchy

A to na bank nie jest kawowa?

Macie parterowkę, czy pięterko (poddasze)?
Jeśli parterówę, to konieczna jest 2 łazienka na dole.

My na naszym poddaszu będziemy mieć wielką łazienkę na małżeńskie igraszki w wannie a na dole tylko taką z prysznicem i pralką, coby w ciągu dnia łapki umyć albo gościów ewentualnie przenocowywanych tam kierować do kąpieli

Nika,tak mamy parterówkę bez uż.poddasza.To,że 2 łazienki to oczywiste,ale chodzi o to czy włączyć jedną do sypialni naszej A wy zrobiliście sobie tą łazienkę z wejściem z pokoju?
Ty już się "wykańczasz" zazdroszczę ,choć wiem,że można się przy tym samemu wykończyć

Rybeczko
siem cieszem

charal Diablica świetne torebki

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

To ja też się przyznam, kupiłam dzisiaj 3 tytki
Cytat:
iza rób łazienkę!!!!

Kurczę,ani jedna z Was nie powiedziała jeszcze,żeby nie robić

ja bym chciała mieć osobistą łazienkę w ogóle-

kusicie...

butki jeszcze bardziej zaś

ta druga pięęęęękna- skąd?

ja powtarzam co słyszałam - p2 na all
Cytat:
Rób łazienkę koniecznie

I następna,chyba przekonam męża jednak do tej wersji,choć jakoś nie był zbytnio przeciwny,to nie powinnam mieć problemu

Super Rybko Gratuluję

Numer 2 skąd i za ile ?
Dziś z rana już 2 osoby powiedziały mi,że mam ładną torebeczkę (viv kawową)
Stary 2011-05-17, 07:18   #1857
charal
Zakorzenienie

Dzień dobry
Czy któraś z Was paradowała wczoraj po CH Wileńska, konkretnie reserved z koleżanką i jasną brook? pewnie nie, śliczna ta torba na żywo
Jakaś diabelska siła podkusiła mnie żeby pójść wczoraj do sklepu, no i kupiłam dwa lakiery w inglocie i różowy pękacz, tym samym moja rodzinka lakierów troszkę urosła :

Jeszcze kupiłam bluzeczkę i branzoletę w reserved i w new yorkerze( nie cierpię tego sklepu, no nie cierpię) dwie kurtki na wyprzedaży, po 30 zyla, czerwoną krótką ekoskórkę(paskudna ) i jeszcze gorszą czarną, taką z plecami i rękawami z jakby dżerseju a przód z ekoskóry, co ja zrobię że ja jestem uzależniona od pseudorockowych ciuchów, może to z czasów gdy jeździłam na motorze i robiłam tatuaże mi zostało no ale weźcie, za 30 zł jak nie brać

Edytowane przez charal
Czas edycji: 2012-01-02 o 09:08
charal jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-17, 07:29   #1858
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Czy któraś z Was paradowała wczoraj po CH Wileńska, konkretnie reserved z koleżanką i jasną brook? pewnie nie, śliczna ta torba na żywo
Jakaś diabelska siła podkusiła mnie żeby pójść wczoraj do sklepu, no i kupiłam dwa lakiery w inglocie i różowy pękacz, tym samym moja rodzinka lakierów troszkę urosła :

Jeszcze kupiłam bluzeczkę i branzoletę w reserved i w new yorkerze( nie cierpię tego sklepu, no nie cierpię) dwie kurtki na wyprzedaży, po 30 zyla, czerwoną krótką ekoskórkę(paskudna ) i jeszcze gorszą czarną, taką z plecami i rękawami z jakby dżerseju a przód z ekoskóry, co ja zrobię że ja jestem uzależniona od pseudorockowych ciuchów, może to z czasów gdy jeździłam na motorze i robiłam tatuaże mi zostało no ale weźcie, za 30 zł jak nie brać
Ja nie cierpię NY tylko ze względu na to,ze tam jest taki zawsze bałagan i rozpierducha,że zawsze go omijam Ja się nie mogę przekonać do pękaczy,wybaczcie,ale jakoś kojarzy mi się z tipsami wymalowanymi na różne mniej lub bardziej ohydne wzorki Rodzinka lakierów spora,podobna do mojej ilościowo ( w weekend kupiłam 2 następne z Pierra Top Flex (lepsze dla mnie od Barbry)
Stary 2011-05-17, 07:37   #1859
201608151053
Konto usunięte

Z Hiszpanii

http://moda.allegro.pl/mizensa-skorz...619264251.html
201608151053 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 07:50   #1860
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beata2906 Pokaż wiadomość
zaraz padnę trupem
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości