|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las
cześć
![]() jaka jestem padnięta . biegaliśmy na wfach i wymęczyłam się nieźle . a bylysmy dziś z klasą w areszcie... pilnowało nas takich dwóch gości w kominiarkach, opancerzonych (jak antyterroryści ). przyznam, że oni chyba zrobili na mnie największe wrażenie. a raczej to, jak opowiadali w jakich sytuacjach interweniują, co aresztowani odwalają, jak to wszystko wygląda, itd. przeszliśmy się też korytarzem, gdzie sa cele, no i ci aresztowani tam sobie łazili no i ten budynek z mlecznymi szybami też zrobił na mnie wrażenie. tam byli ci z najgorszych przestępstw i grupy zorganizowane (własnie te szyby po to, żeby się nie porozumiewali migowo ).z drugiej strony nie chciałabym być "obiektem" wycieczek. niby dla nas to duża przestroga, itd, ale jak myślę też o nich ze strony człowieka, to tak mi dziwnie... idę Was nadrobić
|
|
|
|
#1832 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak w ogóle to: http://kwejk.pl/obrazek/15166/tits34.html
|
|
|
#1834 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poważna sprawa- a j tu znowu pomyślałam o waszym terroryzmie - jestem niepoważna całkowicie rozumiem- każdy ma prawo do intymności ciekawe jaki cel ma taka wycieczka ze str pedagogicznej ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1835 | |
|
BAN stały
|
kiedy ja w kinie byłam z klasą
. my nie chodzimy nigdzie... o przepraszam, w ambasadzie niemieckiej byliśmy przez ostatnie 2 lata tylko .Cytat:
) i różne gazy. a my konspiracja "taaa, my też mamy dobra, to dziwnie zabrzmi, ale ci faceci w kominiarkach... mmmm, mogłam puścić wodzę fantazji, że są mega przystojni. bo męscy to są w 100% ![]() no właśnie, tylko brakowało, żeby zamiast drzwi były kraty, a my z aparatami dodatkowo hm, jaki cel... wiesz co, niewątpliwie sporo nam uświadomiło . tak myśle. bo mi na pewno.a my potem mówimy tym dwóm facetom "do widzenia", a oni ze śmiechem "lepiej, żebyśmy się nie spotkali"
Edytowane przez 135nudziara Czas edycji: 2011-05-16 o 21:36 |
|
|
|
|
#1836 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Cytat:
Cytat:
ale to jeszcze nic pewnego....Cytat:
może mają nadzieję, ze trafią na kogoś, co nie zauważy zniszczonej torby ![]() Tak pomyślałam, ze gdyby to był prezent dla kogoś to porażka... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przyjaciółka teraz robiła górę i tam ma taką niedużą ale jest zachwycona mimo, ze jeszcze nie skonczony remont do konca ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Białe szafki to będziesz codzień pucować, byle kropka wody i już plama To tak z doświadczenia mówię
|
|
|
#1838 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dziekuje troszke zaszalalam zakupowo w weekend, ale to tak w nagrode za zaliczony egz ja tez uwazam, ze chyba wstydu nie maja, zeby takie torby sprzedawac i ludziom wysylac
|
|
|
|
|
#1839 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No trudno a masz białe? Jakoś wszyscy znajomi co robili niedawno kuchnie swe to mają ciemne meble....w sumie miałam płytę gazową na szkle i dawałam radę z jej czyszczeniem - 2 minuty i sie błyszczy a inni narzekają, pucują i ciągle brudna także w sumie niewiem Co bedzie to bedzie.....moze raz zaszalejemy Cytat:
![]() z ich strony to porażka....
|
|
#1840 |
|
BAN stały
|
Reniulek, my wczoraj zamówiliśmy Klon Samira
![]() No i ja bym brała białą, miałam kilkanaście lat i nie było więcej sprzątania, niż przy wenge
|
|
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1842 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
coś takiego - szalenie nam się podoba Twoja śliczna taka ciepła
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez reniabg Czas edycji: 2011-05-16 o 23:01 |
|
|
|
|
#1843 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nudi, mnie też te "militaria" kręcą może spoważniejesz i Ci przejdzie , bo u mnie to już nie ma co liczyć .... bo:mnie się i przestępcy potrafią podobać ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Już nadrabiam wróciłam padnięta po zakupach ale zadowolona ...Ciekawam co tam u Was ??? ![]() Cytat:
Powodzenia życzę ![]() Napisz o rezultatach Cytat:
Taka ciemna ??? SZOK moja jest 2 razy jaśniejsza no nie wiem czy oni mają kilka tych odcieni czy co ... Za to kawowa zawsze piękna
|
||
|
|
|
#1845 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama nie byłam w takim miejscu i w sumie wolałabym nie A zaznaczone : he he Cytat:
|
||
|
|
|
#1847 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() U nas będą takie kafelki i takie płytki na podłodze. Jako kontrast- na resztę ściany dajemy jakiś nasycony- fiolet, oranż albo coś równie fajnego ![]() Mamy półotwartą kuchnię z salonem, także w salonie będzie beż na ścianach, a kanapę i fotele zamawiam w odcieniu ścian kuchennych- raczej intensywny fiolet ![]() Mam nadzieję, że nie namieszałam
|
|
|
|
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz znikam się kąpać i spać
DOBRANOC (nie wiem czemu mi nie łączy postów |
|
|
|
#1849 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1850 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dociekliwa jam ale pali mi sie koło d... Tak? Ładne? Z naciskiem na tę pierwszą ona będzie inspiracją na dzień dzisiejszy oczywiście. Cytat:
Co nakupiłaś
|
|
#1851 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
szafki są białe /maja granatowe obwódki/, blat jest biały, lodówka, pralka, zmywarka białe, kafle sa szaro- niebieskie, ściany niebieskie- podłoga bez sensu jasna- bo coś się poplątało miała być w taką arlekinową szachownicę Ojciec niedawno remontował swoje mieszkanie i ma właśnie ciemne grafitowe blaty, i baaaardzo jasne "drewniane" fronty |
||||
|
|
|
#1852 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja lubię malować ściany i wiem, ze nie mogłabym mieć mebla pod kolor dlatego kuchnia będzie biała a w pokoju meble wenge. Łazienka też neutralna abym mogła zmieniać dodatki na rózne kolory Cytat:
Ja chyba też powinnam isć spac. Kolorowych ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
Zadowolony jest z grafitowego blatu? Ja robiłam kuchnię w kawalerce 4 lata temu to miałam beżowe kafle i identyczny prawie kolorem i wzorem blat. Meble były jabłoniowe (calvados) i ciężko mi było dobrać kolor na ściany jak już rudy i beż mi sie znudził a fiolet nijak nie pasował jakoś a też marzyłam o takim
|
|
#1853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Reniu- na razie- idę się kąpać- potem może zajrzę, ale to już tak zupełnie późno dobranoc |
|
|
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
no i se śpią wszyscy- to se idę
|
|
|
|
#1855 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Cytat:
Na dole jest taki jakby butik z ubraniami, a na górze pani Kasia ma studio fotograficzne. Organizują tam pokazy mody, wymianu ciuchowe, książkowe, wernisaże, warsztaty Cytat:
łamanie danych osobowych nam każą pisać z pseudo ![]() Cytat:
ale napiszę Ci potem, teraz już idę spać
|
|
#1856 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć fumfelki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
)
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Czy któraś z Was paradowała wczoraj po CH Wileńska, konkretnie reserved z koleżanką i jasną brook? pewnie nie, śliczna ta torba na żywo Jakaś diabelska siła podkusiła mnie żeby pójść wczoraj do sklepu, no i kupiłam dwa lakiery w inglocie i różowy pękacz, tym samym moja rodzinka lakierów troszkę urosła :Jeszcze kupiłam bluzeczkę i branzoletę w reserved i w new yorkerze( nie cierpię tego sklepu, no nie cierpię) dwie kurtki na wyprzedaży, po 30 zyla, czerwoną krótką ekoskórkę(paskudna ) i jeszcze gorszą czarną, taką z plecami i rękawami z jakby dżerseju a przód z ekoskóry, co ja zrobię że ja jestem uzależniona od pseudorockowych ciuchów, może to z czasów gdy jeździłam na motorze i robiłam tatuaże mi zostało no ale weźcie, za 30 zł jak nie brać
Edytowane przez charal Czas edycji: 2012-01-02 o 10:08 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się nie mogę przekonać do pękaczy,wybaczcie,ale jakoś kojarzy mi się z tipsami wymalowanymi na różne mniej lub bardziej ohydne wzorki Rodzinka lakierów spora,podobna do mojej ilościowo ( w weekend kupiłam 2 następne z Pierra Top Flex (lepsze dla mnie od Barbry )
|
|
#1859 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.

. biegaliśmy na wfach i wymęczyłam się nieźle
.
(jak antyterroryści
). przyznam, że oni chyba zrobili na mnie największe wrażenie. a raczej to, jak opowiadali w jakich sytuacjach interweniują, co aresztowani odwalają, jak to wszystko wygląda, itd. przeszliśmy się też korytarzem, gdzie sa cele, no i ci aresztowani tam sobie łazili 

. my nie chodzimy nigdzie... o przepraszam, w ambasadzie niemieckiej byliśmy przez ostatnie 2 lata tylko

, bo u mnie to już nie ma co liczyć .... bo:

i się gryzą. Choć jest boska
no i se śpią wszyscy- to se idę
Rodzinka lakierów spora,podobna do mojej ilościowo ( w weekend kupiłam 2 następne z Pierra Top Flex (lepsze dla mnie od Barbry